dpgmedia.nl Avaliações 391

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het opzeggen vande digitale versie van De Gelderlander is een groot drama. Telefonisch opgezegd en bevestigd gekregen en vervolgens werd het daaropvolgende maand toch abonnementsgeld afgeschreven. Di... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sinds kort een aantal titels verdwenen, zonder je daarover te informeren. Van bestaande titels oudere uitgaven niet meer terug te vinden. Aanbod is daarmee dusdanig uitgekleed dat ik mijn abonnement... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Contractvoorwaarden worden zwijgend veranderd, geen e-mail of notificatie of iets van toezegging hoef je hiervoor te geven volgens hen. Zo kon ik zogenaamd niet meer opzeggen na een jaar. Je wordt van... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het abonnement tegen een redelijke prijs loopt af. Opeens krijg ik een hogere afschrijving. Het blijkt dat ik automatisch een duurder abonnement heb. Daarna krijg ik nog een veel hogere rekenin... Ver mais

Informações de contato

1,1

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

391 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

DPG maakt een fout en de klant mag daarvoor extra betalen.....

Eind december een losse Katrien gekocht voor E3,99 en daarbij voor 4 maanden aansluitend 4 nummers voor E9,99....totaal E13,98
Leuke aanbieding dacht ik........
Decemberblad ontvangen
Vervolgens krijg ik eind januari een mail met de tekst: “Door een technische fout is het helaas niet gelukt om de aanvraag te verwerken en zal het geld worden terug gestort.
Natuurlijk kunt U de bestelling opnieuw plaatsen”

Hierover gechat met de klantenservice en ik kan de 4 nummers nu voor E16,80 ipv E9,99 kopen en verder niets aan te doen

Door een fout van DPG mag ik de bladen opnieuw kopen, maar wel voor 68% meer

29 de janeiro de 2025

NIET DOEN!

Als ik hier lees, kan ik fluiten naar mn geld of tijdschrift.
Heb een eenmalige editie van Donald duck besteld.
Kreeg uiteindelijk bericht dat deze niet meer leverbaar was; kan gebeuren... maar tot op heden geen geld retour ontvangen. Gemaild wanneer ik dit krijg, wederom geen reactie..
WEL kan er iemand bellen om mij een abonnement aan te smeren. Die blijft door drammen dat ik de gelukkige dag winnaar ben...blabla..ook deze mevrouw geeft geen antwoord op mijn vraag en negeert het zelfs!!
Dus nee, koop nooit wat bij of van dpg media!

28 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wij zijn al ruim 50 jaar…

Wij zijn al ruim 50 jaar abonnee van Libelle,afgesloten met een doorlopend abonnement met 1 maand opzeggingstermijn,dit hebben wij NOOIT gewijzigd.!!
Alleen jullie hebben tussentijds een actie abonnement afgesloten,zonder ons medeweten.!!
Reclame mails belanden in de spambox.!!
Met deze prijsverhoging gaan wij nooit akkoord.!
Wij hebben na meer dan 50 jaar ons abonnement opgezegd.
Jullie zijn een triest bedrijf,en zeer,zeer klantonvriendelijk.!!!

24 de janeiro de 2025
logotipo da dpgmedia.nl

Resposta de dpgmedia.nl

Beste, Wat vervelend dit te horen. Wilt U de mail doorsturen naar klachtencommissie-cs.nl@dpgmedia.nl? Zij zullen U verder helpen. Vriendelijke Groet,

Manipulatie bedrijf DPG MEDIA

Helaas ook vast komen te zitten aan een abonnement van 17,5 euro per maand tot en met oktober 2027.
Ongelooflijk dat je daar niets meer aan kan doen. Maar we geven niet op en blijven kijken naar mogelijkheden. Word vervolgd.

5 de novembro de 2024

Een 1 is nog te veel.

Een 1 is nog te veel.
Een digitaal abonnement op de Geldelander genomen met een zaterdag krant. Nu wil ik het opzeggen en kom ik er niet vanaf. Ik heb opgezegd via het contactformulier online. Krijg een opzegmail met opzegdatum juni 2027. Hier ga ik niet mee akkoord dus probeer contact te krijgen. Na een paar pogingen besloten de maandelijkse afschrijving te storneren met de bedoeling dat zij contact met mij opnemen. Dat gebeurt in de vorm van aanmaningen. Ze reageren niet op mijn emails, telefonisch kom je er niet door een terug bellen doen ze niet of laten hem 1x overgaan zodat je geen kans hebt om op te nemen.
Wel contact gekregen met het incassobureau en van hen kreeg ik te horen dat de opzegdatum van 2027 niet raar is. Schijnbaar bestaat 1 mnd opzegtermijn niet meer. NOOIT MEER IETS VIA DGP MEDIA. Wat een slecht bedrijf met oplichtingpraktijken

23 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Naar aanleiding van mijn klacht onlang…

Naar aanleiding van mijn klacht onlang i.v.m. een tijdschrift die ik niet heb besteld krijg ik volgend bericht:

''Beste,
Wij hebben uw bericht ontvangen waarin u aangeeft dat u niet op de hoogte was van een abonnement op tijdschrift.nl. Vervelend dat dit zo is gelopen. U bent destijds telefonisch akkoord gegaan met het abonnement. Er wordt al geruime tijd abonnementsgeld geïncasseerd, en we hebben destijds een bevestigingsmail verstuurd, waaruit blijkt dat er een abonnement op tijdschrift.nl is afgesloten.
Omdat we geen opzegging hebben ontvangen, is het abonnement door blijven lopen en wordt er wekelijks een nieuwe editie toegevoegd, ook als het account niet geactiveerd is. Het spijt ons zeer u dan ook te moeten mededelen dat wij niet meer over kunnen gaan op restitutie van het abonnementsgeld.

U gaf ook aan geen reactie van ons te hebben ontvangen, maar u heeft gemaild naar een noreply-mailadres. Berichten naar dat adres komen niet bij ons aan.

Mocht u nog andere vragen hebben, ga dan naar de Mijn Omgeving om uw abonnement te beheren. Of ga naar onze contactpagina voor de diverse contactmogelijkheden.
Met vriendelijke groet,''

Als ze dit bij iedereen doen is dit makkelijk verdient. Ik heb nooit een bevestigingsmail ontvangen en bij mijn weten moet een abonnement steeds schriftelijk gebeuren en dit is hier nooit het geval geweest. Met Humo en HLN heb ik dit wel moeten doen en waarom bij Tijdschriften niet?
Pure afzetterij is dit !!

23 de janeiro de 2025

Handelspraktijken niet netjes

Ook ik werd bij een supermarkt aangesproken door een jongeman, net voor de Kerst, dus hoofd vol van diner voorbereidingen. Begint uw postcode met 45? vroeg hij, dan komt u in aanmerking voor een jaar lang een gratis krant. Even wat vragen beantwoorden en, overrompeld als ik was, zet ik mijn handtekening nadat hij had verteld dat alleen de zaterdag editie, die er natuurlijk ook bij hoort, € 6,95 kost. Ik tekende omdat ik dacht € 6,95 per maand in plaats van gratis is ook niet veel.
Maar dat was dus per week, thuisgekomen heb ik meteen gebeld, want je hebt 14 dagen bedenktijd. Dus gelukkig geen abonnee meer, ik vond het op zijn minst niet een nette colportage, mensen lastig vallen als hun hoofd naar andere dingen staat. Ben alleen bang dat al deze negatieve ervaringen geen resultaat opleveren. Gewoon geen nette bedrijfsvoering DPG!

18 de dezembro de 2024
logotipo da dpgmedia.nl

Resposta de dpgmedia.nl

Beste,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het vervelend dat u zich overrompeld voelt door de manier waarop u benaderd bent, en we begrijpen goed dat dit als onaangenaam is ervaren, zeker in een drukke periode zoals rond Kerst.

Bij DPG Media streven we ernaar om op een nette en transparante manier contact te leggen met potentiële klanten. Het is nooit onze intentie om verwarring te scheppen of ongemak te veroorzaken. Uw feedback is daarom zeer waardevol, en we nemen dit soort signalen serieus om onze werkwijze te verbeteren.

We zijn blij te horen dat u gebruik heeft gemaakt van de bedenktijd om het abonnement te annuleren. Dit recht is er juist om te voorkomen dat mensen zich onbedoeld ergens aan verbinden. Desondanks begrijpen we dat de situatie vervelend voor u was en zullen we uw melding intern doorgeven om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Contact met klantenservice

Zojuist de klantenservice gebeld. Meer dan tien minuten in de wacht, daarna wordt de verbinding verbroken. Ik bel omdat ik een btw-factuur wil bij mijn abonnement. Die krijg je niet standaard, ook niet online. Heb ik al eerder voor gebeld, krijg ik na geruime tijd de verkeerde factuur van een no-reply adres.

20 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Incasso niet gelukt - abonnement gepauzeerd, zonder dit te communiceren

Wat een schande!! Ik heb voor mijn hoogbejaarde moeder een abonnement afgesloten op de Margriet. In december was een automatisch incasso niet gelukt, die ik na een herinnering in januari direct heb betaald. Wat ik absoluut niet kon weten is dat DPG doodleuk het abonnement heeft gepauzeerd. Na heel lang in de wacht te zijn geweest had ik eindelijk een (onbeschofte) medewerker aan de lijn die het probleem niet zag en het bij mij neerlegde. Het is dat ik mijn moeder er een plezier meedoe, maar anders had ik het abonnement per direct opgezegd! Wat een slecht bedrijf - en ik ben niet de enige, te zien aan de recensies.

