Easynails Avaliações 1.437

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd goed, zelden problemen en als er iets is staan ze je vriendelijk te woord en helpen ze met een oplossing te zoeken! 👍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het steeltje van het lijmpotje was afgekraakt, waardoor het lijmen heel moeilijk gaat. Ik behaal, weliswaar als beginner, geen mooi resultaat. Het proces is voor mij veel te omslachtig en als ik 3... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een verkeerd adres ingegeven maar Easy Nails heeft gezorgd dat de producten toch netjes bij mij werden afgeleverd, wat een betrokkenheid fantastisch 👌

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Producten zijn netjes verpakt geleverd. Het duurde wel wat langer dan ik gewend ben van andere groothandels. Ik weet niet of het uit het buitenland moet komen, want dan begrijp ik het.

Detalhes da empresa

1. Manicure
  2. Atacadista de Cosméticos
  3. Centro de Saúde e Beleza

Webshop voor nagelproducten. Easy Nails heeft een ruim assortiment aan nagelspullen, van top kwaliteit, voor easy prijzen. Dip poeder, BIAB, gellak, gelnagels, acrylnagels, polygelnagels, nailart en nog veel meer.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne producten om mee te werken

18 de março de 2025

Beste JSC,

hartelijk bedankt voor uw mooie 5 sterren review. Fijn om te lezen dat u de snelle levering en de kwaliteit van onze producten zo waardeert. Veel plezier bij het maken van mooie nagels met onze nagelproducten.❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top bedrijf met goede klantenservice

Top bedrijf! Al meerdere keren besteld en zal dat ook blijven doen. Meerdere keren telefonisch en mail contact gehad met ze en altijd goed en snel geholpen! Lakjes blijven mooi zitten en de kleuren geven goede dekking.

8 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Beste klant,

bedankt voor u 5 sterren review. Fijn dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en de goede kwaliteit van onze nagelproducten. Wij wensen veel plezier bij het maken van mooie nagels met de leuke gellak kleurtjes.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De verzending is zeer vlotjes en de…

De verzending is zeer vlotjes en de producten fantastisch! Ik ben een beginner en denk erover om verder te gaan met jullie producten. Waarom 4 sterren. De verzendingskosten zijn te hoog en als beginner kan je niet steeds voor 70 euro kopen voor een gratis verzending

14 de fevereiro de 2025
Avaliação não solicitada

Hi Virginie,

bedankt voor u lieve 4 sterren review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en dat u onze nagelproducten fantastisch vind.
Bij ons is gratis verzenden in NL vanaf € 59,00 en voor Belgie vanaf € 69,00. De vervoerskosten zijn in de laatste jaren steeds duurder geworden en wij denken hiermee een goede middenweg gevonden te hebben. Er zijn webwinkels die de verzendkosten doorberekenen als een soort opslag in de verkoopprijs van de enkele producten. Ook we kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen. Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend. Wij willen dat iedereen van onze mooie nagelproducten kan genieten en daarmee prachtige nagels kan maken.
Wij wensen veel plezier met uw starterpakket en de trendy colour gels.❤️

Keurig bezorgd

Keurig bezorgd, en mooi product

30 de janeiro de 2025

Beste Marie-Jo,

hartelijk bedankt voor uw mooie 5 sterren review. Fijn om te lezen dat u de goede levering en de kwaliteit van onze producten zo waardeert. Veel plezier bij het maken van mooie nagels met onze leuke gellakkleurtjes.❤️

Hallo Daninja,

heel erg bedankt voor je prachtige 5 sterren review. Fijn dat je wederom zo tevreden bent over de snelle levering en onze service. Veel plezier bij het maken van mooie nagels met je nieuwe kleurtjes en nail-art. Stuur je ons een foto van je creaties.❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling snel en correct afgehandeld.

Bestelling snel en correct afgehandeld.
Geleverde artikelen van goede kwaliteit.

20 de janeiro de 2025

Hallo Monika,

bedankt voor u 5 sterren review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle, correcte levering en de goede kwaliteit van onze nagelproducten. Wij wensen veel plezier bij het maken van mooie nagels met de leuke gellak kleurtjes. Stuurt u ons een foto?❤️

Gemakkelijk shoppen

Gemakkelijk shoppen. Snelle verzending en goed verpakt

10 de janeiro de 2025

Beste C.Beijnsberger,

hartelijk bedankt voor uw 5sterren review. Fijn dat u in onze webshop een gemakkelijke shopervaring heeft kunnen maken en dat de bestelling snel en goed aangekomen is. Veel plezier met onze nagelproducten. ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles ging zoals het hoort

Alles ging zoals het hoort en de producten zijn top!

9 de janeiro de 2025

Beste Roos,

bedankt voor u 5 sterren review. Fijn dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze nagelproducten en de afhandeling van uw bestelling. Wij wensen veel plezier bij het maken van mooie nagels en tot het volgende keer.❤️

Easynails

Snelle levering, goede uitleg en kwaliteit voor een mooie prijs.

9 de janeiro de 2025

Beste Ingrid,

hartelijk bedankt voor uw mooie 5 sterren review. Fijn om te lezen dat u de snelle levering, onze handleiding in het starterset en de kwaliteit prijs verhouding van onze producten zo waardeert. Veel plezier bij het maken van mooie nagels.❤️

Een aanrader!

Zeer vriendelijk, snel antwoordt op mijn vragen, snelle levering. Prima!

