Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hard to believe it has the same quality as Dyson, while I was sceptical, i ordered bc they offered a full refund policy if I didn’t like it. Now, I’m happy with it bc it makes hair routine so much eas... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na eerst een dyson te hebben geprobeerd bij familie wilde ik een goedkopere versie kopen. Deze doet precies hetzelfde en er zitten meer hulpstukken bij. Kortom zeer tevreden en mijn haar zit na 2 dage... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geïnfluenceerd door de knappe Shirley maar wat ben ik blij met deze aankoop. Het design van de stijltang is prachtig en hij wordt geleverd met een mooi hoesje. Mijn haar ziet er prachtig en glanzend u... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze Fohn gekregen voor mijn moederdag, was heel benieuwd wat ik ervan zou vinden, maar hij is echt super, ik zou hem iedereen aanbevelen

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos para cabelo

Dryze is een innovatief Nederlands beautymerk dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige haarstyling tools. Ons doel is om salonwaardige resultaten bereikbaar te maken voor iedereen, gewoon vanuit huis. Wij geloven dat goed haar de kracht heeft om je dag en je zelfvertrouwen compleet te veranderen.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

267 avaliações

Super fan

Ik ben fan!!! Nog nooit in mijn leven ( en ik ben 61) zo makkelijk mijn haren kunnen verzorgen. Het blijft goed zitten en dat zelfs zonder haar producten. Mensen vragen of ik naar de kapper ben geweest??🥳 ik heb spontaan geen hekel meer aan haren wassen en verzorgen, eindelijk🥰

11 de fevereiro de 2026

Dit product is schitterend

Dit product is schitterend, mijn haar wordt er heeel snel droog van terwijl ik vroeger ongeveer 40 minuten mijn haar moest drogen. De opzetstukken zijn ook heel goed. I love it!!

10 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De ProFlex gekocht als cadeau voor mijn…

De ProFlex gekocht als cadeau voor mijn vriendin en het was meteen raak. De verpakking ziet er zo goed uit, veel beter dan je verwacht. Zij gebruikt ‘m nu bijna dagelijks en ze is er erg over te spreken. Een vriendin kwam ook langs met de Dyson airwrap en toen ze gingen vergelijken, hoorde ik dat het enige verschil het design was en het resultaat gewoon hetzelfde is. Dryze maakt hun belofte waar en het is echt een merk dat duidelijk aandacht besteedt aan details. 5 Sterren voor ons!

26 de janeiro de 2026

Echt een top service!

Echt een top service!
Gisterenavond om 20:45 contact gehad dat mijn fohn kapot is. Ik had hem nu 1 jaartje. Ik kreeg gelijk antwoord. Dat een nieuwe opgestuurd zou worden! En nog geen 13 uur later had ik al een nieuwe binnen! Echt top!!

22 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle levering en het product is…

Super snelle levering en het product is veelzijdig. Ik moet nog goed uitvinden hoe ik alles het beste voor mijn haar kan gebruiken maar alleen al dat mijn lange haar niet verstrikt raakt in de föhn is een pluspunt🤩

21 de janeiro de 2026

Helemaal top!

Helemaal top dat je de airstyler 30 dagen mag proberen. Ik ben niet zo handig met haar en heb er echt even wat tijd voor genomen om uit vinden of ik ermee uit de voeten kan. Oefening baart kunst, ik word er steeds handiger in en het apparaat gaat dus zeker niet terug.

10 de janeiro de 2026

Goeie service

Mijn air styler was helaas kapot en ik kreeg zonder hem retrour te hoeven sturen een nieuwe. Ik ben er zeer tevreden over en ik vind dit heel netjes van de leverancier.

9 de janeiro de 2026

Beste klantenservice

Mijn toestel viel steeds uit. De klantenservice gecontacteerd en heel vriendelijk geholpen. Aangezien mijn toestel binnen garantie viel, hebben ze mij een nieuwe opgestuurd. Vriendelijk, snel en eerlijk!

7 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Geweldig

Het product doet wat het moet doen beter dan verwacht echt een aanrader en goedkoper dan de Dyson

7 de janeiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goed product maar heeft zijn min punten

Product voelt goed aan maar waar voor we het hebben besteld is airwrap die helaas niet goed werkt de 2 opzet stukken is onhandig omdat je voor links een opzet stuk hebt en als je rechts wilt krullen weer moet veranderen naar de rechter opzet stuk. Ook pakt die niet goed alle haar waardoor het beetje pluizig wordt.

Helaas wordt het heel snel warm en er is ook geen koel shot knop waardoor het veelste heer wordt voor de haren maar ook om de opzet stukken eraf te halen

29 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.