EICO Avaliações 137

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte emhætte i 2015, og fik perfekt rådgivning samt løsning på installations udfordringer. Fik i november 2025 fejl på lyset, support i topklasse til løsning af problemet. Go jysk firma der holder h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kundeservice over al forventning! Det kan svare sig at købe dansk kvalitet! Hatten af for Eico's tekniske chef - Finn Kristensen - og virksomhedens hjælpsomhed da vores emhætte var gået i stykker!... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har en Elica NIKOLATESLA Prime S BL/A/83, som jeg bare må konstatere er supergod, sugeevne yderst tilfredsstillende. Opsat med overgang til ø150 og ført direkte ud i det fri med kontraspjæld. Induk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrodomésticos

Escrito pela empresa

Hos EICO har vi mere end 40 års erfaring med emhætter, og vi samarbejder med nogle af verdens førende producenter af inventar til køkken og bad. Vi kan guide dig til det helt rigtige valg.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Eico Phantom

Eico Phantom integreret emhætte. Efter et år med denne emhætte. Testet og snak frem og tilbage med firma, har vi nu købt en almindelig emhætte som hænger på vægen.
På højeste niveau suger den stadig ikke os’en fra stegepanden op og den larmer SÅ forfærdeligt at vi ikke kan tale sammen. Vi gjorde os ikke den “umage” at undersøge de forskellige mærker osv. før vi købte. Men nu giver jeg hermed viden og erfaring videre.

30 de outubro de 2022

Resposta de EICO

Hej. Du er velkommen til at kontakte os på 98823999, vælg service/teknik ved velkomsten.
Det tyder på fejlinstallation, men det kan vi få afklaret i forbindelse med din henvendelse til os.
Pft.
Eico A/S.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Køb af Vestfrost vinkøleskab…

Vi købte for 2,5 år siden et Vestfrost vinkøleskab gennem Eico, hvor vi allerede nu oplever problemer med en blæser der fryser til. Eico tilbyder 5-års garanti på vinkøleskabet, men dette kræver at man registrere produktet på deres hjemmeside. Dette blev vi desværre ikke gjort opmærksom på ved køb, ligesom det heller ikke fremgik af nogle af de dokumenter/manualer vi fik sammen med vinkøleskabet. Eico har givet os besked om at der ikke er noget at gøre, når produktet ikke er registreret via hjemmesiden - heller ikke selvom det blot er 2,5 år gammelt.

Derfor denne feedback til både Eico og deres kunder om at være ekstra opmærksom på produkter med garantier som skal registreres på deres hjemmeside før de er gældende. Hvis ikke, er der åbenbart ingenting at gøre.

I øvrigt har kundeservicen været mindre god i forbindelse med henvendelsen. I første omgang var der ingenting at gøre, så fik vi af vide at man måske alligevel kunne hjælpe selvom produktet ikke var registreret og 2 uger herefter fik vi så af vide at de alligevel ikke kunne hjælpe …. Så gik der tid med det.

3 de agosto de 2023

Hej Jakob
Vi takker for din ærlige anmeldelse. Sammen med produktet leveres en folder om vilkår for at opnå udvidet 5 års garanti, men vi tager din feedback til efterretning og vil stræbe efter at gøre det bedre. Har du brug for yderligere assistance, er du velkommen til at kontakte os direkte.
//Anette, EICO

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vildt opskruede priser på reservedele

Jeg købte et Vestfrost vinskab til cirka 12.000 og kom desværre til at ødelægge glasset på fronten under flytning. Jeg ringer så til EICO som kan oplyse at døren koster over 11.000 at købe fra dem hvilke næsten er det samme som at købe et helt nyt skab. Det er virkelig dårlig kundeservice og bondefangeri at tage så meget for en reservedel (som i øvrigt er lavet af glas os derfor er temmelig følsom).

20 de julho de 2023

Hej Rasmus
Vi sætter pris på din ærlighed, selvom vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke var som forventet. Vi har taget din feedback til efterretning og vil vurdere om der er interne arbejdsgange som kan forbedres.
//Anette, EICO

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter en masse diskussioner med Power

Efter en masse diskussioner med en medarbejder fra Power Odense om en defekt kogetop. Kontaktede jeg selv Eico og fik fat i Teknisk Chef Finn Kristensen. Tak for dig og din hjælpsomhed du reddede simpelthen vores weekend. Tirsdagen efterfølgende tog jeg din mail med til Power og jeg fik en ny kogetop uden diskussion. Endnu engang tusind tak 10 stjerner til dig :).

12 de maio de 2023

Hej Dorte
En skøn besked - tusind tak fordi du tog dig tid til at komme med anbefalingen af vores service.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Emhætte gået i stykker efter 1,5 år og service-niveau elendigt!