6 de janeiro de 2025

Hi Peggy,

bedankt voor u 5 sterren review. Fijn dat u tevreden bent over onze klantenservice en de snelle levering. Wij wensen veel plezier bij het maken van mooie nagels met onze starterset en de leuke kleurtjes. Stuurt u ons een foto?❤️

Bestelling verliep perfect

Bestelling verliep perfect, snelle levering!

12 de dezembro de 2024

Beste Cindy,

super bedankt voor u 5 sterren review. Fijn dat u tevreden bent over de bestelproces en de snelle levering van onze nagelproducten. Wij wensen veel plezier met uw mooie starterset.❤️

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en de producten op…

Snelle levering en de producten op voorraad hebben, heel fijn.

Hallo An,

heel erg bedankt voor u 4 sterren review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en onze productaanbod. Veel plezier bij het maken van mooie nagels.❤️

Bestelling altijd snel…

Bestelling altijd snel binnen..makkelijk te bestellen en producten zijn top

24 de dezembro de 2024

Beste Ingrid,

hartelijk bedankt voor je mooie 5 sterren review. Fijn dat je zo tevreden bent over de bestelling, snelle levering en de kwaliteit van onze producten.😍 Veel plezier bij het maken van mooie nagels.❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle verzending alles netjes!

30 de dezembro de 2024

Beste A. Schuurmans,

heel erg bedankt voor u 5 sterren review. Fijn dat de bestelling snel en goed aangekomen is. Veel plezier bij het maken van mooie nagels. ❤️

Een zeer goed bedrijf

Een zeer goed bedrijf, top producten. Ik ging zelf jaren aan een stuk naar een professionele nagelstyliste... maar op de duur begon dit maandelijks toch wel op te lopen, gezien ze ook 2x per jaar omhoog gingen met hun prijzen. Toen ik startte met mijn nagels lag ik aan 38 euro per maand, op het einde was dit al 50 euro. Dan heb ik deze website ontdekt, waar alles zeer mooi word uitgelegd en ben ik de uitdaging aan gegaan om mijn nagels volledig zelf te doen en dit vooral met succes. De producten zijn van zeer goeie kwaliteit en blijven mooi 4 weken aan 1 stuk zitten zonder los te komen of af te breken. Uiteindelijk heb ik niet meer het gedoe om op afspraak te moeten verplaatsen, en de kostprijs is hierdoor met 80 procent gedaald. Heel blij 🤩

23 de dezembro de 2024

Beste Nicky,

wat een geweldige 5 sterren review. Hartelijk bedankt. 😍 Fijn om te lezen dat je met onze producten de uitdaging aangegaan bent om zelf je nagels te doen en dat met zo veel enthousiasme en succes. Misschien kan je ons een foto mailen, wij zijn altijd benieuwd naar de creaties van onze klanten. Indien toch nog vragen zouden zijn, dan kan je gerust met onze klantenservice contact opnemen. Wij helpen graag verder. Tot het volgende keer.❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

goed produkt en snelle levering

19 de dezembro de 2024

Beste Paula,

super bedankt voor u 5 sterren review. Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. 😍 Veel plezier bij het maken van mooie nagels.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fijne nagelvijlen gekocht, verzendkosten te hoog.

Fijne nagelvijlen gekocht. Ik vind het alleen heel jammer en niet echt netjes dat je €7 verzendkosten betaalt. Mijn bestelling was een brievenbuspakje, wat normaalgesproken tussen de €4-5 verzendkosten zou zijn. Dat vind ik een groot verbeterpunt.

Hallo Puck,

bedankt dat je de tijd genomen hebt voor deze review en dat je de verzendkosten onder de aandacht brengt. Wij hebben in het verleden inderdaad de mogelijkheid gehad, dat de klant kon kiezen tussen een brievenbuspakket of standaard verzending. Helaas leverde dit heel veel vertraging in het verwerkingsproces van de vele bestelling op. Dat lag daaraan, dat diverse klanten producten bestelden die niet door de brievenbus konden, zoals bv een fles van 1000ml Nail-Cleaner, maar wel als brievenbuspakketje verzonden zou worden. Om de grote dagelijks aantal bestellingen op tijd te kunnen verzenden hebben wij daarvoor gekozen alle zendingen als standaard zending te versturen. De grote voordeel daarvan is dat je natuurlijk altijd een track & trace code ontvangt en de zendingen extra verzekerd zijn. Misschien vind je bij het volgende keer uit ons groot assortiment nog een paar extra producten, dan vallen de verzendkosten wel mee en vanaf €59,00 is de verzending dan gratis.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Weer blij met de spulletjes 😂

Lieve Sandra,

Hartelijk bedankt voor deze mooie 5 sterren review. Leuk dat wij je weer blij konden maken met onze nagelproducten. We wensen je veel plezier met het maken van mooie nagels!❤️

Super

Snelle levering, alles netjes verpakt, heb het goed kunnen gebruiken voor de feestdagen en ruime keus in de producten, helemaal top.

13 de dezembro de 2024

Beste Bruna,

Dankjewel voor uw 5 sterren review. Super lief om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en natuurlijk over de kwaliteit van onze producten. Fijn dat u daarmee uw nagels mooie heeft kunnen maken voor de feestdagen. Tot het volgend keer.❤️

Lieve Renate,

hartelijk bedankt voor je prachtige review en wat fijn om te lezen, dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Iedere order wordt van ons vooraf individueel nagekeken en indien wij producten zien die niet met elkaar matchen, dan nemen wij automatisch contact met de klant op. Zo kunnen evt. foutjes snel hersteld worden en de juiste producten verstuurd worden. 😉

Liefs, Karin van Easy Nails💅

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.