Easynails Avaliações 1.437

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd goed, zelden problemen en als er iets is staan ze je vriendelijk te woord en helpen ze met een oplossing te zoeken! 👍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het steeltje van het lijmpotje was afgekraakt, waardoor het lijmen heel moeilijk gaat. Ik behaal, weliswaar als beginner, geen mooi resultaat. Het proces is voor mij veel te omslachtig en als ik 3... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een verkeerd adres ingegeven maar Easy Nails heeft gezorgd dat de producten toch netjes bij mij werden afgeleverd, wat een betrokkenheid fantastisch 👌

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Producten zijn netjes verpakt geleverd. Het duurde wel wat langer dan ik gewend ben van andere groothandels. Ik weet niet of het uit het buitenland moet komen, want dan begrijp ik het.

Detalhes da empresa

1. Manicure
  2. Atacadista de Cosméticos
  3. Centro de Saúde e Beleza

Webshop voor nagelproducten. Easy Nails heeft een ruim assortiment aan nagelspullen, van top kwaliteit, voor easy prijzen. Dip poeder, BIAB, gellak, gelnagels, acrylnagels, polygelnagels, nailart en nog veel meer.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Betaalbare producten

Betaalbare producten

3 de fevereiro de 2026

Beste Corry,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. ❤️ Wij vinden het belangrijk om producten van professionele kwaliteit aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Fijn om te horen dat u dit zo ervaart. Wij wensen u veel mooie resultaten met onze nagelproducten.

Snelle goede levering en producten

Snelle goede levering en producten

26 de janeiro de 2026

Beste Jeannette,

Dank u wel voor uw mooie review en de 5 sterren 🌟. Wat fijn dat de levering snel was en de producten goed bevallen. Veel plezier met het maken van mooie nagels!

Beste M.Gotwalt,

Bedankt voor uw 5-sterren review!❤️ Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en verzending. Veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens!

Super tevreden

Het is een heel fijn product en de levering was ook super snel.
Ik ben een tevreden klant.

27 de janeiro de 2026

Beste Barbara,

Wat een mooie review, dank je wel voor de 5 sterren! 💖 Geweldig dat je zo tevreden bent over onze Polygel én de snelle levering. Daar doen we het voor! Heel veel plezier ermee en graag tot een volgende keer.

Prima

Leuke topcoat met een kleurtje, blinkt en plakt niet.

26 de janeiro de 2026

Beste Bie,

Super om te horen, bedankt voor je 5 sterren! 💖 Fijn dat je tevreden bent over de kleur, glans en het comfortabele gevoel van de topcoat No-Wipe. Geniet van de mooie finish en heel veel plezier met gebruiken!

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit

7 de janeiro de 2026

Beste Talita,

Dank u wel voor uw 5-sterren review. ❤️ We vinden het bijzonder prettig om te horen dat u tevreden bent over de zeer goede kwaliteit van onze nagelproducten. Uw waardering betekent veel voor ons.

Wij wensen veel plezier met uw nieuwe Rubber Base BIAB lakken. Graag tot een volgende keer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en duidelijke uitleg online bij…

Goede en duidelijke uitleg online bij de producten

5 de janeiro de 2026

Beste Axelle,

Wat fijn om te horen, bedankt voor jouw 5⭐️ review! 😊
We doen ons best om bij elk product een duidelijke en overzichtelijke uitleg te geven, dus superleuk dat dit ook zo wordt ervaren.
Veel plezier met je aankoop en als je nog vragen hebt, helpen we je natuurlijk graag verder!

Zeer tevreden

Duidelijk, vlotte bestelling en levering, goed product en zeker betaalbaar

2 de janeiro de 2026

Beste Katleen,

Dank u wel voor uw mooie 5-sterren review! 😊 Fijn om te horen dat alles duidelijk was en dat uw bestelling én levering zo vlot zijn verlopen. Geweldig ook dat u tevreden bent over het product en de prijs. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Hallo Tamara,

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je 5-sterren review! 😊 Geweldig dat je zo tevreden bent over het product én dat het snel in huis was. We wensen je er veel plezier mee en tot snel.

Beste Nico,

Bedankt voor uw mooie beoordeling en de 5 sterren! ⭐️ Geweldig om te lezen dat u onze service en snelle levering waardeert. Graag tot een volgende keer!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Levering was snel dus dat is fijn maar…

Levering was snel dus dat is fijn maar de acryl poeder die ik had gekocht droogt niet goed ik gebruik ook liquid van het merk maar er valt lastig mee te werken dat is jammer

5 de janeiro de 2026

Beste Ysanne,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat fijn om te horen dat de levering snel was. Jammer dat het werken met de acrylpoeder niet is verlopen zoals u had gehoopt.

