Easynails Avaliações 1.437

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd goed, zelden problemen en als er iets is staan ze je vriendelijk te woord en helpen ze met een oplossing te zoeken! 👍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het steeltje van het lijmpotje was afgekraakt, waardoor het lijmen heel moeilijk gaat. Ik behaal, weliswaar als beginner, geen mooi resultaat. Het proces is voor mij veel te omslachtig en als ik 3... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een verkeerd adres ingegeven maar Easy Nails heeft gezorgd dat de producten toch netjes bij mij werden afgeleverd, wat een betrokkenheid fantastisch 👌

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Producten zijn netjes verpakt geleverd. Het duurde wel wat langer dan ik gewend ben van andere groothandels. Ik weet niet of het uit het buitenland moet komen, want dan begrijp ik het.

Detalhes da empresa

1. Manicure
  2. Atacadista de Cosméticos
  3. Centro de Saúde e Beleza

Webshop voor nagelproducten. Easy Nails heeft een ruim assortiment aan nagelspullen, van top kwaliteit, voor easy prijzen. Dip poeder, BIAB, gellak, gelnagels, acrylnagels, polygelnagels, nailart en nog veel meer.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super goede kwaliteit!!

Hallo Fileke,

hartelijk bedankt voor u lief 5 sterren review! Fijn dat u zo tevreden bent over de goede kwaliteit van onze nagelproducten. Wij wensen veel plezier bij het maken van mooie nagels met de leuke gellak kleurtjes.❤️

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit

Beste Romy,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview!
Wat een genoegen om te lezen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit en prijs van onze nagelproducten. Uw waardering betekent veel voor ons. Veel plezier met uw nieuwe kleurtjes – we hopen dat ze uw nagels laten stralen! ❤️

Snel en goed

Mega snelle levering, en alles netjes verpakt.

Beste Evelien,

Bedankt voor uw positieve 5 sterren review! We zijn blij te horen dat uw bestelling snel geleverd werd en netjes verpakt was.

Alle bestellingen die Maandags t/m Vrijdags voor 14:00 uur geplaatst worden, worden van ons nog op dezelfde dag verwerkt en overhandigt aan de vervoerder zodat een snelle levering mogelijk is. Daarnaast besteden we natuurlijk veel aandacht aan de verpakking om ervoor te zorgen dat uw bestelling in perfecte staat bij u aankomt.
Wij wensen veel plezier met uw nieuwe producten.❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle levering, top kwaliteit producten.

Super snelle levering. En de bestelde producten zijn van top kwaliteit. Liquid en powder hechten heel snel en heel goed. Tevreden klant en zal zeker nog vaker bij jullie bestellen.

30 de abril de 2025

Beste N....,

Bedankt voor je enthousiaste beoordeling! We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent over zowel de snelle levering als de kwaliteit van onze producten. Het is altijd fijn om te horen dat onze liquid en poeder goed hechten en snel werken – dat maakt het werken met onze professionele producten nog aangenamer.
Wij wensen nog veel plezier met onze acrylproducten en tot het snel.❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al vaker besteld hier snelle levering…

Al vaker besteld hier snelle levering en producten zijn altijd wat ze beloven

28 de abril de 2025

Beste Angela,

Wat een fantastische beoordeling met 5 sterren, dankjewel! We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent over onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, en het doet ons goed te horen dat we daarin geslaagd zijn.
Graag tot het volgende keer.❤️

fijne producten

Jullie hebben fijne producten, en altijd snel binnen

24 de abril de 2025

Hallo Claudia,

Bedankt voor je stralende 5 sterren review!
Wat mooi om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze nagelproducten en de supersnelle levering. We doen altijd ons best om je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn, en het is geweldig om te horen dat dat gewaardeerd wordt.
Veel plezier met je nieuwe kleurtjes – we hopen dat ze je nagels laten stralen! Tot snel weer!❤️

Een echte aanrader !!

Artikelen snel geleverd en van goede kwaliteit !! Goed gevreden . M.v.g.Jacqueline.

14 de abril de 2025

Beste Jacqueline,

Wat een geweldige review! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de kwaliteit van onze nagelproducten. Jouw enthousiasme motiveert ons om elke dag weer ons best te doen. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!❤️

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De bestelling is goed ontvangen

De bestelling is goed ontvangen. Ook fijn dat er een beschrijving erbij zit. Alleen heb ik nog geen tijd gehad om de producten uit te proberen.

Vorig week heb ik de starterspakket voor het eerst uitgeprobeerd. Tijdens het gebruik mis ik extra losse kwastjes om voor de potjes primer, base coat enzo.

14 de abril de 2025

Hallo Margriet,

Bedankt voor je mooie 3-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle en zorgvuldige bezorging van je bestelling. Bij al onze startersets voegen we een duidelijke stap-voor-stap handleiding toe, zodat je in alle rust en gemak je nagels kunt verzorgen.

Wat betreft je opmerking over extra losse kwastjes: in onze starterspakketten wordt bewust alleen een penseel meegeleverd. Dit doen we om de kosten laag te houden, zodat we je een betaalbare en kwalitatieve set kunnen aanbieden. We begrijpen echter dat het handig kan zijn om extra kwastjes te hebben en we zullen dit zeker meenemen als feedback voor de toekomst. Misschien is het niet meteen opgevallen, maar in de meegeleverde primer zit al een penseeltje in het flesje.

