Easynails Avaliações 1.437

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd goed, zelden problemen en als er iets is staan ze je vriendelijk te woord en helpen ze met een oplossing te zoeken! 👍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het steeltje van het lijmpotje was afgekraakt, waardoor het lijmen heel moeilijk gaat. Ik behaal, weliswaar als beginner, geen mooi resultaat. Het proces is voor mij veel te omslachtig en als ik 3... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een verkeerd adres ingegeven maar Easy Nails heeft gezorgd dat de producten toch netjes bij mij werden afgeleverd, wat een betrokkenheid fantastisch 👌

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Producten zijn netjes verpakt geleverd. Het duurde wel wat langer dan ik gewend ben van andere groothandels. Ik weet niet of het uit het buitenland moet komen, want dan begrijp ik het.

Detalhes da empresa

1. Manicure
  2. Atacadista de Cosméticos
  3. Centro de Saúde e Beleza

Webshop voor nagelproducten. Easy Nails heeft een ruim assortiment aan nagelspullen, van top kwaliteit, voor easy prijzen. Dip poeder, BIAB, gellak, gelnagels, acrylnagels, polygelnagels, nailart en nog veel meer.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Beste Rowana.

Wat een prachtige beoordeling, bedankt! 🌟 We zijn blij dat onze producten en snelle levering zo goed bevallen. Wij wensen veel plezier met je nieuwe nagelproducten en tot de volgende keer!

Nagels

Prima producten voor de opbouw van mijn slappe nagels en snelle levering!

30 de maio de 2025

Beste Yolanda,

Wat leuk om te lezen dat de producten goed werken voor je nagels én dat je ze snel kon gebruiken dankzij de vlotte levering! Dankjewel voor je positieve feedback, dit motiveert ons enorm. Veel plezier met je mooie nagels!❤️

Prijs-kwaliteit goed

Prijs-kwaliteit goed.
Communicatie via mail en telefonisch goed.

1 de agosto de 2025

Beste Anne,

Super bedankt voor je positieve review!🌟 We doen altijd ons best om de balans tussen prijs en kwaliteit goed te houden en bereikbaar te zijn voor vragen. Fijn dat jij dat zo hebt ervaren. Wij wensen veel plezier met je nieuwe producten en zien je graag weer terug!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pakket mist een nail cleaner

Bestelling is snel geleverd.
Ik heb het starterspakket met 1 kleur besteld echter tijdens het starten wordt er in de handleidong gesproken over een nail cleaner, deze zit niet in het starterspakket en is ook niet vermeld dat ik deze nodig heb. Jammer want dan had ik die er bij besteld.

7 de agosto de 2025

Beste Karin,

Wat leuk dat je bestelling zo snel binnen was, dankjewel voor je feedback! 💖
De nail cleaner is een handige extra, maar geen must om met de starterset te werken. We hebben ervoor gekozen deze niet standaard toe te voegen, zodat de set aantrekkelijk geprijsd blijft voor iedereen. We zullen je feedback meenemen en duidelijker vermelden welke extra producten handig zijn om erbij te bestellen.
Wij wensen veel plezier bij het maken van mooie nagels met Polygel.

toppie

Snelle levering en goede producten en ook veel keuze.klantenservice is ook top :)

4 de agosto de 2025

Beste Anna,

Wat ontzettend leuk om te lezen😊. Hartelijk bedankt voor uw mooie review en lieve woorden over onze producten, snelle levering en klantenservice. We vinden het geweldig dat u zo tevreden bent en wensen veel plezier met uw starterset en de leuke nageldecoraties. Tot snel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, alles goed verpakt

Beste vd Geest,

hartelijk bedankt voor je mooie review met 5 sterren!🌟
Wat fijn om te horen dat de levering snel was en alles goed verpakt aankwam. We hechten veel waarde aan zorgvuldige verpakking, dus het is fijn om te weten dat dit opgemerkt wordt. Veel plezier met je nieuwe nagelproducten en graag tot een volgende keer!

Super ok

Super ok recomand

Hallo Alexandra,

Thank you so much for your 5-star review! 🌟
We're thrilled to hear you're happy with your experience. Enjoy creating beautiful nails — we appreciate your recommendation! 🙂

goede producten

goede producten , fijne kwaliteit en een snelle levering

Hi Silvia,

Bedankt voor je fijne review! 🌟
Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten én de snelle levering. We wensen je veel plezier met de leuke gellak kleurtjes en hopen je snel weer terug te zien!

Beste Lisette,

Bedankt voor je mooie 5sterren review! 🌟
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en de snelle levering. We wensen je heel veel plezier met het maken van mooie nagels – laat je creativiteit stralen! ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tevreden over de spullen

Super tevreden over de spullen. Netjes ingepakt en snel verzonden.

7 de julho de 2025

Beste Wendy,

Wat een ontzettend fijne review, dank je wel! 😊 We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze nagelproducten én dat je de snelle en nette verzending waardeert. We steken veel liefde en zorg in het inpakken van onze producten, dus het is geweldig om te merken dat dit opvalt. Jouw tevredenheid is precies waar we het voor doen. Heel graag tot een volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

correcte prijs voor kwalitatieve…

correcte prijs voor kwalitatieve producten en perfecte levering

30 de junho de 2025

Beste Kathleen,

Hartelijk dank voor uw lieve 5 sterrenreview! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit, de prijs en de perfecte levering van onze nagelproducten. 🙂 We waarderen uw vertrouwen enorm en wensen veel plezier met uw nieuwe kleurtjes. Graag tot een volgende keer!

Super

Snelle levering, overzichtelijke site en ruime keuze

2 de julho de 2025

Beste Drenth,

Wat fantastisch om te lezen dat je blij bent met onze snelle levering, overzichtelijke website én het ruime aanbod! 😊 Hartelijk dank voor je 5‑sterren review en het mooie compliment. We blijven ons best doen en hopen je zeer binnenkort weer van dienst te mogen zijn.

Mocht je vragen hebben of iets nieuws willen ontdekken, laat het gerust weten – we helpen je graag verder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelde dingen zijn prima en de…

De bestelde dingen zijn prima en de snelle levering ook! Alleen zat er geen handleiding bij. Gelukkig was er iemand bij mij die de aanwijzingen gegeven heeft.

7 de julho de 2025

Beste Trudi,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review en uw complimenten over onze producten en de snelle levering! 😊

U heeft al een goede observatie gemaakt: u bestelde losse producten waarmee geen fysieke handleiding wordt meegeleverd. Onze startersets bevatten wél een handleiding, en voor losse onderdelen bieden we duidelijke stap-voor-stap instructies aan via onze webshop onder elke rubriek. Het is fijn om te horen dat iemand in uw omgeving u heeft kunnen helpen bij het gebruik.

We willen u graag op weg helpen, dus als u de online handleiding nog niet heeft kunnen vinden of hulp nodig heeft, staan we uiteraard voor u klaar. Laat het ons weten; we denken graag met u mee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel, duidelijk en vlotte levering

Het product is goed. Duidelijke omschrijvingen online. Snelle levering.

1 de julho de 2025

Hallo Bianca,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met het product, de duidelijke omschrijvingen én de snelle levering! 😊 We stellen je review enorm op prijs.

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. Als je in de toekomst vragen hebt of hulp nodig hebt met iets, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

Nogmaals dank voor je lovende woorden en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, blij mee!

24 de junho de 2025

Beste R.Visser,

Dankjewel voor de 5-sterrenreview en je positieve feedback. We vinden het super dat je tevreden bent over de snelle levering en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!🙂

Veel plezier met onze nagelproducten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle levering en correcte…

Super snelle levering en correcte producten

Beste Sigrid,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de correcte producten. We doen ons best om onze klanten snel en goed van dienst te zijn, en het is geweldig om te lezen dat dit wordt gewaardeerd.

Heel veel plezier met uw mooie starterset en de leuke kleurtjes. Graag tot een volgende keer!

Heel tevreden bedankt

Heel tevreden bedankt

Hallo Myriam,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je ervaring bij ons. Heel erg bedankt voor je prachtige 5‑sterrenreview én voor de lieve woorden! 🙂
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen!

Top, aanbeveling!

Snelle levering en producten zijn heel fijn!

Beste dame,

Wat superleuk om zo’n enthousiaste review van je te ontvangen! Geweldig om te horen dat de levering snel was en dat je zo blij bent met de kwaliteit van onze nagelproducten. Geniet volop van je mooie starterset en we kunnen niet wachten om je binnenkort weer te zien. Heel veel plezier ermee en tot gauw! ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en snel verzonden

Heel vriendelijk, snel verzonden en goede producten. Ik zeg doen.

30 de maio de 2025

Resposta de Easynails

Bedankt voor je fantastische beoordeling! 🌟
Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze vriendelijke service, snelle verzending en de kwaliteit van onze producten. Jouw positieve woorden betekenen veel voor ons!
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen en je opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Liefs, Balou van Easy Nails💅

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De kleuren dekken helemaal niet.

De kleuren dekken helemaal niet.
De gel kan je niet bijvijlen want dan is het ruw en kan je de kleur niet mooi er op zetten . Dan zeggen ze dat je na de kleuring nog kan bij vijlen maar dan vijl ik mijn kleur weg ook als ik het met een zachte vijl doe. Ik had dit dus gedaan en mooi de stappen gevolgt,de dag erna lagen ze er allemaal al af. Voorderest snelle service.

21 de maio de 2025
Avaliação não solicitada

Beste Matthys,

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de dekking van de kleuren en het resultaat na het vijlen. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer u alle stappen zorgvuldig hebt gevolgd.

Onze producten vergen soms wat oefening of specifieke technieken, en we helpen u hier graag bij. We denken graag met u mee om tot een oplossing te komen. Neem gerust contact met ons op via service@easynails.nl of bel onze klantenservice via +31 (0)45 563 0637 — onze collega’s staan voor u klaar.

Fijn om te horen dat u onze service als snel hebt ervaren, daar doen we het voor!

Liefs, Karin van Easy Nails💅

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.