Het opzeggen vande digitale versie van De Gelderlander is een groot drama. Telefonisch opgezegd en bevestigd gekregen en vervolgens werd het daaropvolgende maand toch abonnementsgeld afgeschreven. Di... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Sinds kort een aantal titels verdwenen, zonder je daarover te informeren. Van bestaande titels oudere uitgaven niet meer terug te vinden. Aanbod is daarmee dusdanig uitgekleed dat ik mijn abonnement... Ver mais
Geachte heer/mevrouw, Hierbij wil ik een formele klacht indienen over mijn recente ervaring met uw organisatie. Onlangs heb ik maar liefst 25 minuten aan de telefoon gezeten met... Ver mais
Contractvoorwaarden worden zwijgend veranderd, geen e-mail of notificatie of iets van toezegging hoef je hiervoor te geven volgens hen. Zo kon ik zogenaamd niet meer opzeggen na een jaar. Je wordt van... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. We hebben een blad cadeau proberen te bestellen maar bij de bestelling ging iets mis. Wel geld kwijt en geen blad cadeau. Geprobeerd met e-mail en bellen. Je krijgt ze nauwelijks te pakken en als het lukt dan hangen ze gewoon op als je in gesprek bent. Waardeloze service. Je krijgt NOOIT antwoord.
Je hebt al een Donald Duck abb en…
Je hebt al een Donald Duck abb en willen je van alles erbij verkopen. Zo gaat idd nooit iemand de telefoon meer opnemen....
Het is toch begrijpelijk dat telemarketing verboden moet worden. Ik kom zelf wel als ik iets nodig heb.
Sluit hier geen proefabonnementen af.
Sluit hier geen proefabonnementen af.
Betalen maar je ontvangt niets.
Na herhaaldelijke klachten heb ik het maar opgegeven
Ik vind het onbegrijpelijk dat je geen…
Ik vind het onbegrijpelijk dat je geen normaal contact met MPD Media kunt krijgen, telefonisch sta je in de wacht en kost alleen een boel geld Als je iets niet met hun eens bent schakelen ze gelijk een incassobureau in. En die mensen luisteren naar god of gebod. Ik hoop dat MPG nu eens op deze klacht zal reageren maar zie het duister in.
ik kreeg een rek.voor 2 afschrijvingen…onterecht
ik kreeg een rek.voor 2 afschrijvingen (maand) van het AD dagblad ..via automatische incasso wordt dat er iedere maand omstreeks de 25st afgehaald ..zij willen nu 2x afschrijven de maanden febr. en maart ..23.83 euro per maand ..maar febr, (2025) is gewoon afgeschreven ..en maart moet nog ..ik heb het bedrag a..47.66 dat er onterecht van mijn rek. was afgeschreven ..meteen gestoneerd ..en 3x vandaag een hele tijd a/d telefoon gehangen ..maar kreeg ze niet te pakken..daarna geprobeerd uitleg te krijgen via een uitgebreide mail ..maar kreeg steeds de melding ...helaas er is een fout opgetreden (probeert u het later nog eens)..wat moet ik daar nu mee? ben niet van plan om dit bedrag te betalen !!!is er nog iemand die met soort gelijk probleem zit ??
Proefabonnement AD
Proefabonnement AD, na 4 dagen nog steeds geen papieren krant, alleen digitaal, daar kan ik niks mee als 50 plusser. Telefonische klacht bij AD kom je niet doorheen. De computer verstaat je gewoon niet. Online kun je alleen melden dat je de krant niet hebt gekregen. Kost niks, maar je krijgt ook niks. Onder de streep 12 kranten gehad van de 24 die moesten komen. En dan durven ze nog te bellen of je een verlenging wil...
Heb de aanbieding 4 weken E.D voor…
Heb de aanbieding 4 weken E.D voor 4euro.b.v begint 21 maart moet eindigen op 18 april das 4 weken.nu pakken ze automatisch een dag eraf dus krijg de krant tot 17 april.daar konden ze niets aan doen ze ze. Slechte service.
Abonnement opgezegd
Je komt nooit meer van je abonnement af. Doen ze niet aan. Ze verlengen het zelfs. Je kunt ze blijven bellen maar krijgt het bandje dat hun telefooncentrale niet werkt. Waardeloos bedrijf. Neem geen abonnement op hun kranten want je komt er nooit meer vanaf!
Onbetrouwbare service
Onbetrouwbare service! De overeenkomst wordt niet nagekomen – ik zou vier weken een papieren krant ontvangen, maar heb er geen enkele gekregen. En in plaats van een oplossing krijg ik te horen dat de overeenkomst uit "coulance" wordt gecrediteerd. Wat een onzin! Geen enkele klantvriendelijkheid.
Daarnaast mag ik geen nieuwe aanbieding meer ontvangen, terwijl ik nooit de kans heb gehad om gebruik te maken van de vorige. De chatservice is ook waardeloos: onvriendelijk en wordt zomaar afgesloten. Absoluut geen aanrader!
Waardeloos bedrijf.
Waardeloos bedrijf.
Mijn abonnement op de Donald Duck zal automatisch beëindigen.
Niet gebeurd. Moest na mijn stopzetten nog 3 maanden betalen. Heb ik gedaan, maar geen enkele Donald Ducks meer ontvangen. En maar zeggen, ze zijn onderweg. Grote oplichters dat bedrijf DPG. 😡
Me dochter wou Donald Duck gauw…
Me dochter wou Donald Duck gauw abonnement genomen niet weten voor 3 jaar vast contact gehad om abonnement optezeggen krijg ik te horen 3 jaar vast en nu hebben ze ruim met 50% maandelijks kosten zonder vooraankondiging verhoogd puur oplichting!!
Dit bedrijf doet er alles aan om te…
Dit bedrijf doet er alles aan om te censureren op al hun platformen. Jammer dat ze zoveel media beheren in NL.
Heb jij een afwijkende mening of een mening die niet bevalt... word je verwijderd!
We gaan chinese praktijken hier achterna.
En dat blijkt wel uit uit hun score op deze review website van 1
Neem geen abonnement bij DPG!
Wijziging van abonnement wordt niet doorgevoerd, op vragen via het contactformulier wordt niet gereageerd. Klantenservice is telefonisch nagenoeg onbereikbaar en achter de chatfunctie zit alleen een zwakbegaafde chatbot die je graag niet kan beantwoorden.
Advies: neem geen abonnement bij dpg media en trek alle machtigingen tot automatische incasso in.
digitaal werkt niet, geen support.
tja. zo leuk! mag je ook inloggen bij andere klanten. Komt er een nieuwsbrief met leuke links naar artikelen. maar ja: dan inloggen. als ik dan inlog zoals het moet kom ik weer op een inlogscherm.
en ik kan hulp krijgen bij alles waar dit niks mee te maken heeft, maar bellen... nee hoor. bel DPG niet.
Proefabonnement op de krant genomen
Proefabonnement op de krant genomen. Binnen proefperiode opgezegd. Bleef kranten ontvangen en toen ik belde om dit aan te geven bleek het dat ik had moeten herroepen. Nu zit ik vast aan 3 jaar en ben ook mijn baan kwijt. Ik kan dit helemaal niet betalen. Dit heb ik aangegeven maar tevergeefs. De tekst om op te zeggen is misleidend geweest. Ik voel me opgelicht!
proefabonnement verlengen
Voorjaar 2024 een proef abonnement genomen op het ED, na de proefperiode gebeld door een medewerker van DPG of ik interesse had om het abonnement met een jaar te verlengen tijdens dit gesprek is mij duidelijk verteld dat dit na 1 jaar automatisch zou stoppen.
Wat schetst mijn verbazing dat ik volgens DPG een abonnement voor 3 jaar heb afgesloten via internet.
waar ik aan vast zit. Volgens de medewerker van de klantenservice zit ik er 3 jaar aan vast want van de telefonische verkoop is niets te vinden.
Energie maatschappijen worden hier voor door de ACM op de vingers getikkt maar in de DPG wereld is dit blijkbaar normaal.
DPG media Veronica Superguide louche praktijken
Ik deed een zogenmaande uitprobeer bestelling, stond er ook zo bij. Probeer nu de Veronica Superguide 3 bladen voor 6 euro en dan stopt het automatisch, laatste nummer 27-08-2024 heb ik in email bevestigd gekregen.
En ik heb dan heb ik zonder het aan te geven een jaarabonnement van 60 euro voor mijn kiezen zonder dit bevestigd te hebben of mail van te krijgen.
Ik heb er niet mee ingestemd om een abonnement te nemen.
Dit antwoord sturen ze me... " Bedankt voor uw bericht waarin u aangeeft 3 nummers voor 6 euro te hebben besteld, maar ondanks dat nog steeds het blad ontvangt en ook abonnementsgeld wordt afgeschreven. Vervelend om te horen.
""Na onderzoek hebben wij kunnen constateren dat er aansluitend een abonnement is aangevraagd op de 3 proefnummers (die automatisch stopten). Zie hieronder de bevestigingsmail die wij destijds hebben verstuurd:
Om deze reden is het abonnement niet tussentijds opzegbaar. """
Er staat helemaal geen mail eronder alleen 2 links met zogenaamd 2 bijlages waar ik dan moet inloggen op een persnet email adres welke ik niet heb. (firstname.lastname apestaartje persgroep.net)
Nu zeggen ze op na het jaar. Maar wel 60 euro kwijt.
Zeer louche praktijken.
Eerlijk gezegd begrijp ik niet waar…
Eerlijk gezegd begrijp ik niet waar deze mensen zich nu mee bezighoudend, ze boeken iedere maand abonnement geld van mijn rekening af en dat terwijl je nergens op kunt inloggen om iets te lezen. Zeer moeilijk om contact met hun te krijgen en krijg je dat al dan laten ze niets meer van hun horen. Ik storneer mijn afboeking ieder keer terug wat een ellende met zulke mensen
bunch of scammers
They sold me a contract for magazines, i thought for one year but they made it into 3 years and i cannot get out of it in any way because i never figured to search for it in the mail.
Service is not there, they will silently increase the payment as soon as you miss one - i have not received any mails or letters.
Op zeggen abonnement.
Ik probeer al 2 maanden op mijn abonnement op te zeggen.
10 tal mails telefoon eigen omgeving alle inspanningen ten spijt, nog steeds krijg ik abonnement niet opzegt.
Vreselijk bedrijf alleen gericht op winst. Geen menselijke benadering.ga hier nooit meer iets me aan!!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.