Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

E-gulves montør kan sit håndværk. Har netop lagt vinyl på køkken og entre hos os, og trods behov for mange snørklede skæringer, er der ikke sket en eneste "skævert". Montøren arbejdede med omhu og pro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde den store fornøjelse at købe nyt laminat gulv til hele huset nede hos e-gulve og fik top service og alt blev overholdt hele vejen. Vi har prøvet at få rådgivning i andre butikker men den klar... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Pisos

Escrito pela empresa

Alt indenfor gulve og tæpper

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke modtaget min vare

Jeg har ikke modtaget min vare. Men pengene er trukket

31 de março de 2026

Hej Helle.
Tak for at give din mening til kende.
Du har d. 7/4 modtaget en mail omkring din pakke var gået i stykker i fragten og vi derfor har afsendt en ny til dig. Beklager, hvis du ikke har set den mail eller du synes den er kommet for sent. I forhold til leveringstid på din ordre, skal du huske, vi ikke kunne afsende din pakke før GLS folket var færdig med at holde påskeferie.
Håber du modtager din ordre i god behold mandag og du i sidste ende bliver glade for tilfreds med produktet.
Hilsen Mette
Egulve

Fantastisk kundeservice

Jeg har købt nogle nye gulvtæpper hos Egulve. Tæpperne er lige som de skal være, men leveringen af tæpperne skete ikke på den aftalte dato, hvilket skabte nogle ret store problemer for mig . Men måden Egulve løste problemerne på overgår alt hvad man med rimelighed kan forlange , virkelig flot. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Egulve. Og kan varmt andre at gøre det samme Mvh Claus

19 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og rådgivning i top ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi havde en super god oplevelse og god betjening hos E-gulve, vi skulle se på et gulv og sikke en kanon service.. Vi havde dog lidt svært ved at bestemme os, men efter vi havde fortalt hvilken farve mm vi havde på væggene, anbefalede den flink mand et lidt lysere gulv👌🏼 Og det har vi absolut ikke fortrudt..
Absolut ikke sidste vi kommer der👌🏼

19 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leverede ikke som aftalt !

Leverede ikke som aftalt ! Jeg bestilte et gulv hos e gulve 6 uger før leveringstidspunktet med aftale om brug i uge 47!! Jeres sælger præciserede ugen før levering til mig at der i jeres system stod at det skulle bruges i uge 47 - så det ville ankomme senest mandag i 47 uge - det skulle jo gerne nå at afklimatisere indenfor - som I forhåbentlig godt er klar over!! Så duer det jo ikke at det først lander torsdag i uge 47! Håndværkerne arbejder jo ikke om lørdagen - men det gør jeres folk måske?
6 uger til at få leveret et helt almindeligt gulv fra Tyskland - det burde kunne lade sig gøre - også for jer!!
Jeg handlede nøjagtig samme gulv på nettet - til halv pris - så til dine kunder -hos egulve tager man alt for meget for gulvene men til gengæld får man også dårlig service og arrogant betjening! 1 stjerne skal I have - bare fordi man ikke kan give mindre !!

18 de novembro de 2025

Hej Christina

Tak for din anmeldelse. Vi vil gerne præcisere forløbet omkring din ordre. Gulvet blev bestilt med ønsket om brug i uge 48-49, og det blev fra start oplyst, at det ville komme til vores lager i uge 47.

Mandag i uge 47 fik du besked om, at gulvet var på vej fra Tyskland, og allerede torsdag samme uge stod det klar til afhentning – altså inden den aftalte tidsramme. Derfor stemmer det desværre ikke overens med, at gulvet ikke skulle være leveret til tiden.

Vi håber dog, at jeres projekt er kommet godt i mål, og at I er tilfredse med det færdige resultat.

Egulve-teamet

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Reklamation er så godt som umulig at…

Reklamation er så godt som umulig at komme igennem med. Man undlader at svare på mail og telefonopkald. Til alt held har vi trustpilot da jeg gjorde opmærksom på, at jeg ville anmelde oplevelsen her, så skete der lidt. Reklamationen blev udbedret ( nogenlunde) men jeg har stadig et råd til andre HOLD jer væk, det er ikke ok oplevelse. Det tog 2 måneder at få dem ud og kigge på en samling i et vinyl gulv der ikke var ok,(billeddokumentation sendt på tlf.) det tog 30 min at udbedre det. De startede med at jeg skulle betale omkostningerne men nej tak Reklamationer betaler man da ikke for.

8 de outubro de 2025

Hej John.
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet udfordringer i forbindelse med reklamationen.

Vi vil dog gerne præcisere, at montagen oprindeligt blev udført i henhold til den aftale og de ønsker, vi sammen gennemgik inden arbejdet blev påbegyndt. Da du efterfølgende gjorde opmærksom på en samling i vinylgulvet, aftalte vi i god tid et tidspunkt for besigtigelse og udbedring, som også blev gennemført efter aftale og uden nogen form for økonomi for dig som kunde.

Vi beklager, hvis forløbet har givet anledning til frustration – det er naturligvis aldrig vores intention. Vi tager din feedback til efterretning, så vi fortsat kan forbedre vores kommunikation og service.

Fantastisk service

Fantastisk service af både Mette og Johni. Vi blev usikre på valget af gulv, og kunne låne med hjem, for at tjekke i det rette lys mm. Nu har vi fået det fineste gulv!

9 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais