Altijd goed, zelden problemen en als er iets is staan ze je vriendelijk te woord en helpen ze met een oplossing te zoeken! 👍
Het steeltje van het lijmpotje was afgekraakt, waardoor het lijmen heel moeilijk gaat. Ik behaal, weliswaar als beginner, geen mooi resultaat. Het proces is voor mij veel te omslachtig en als ik 3... Ver mais
Ik had een verkeerd adres ingegeven maar Easy Nails heeft gezorgd dat de producten toch netjes bij mij werden afgeleverd, wat een betrokkenheid fantastisch 👌
Producten zijn netjes verpakt geleverd. Het duurde wel wat langer dan ik gewend ben van andere groothandels. Ik weet niet of het uit het buitenland moet komen, want dan begrijp ik het.
Webshop voor nagelproducten. Easy Nails heeft een ruim assortiment aan nagelspullen, van top kwaliteit, voor easy prijzen. Dip poeder, BIAB, gellak, gelnagels, acrylnagels, polygelnagels, nailart en nog veel meer.
Ganzeweide 58, 6413 GG, Heerlen, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas

Resposta de Easynails
Het is een heel fijn product en de levering was ook super snel.
Ik ben een tevreden klant.

Resposta de Easynails
Goede en duidelijke uitleg online bij de producten

Resposta de Easynails
Duidelijk, vlotte bestelling en levering, goed product en zeker betaalbaar

Resposta de Easynails
Levering was snel dus dat is fijn maar de acryl poeder die ik had gekocht droogt niet goed ik gebruik ook liquid van het merk maar er valt lastig mee te werken dat is jammer

Resposta de Easynails
De site is overzichtelijk. Snelle levering, ondanks Oud en Nieuw.
Goed ingepakt en leuke attentie erbij. Ik zou hier weer bestellen als ik wat nodig bent!

Resposta de Easynails
Bij hulp en advies krijg je je de hulp die je nodig hebt .ze zijn ook erg klantvriendelijk je mag ze zoveel als het nodig is bellen voor advies.ik raad het iedereen aan.

Resposta de Easynails
Het bedrijf EasyNails zelf is goed. Snelle levering en duidelijke informatie op de website.
De producten zijn voor mij helaas niet voor herhaling vatbaar. Ik heb de base-bonder gel en fiber-glass gel gekocht: deze laten enkele minuten na het aanbrengen alweer los.

Resposta de Easynails
Sinds ik terug ben begonnen met nagels is dit mijn to go winkel ! Super goede prijzen materialen zijn top! En goed kwaliteit. De vrouw die er weekt mega vriendenlijk neemt contact met je op indien nodig echt top! Een aanrader alleen je moet snel zijn want spullen vliegen hier wel snel!

Resposta de Easynails
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.