Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service blev udført i aftalt tidsrum til fuld tilfredshed, vi har kun haft en god oplevelse med EcoHeat fra tilbudsgiven til montering og efterfølgende service besøg. Vil klart anbefale dette firma f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Michael fra Ecoheat leverer rådgivning og produkter af høj kvalitet. Vi havde behov for en bedre varmekilde til vores sommerhus, og valget faldt på en varmepumpe fra EcoHeat. Den investering har vi ik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos prulding dat nog geen kamertje van 2x2x2m³ verwarmd.Maakt ook nog eens 'n hoop herrie.En maar reclame maken om de mensen te laten denken dat hij ook grote ruimtes verwarmd.Nou vergeet 't ma... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Equipamentos e Sistemas de Aquecimento

Escrito pela empresa

EcoHeat ApS er et professionelt firma, der sælger, monterer og servicerer varmepumper. EcoHeat repræsenterer en række professionelle varmepumpe producenter, som alle er kendetegnet ved at de leverer produkter af høj kvalitet, med et lavt støjniveau, stor driftsikkerhed, let at servicerer og med meget lang levetid. EcoHeat blev grundlangt i 2021 og drives fra Køge.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,4

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

100% i orden.

Jeg fik i går installeret en luft til luft varmepumpe af Michael, og det gik helt smertefrit. Jeg er en nysgerrig type, men Michael var helt cool med at jeg kiggede ham over skulderen det meste af tiden og stillede lige omkring 100 spørgsmål :)
Forløbet op til installationen var helt gnidningsfrit med at få planlagt placering gennem fremsendelse af billeder og lige få en snak om det praktiske omkring elinstallation o.s.v.
Jeg kan stå 100% inde for Michaels arbejde og tilgang til opgaven.

5 de agosto de 2022

Luft til luft varmepumpe

Jeg har fået en luft til luft varmepumpe installeret af ECO-Heat, og jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet. Det er super søde, sjove og venlige folk, der også gerne gir det lille “ekstra” som gør oplevelsen komplet. De får mine varmeste anbefalinger 👍

11 de julho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En i særklasse god service.

Professionel og god rådgivning, super godt tilbud, hurtig levering, flot og ordentligt håndværk.
Grundig gennemgang ved opstart af varmepumpe.
Alt i alt en perfekt oplevelse - jeg anbefaler EcoHeat.

3 de março de 2022

EchoHeat Michael

EchoHeat Michael - der er kun et at sige fremragede, kan kun anbefales. Alt fra indledene kontakt, valg af varmepumpe og placering til færdig opsætning var bare i orden.

21 de fevereiro de 2022

En 12’er :)

Fantastisk service - Yderst kompetent og grundig.
Michael forstod virkelig at rådgive på en kompetent og professionel måde. Meget løsningsorienteret, effektiv og en dygtig håndværker.
Bliver bestemt ikke sidste gang jeg benytter EcoHeat

12 de dezembro de 2021

Bedste service nogensinde

Jeg kan varmt anbefale at benytte EcoHeat, hvis du vil have en varmepumpe! Jeg bestilte 3 tilbud online og blev kontaktet af Michael, som var meget professionel og spurgte ind til ting jeg ikke havde tænkt over. Efter samtalen sendte han et tilbud, som jeg straks benyttede mig af.
Jeg kunne få en varmepumpe 14 dage efter samtalen, men da jeg var i tidsnød mht. frost var Michael også her meget professionel og venlig. Han tilbud at komme 2 dage efter samtalen og installere den. Jeg vil anbefale alle at kontakte Michael og EcoHeat, hvis i vil have lavet et ordentligt stykke arbejde af en yderst behagelig mand!

9 de novembro de 2021

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg havde set på en særlig varmepumpe, men Michael rådede mig til en anden, der rent faktisk var billigere, da det var hans opfattelse, at den bedre svarede til vores behov. Og det var fuldstændig korrekt.
Han kom til tiden, løste de udfordringer der var (ikke hans skyld, men vores), og den virker perfekt.
Kan kun anbefale EcoHeat.

22 de setembro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais