Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hard to believe it has the same quality as Dyson, while I was sceptical, i ordered bc they offered a full refund policy if I didn’t like it. Now, I’m happy with it bc it makes hair routine so much eas... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na eerst een dyson te hebben geprobeerd bij familie wilde ik een goedkopere versie kopen. Deze doet precies hetzelfde en er zitten meer hulpstukken bij. Kortom zeer tevreden en mijn haar zit na 2 dage... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geïnfluenceerd door de knappe Shirley maar wat ben ik blij met deze aankoop. Het design van de stijltang is prachtig en hij wordt geleverd met een mooi hoesje. Mijn haar ziet er prachtig en glanzend u... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze Fohn gekregen voor mijn moederdag, was heel benieuwd wat ik ervan zou vinden, maar hij is echt super, ik zou hem iedereen aanbevelen

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos para cabelo

Dryze is een innovatief Nederlands beautymerk dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige haarstyling tools. Ons doel is om salonwaardige resultaten bereikbaar te maken voor iedereen, gewoon vanuit huis. Wij geloven dat goed haar de kracht heeft om je dag en je zelfvertrouwen compleet te veranderen.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

267 avaliações

Doet wat ze aangeven

Doet wat ze aangeven. Besteld op 25 Dec en op 29 Dec was het pakket binnen. Mijn vrouw is er zeer blij mee. Het is een zeer goed alternatief met de Dyson, maar het lawaai dat het heeft vind in minder leuk. Ben de Dyson gewent..

31 de dezembro de 2025

Hele mooie set

Hele mooie set! Ik heb de blauwe kleur gekozen echt heel chique en krul blijft goed zitten !

29 de dezembro de 2025

Betaalbaar en goed

Ik zocht een betaalbare föhn om mijn haar ook mee te stylen. Erg blij met de aankoop en ook erg gemakkelijk in gebruik.

27 de dezembro de 2025

beter dan de dyson

Het is oprecht geweldig mijn nicht heeft de dyson en heb beiden vergeleken dit is oprecht beter dan de dyson zelf en heel gemakkelijk te gebruiken en voor zo een mooi prijs

21 de dezembro de 2025

Super Dryze

Een hele snelle bezorging! Gelijk geprobeerd. Het is even oefenen met krullen, maar het haar is snel droog. Genoeg keus aan opzetstukken. Heel blij met deze aanwinst!!

11 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een fijn werkende en in de hand…

Een fijn werkende en in de hand liggende föhn. Wat voor mij belangrijk is, is de koude blaasstand en de gladde kruller. Dit ivm alopecia waardoor mijn haarzakjes afsterven. Ik moet daarom heel voorzichtig zijn met haar en hoofdhuid. Ik heb gedeeltelijk kroezend dun haar en na het föhnen voelde het heerlijk zacht aan en krulde mooi.

6 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Blij mee, maar even zoeken met dik haar

Airstyling is nieuw voor mij en ik heb lang en dik haar dus het is even wennen hoe ik krullen maak die ook blijven zitten. En op handdoekdroog haar werkt het niet, moet wel echt droger zijn. Merk wel dat ik er snel handiger in wordt (heb 'm nog geen week) dus heb er wel vertrouwen in dat het goed komt. Complete set en makkelijk te bedienen. Mijn haar zit al een stuk beter dan met alleen een föhn of föhnborstel.

2 de dezembro de 2025

De 8 in 1 airwrap is top

Ik heb de 8 in 1 airwrap van mijn man gekregen. Door een ongeluk en door de reuma kan ik mijn arm niet meer omhoog houden. Als oud kapster was het een hele stap om mijn oude föhn en borstels weg te leggen. Maar was is dit fijn! Dit gaat zoveel makkelijker, het ligt zo fijn in de hand dat het vanzelf ging alsof ik hem al jaren gebruikt

25 de novembro de 2025

Dyson or DRYZE?

I have always used Dyson but it broke twice. I was lookig for reviews and watched a film on YouTube. I was very impressed! This is why I was convinced that DRYZE is a better option and more value for my money!
Why I like Dryze? The large blowout brush leaves my hair soft and bouncy, smooth and soft for days!The hairdryer with the 90 degrees adjustable spout is an absolute luxury! The other numerous brushes are such a wonderful variation to the entire package. This is value for money!

24 de novembro de 2025

Niet geleverd volgens afspraak

Op de site gaven zij aan de volgende dag het product in huis. Echter na 1 week nog steeds niks ontvangen en PostNL heeft ook mijn aankoop niet ontvangen. Mail gestuurd naar t bedrijf, afwachtend op reactie!
****Vandaag inderdaad mijn nieuwe pakket ontvangen van Dryze. Dryze heeft t serieus opgepakt en mij inderdaad een nieuw pakket gestuurd. Hartelijk dank voor de klantvriendelijke oplossing Dryze! ***

22 de novembro de 2025
logotipo da dryze

Resposta da dryze

Hi Claudia,

Wat balen dat je bestelling niet goed is aangekomen, dat is natuurlijk niet wat we willen! 💕
We hebben je bericht direct opgepakt en zien dat het pakket wel door PostNL is opgehaald, maar helaas kwijtgeraakt is in het sorteercentrum.

Omdat u daar uiteraard niets aan kunt doen en al langer heeft moeten wachten, willen we het graag goedmaken. Daarom sturen we u kosteloos een upgrade variant en ontvangt u nu de V5 airstyler inclusief opbergcase. Deze wordt maandag direct verzonden, zodat u deze dinsdag in huis heeft.

Onze klantenservice heeft ook al een reactie gegeven op je mail, mocht je nog vragen hebben kunt u ze daar stellen of via onze whatsapp +31653743776

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en alvast veel plezier met uw nieuwe V5!

Liefs,
Team Dryze 🤍

Geweldig

Mijn vriendin geschonken en ze kan er al weken niet over ophouden hoe goed haar krullen blijven zitten! Opbergdoosje ook erg mooi. Ideaal cadeau voor de feestdagen.

22 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.