17 de janeiro de 2025

DPG- AD administratief een puinhoop

In december maand lang AD ontvangen terwijl mijn abonnements ingang pas op 1 jan. 2025 in zou gaan, incasso gestornierd maar ze sturen aanmaningen en blokkeren levering in januari, diverse berichten gezonden en aanmaningen retourgezonden. Pers.lid gesproken die beaamde dat het administratief een zootje is. 14 dagen de tijd voor correctie anders zijn ze ingebreke en bestaat het abonnement niet meer en stap ik over naar een andere krant - niet van DPGgroep.
kenmerk: 1094470606

16 de janeiro de 2025

negeren klachten

Heb al 3 maanden klachten over de bezorging van de krant. Vaak te laat in het begin zodat ik de krant niet meer kan lezen voordat ik moet gaan werken. Naderhand een andere bezorger die ik netjes heb aangesproken of hij de krant helemaal in de brievenbus wil duwen omdat de krant een paar keer kletsnat is geworden. Een groot aantal keren gehad dat de bijlage niet bij de krant zit. En helemaal leuk elke keer als ik een bezorgklacht doorgeef krijg ik de dag erop of een paar dagen achter elkaar geen krant terwijl de buren van 2 deuren verder wel een krant krijgt.

16 de janeiro de 2025

Gedwongen account aanmaken

Zelfs gratis artikelen worden achter een gedwongen aanmaak van een account gestopt. Dit gaat ernstig genoeg al te lang zo (meer dan 10 maanden). Pure wanhoop van een inmiddels falende nieuws organisatie

15 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Donald Duck junior voor beginnende lezers

Kleinzoon vorig jaar een jaarabonnement van Donald Duck junior gegeven. Toch schrijven ze na dat jaar rustig nog eens 47 euro af. Donald Duck junior is voor beginnend lezers, dus zowiezo is dat tijdschrift na een jaar zeker niet meer relevant. Nooit meer dat ik ergens een abonnement op neem of geeft. Altijd toch weer trammelant.

14 de janeiro de 2025

Pure oplichterij !!

Pure oplichterij !!
18 dagen geleden weekblad besteld en betaald!!
Bleek niet meer leverbaar 3 dagen na de betaling.
We zijn 18 dagen verder …….
Waar blijft mijn restitutie?

11 de janeiro de 2025

Onbereikbaar bedrijf

Onbereikbaar bedrijf. alles al weken lang geprobeerd maar ga geen uur aan de tel. hangen om te melden dat ik al vier weken de volkskrant krijg die ik niet heb aangevraagd en ook echt niet wil en ook niet ga betalen. (enorme onleesbaar kleine letterbrij) Is plots verpakt bij AD wat ik wel wil houden. hopelijk komt dit in de ivorentoren bij hen over? (3815 XW no 2)

13 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas 0 sterren niet mogelijk.

Helaas 0 sterren niet mogelijk.
DPG wat een waardeloos bedrijf.
Zo onbeschoft behandeld als je als klant een klacht hebt dat je niet krijgt waarvoor je betaald.
Helaas zit het rechts technisch redelijk goed dicht getimmerd zodat je niet onder je abonnement uitkomt.

11 de janeiro de 2025

Wat een verschrikkelijk…

Wat een verschrikkelijk klantonvriendelijk bedrijf! Ik ben in m’n hele leven nog nooit zo onbeschoft behandeld 😡 door de klantenservice van dpg

10 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waarom kan je geen 0 sterren geven?

Waarom kan je geen 0 sterren geven?
Abonnement op Donald Duck voor de kleinzoon gekocht, aangevinkt 1-malige betaling. Kon alleen per half jaar. Prima. Toch wordt nu maandelijks afgeschreven.
Na de kerst e-mailadres over willen hevelen naar de moeder van mijn kleinzoon.
Via op de chat met Olivia gesproken, die zou dat allemaal wel even regelen.
Volgende dag, geen bevestiging over de betaling, email adres niet gewijzigd.
Via contactformulier aangegeven wat de problemen zijn. Geen reactie.
Bij bellen 28 minuten in de wacht gestaan. Daarna gewoon uit de wacht gegooid.
Weer naar de chat waar medewerker Sam (die met diverse mensen tegelijk chat, waardoor ik antwoorden van ander klanten krijg) zegt, dat Olivia niet de waarheid heeft verteld. Emailadres kan niet veranderd worden (???). 1 keer betalen ook niet.
Ik wil opzeggen? Dat mag nog binnen een maand. Alleen is er geen opzegoptie te vinden.

7 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.