Frygtelig oplevelse med vores Eico emhætte som min kæreste og jeg købte for nu knap 1,5 år siden (i november 2021). Den gik i stykker i den første uge af april i år, idet den en dag pludselig bare ikke kunne tænde længere. Gennem Eico fik vi anmeldt fejlen og de sendte relativt hurtigt derefter en tekniker fra deres samarbejde med HvidevareService ud til os for at fikse problemet. Vi tæller nu d. 10. maj (dvs. 6 uger efter anmeldelsen) og vores emhætte virker endnu ikke!!!! Der er blevet sendt en ny tekniker ud af fire (!!) omgange nu, hvor min kæreste og jeg på skift har måtte tage fri fra arbejde for at lukke ind. Det kan simpelthen ikke være rigtigt med den her service, at vi når har stået 1,5 måneder uden en emhætte - jeg er rystet over Eico ikke tager ansvar i den her sag. Frygtelig service efter at have betalt så mange penge til dem for ikke meget mere end et år siden. Hvis ikke det efter fire gange nu har virket at skifte reservedele, så må i simpelthen til at sende en ny! Der er 2 års garanti forpligtelser

10 de maio de 2023

Hej Anna
Vil du kontakte mig på fk@eico.dk
på forhånd tak.

dårlig service

Jeg har købt et køleskab, der fra starten ikke virkede. Da jeg ringer en fredag, kan de først hjælpe mig fra om mandagen, men jeg kan indsende en blanket. Mandag ringer jeg igen, da jeg har været uden køleskab hele weekenden. Der kommer en tekniker tirsdag og der mangler fra starten noget væske i køleskabet.
To dage efter er mit køleskab endnu engang gået i stykker samt alt mit mad smides ud. Jeg kontakter kundservice, så hvidevarecenter vest og derefter stedet jeg har købt den, da jeg bliver bedt om det. Dette resulterer i, at fordi jeg bor for langt væk fra deres temianl, kan de desværre ikke hjælpe mig hurtigt, hvorfor jeg endnu engang må vente fra torsdag - engang ugen efter på at få et nyt køleskab.

Servicen er ikke tilfredsstillende. To uger uden et fungerende køleskab.

27 de abril de 2023

Hej Julie
Din anmodning om et servicebesøg er registreret hos Eico 24/04/2023. Allerede dagen efter er teknikeren hos dig for, at servicere køle/fryseskabet, som efterfyldes med væske. Desværre viser det sig, at skabet har en intern utæthed og væsken siver ud. Det betyder, at skabet igen ikke køler.

Torsdag 27/04/2023 fejlmeldes skabet igen, hvorefter Eico sender nyt skab til ombytning. Skabet er fremme hos tekniker fredag 28/04/2023, og tekniker er hos dig 03/05/2023, hvor ombytningen foretages.

Vi har handlet så hurtigt, som muligt, for at afhjælpe problemet.

Finn Kristensen
Teknisk chef / Technical Manager Eico

Fantastisk service

Jeg skrev for en 3-4 år siden en anmeldelse af Eico ,da serviceniveauet på garantien var perfekt.
Her 3 år efter garanti er udløbet, er jeg nødt til at skrive en ny, Jeg har aldrig mødt så fantastisk service ,3 år efter garanti udløb. Jeg ringede for at høre , hvordan jeg tjekkede, hvor fejlen var ift fjernbetjeningen, først en snak med en yderst flink dame , og derefter med Casper en yderst flink og kompetent mand som guidede mig igennem og efterfølgende fandt ud af den var itu. Derefter bad han om lidt data og ville sende en ny , oveni beklagede han ,at der ville gå et par dage ekstra på grund af påske😊. Jeg er vildt imponeret og benovet over serviceniveauet.stor anbefaling herfra.

2 de abril de 2023

Hej Anita
Sikke en dejlig besked - tusind tak fordi du tog dig tid til at komme med anbefalingen af vores service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik en fantastisk service af Jytte

Fik en fantastisk service af Jytte. Ikke blot et lækkert produkt, men også super service når man har behov for hjælp.

Kæmpe anbefaling herfra

20 de fevereiro de 2023

Resposta de EICO

Hej Stephan - Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Det er altid rart at høre fra en tilfreds kunde :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Han go til forklaring

23 de janeiro de 2023

Resposta de EICO

Tak for din anmeldelse, og for at du tog dig tid til at give os feedback //Anette

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god kundeservice og…

Super god kundeservice og kvalitetsprodukter. Kan varmt anbefales!

2 de janeiro de 2023

Resposta de EICO

Hej Helena - Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Det er altid rart at høre fra en tilfreds kunde :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kom til at mangle et håndtag til mit…

Kom til at mangle et håndtag til mit nyindkøbte int køleskab = Jytte hos EICO gav 110% service = Nu har vi et nyt dejligt køleskab med håndtag :-)

26 de dezembro de 2022

Hej Gert,
Tusind tak for din fine anmeldelse samt de 5 stjerner - det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse.

