Købte emhætte i 2015, og fik perfekt rådgivning samt løsning på installations udfordringer. Fik i november 2025 fejl på lyset, support i topklasse til løsning af problemet. Go jysk firma der holder h... Ver mais
A empresa respondeu
Efter en masse diskussioner med en medarbejder fra Power Odense om en defekt kogetop. Kontaktede jeg selv Eico og fik fat i Teknisk Chef Finn Kristensen. Tak for dig og din hjælpsomhed du reddede simp... Ver mais
A empresa respondeu
Kundeservice over al forventning! Det kan svare sig at købe dansk kvalitet! Hatten af for Eico's tekniske chef - Finn Kristensen - og virksomhedens hjælpsomhed da vores emhætte var gået i stykker!... Ver mais
A empresa respondeu
Har en Elica NIKOLATESLA Prime S BL/A/83, som jeg bare må konstatere er supergod, sugeevne yderst tilfredsstillende. Opsat med overgang til ø150 og ført direkte ud i det fri med kontraspjæld. Induk... Ver mais
A empresa respondeu
Hos EICO har vi mere end 40 års erfaring med emhætter, og vi samarbejder med nogle af verdens førende producenter af inventar til køkken og bad. Vi kan guide dig til det helt rigtige valg.
Østergade 118, 9700, Brønderslev, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
I forbindelse med en reklamation, har kommunikationen med EICO.dk været upåklagelig og servicen virkelig fantastisk. Bedste anmeldelse herfra, især til Jytte.
Venlig hilsen Pia

Resposta de EICO
Jeg blev betjent af Jytte, som var meget imødekommende og forstod hvad der var mit problem, med en nyindkøbt/nymonteret Eico emhætte.
Fra jeg henvendte mig med problemet vedr. den nye emhætte, gik der kun tre dage til alt var i orden, og til min store kundetilfredshed.
Venlig hilsen Bent Meyer

Hurtig tilbagemelding, Super service
Jeg er yderst tilfreds 😁
Mvh Pia

Resposta de EICO
"Din HvidevareService" var her i går.
Teknikeren kom som aftalt.
Han var særdeles kompetent.
Super godt besøg. Helt perfekt.
At I så uden videre havde forsynet ham med at ny kogeplade var bare en helt uventet positiv overraskelse.
Det er service på meget højt niveau.
Mange tak for det.
Hvis Bo ikke læser denne mail, må I hilse ham og sige mange tak for hans super gode service.

Resposta de EICO
Vi fik installeret en Eico emhætte Distante 90 WS SM plant med loftet i 2018 med tilhørende motor Amt09. Desværre er det den værste emhætte vi nogensinde har stødt på. Vi syntes den sugede nogenlunde straks efter installationen men den er over de sidste 3 år bare blevet værre og værre. Den suger slet ikke. Køkkenrulletesten er som ved monteringen meget slap og uændret men efter feks bare én gang woktilberedning drypper det ned med fedt/olie hele vejen rundt i kanten af emhætten og vi har et fedtlag OVERALT i køkken/alrum, flader, gulve og ting. Det er frygteligt. Vi glider på gulve 😱 Det er et proff aut ventilationsfirma der installerede det i 2018. Vi kontaktede Eico for mulig problemløsning eller bud på hvad der kunne være galt, men fik ingen hjælp idet garantien var udløbet. De kunne ikke en gang oplyse hvad et muligt problem kunne være. Filtrene renses efter hvert brug og der er intet fedt at se eller mærke i rørene. Vi fik oplyst i 2019 at vi skulle tænde emhætten 10 min før og efter samt lave luftgennemstrømning ved at åbne et vindue (meget kold løsning) men intet hjælper. Så vi aner ikke hvad vi skal gøre. Der er direkte kort aftræk med en enkelt bøjning, så det er heller ikke her fejlen ligger. Øv øv. Vi kan på INGEN måde anbefale disse produktet. Det er seriøst kun en pyntegenstand! Vi havde en gl Rondo Thermex før og den virkede upåklageligt i 15 år!!! Vi kan på ingen måder anbefale Eico. Købte iøvrigt også en kogeplade i samme forbindelse og den blev byttet 3 gange pga fejl. Vi kan på ingen måde anbefale dette firma eller deres produkter. Spild af penge 😔

Resposta de EICO
Jeg har fået den fineste service, jeg længe har mødt.
Vores fjernbetjening er gået i stykker efter flere år og på ingen tid, fik jeg sendt en ny betjening uden beregning. Da jeg ikke kunne parre betjeningen med emhætten blev jeg ringet op indenfor få timer og guidet igennem.
Nu virker alt og jeg har kun mødt søde mails og opkald, fyldt med imødekommende mennesker. Og helt uden en opkrævning.
De lever i den grad op til god service.

Resposta de EICO
Det undre mig virkelig meget at andre skriver omkring kundeservice at den er super god…
Har forgæves forsøgt at træffe den såkaldte formidable kundeservice i 3 dage uden held, hverken på mail eller telefonen…
Så 1 stjerne fra mig, mega dårlig kunde service
Super godt produkt, bare der ikke bliver problemer med det….
Tak til Finn for en super behandling da det endelig lykkes at komme igennem.

Resposta de EICO
Hurtig respons og venlig kundekontakt. Super god service.

Resposta de EICO
Vi overtog for et år siden et helt nyt hus og dermed også et helt nyt køkken og nye hårde hvidevarer. Vi valgte en emhætte fra Eico fordi den var super smuk og vi antog også, at den selvfølgelig virker. Jeg giver Eico 1 stjerne fordi de har sendt service montør ud flere gange, det er god service. Men jeg kan desværre ikke give flere stjerner, for jeg har aldrig oplevet så ringe en emhætte. Den suger nærmest ikke, alt em fra madlavning ryger alle andre steder hen end op i selve emhætten. Kan den holde et stykke køkkenrulle ? Det er testen man bruger og ja det kan den, ja men kan den suge em og røg og andet fra madlavningen - nej det kan den ikke. Så vi står med en fuldstændig uduelig emhætte og kan intet gøre. Det er også undersøgt flere gange om installationen er udført korrekt og der fandt man en fejl på spjældet som vi fixet, desværre hjalp det ikke synderligt. Vi er virkelig kede af vores Eico produkt 🙁

Resposta de EICO
Jytte har været virkelig hjælpsom, og det har været en fornøjelse at få hjælp fra hende. Dog mangler jeg at hun kunne give mig en samlevejledning på min Emhætte, så jeg selv kunne fejlfinde.

Resposta de EICO
Veldig fornøyd med Eico, kanskje det beste servicesvaret jeg har opplevd. Jeg forventet ikke noe svar, men fikk et positivt svar på forespørselen min om hjelp, og den kom veldig raskt. Løsningen som ble foreslått var flott, tussen takk!

Resposta de EICO
Vi har i forvejen en emhætte og et vinkøleskab fra Eico. Ringede for at få råd omkring valg af opvaskemaskine. Super god service. Tak for det.

Resposta de EICO
Utrolig sød support. Tak for hjælpen

Resposta de EICO
Vi købte et primea elica airforce kogeplade med nikolatesla prime a, sammen med vores ny køkken, vi er glade for kogeplade, men bondemfanget lammer så man ikke kan snakke sammen, når sætter den på 2 eller der over - os selvom man har taget rørerne af, og vi har samme rør dimension hele vejen

Resposta de EICO
Vi har købt en Eico udtræksemhætte til vores sommerhus hvor vi bor permanent og den er nærmest ubrugelig Pga støj.
Skulle aldrig have skiftet vores Electrolux øv øv

Resposta de EICO
Har købt en Eico Tesla kogeplade med emhætte i for 3 år siden til en pris af 25.000 kr.
Har i sidste uge været i kontakt med Eico da der er flere ting galt med pladen. De vil ikke hjælpe da det er udenfor de 2 års garanti.
Vi troede vi havde købt en luksus kogeplade/emhætte til de penge men forventningerne er bristet.

Resposta de EICO
Har for 6 mdr siden købt et Eico Induktionskogezone. Hvis du skal have fat i salg er telefonerne åbne - hvis du derimod skal have service på et købt produkt, så kan du ringe mellem 13 og 15. Det er ikke god service i min bog.
Har efterfølgende fået et svar fra Eico og er kommet i kontakt med deres serviceafdeling - det er bare i top skylder jeg at skrive. Jeg er nok desværre havnet mellem 2 stole da Power ukritisk henviser direkte til forhandleren indenfor de første 2 år. Der er nok lige en aftale der skal forhandles på plads mellem Eico og Power. Der er lys for enden af tunnelen ;-)

Resposta de EICO
Den bedste og mest kompetente service. Sådan en dejlig oplevelse. Kan kun anbefales.

Resposta de EICO
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.