Ekspress pay med kamara skulle være smart, ja hvis det så virker, gang på gang bliver man ikke logget ud når man køre der fra, dette omhandle p-plads rosengårdcenteret i odense, at man skal holde så m... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Håbløs ringe automatisk support. En anden bruger havde brugt mit telefonnummer (ved en fejl går jeg ud fra). "Support" bekræfter at det er problemet. Den kan ikke løse det og siger... Ver mais
Hvorfor er EasyPark (apcoa) så utrolig uvenlige, Når man ringer til kundeservicen? De er fra starten i forsvars position, affejende og lidt sure. Inden man nogensinde får fortalt hvorfor man ringer,... Ver mais
A empresa respondeu
Virker oftest fint, men flere gange har 'hjulet' man kan dreje på, aldrig registreret min p-tid. App'en er ellers fin med historik og er overskuelig, men som om, teknikken i app'en ikke rigtig er resp... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Lad os gøre parkering nemmere! EasyPark giver vores brugere fra hele verden mulighed for hurtigt og nemt at administrere deres parkering eller opladning via deres smartphone. Med tilstedeværelse i de fleste danske byer med betalingsparkering tillader vores app dig at håndtere parkering hurtigt og nemt, hvilket sparer vores brugere for en værdifuld tid. Med blot få klik kan du justere parkeringens varighed uden at skulle være i nærheden af køretøjet. Vores mål er at gøre byerne mere beboelige og dit liv lettere med mindre tid på parkering, mere tid til dit private liv.
Informações de contato
, Dinamarca
- +4570221208
- info@easypark.net
- easypark.com/da-dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 77% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sidder hjemme i min sofa og bilen holde…
Sidder hjemme i min sofa og bilen holde i carporten, og pludselig får jeg besked om en parkering starter i Fields 30 km væk.
Ikke særlig tillidsvækkende.

Resposta da EasyPark Danmark
So I park it a place where it clearly…
So I park it a place where it clearly states that, by using the App I can pay for the parking, even though I used the App and paid for the parking I still get a fine. I contact the EasyPark team, they shy away from the responsibility of defending their customer even though it is very clear that I should not get a fine. Now they move the responsibility to me to contact and coordinate with the company that issues fine. Clearly I should not be held responsible if their backend systems don't talk to each other. I have conciously move to their competition.

Resposta da EasyPark Danmark
Hvis muligt havde jeg givet 0 stjerner!
Hvis muligt havde jeg givet 0 stjerner!
Fuldstændig useriøst at man som kunde henvender sig via mail, for blot at få et svar retur af deres AI “kundeservice”.

Resposta da EasyPark Danmark
Fejl i kvittering fra app uanset korrekt registrering af køretøj
Ved parkering blev, der af min klient anvendt det i appen registrerede køretøj med rigtig reg.nr. da kvittering kom, var der et andet nummer.
Alle registreringer før og efter med samme bil, er fejlen ikke sket og selvfølgelig har min klient ikke gået ind og rettet til forkert reg.nr. inden parkering, ligesom hun ikke har rettet tilbage - der må være en fejl i app.
Det medfører en bøde på kr. 995

Forkert beløb
Jeg har brugt jeres app gennem flere år. Været godt tilfreds. Men på det seneste har jeg oplevet 3-4 gange, at I ikke reducerer beløbet, når jeg forkorter parkeringen. Hvad sker der? 😳

L**t
Har fået 5 afgifter, fra samme parkeringshus. Da easy park ik vil gøre en opmærksom på, at hvis man ik har betalt for parkering samme dag, virker automatisk nrplade genkendelse ik. Også ringer man ind til dem, får afvide man skal skrive en mail, for så at blive afvist pr mail. De fortæller ik om der andre parkinger der udestående, eller noget som helst. Alt i alt ville får de 1 stjerne, og det egenligt kun fordi jeg kan lide konceptet og har været stor fan af det. Men det her er slet ik acceptabelt.

Ved udkørsel fra Hørsholm midtpunkt
Ved udkørsel fra Hørsholm midtpunkt, standser parkering ikke. Jeg kontakter i min app en chatrobot og får at vide de ikke ejer kameraerne så de kan ikke fejlmelde. Jeg ejer dem sgu heller ikke men får regning i timer efter jeg har forladt p pladsen
jeg kontakter support som siger de ikke ejer kameraerne og henviser mig til en anden. Altså det er sgu ikke mig der har et problem men dem. De må tage sig af det

tyveri fra bilister
har fået en p afgift og samtidigt har easy park opkrævet en parkering på kr. 15,00 selv om jeg har bevis på at jeg ikke har parkeret på deres område.

