Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Du kan endast avbryta din prenumeration via mail. Dessa svarar de först på efter de skickat dina produkter. Ställer du andra frågor svarar de dig relativt snabbt. Hade problem med första ordern... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Creamy oats, riktigt god och passar till lätt lunch, mellis samt efter träning. Har provat lite andra smakar men fastnat för denna smak så det är i stort den enda jag köper via abonnemang. Allt har... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Suverän produkt som gör vardagen lättare när man har lite bråttom, eller ibland helt enkelt inte ork för att laga mat. Inte helt förtjust i alla smaker, men fastnat extra för iaf två som funkar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra måltidsersättning där jag håller mig mätt minst lika länge som om jag äter fast mat. Detta är ett bra alternativ om man som mig har IBS och föredrar att hålla magen lugn med flytande mat istället... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição

Ät näringsmässigt komplett och spara tid med våra SmartMëals – för under 25kr per måltid

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

629 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Service är toppen

Service är toppen! Svarar alltid snabbt, och är väldigt hjälpsamma och trevliga👍 Smakar också mycket bättre än annat jag har testat!

12 de novembro de 2024

Bästa smakupplevelsen

Äntligen ett protein utan syntetisk smak⭐️ Har testat allt, men blir illamående av alla extremt sötsliskiga pulver, med innehållsförteckning på grekiska.

Metta är suveränt, dricker Raw cacao som den är eller lyxvarianten med banan och lite jordnötssmör. Har alltid Oat i havregröten för en extra proteinskjuts och mättnad.

2 de setembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Inget för mig men bra upplevelse ändå

Smaken var inget för mig men efter kontakt med företaget löste vi det så båda var nöjda. Så besviken men också positivt överraskad av hanteringen från företaget. Gillar konceptet och tycker dom är värda att ge en chans iallafall.

23 de outubro de 2024

God smak, dålig påse

Smoothie bowl smaken är extremt god! Choklad är precis som man tänker sig den ska smaka.

Hade varit fem stjärnor men kvalitén på 3/5 påsar var väldigt kassa och gick ej att stänga…

14 de outubro de 2024

Enkelt

Enkelt, god. Skapar ett utrymme på dagarna som jag tidigare inte hade.

Bra kundservice som är snabba på svar. Rekommenderar starkt.

16 de setembro de 2024

Smakar inte bra

Har hittills smakat banan och jordnöt och smaken var verkligen inte bra. Kunde inte dricka upp. Tyvärr var den också väldigt klumpig oavsett hur mycket jag skakade.

7 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gott och lätt att beställa

För det första så gillar jag smaken. Delicious!

För det andra är det en klar fördel är att man via hemsidan lätt kan ändra i en beställning eller i en prenumeration, både vad gäller smaker och periodicitet!

För det tredje är det ett stort plus att det finns en osötad variant. Själv blandar jag hälften av varje i mina smoothies och då blir sötman perfekt…för mej. Tycker ofta att sötningsmedel har en tendens att göra allt FÖR sött. Tacka vet jag riktigt socker! 😁

30 de setembro de 2024

Underbart!

Magiska smaker, perfekt konsistens och varm och snabb kundsupport.
Överträffade mina vildaste förväntningar. Rekommenderas!

23 de setembro de 2024

Enkelt och relativt gott

Enkelt och relativt gott! Bra kundtjänst och support.

Jag äter Mëtta relativt ofta till lunch när jag jobbar hemma eller tar med en shake med pulver när jag är på språng och bara fyller på med vatten och dricker. Det är väldigt smidigt, enkelt och bra. Jag blir själv inte jättemätt på det men det funkar som ett bra oc hälsosamt alternativ till annan utelunch.

2 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkter med näringen kroppen behöver

Bra produkter med det man behöver och exceptionellt bra kundservice.
Smidigt som bara den att ersätta frukost/lunch med Mëtta, de 400 kalorierna man får i sig är näring, kontra en halvdassig lunch med massa tomma kalorier på 8-900 kcal.
Tveka inte att prova om du spekulerar.

12 de setembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Marknadsförs som god och mättande men…

Marknadsförs som god och mättande men det var varken eller, blir att blanda med huel för att få vettig smak

3 de setembro de 2024
logotipo da MËTTA

Resposta da MËTTA

Tack för din ärliga feedback, även om det såklart är tråkigt att höra att smaken och mättnadskänslan inte levde upp till förväntningarna. Vi vill ju att våra shakes ska vara både goda och mättande, så jag tar verkligen till mig din kommentar.

Vi kommer att kontakta dig via e-mail för att se hur vi kan hjälpa till och hitta en lösning som funkar bättre för dig. Tack för att du gav oss en chans och för att du tog dig tid att dela dina tankar.

Allt gott,
//Calle

Ingen hiss tyvärr

Shakar som tusan, betydligt längre än vad som står i instruktionerna men går inte att bli av med klumparna. Smaken raw cacao smakar lera. Riktigt synd då jag var så taggad på att testa! Försöker säga upp prenumerationen men kundtjänsten är seg (inget svar på över 3 vardagar). 2 poäng blir det för att leveransen var snabb iallafall, och verkar vara ambitiösa och duktiga personer som står bakom mëtta. :)

28 de agosto de 2024
logotipo da MËTTA

Resposta da MËTTA

### Ingen hiss tyvärr

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och jag är verkligen ledsen att det inte blev som du hade hoppats. Jag ber om ursäkt för att vi missade ditt ärende – det är inte alls den nivå av service vi strävar efter. Skönt att vi kunde lösa ärendet smidigt 💚

Jag tar också till mig din feedback om både klumpar och smaken – vi jobbar ständigt på att förbättra oss. Tack för att du ändå ser vårt engagemang och ger oss chansen att göra det bättre.

Allt gott,
//Calle

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.