Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

The quality of the materials are not that bad. But the problem is that one of the two rivets that connect the top and bottom parts is on the wrong side, and now I can't complete the installatio... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan en niet geleverd. 2x een mail gestuurd, geen reactie. Vervolgens enkele malen gebeld en krijg telkens de voicemail met de mededeling dat je niet kunt inspreken omdat de berichtenbox... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gezocht via Google en al snel besteld. Uiteindelijk is Drogisterijplus als goedkoopste tevoorschijn gekomen. Het gaat om Ibiza Flow Body Mist van Therme. Nergens te vinden in de winkels. Happy me... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Handzeep besteld. Alles ging prima, goede communicatie per email. Vlotte levering. Kleine opmerking al die flessen, 12 met handzeep, zaten los verpakt in de buitenste doos. Zo zou ikzelf nooit iets... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fábrica de Cosméticos

Een goedkope drogisterij webwinkel. Gemakkelijk wax, shampoo, deodorant bestellen. Vergelijk onze prijzen. Make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging, mondverzorging en nog veel meer. Top merken zoals Loreal, Gillette, Maybelline, ...

Informações de contato

3,4

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

249 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Razendsnel.

Het produkt was aan de prijs maar echt binnen 24 uur bezorgd.

29 de setembro de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

Dank voor uw feedback. We zijn blij dat u tevreden bent over de snelle bezorging, ondanks de prijs. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Swiss Man

Snelle levering en voordelig

8 de maio de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

Bedankt voor de review, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik vergat m’n huisnummer… stom…

Ik vergat m’n huisnummer… stom natuurlijk. Prima opgelost en directe communicatie

7 de maio de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

Bedankt voor je feedback! We begrijpen dat iedereen wel eens een foutje kan maken, dus geen zorgen over het vergeten van je huisnummer. We zijn blij te horen dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen en dat onze communicatie direct was. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar!

Picobello.

Gedaan zoals een klant het verwacht.

7 de maio de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

Bedankt voor je positieve feedback! We streven er altijd naar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. We zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan en het gewenste resultaat hebben behaald. Als je nog verdere vragen of verzoeken hebt, staan we graag voor je klaar. Bedankt voor je vertrouwen in ons!

Prima

Netjes en op tijd geleverd

29 de abril de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze levering. We hechten veel waarde aan punctualiteit en het leveren van een nette service. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn bedrijf en werkt bestelling snel…

Fijn bedrijf en werkt bestelling snel en correct af!

10 de abril de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We vinden het geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. We hechten veel waarde aan een snelle en correcte afhandeling van bestellingen, dus het is fantastisch om te horen dat u dit ook zo heeft ervaren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had iets besteld wat helaas beetje stuk…

Had iets besteld wat helaas beetje stuk was, heb een berichtje gestuurd mocht het houden en kreeg snel het geld weer terug dat vindt ik erg goeie serve.

16 de abril de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze klantenservice. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we zijn blij dat we u snel hebben kunnen helpen.

Snelle levering.

12 de abril de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

Bedankt voor uw review over onze snelle levering! We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en u snel hebben kunnen bedienen. Het is ons doel om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we zullen ons best blijven doen om onze leveringstijden zo snel en betrouwbaar mogelijk te maken. Aarzel niet om ons opnieuw te contacteren als u in de toekomst nog meer hulp nodig heeft.

Alles prima

Snel. Netjes bezorgd. goede verpakking. Goed product voor goede prijs.

10 de abril de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelheid van de bezorging, de nette bezorging en de goede verpakking van het product. We besteden veel aandacht aan de verzending van onze producten en we zijn blij dat u dit heeft opgemerkt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goedkoopste aanbieder van mijn…

Goedkoopste aanbieder van mijn favoriete product! Levering was super snel, top!

12 de abril de 2023
Avaliação não solicitada

Beste,
Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! We zijn blij dat je de goedkoopste aanbieder van jouw favoriete product hebt gevonden en dat jouw bestelling snel werd geleverd. We streven er altijd naar om onze klanten de beste producten en service te bieden en we zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of als we je ergens anders mee kunnen helpen.

Met vriendelijke groeten,
Klantenservice Drogisterijplus.nl

Perfect

Beste prijs en snel geleverd

29 de março de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met de prijs en de snelle levering van onze producten. Het is ons doel om onze klanten altijd de beste prijs en service te bieden, dus het is geweldig om te horen dat we daarin geslaagd zijn.

Aanrader!!

