Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Du kan endast avbryta din prenumeration via mail. Dessa svarar de först på efter de skickat dina produkter. Ställer du andra frågor svarar de dig relativt snabbt. Hade problem med första ordern... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Creamy oats, riktigt god och passar till lätt lunch, mellis samt efter träning. Har provat lite andra smakar men fastnat för denna smak så det är i stort den enda jag köper via abonnemang. Allt har... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Suverän produkt som gör vardagen lättare när man har lite bråttom, eller ibland helt enkelt inte ork för att laga mat. Inte helt förtjust i alla smaker, men fastnat extra för iaf två som funkar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra måltidsersättning där jag håller mig mätt minst lika länge som om jag äter fast mat. Detta är ett bra alternativ om man som mig har IBS och föredrar att hålla magen lugn med flytande mat istället... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição

Ät näringsmässigt komplett och spara tid med våra SmartMëals – för under 25kr per måltid

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

629 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Gott som attans

Har endast använt choklad. Men såhär:
De första dagarna så va inte upplevelsen bra, körde med vatten o shakern som följde med.. Va jävmigt klumpigt o gick inte o skaka bort.. Fick inte tag på någon kundtjänst.

Men sen så fick jag svar och började köra pulvret i mixern med 5 dl mjölk. Det blev ju rena drömmen. Exakt som o dricka chokladmilkshake, och det kan jag verkligen leva med under min nyttiiga period 😍 Så kag rekomenderar verkligen chokladen om man kör i mixern med mjölk. Inget snack! Tack!

11 de janeiro de 2025

Mycket goda shakes

Mycket goda shakes, bästa på marknaden. Trevlig och hjälpsam personal. Det som skiljer Metta med andra liknande produkter är att Mettas shakes är mycket goda, de har inte den konstgjorda eftersmaken som många andra produkter har. Deras shakes smakar gott och man ser fram emot att få dricka dem.

9 de janeiro de 2025

Fyllighetens protoendryck

Goda smaker och den bästa var Havre och vanilj och väldigt mättande då det håller en mättnadskänsla i ca 3 timmar! Lätt att göra iordning men det godaste och fylligaste konsistensen är nog med Laktosfri mjölk tycker nog jag men det är en smaksak.

4 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vad är det här för ett pajasföretag? Med uppdatering!

Vad är det här för ett pajasföretag?
Order lades för nio dagar sedan och ordern är inte ens expedierad. Skriver man och frågar så får man inget svar och något nummer att ringa på finns heller inte.
Det spelar ingen roll om produkten är bra. Vill/kan ni inte sälja så ge sjutton i det och ägna er åt något annat!
Avbeställde och blockade betalningen hos Klarna.

Edit: Först efter negativt omdöme på Trustpilot hörde Mëtta av sig. Detta under mellandagarna. De bad om ursäkt och skyllde på mycket att göra men lovade att skicka beställningen direkt. Som kompensation lovade de att bjuda på ordern som de trodde skulle hinna komma fram före nyår.

Nåja. Nu är det februari. Visserligen så ströks betalningen hos Klarna direkt men några varor har ännu inte dykt upp. Nästan två månader efter lagd beställning. Svar på mail till dem verkar omöjligt att få då jag skrivit både via deras kontaktformulär och den e-postadress de hörde av sig till mig ifrån. Helt utan återkoppling.

Efter att jag beställde från Mëtta har jag hunnit beställa från ComFoo, MM Sports och Gymgrossisten som alla levererat blixtsnabbt. Från Mëtta däremot hörs absolut ingenting så min gissning är att de väntar på att kossorna börjar flyga och att mänskligheten drunknar i deras ski…

Synd faktiskt för jag hade gärna testat och jag skulle gärna uppdaterat och höjt mitt omdöme här om produkten hade visat sig bra. Men så snurrigt och illa som det här är skött är det faktiskt omöjligt att säga något positivt alls.

23 de dezembro de 2024

Mycket nöjd.!!!

Mycket nöjd.!!!
Är Sjökapten och jobbar som Överstyrman på Chemtanker. Stressigt jobb med oregelbundna arbetstider och mattider. Men med MËTTA är det lätt att få i sig något man står sig på länge. Smakar bra i jämförelse med andra konkurrenter. Superbra och trevlig kundservice dessutom.

10 de dezembro de 2024

Bra, kundtjänst är super

Fick grejerna tillräckligt snabbt. Det är första gången jag testar en sådan här ”måltidsersättare” och det har fungerat bra nu några veckor!
Första gångerna tyckte jag det var sådär (med vatten) men jag vande mig och smaken är helt ok nu! Med mjölk blir det mycket godare enligt mig, men det fungerar bra med vatten också (kör det oftast).

Företaget skötte sig exemplariskt när en påse hade gått sönder i frakten, mycket nöjd med det.
Bra kundtjänst!
Kommer fortsätta

25 de novembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Verkar vara ett schysst företag men…

Verkar vara ett schysst företag men leveranserna har de inte koll på. När det gått drygt en vecka efter beställning utan att de ens börjat packa så avbeställde jag och sade upp prenumerationen. Huel levererade på 2 dagar från beställning.

9 de dezembro de 2024

Fantastiskt service

Fick fel smaker i min beställning och kontaktade support. Fick jättebra service och de skickade omedelbart två till påsar med de smakerna som hade saknats, samtidigt som jag fick behålla de smakerna som var fel. Generöst och trevligt bemötande!

6 de novembro de 2024

Mycket nöjd

Mycket nöjd! Bra produkt och fantastisk kundtjänst som smidigt löst problem även när det varit mitt eget fel.

20 de novembro de 2024

Goda smaker

Goda smaker, håller mig mätt länge. Upplevs dock väldigt sött, bra att blanda med en skopa med smak, en skopa med unsweetened oats. Bra att man blandar med 5 dl vatten så att man får i sig vätska.
Kommer beställa mer

4 de novembro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.