Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Du kan endast avbryta din prenumeration via mail. Dessa svarar de först på efter de skickat dina produkter. Ställer du andra frågor svarar de dig relativt snabbt. Hade problem med första ordern... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Creamy oats, riktigt god och passar till lätt lunch, mellis samt efter träning. Har provat lite andra smakar men fastnat för denna smak så det är i stort den enda jag köper via abonnemang. Allt har... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Suverän produkt som gör vardagen lättare när man har lite bråttom, eller ibland helt enkelt inte ork för att laga mat. Inte helt förtjust i alla smaker, men fastnat extra för iaf två som funkar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra måltidsersättning där jag håller mig mätt minst lika länge som om jag äter fast mat. Detta är ett bra alternativ om man som mig har IBS och föredrar att hålla magen lugn med flytande mat istället... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição

Ät näringsmässigt komplett och spara tid med våra SmartMëals – för under 25kr per måltid

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

629 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

The delivery delay is long

The delivery delay is long. It took one week. And i wish ibwpuld have something
With coconut Flavour.

3 de abril de 2024

Resposta da MËTTA

Hello Simon - It is my job as a founder to make sure that you are 100% satisfied with both our shakes, delivery & support. I assure you that I will not rest until this is 100% true - that is my promise to you!

First off, thank you so much for your feedback and for bringing this to our attention! 😊 I'm truly sorry to hear about the delay in your delivery. Last week, Budbee, like many other services, faced nationwide challenges due to some unexpected weather disruptions. While this was out of our immediate control, I take full responsibility for the choice of our logistics partners, as my ultimate goal as a founder is to ensure a smooth and satisfying experience for our valued customers like you.

We are continually evaluating our delivery options to ensure the best possible service, and your feedback is incredibly important in this process. If you have a preferred shipping company or any suggestions on how we can improve our delivery service, I'm all ears! 🌟

Also, I noted your interest in a new coconut flavour—great suggestion! I’ll definitely take that into consideration as we expand our flavour options to better meet the tastes of our awesome community. We used to offer Coconut & Almond, but sadly it did not meet expectations from our community. But do not worry - we still are interested in redoing it, a lot better.

Thanks again for your patience and understanding. We’re here because of you, and nothing makes us happier than making you happy. Here's to improving every day and hopefully delighting you in the future with not just our service but also exciting new flavours!

Wishing you a wonderful day filled with good vibes and even better meals! 🥥✨

/ Wilhelm & the Mëtta-team

Mëtta är BÄST!!!

Jag har testat Jimmy Joy och Mëttas produkter och Mëttas food-shakes är absolut godast och mest mättande. Egentligen går de inte ens att jämföra, så mycket bättre är Mëtta. Jag har testat smakerna Smoothiebowl, Raw Cacao, Banana Peanut och Creamy Oates. De tre sistnämnda är mina favoriter. Det enda som inte är 100 är själva shakern. Där är Jimmy Joys shaker betydligt bättre och den jag använder eftersom den är större och därför är det lättare att lyckas med skakningen, den är också lättare att dricka ur, mer rejäl och nätet inte ramlar ur när man öppnar shakern. Jag vill tipsa om att blanda Creamy Oates och Raw Cacao eller Banan Peanut i en mixer och lägga i lite mer vatten eller is och fryst frukt som jordgubbar, blåbär och hallon och köra tills krämigheten blir helt perfekt. Det blir supersmarrigt och då jag gjort dessa smoothies dagligen i några veckor har jag helt enkelt blivit Mëttaberoende. 😂

10 de abril de 2024

Funkar

Dubbelt så bra som den konkurrent jag provat.

Dessutom bra kundservice. (Jag har haft kontakt med dem pga att ett fraktbolag strulade.)

2 de abril de 2024

Välsmakande med förbättringspotential

Välsmakande med förbättringspotential

Tycker alla smaker utom är bra och lättdruckna (morot &ingefära inte toppen) Innehållet ser bra ut även om jag tycker det vore bra om proteininnehållet var högre. Om möjligt 50%.
Saknar streckkod på förpackningarna vilket är störigt om man loggar sin mat.
Leveransen var desto struligare, fick paket till fel och olika leveransställen. Kundtjänst var dock dedikerade och generösa vilket vägde upp.

Så:

* Mer protein
* Streckkod på påsarna

11 de março de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Svårt att skaka så att det löser sig…

Svårt att skaka så att det löser sig jämfört med andra påsar typ modifast

26 de março de 2024

Resposta da MËTTA

Hej Petter - som grundare tar jag fullt ansvar för att din upplevelse varit under vår förväntan då det är mitt jobb att göra dig nöjd, och jag kommer inte vila förrän detta är 100% sant!