Prettige overzichtelijk website
Super snelle levering
Aanrader

27 de março de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

Bedankt voor uw positieve review! Het is geweldig om te horen dat u onze website als prettig en overzichtelijk heeft ervaren. We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten een goede ervaring hebben bij het gebruik van onze website. Ook zijn we blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering. We streven er altijd naar om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Nogmaals bedankt voor uw review en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen op onze website.

Snelle levering van product

Snelle levering van product. Afhandeling naar wens!

12 de março de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

Geweldig om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw product. Bij ons streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, van begin tot eind. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u tevreden bent over de afhandeling. Bedankt voor uw feedback en laat het ons gerust weten als we u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn.

Heel tevreden

Heel tevreden, netjes geleverd

19 de março de 2023

Beste Dorothy,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en dat deze netjes is geleverd. Ons team werkt er hard aan om de beste service te bieden aan al onze klanten en het is geweldig om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.
Veel plezier met uw aankoop en fijne dag toegewenst.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nep luchtje opgestuurd

Nep luchtje opgestuurd. Ruikt totaal niet zoals de originele

2 de março de 2023

Beste LB,
We begrijpen dat u niet tevreden bent met het product dat u heeft ontvangen en we willen u graag helpen om dit op te lossen. We willen echter benadrukken dat we geen namaakproducten verkopen en dat we ons uiterste best doen om alleen hoogwaardige en authentieke producten aan te bieden aan onze klanten.

We vinden het heel vervelend dat u het gevoel heeft dat het luchtje nep is en niet overeenkomt met het origineel. We zouden graag meer informatie van u willen wat volgens u niet klopt.

We willen nogmaals benadrukken dat we tegen namaak zijn en dat we ons inzetten voor eerlijke concurrentie in de markt. We hopen dat we dit misverstand kunnen oplossen en kijken ernaar uit om van u te horen. Zou u een email willen sturen met meer informatie wat volgens u niet klopt. U kunt de email sturen naar : klantenservice@drogisterijplus.nl.

Geen Track & trace

Alles goed , behalve levering ik konde mijn pakket niet volgen en heb geen email van Postnl ook ontvangen. Pakket werd geleverd maar zou handiger zijn koerier bedrijf email stuurt .

23 de fevereiro de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

Bedankt voor het delen van uw feedback. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als u niet in staat bent om uw pakket te volgen en als u geen e-mail van Postnl heeft ontvangen. We willen ons verontschuldigen voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren. We zullen uw feedback doorgeven aan ons verzendteam zodat we kunnen kijken hoe we onze leveringsprocessen kunnen verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat u in de toekomst nog eens bij ons zult bestellen. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Snel en goed!

21 de fevereiro de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelheid en kwaliteit van onze service. We doen ons best om onze klanten altijd zo snel en goed mogelijk te bedienen.

Als u in de toekomst weer iets nodig heeft, staan wij graag weer voor u klaar!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen goed product ontvangen

Via bol.com had ik van thermacare warmtepleisters besteld. Normaal zitten deze in een doosje, maar bij deze bestelling niet.

Ik gebruik deze pleisters regelmatig dus ik weet hoe snel ze werken. Gisteren 1 uit de verpakking gehaald, naar 1 uur nog steeds geen warmte. Nog een uurtje gewacht en helaas geen warmte. De volgende geprobeerd en precies hetzelfde. Weer niet warm geworden.

Ga ze dan toch maar in de winkel zelf kopen.

Voor mij geen bestellingen hiermeer.

23 de fevereiro de 2023
Avaliação não solicitada

Resposta da Drogisterijplus.nl

Het spijt ons zeer dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het ontbreken van het doosje van de thermacare warmtepleisters voor verwarring heeft gezorgd en dat het vervelend is dat de pleisters niet werkten zoals verwacht.

We willen ons graag verontschuldigen voor het ongemak dat u heeft ervaren en we willen u verzekeren dat we de kwaliteit van onze producten serieus nemen. We zullen deze kwestie onderzoeken en contact opnemen met onze leverancier om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

We begrijpen dat u inmiddels besloten heeft om de pleisters elders te kopen, maar we willen deze kwestie voor u alsnog oplossen. Wilt u zo vriendelijk zijn om een e-mail te sturen naar klantenservice@drogisterijplus.nl, zodat we een oplossing voor u kunnen bedenken? We staan graag voor u klaar om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen en te zorgen dat u alsnog tevreden bent met uw aankoop.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we de kans krijgen om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

Drogisterijplus team

onmidelijke levering

27 de fevereiro de 2023

Resposta da Drogisterijplus.nl

Als u in de toekomst weer iets nodig heeft, staan wij graag weer voor u klaar!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.