Du kan endast avbryta din prenumeration via mail. Dessa svarar de först på efter de skickat dina produkter. Ställer du andra frågor svarar de dig relativt snabbt. Hade problem med första ordern... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Creamy oats, riktigt god och passar till lätt lunch, mellis samt efter träning. Har provat lite andra smakar men fastnat för denna smak så det är i stort den enda jag köper via abonnemang. Allt har... Ver mais
Suverän produkt som gör vardagen lättare när man har lite bråttom, eller ibland helt enkelt inte ork för att laga mat. Inte helt förtjust i alla smaker, men fastnat extra för iaf två som funkar... Ver mais
Bra måltidsersättning där jag håller mig mätt minst lika länge som om jag äter fast mat. Detta är ett bra alternativ om man som mig har IBS och föredrar att hålla magen lugn med flytande mat istället... Ver mais
Detalhes da empresa
Ät näringsmässigt komplett och spara tid med våra SmartMëals – för under 25kr per måltid
Informações de contato
Bergavägen 1, 26466, Helsingborg, Suécia
- 0739735783
- help@mettafoods.com
- eatmetta.com
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Jag är inte egentligen den tänkta…
Jag är inte egentligen den tänkta målgruppen för en måltidsersättning. Men jag är också fruktansvärt dålig på att ta mig tiden att äta frukost. Är morgontrött och aptiten kommer först på förmiddagen. Men har ett fysiskt jobb och behöver energin att orka. Av en slump fick jag en påse av en vän och nu har jag alltid ett frukostalternativ. Favoriten är smoothie bowlen som har lite textur och syra från torkade hallon.
Godare och mättar mer än jag trodde
Mëtta är mycket godare och mättande än vad jag hade förväntat mig. Leveranser och kontakter med företaget har funkat utmärkt. Hade fått 5 stjärnor om man hade kunnat köpa en påse åt gången. Men förstår också syftet med det och hur man motiverar det.
Mycket bra!
Lätt att beställa, goda smaker och en allmänt trevlig upplevelse.
Jag kommer definitivt köra på Mëtta som frukostval hädanefter då det går väldigt fort att förbereda samt betydligt roligare än gröt med bär.
"Smoothiebowl" 5/5 i smakväg!
Oförskämt gott.
Oförskämt gott.
Carrot+Ginger smakar morotskaka-smet och jag är fullständigt såld!
Lever upp till sitt namn (mätta)
Jag gillar att det är lite konsistens på drycken så att det verkligen blir som en smoothie. Smaken är god och det är toppen att ha ett par påsar hemma för de där dagarna när man kanske försover sig eller har en extra stressig dag med tight tidschema.
Jättebra produkt!
Reklamen sa bättre än huel
Reklamen sa bättre än huel. Men nej de var alldeles för söta och konsistensen var ingen favorit…för mig.
Gillar du smoothie och andra proteindrycker så ge det en chans.
Kundservicen har varit över förväntan och genuin.
Till den grad att jag tar mig tid att uppdatera min recension igen.

Ny-gammal matersättning konsument
Allting som är bra: snabb leverans, goda shakes, trevlig personal och mår redan bättre efter att ha ersatt frukost och lunch.
Det enda negativa som drar bort en stjärna är att om man skall prenumerera så får man inte välja hemleverans, utan man måste ha paket skåp. Detta i mitt fall ”tvingar” mig att beställa separat per tillfälle, vilket är dyrare.
EDIT: Om man läser Mëtta svaret på min recension så är det uppenbart tycker jag att jag uppdaterar mitt omdöme, full pott! Har sällan skådat sådan samarbetsvilja från ett bolag, stor eloge.

Bra kundservice
+snabb frakt
-tyvärr inget som föll mig i smaken men UTMÄRKT kundservice!

Resposta da MËTTA
Det var jätte äckligt jämfört med Huel
Det var inte alls gott jämfört med något som Huel

Överlag bra
Överlag bra, men det hade varit bra att få med en skopa eftersom portioneringen är baserad på skopan. När jag försökte gick det heller inte att beställa till en skopa vilket gör det mindre praktiskt

Smidigt
Goda smaker. Smidigt att ha på jobbet då vi ibland får äta på resande fot.
Gott och nyttigt!
Goda smaker (köpte sånt provpack med fem smaker)! Känns nyttigt och mättande. Kanske att det borde vara fler kalorier per portion för att täcka dagsbehovet.
Snabb leverans och hjälpsam kundtjänst…
Snabb leverans och hjälpsam kundtjänst när det blev lite fel 😁 Goda smaker speciellt creamy oats och raw cocoa med mjölk 😍 Rekommenderas varmt!
Ge dom en chans ⭐️
Snabb leverans, goda smaker & mättar magen gör det gott och väl! Har inga klagomål & ser fram emot nya smaker framöver, ger hela teamet bakom MËTTA en stor guldstjärna
🥳⭐️
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.