Resposta da EasyPark Danmark
Refundering af fejl aktivitet på appen
Virkelig en god oplevelse med kundeservice telefonisk, fik en meget lyttende og venlig ansat, han gjorde mig tryg og var meget behjælpelig. 🙏
Han hed Nicolai S.

Went from great to shit!
Went from great to shit!
Deleted my account - or at least my payment agreement and now I can't add new payment details.
Not responding on chat - just at stupid AI-bot
Not able to call - no phone service anymore :-(
Vanvittige høje og uigennemskuelige…
Vanvittige høje og uigennemskuelige priser!!!! 322 for at holde ved Scandinavia centret i Aarhus 1 arbejdsdag.
Prisen popper ikke op i app’en når man kører derfra så der gik lidt tid før jeg fandt ud af at de trækker sådan en absurd pris.
De her firmaer bør reguleres, bør være strafbart at være sådan et skodfirma.

Kæmpe scam!
I er bare et stort scam der starter med at trække penge uden kvitteringer så man ikke bliver gjort opmærsom på træk -
Man undrer sig over at det er lovligt at trække penge uden at advisere.
Brug dem aldrig!!
Dårlig oplevelse
EasyPark trækker penge på ens kort selvom man har afsluttet sin parkering og de kan se man har forladt området inden for gratis perioden - Jeg kontaktede EasyPark og sagde der var et problem - men de er ligeglade - det er en ren pengemaskine Øv øv
Bare ØV!
Jeg har brugt EasyPark masser af gange og det plejer at gå fint. Men i går blev en dyr og dårlig oplevelse med en app, der ellers kun skal kunne én ting!
Jeg har netop fået en parkeringsafgift i Navitas, efter appen afsluttede min parkering kort efter oprettelse. Parkering var derfor ikke aktiv, da p-vagten kom forbi nogle timer senere. Jeg skulle parkere det meste af en arbejdsdag (kl 11.20-17.00) og var på alle måder i god tro, da jeg forlod min bil.
Ifølge EasyPark kundeservice er parkering afsluttet manuelt, men jeg havde telefonen fremme og har derfor ikke grund til at mistænke, at det er sket i lommen, og forstår slet ikke - med mit øvrige kendskab til appen - hvordan jeg har afbrudt uden at opdage det.
Det bliver et farvel til EasyPark appen herfra.

Resposta da EasyPark Danmark
EasyPark har ladet mig betale for en andens parkering
Jeg opdagede i appens aktivitsoversigt, at jeg var blevet trukket 110,40 i Bruuns Galleri her til aften d 25/2 (kameraparkering). Min bil er en norsk indregistreret bil og den har ikke forladt vores sommerhus i Hals (Nordjylland) i dag. Appen oplyser ikke om et telefonnummer til kundeservice, men sendte mig på en tur rundt med en ubrugelig chatbot. Normalt fungerer EasyPark ganske godt, men her er det gået helt galt og jeg har ikke til hensigt at betale for det som angiveligt er en dansk bil (Skoda Enyak 85) med samme bogstav og talkombination.

Resposta da EasyPark Danmark
Une vraie arnaque ce système.
Une vraie arnaque ce système.
Je suis revenu au parcmetre classique.
Honte à le ville de Lyon d'avoir utilisé un tel voleur
0 stjerner. Den værste oplevelse, man skulle næsten tro, at de fik betaling af p-selvskaberne for at gøre appen dårlig, så man får bøder, fordi man ikke kan gennemskue appen

Resposta da EasyPark Danmark
Skal pludselig indtaste en kode
Skal pludselig indtaste en kode - koden virker ikke og så går der 5 min. Inden jeg kan indtaste en ny som heller ikke virker = 5 min igen. Fedt når man står på en iskold p-plads ??? Ikke særlig brugervenligt!

Resposta da EasyPark Danmark
Elendig app - nemt at snyde folk
Elendig app - melder fejl når man kører fra parkeringen så man bliver i tvivl om den har betalt - jeg kørte så tilbage og betalte ved standeren, jeg er nu blevet trukket for både app og betalingsstander og det er hurtigere at få svar på flaskepost end at vente på at de svarer på deres kringlede kontaktformular.

Resposta da EasyPark Danmark
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.