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och dela med dig av din erfarenhet. Jag förstår att det är frustrerande när pulvret inte löser sig som du förväntat dig, och jag vill personligen se till att vi löser detta tillsammans. 🙏

Mina viktiga tips för att få till en riktigt slät shake är att först lägga i vätskan i shakern, lägg sedan till pulvret. Använd skakgallret som medföljer, det hjälper till att förhindra klumpbildning. En annan teknik är att skaka flaskan först sida till sida för att få pulvret att blanda sig med vätskan innan du vänder shakern upp och ner och skakar kraftigt. Om du har is hemma gör detta även susen för att blanda ut pulvret. Om du gillar en riktigt slät konsistens kan en mixer eller blender vara en god idé för en extra slät shake.

Jag uppskattar verkligen din feedback och tar den till oss för att fortsätta förbättra våra produkter och kunders upplevelse. Om du har fler tips, idéer eller frågor, tveka inte att höra av dig. Din åsikt är värdefull för oss och hjälper oss att växa och utvecklas.

Tack än en gång för din ärlighet, Petter. Jag hoppas att vi kan göra din nästa Mëtta-upplevelse ännu bättre!

Wilhelm 🌿✨

Personligt och proffsigt bemötande

Jag beställde deras prova på paket med flera olika smaker. Leveransen fungerade fint och produkterna kom snyggt paketerade. De är kanske lite i sötaste laget men de har även en osötad havre som nog hade passat mig bättre. Tyvärr kände jag att jag inte fick riktigt energin av produkten och att min mage inte kom riktig överens med den (har känslig mage).

Så när de skickade ut nästa leverans skickade jag ett mail och bad dem avbeställa, fick snabb respons och fick intrycket att de verkligen bryr sig och tar kundservice på alvar. Hoppas de kan ta fram en produkt som är lite mer lättsmält (och kanske även lite extra protein) för jag fick väldigt fint intryck av hur de hanterade mig som kund och tycker jag fick ovanligt trevligt och personligt bemötande!

15 de março de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag tyckte verkligen det var jättegott

Jag tyckte verkligen det var jättegott. Rekommenderar bärsmaken!
Dock passade det inte min mage. Sannolikt är jag känslig för sötningsmedlen. Brukar inte vara känslig, men kan inte komma på vad det annars skulle vara.

2 de março de 2024

Hej Sesse!

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Jag är glad att höra att du tyckte om bärsmaken! 😊 Men samtidigt ledsen att höra att din mage inte mådde bra av produkten. Jag tar fullt ansvar för din upplevelse och beklagar att det inte passade dig.

Jag uppskattar verkligen din feedback och vill göra allt jag kan för att du ska känna dig nöjd. Som vi tidigare pratat om har jag låtit dig prova vår Unsweetened Oats och hoppas verkligen att den har passat dig bättre. Hur kändes den osötade shaken för magen? Om det är något mer vi kan göra för dig, eller om du har fler feedbackpunkter att dela med oss, tveka inte att höra av dig. Din hälsa och nöjdhet är vår högsta prioritet.

Om du någonsin vill ge oss en chans igen i framtiden, eller om du är nyfiken på några av våra andra smaker eller produkter, är jag här för att hjälpa till. Jag vill att du ska känna dig helt trygg med dina val när det gäller Mëtta.

Tack än en gång för att du delade med dig av din erfarenhet, Sesse. Det betyder mycket för oss att höra från dig, och jag ser fram emot möjligheten att göra din Mëtta-upplevelse ännu bättre nästa gång.

Wilhelm 🌿✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The best food shake around

A very trustworthy company that takes care of its customers. I have had orders adjusted and delivered according to my needs and wishes, with fast deliveries.

I have tried various food shakes, and this one is my favorite when it comes to taste and texture. I would especially like to mention the smoothie bowl with a taste of raspberry and blueberry!

10 de janeiro de 2024

Vassare än Huel!

Fantastiska smaker och härlig textur gör Mëtta till en fullvärdig Huel-utmanare. Läckra förpackningar och en alert, engagerad och personlig kundservice gör inte saken sämre. Och helsvenskt!
Heja Mêtta!

5 de março de 2024

Riktigt bra

Köpte ett testpaket och blev väldigt positivt överraskad över hur bra det var. Tycker alla smaker var riktigt goda, allas smaklökar är visserligen olika men det här passade mig perfekt!
Det ena lilla minus jag skulle ge (och det är verkligen inte ett stort problem i mitt tyckte, men behöver nog ses över) är designen av shakern. Den delen som täcker själva munstycket i locket är något för lång och oflexibel vilket gör det lite besvärligt när man skall dricka. Det är väl ett lyxproblem i och för sig men värt att tänka på för framtiden.

Hur som så kommer jag lägga en större beställning och rekommenderar verkligen den som tvekar att åtminstone köra ett testpaket och se efter själv om det är något att ha.

Vill också ge en eloge för grym kundkontakt!

8 de março de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.