Altijd verse, kwalitatief goede scharreleieren. Nog nooit een bloedvlekje gezien. Service is ook altijd op dezelfde dag tijd. Als ik niet thuis ben kan ik een bericht sturen (naar Vanya) waarna zij t... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een hele vriendelijke verkoopster die altijd stipt op tijd is. Mochten we niet thuis zijn dan ligt er een kaartje is de bus zodat we alsnog achteraf kunnen bestellen. Helemaal top!!
Bovenal vriendelijke service. Duidelijke communicatie en oog voor duurzaamheid met o.a. het wisselen van de doosjes. Bezorging aan huis is altijd op vaste tijden.
Leuk, Leerzaam en Lekker een Eggsellent Idee. Het bezorgen van de eieren door een enthousiaste jonge verkoper aan de deur maken de eieren van Egg-Sellent eggstra lekker. Ontzettend leuk om de... Ver mais
Detalhes da empresa
De leukste b'ei'baan en de lekkerste eieren van Nederland!
Informações de contato
Hertzweg 7, 2952 BA, Alblasserdam, Holanda
- 078 740 00 44
- info@egg-sellent.nl
- egg-sellent.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
top bedrijf
Het is echt een top bedrijf!
Het jongentje dat hier bij mij in de wijk loopt is echt super vriendelijk en staat elke week voor mij aan de deur.
Verder smaken de verse eieren ook erg goed!
De liefste en beste eiermeisjes …
De liefste en beste eiermeisjes zijn Sølvi en haar zusje. Altijd behulpzaam en vriendelijk. En de eieren.....ook helemaal prima.
Hier in mijn wijk loopt altijd een…
Hier in mijn wijk loopt altijd een jongetje heel vriendelijk en beleefd en de eieren zijn van goede kwaliteit zeker een aanrader mocht je de kans krijgen om mee te doen aan deze leuke actie!
Eggsellent
Ik koop al jaren lang eitjes bij Egg-Sellent. Zo leuk dat er telkens weer een kans is voor een nieuw kind om zich op deze manier te ontwikkelen en zelfstandig te leren worden. Door alle vrolijke kinderen blijf ik deze lekkere verse eieren kopen!
De lekkerste eitjes
De lekkerste eitjes, en verser kan niet!
Leuk ook om te zien dat jonge ondernemertjes er zoveel van leren.
echt een fijn bedrijf
Eggsellent is het bedrijf dat mij als 13 jarige heeft geholpen beter te worden in praten en een goede eerste kans te geven in de economie.
De service was geweldig heel aardig…
De service was geweldig heel aardig meisje voor de deur die altijd heel respectvol en beleeft is echt top en de kwaliteit van de eieren is ook niks op aan te merken
Ik vind het geweldig
Vers, diervriendelijk, emissie loos, door jongeren aan huis bezorgd; dat is toch nostalgie!
Ik ben niet verplicht om iedere week af te nemen, maar heb wel altijd de meest verse eieren in huis. Echt super.
Daarbij draag je als klant bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren, want jong geleerd, is toch jong gedaan?!
Zeer tevreden
De jongedames die bij mij langskomen zijn altijd zeer enthousiast en zeer vriendelijk, top dus
Eieren aan huis voor een vriendelijke prijs
De eieren zijn goed en vind het vooral leuk dat de 2 dames welke altijd netjes en vriendelijk bezorgen een centje bij kunnen verdienen. Door weer en wind en altijd een lach op hun gezicht.
Super!
Leuke meiden die elke week weer voor de deur staan. Sociaal, lief, netjes en beleefd!
Leuke meiden en altijd in voor een…
Leuke meiden en altijd in voor een praatje
2 super lieve meiden die elke…
2 super lieve meiden die elke dinsdagavond in weer en wind aan de deur staan voor de lekkerste eitjes! Altijd beleefd eerlijk en vriendelijk! Echt 2 toppers. Liefs uit de Haagbeukhof 165
Vriendelijke dames
Vriendelijke dames, altijd optijd, bij afwezigheid wordt het netjes gemeld. Eieren zijn prima en altijd droog & ongebarsten. Wij zijn zeer tevreden.
Over de stroopwafels zijn wij natuurlijk ook goed te spreken ;).
Verse eieren aan huis, fijne service
Fijn om op een vast moment in de week verse eieren te kunnen kopen voor een prima prijs. Onze jonge verkoopsters zijn ook altijd erg vriendelijk!
Goede service en eieren
Eieren worden altijd op tijd geleverd. Vakanties worden ruim op tijd doorgeven. Eieren zijn prima.
Deze dames zijn netjes en beleeft.zeer…
Deze dames zijn netjes en beleeft.zeer tevreden
Super leuk b'ei'baantje!!
Egg-spert zijn is echt een superleuk! Je leert creatief, flexibel, zelfstandig en sociaal te zijn. Naast de eieren heb je ook leuke acties. Echt een aanrader voor wie graag buiten is en de handen uit de mouwen steekt. Ik wil geen ander b’ei’baantje meer.
Top eitjes
Egg-sellent verkoopt top eieren die door gemotiveerde jongelui aan de deur worden bezorgd. Mooi dat jongeren er voor kiezen om lekker actief bezig te zijn, ook goed voor hun ontwikkeling omdat ze veel contact hebben met mensen!