Veel plezier met je nieuwe nagelproducten! Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze dames staan graag voor je klaar. 😉

Altijd een perfecte levering

Altijd een perfecte levering

31 de março de 2025

Beste Patricia,

Wat een mooie 5 sterren review, dank u wel!
Superfijn om te horen dat alles altijd perfect geleverd wordt. We doen ons best om elke keer weer een goede ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat u dit zo waardeert. Veel plezier met uw nieuwe nagelproducten.❤️

Snel en perfect bezorgd

7 de abril de 2025

Beste Lilian,

heel erg bedankt voor je mooie 5 sterren review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle en perfecte bezorging. We doen ons best om het je zo makkelijk mogelijk te maken, dus dit soort reacties maken ons echt blij! Wij wensen veel plezier bij het maken van mooie nagels met de gel starterset en de leuke gellak kleurtjes.❤️

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering.

27 de março de 2025

Hi Redrose,

Bedankt voor je fantastische 5 sterren review!
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze scherpe prijzen en snelle levering. Het is altijd ons doel om onze klanten zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. We hopen je snel weer terug te zien!

Mooi nagels

Fijn resultaat; tevreden met product zal blijven gebruiken

31 de março de 2025

Beste Rita,

hartelijk bedankt voor u mooie 5 sterren review. Fijn dat u zo tevreden bent over en de goede kwaliteit van onze Rubber Base Gel en een prachtig resultaat daarmee heeft kunnen maken. Wij wensen veel plezier bij het verwennen van uw nagels met deze natuurlijke kleur. ❤️

Snelle levering heel goed matriaal

Snelle levering heel goed matriaal

19 de março de 2025

Beste Heidi,

hartelijk bedankt voor u lieve 5 sterren review. Fijn dat u zo tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit van onze professionele nagelproducten. Wij wensen veel plezier bij het maken van mooie nagels met de mooie kleurtjes en tot het volgende keer.❤️

Goede service en goede producten

Goede service en goede producten

17 de março de 2025

Beste Elly,

hartelijk bedankt voor jouw prachtige 5 sterren review. Fijn om te lezen dat wij jou wederom tevreden bent met de goede kwaliteit van onze producten en onze klantenservice. Veel plezier bij het maken van mooie nagels en tot het volgende keer.❤️

Snelle levering, verzorgd verpakt

17 de março de 2025

Beste Charles,

hartelijk bedankt voor uw mooie 4 sterren review. Fijn om te lezen dat u de snelle levering en de zorgvuldige verpakking van onze producten zo waardeert. Veel plezier bij het maken van mooie nagels met onze nagelproducten.❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles keurig en correct afgehandeld

Alles keurig en correct afgehandeld. Zeker door de mail dat het betreffende artikel weer verkrijgbaar was. Top.

20 de março de 2025

Beste klant,

heel erg bedankt voor uw 5 sterren review. Fijn om te lezen dat u de keurige en correcte afhandeling/levering van uw bestelling zo waardeert. Door onze nieuwsbrieven kunnen wij onze klanten niet alleen over nieuwe trends en producten informeren, maar ook over back-in-stock artikelen. Zo is men altijd up to date😉. Veel plezier met onze nagelproducten.❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik vond de prijs redelijk

Ik vond de prijs redelijk, en het was goede kwaliteit, ben er erg blij mee, ik ga zeker vaker bestellen als ik iets nodig heb😁

7 de fevereiro de 2025

Beste Ela,

hartelijk bedankt voor uw mooie 5 sterren review. Fijn om te lezen dat wij u zo blij konden maken met de goede kwaliteit - prijsverhouding van onze producten. Veel plezier bij het maken van mooie nagels met onze nagelproducten.❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben aangenaam verrast van de…

Ik ben aangenaam verrast van de producten. Ze zijn als onervaren gelnagel gebruiker, makkelijk in gebruik en de handleiding is heel gedetailleerd. De starter sets heb je in verschillende vormen. De kleuren die ik gekozen had zijn heel mooi. Hier zal ik zeker nog bestellen!!

3 de março de 2025

Beste Annemie,

Dank u wel voor uw toffe 5 sterren review. Super leuk dat het goed is gelukt met onze gel starterset en dat u tevreden bent over onze handleiding en uitleg. Wij wensen u wel plezier met de mooie gelkleurtje. Tot het volgende keer!❤️

Liefs, Karin van Easy Nails 💅

Goede webshop

Snelle verzending, hele goede producten en uitgebreide collectie producten. Fijne prijs ook.
Producten zijn voor verzending heel goed verpakt, dus komen goed aan.
Kortom, ideale webshop voor particulier en zakelijk.

24 de fevereiro de 2025

Beste Alien,

hartelijk bedankt voor u 5 sterren review. Fijn dat u zo tevreden bent over de kwaliteit / prijsverhouding van onze nagelproducten als ook de levering / verpakking en afhandeling van uw bestelling. Wij wensen veel plezier bij het maken van mooie nagels en tot het volgende keer.❤️

verkeerd artikel snel nageleverd

ik heb een verkeerd potje gekregen en de dag erna was de juiste al opnieuw verstuurd. verkeerd geleverd potje hoefde niet teruggestuurd te worden. super snelle service, top, bedankt

20 de fevereiro de 2025

Hallo Ewa,

bedankt voor je lieve 5 sterren review. Fijn dat je onze klantenservice zo waardeert. Ja, af en toe gebeuren ook bij ons inpakfoutjes en dat moet natuurlijk snel en ter tevredenheid voor de klant opgelost worden. Wij wensen verder veel plezier met onze nagelproducten.❤️

Liefs, Karin van Easy Nails💅

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.