Så kan vi ikke ønske os mere :-)

Super god oplevelse

Super god oplevelse, alt i alt. Der var lidt for lang ventetid på en teknikker og et fix der ikke virkede… men efter kontakt til Eico sendte de indenfor et døgn et nyt produkt ud, virkelig tilfreds!

13 de dezembro de 2022

Hej Nanna,
Så kan vi ikke ønske os mere :-)
Ha' en dejlig dag.

Anbefales!

Anbefales! Fantastisk rask og god service. Vil spesielt fremheve Jytte Jungersen ved teknik og support:) God kommunikasjon og hun yter det lille ekstra som er så viktig for kundeopplevelsen.

13 de dezembro de 2022

Resposta de EICO

Hej Lise - Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Det er altid rart at høre fra en tilfreds kunde :)

Ha' en god dag og god jul.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det dårligste service nogensinde hos EICO

Det dårligste service nogensinde. Vi har købt kogeplade til 29.000 og den virkede ikke fra dag 1, mærket EICO.
Det værste oplevelse, man bliver kastet fra EICO til POWER i mere en 4 mdr, og der igen udsigter til reperaation. Vi står med kogeplade og vi ikke kan bruge den i 4 mdr. Aldrig køb en vare fra begge firma, du får ingen hjælp kan jeg love. Vi gåt videre til forbruger.dk.

19 de agosto de 2022

4 år gammel Eico Tempo 2 gennemtæret

4 år gammel Eico Tempo 2, ekstern motor til emhætte. Denne er gennemtæret, og rust løber ned af væg. Ved kontakt med kundeservice, siger de at den er gammel, og der derfor ikke ydes nogen form for support!
Eico er tilsyneladende desværre KUN lavet til at klare 2 års garanti, trods det ikke er et billigt produkt!

5 de setembro de 2022

Hej Jan

Det er desværre sådan, at der i nogle tilfælde kan dannes korrosion på rustfrit stål.
Jeg kender ikke til netop dine særlige forhold, men der kan være et par årsager hertil.
Oftest skyldes det en placering, hvor overdreven fugt og salt i luften forårsager, at der fremkommer små rustpletter som, hvis ikke det behandles, vil udvikle sig.
Jeg har læst din anmeldelse, og forstår at det er en super ærgerlig situation for dig, at dit skjold er ødelagt af rust. Hvis du tager fat i vores servicechef Finn Kristensen på mail fk@eico.dk er det muligt at vi kan hjælpe dig med et nyt skjold.

// Anette – EICO

Raskt og bra svar

15 de agosto de 2022

Resposta de EICO

Skøn besked - tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.
Ha' en dejlig dag.

Eico Silenzio W TC larmer og suger ikke

Eico reklamerer med ”støjsvage emhætter af høj kvalitet”. Mine forældre fik en Eico Silenzio W TC leveret og monteret sammen med deres helt nye kvikkøkken, som Kvik´s tømrer monterede. Men emhætten ikke kunne suge ,der lugtede af mad i hele huset, og når emhætten var i brug, larmede den så meget, at man ikke kunne samtale i køkkenet. Kviks tømrer havde tilmed flyttet emhætten 20 cm længere ned på væggen. Et fint forsøg. Det virkede bare ikke.
En montør fra ServicecentralenSyd kunne ikke finde fejl på en helt ny emhætte. Jeg ringede til Eicos servicedeling, hvor jeg blev belært af Casper Mathiasen om hvordan en emhætte fungerer: Om montagen var korrekt, om vi tændte emhætten 10 min før brug osv. Jeg følte han talte ned til mig, og slet ikke overvejede om han havde et dårligt produkt. Jeg forklarede Casper, at emhætten ikke sugede, og at der var helt fedtet på fronten. Desuden larmede den helt vildt. Jeg testede med et stykke papir. Den kunne ikke suge et stykke A4 på højeste hastighed. Jeg så på trustpilot, at andre havde haft lignende problemer med Eico. Jeg gik til Kvik, som blot kunne henvise til at sende ServicecentralenSyd ud igen. Ved første servicebesøg blev printpladen skiftet, og ved 2.servicebesøg var det meningen at motoren skulle skiftes.
Mine forældre var dybt ulykkelige, og jeg kontaktede Kvik, som nu var indstillede på at finde emhætte af andet mærke. De var kede af, at vi ikke havde fået den rigtige emhætte. Nu har de i stedet en lignende Siemens emhætte, som blev monteret 9.juni, og som fungerer fantastisk.
Vi bruger stadig Kvik, men vi køber ikke Eico produkter og vi bruger da slet ikke ServicecentralenSyd.

7 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

godt produkt med meget god service

18 de julho de 2022

Resposta de EICO

Hej Torheim - Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Det er altid rart at høre fra en tilfreds kunde :)
// Charlotte - EICO

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais