En lille men mega cool og hyggelig shop med det vildeste udvalg af Jordan’s og virkelig behagelig betjening med god service hvor man fik lov at prøve dem… En god mulig måde at få mere omsætning og... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Utrolig flabet og dårlig kommunikation. Jeg skulle sælge et par sko til dem og bliver mødt af en mur af flabethed, hvilket ikke fremviser noget godt. Synes det er ærgerligt man ikke kan give mindre e... Ver mais
I ordered a pair of UGGs and emailed asking how long delivery would take; email response was immediate saying in about 10 days. I responded that earlier would be appreciated as it was a gift. One hour... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god service, ud over det normale Hurtig levering og du får altid svar hvis du skriver
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi stræber efter at tilbyde dig de mest eksklusive sneakers til overkommelige priser, og vi garanterer 100% autentiske varer uden risiko for kopivarer. Vores lidenskab er at styrke dit sneaker-spil, og vi arbejder hårdt for at opfylde den passion.
Informações de contato
Torvet 16 , 4600, Køge, Dinamarca
- Kontaktdroptowncph@gmail.com
- droptowncph.dk
Great customer service
Great customer service
Kept me updated on my order and answered all my questions quickly. Product was exactly what I wanted.

Resposta da Droptowncph
Masse fede sko til gode priser
Masse fede sko til gode priser. Rigtig god service i butikken også!

Worth a visit!
Very nice Sneakerstore! Worth a visit. Was there on holiday and bought a pair. Super friendly staff! Will come back, thank you!

Resposta da Droptowncph
Gode sko👍 og god service
Many choices,good quality!
Quick shipping and kind service
Quick shipping and kind service! ⭐️
En lille men mega cool og hyggelig shop…
En god mulig måde at få mere omsætning og endnu bedre flow i shoppen vil være at få et par stativer med shorts, tee’s, sweat’s og hoody’s fra Jordan kollektionen.
Købte et par sko der inde fed butik og…
Købte et par sko der inde fed butik og virkelig god service
Servicen og placeringen er god jeg kan…
Servicen og placeringen er god jeg kan godt lide stedet og de sko de har er rigtigt gode og fede og er glad for butikken

Resposta da Droptowncph
Meget god butik kan anbefales godt…
Meget god butik kan anbefales godt tilbud på sko og mange fede sko hvis i skal have sko så skal det være her fra 5/5

Resposta da Droptowncph
Jeg købte et par Adidas Campis i str…
Jeg købte et par Adidas Campus i str 39. Skoens farve i bunden er hvid når den burde være gul, kom også med små snørrebånd når de burde være tykke, jeg bliver gjort grin af i skolen nu fordi jeg er blevet scammet, og fordi mine sko er fake. Anbefaler ikke denne butik.
Lörte butik
Har stadig ikke fået mine sko. Bestilte dem d 27/5 lörte butik

Resposta da Droptowncph
Jeg kan virkelig anbefale droptown
Jeg kan virkelig anbefale droptown. Fede sko med gode priser og self venlig personale. Så det er i hvertifald ikke sidste gang jeg køber mine sko derfra🤩

Resposta da Droptowncph
Det er en butik med stort udvalg og…
Det er en butik med stort udvalg og gode priser, rigtig god service
Kæmpe anbefaling👏
Efterspurgte et par populære sneakers, og fik den bedste service og den hurtigste levering👍👏

Resposta da Droptowncph
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.