De liquid die u heeft gekozen heeft een langere uithardingstijd, wat soms even wennen kan zijn in gebruik. We vinden het jammer dat u hierover geen contact met ons heeft opgenomen, want we helpen onze klanten graag persoonlijk om het beste resultaat te behalen.

Onze producten worden al jarenlang door veel professionals met veel tevredenheid gebruikt. Mocht u alsnog vragen hebben of hulp willen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar om met u mee te kijken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De site is overzichtelijk. Snelle levering, ondanks Oud en Nieuw.
Goed ingepakt en leuke attentie erbij. Ik zou hier weer bestellen als ik wat nodig bent!

31 de dezembro de 2025

Beste Eukalipta,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! ⭐ Wat leuk om te lezen dat je onze website als overzichtelijk ervaart en dat de levering, zelfs rond Oud & Nieuw, naar wens is verlopen. Fijn dat ook de verpakking en de kleine attentie werden gewaardeerd. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling!

Klantvriendelijk…

Bij hulp en advies krijg je je de hulp die je nodig hebt .ze zijn ook erg klantvriendelijk je mag ze zoveel als het nodig is bellen voor advies.ik raad het iedereen aan.

30 de dezembro de 2025

Beste Dirk,

Wat fijn om te lezen dat je onze hulp en advies als prettig hebt ervaren! We vinden het belangrijk dat onze klanten zich altijd welkom voelen om contact met ons op te nemen, ook als dat meerdere keren nodig is. Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview en je vertrouwen — dat waarderen we enorm!🙂

Supersnelle levering

Supersnelle levering. En alles zat goed verpakt

1 de dezembro de 2025

Beste Vick,

Dank u wel voor deze mooie 5 sterren! 🌟 Geweldig om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en verpakking. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bedrijf goed, producten niet voor mij

Het bedrijf EasyNails zelf is goed. Snelle levering en duidelijke informatie op de website.

De producten zijn voor mij helaas niet voor herhaling vatbaar. Ik heb de base-bonder gel en fiber-glass gel gekocht: deze laten enkele minuten na het aanbrengen alweer los.

25 de novembro de 2025

Beste Stephanie,

Bedankt voor uw review en fijn om te lezen dat u onze service en levering als positief heeft ervaren.

Jammer dat de base-bonder gel en fiber-glass gel bij u niet het gewenste resultaat hebben gegeven. Deze producten maken al jaren deel uit van onze collectie en worden door veel klanten met succes gebruikt. Wanneer er toch loslating optreedt, kan dit verschillende oorzaken hebben, zoals nagelvoorbereiding, product opbouw of interne invloeden.

Wij denken graag met u mee om te kijken wat er in uw situatie is gebeurd en hoe wij dit kunnen oplossen. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u persoonlijk verder. Graag horen wij van u.

4 de dezembro de 2025

Beste Stephanie,

Dank u wel voor uw 5-sterren review! 🌟
Wat fijn om te horen dat u onze service als goed ervaart. We doen ons best en waarderen uw feedback enorm. Graag tot een volgende keer! 😊

Altijd top producten

Altijd top producten

26 de novembro de 2025

Beste klant,

Dankjewel voor deze mooie 5-sterren review! 🌟
Fijn om te horen dat je onze producten altijd als top ervaart. We waarderen je vertrouwen enorm en staan graag voor je klaar bij je volgende bestelling! 😊

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

24 de novembro de 2025

Beste Daniela,

Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat onze producten en snelle levering zo goed bevallen.
Wij wensen veel plezier met je nieuwe acryl producten en hopen je snel weer terug te zien!❤️

Naar wens geleverd

Netjes verpakt en op tijd geleverd

25 de novembro de 2025

Beste Henny,

Heel hartelijk bedankt voor uw mooie 5-sterren beoordeling! Wat leuk om te horen dat de levering helemaal naar wens was.🙂 Wij wensen veel plezier met de nieuwe gellak kleurtjes en tot het volgende keer.

To go store!

Sinds ik terug ben begonnen met nagels is dit mijn to go winkel ! Super goede prijzen materialen zijn top! En goed kwaliteit. De vrouw die er weekt mega vriendenlijk neemt contact met je op indien nodig echt top! Een aanrader alleen je moet snel zijn want spullen vliegen hier wel snel!

10 de novembro de 2025

Beste Lisandra,

Wat een fantastische review, enorm bedankt daarvoor!
Het maakt ons heel blij om te horen dat wij jouw to go winkel zijn sinds je weer met nagels bent begonnen. Fijn dat je zo tevreden bent over onze prijzen, materialen en kwaliteit.

Ook jouw compliment over de service en persoonlijke benadering betekent veel voor ons — daar doen we het voor!
En je hebt helemaal gelijk: populaire producten gaan soms razendsnel, maar we doen ons best om alles zo snel mogelijk aan te vullen.

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen helpen! ❤️'

Liefs, Karin van Easy Nails💅

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.