Købte emhætte i 2015, og fik perfekt rådgivning samt løsning på installations udfordringer. Fik i november 2025 fejl på lyset, support i topklasse til løsning af problemet. Go jysk firma der holder h... Ver mais
A empresa respondeu
Efter en masse diskussioner med en medarbejder fra Power Odense om en defekt kogetop. Kontaktede jeg selv Eico og fik fat i Teknisk Chef Finn Kristensen. Tak for dig og din hjælpsomhed du reddede simp... Ver mais
A empresa respondeu
Kundeservice over al forventning! Det kan svare sig at købe dansk kvalitet! Hatten af for Eico's tekniske chef - Finn Kristensen - og virksomhedens hjælpsomhed da vores emhætte var gået i stykker!... Ver mais
A empresa respondeu
Har en Elica NIKOLATESLA Prime S BL/A/83, som jeg bare må konstatere er supergod, sugeevne yderst tilfredsstillende. Opsat med overgang til ø150 og ført direkte ud i det fri med kontraspjæld. Induk... Ver mais
A empresa respondeu
Hos EICO har vi mere end 40 års erfaring med emhætter, og vi samarbejder med nogle af verdens førende producenter af inventar til køkken og bad. Vi kan guide dig til det helt rigtige valg.
Østergade 118, 9700, Brønderslev, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god service. Skrev selv til mig efter jeg havde lagt en ordre, og snakken ledte frem til at jeg slet ikke havde behov for varen som hurtigt blev afbestilt.

Resposta de EICO
Vi fik en fantastisk kundeservice da vores emhætte skulle repareres, og kan kun anbefale firmaet og deres produkter 🙌

Resposta de EICO
Eico hjalp mig hurtig med min emhætte og fjernbetjening. God service :-)

Resposta de EICO
Jeg har været uvenner med min Eico Classy 60 N Eco emhætte lige fra starten. - Den fulgte desværre med mit hus ved køb. Den larmer helt vildt ved almindelig brug. - Og der er et spjæld, der klaprer højt og larmende, hvis bare der er en smule vind. Det er ret begrænset hvor meget den suger. Den er umulig at gøre ren bl.a pga fritliggende ledninger alle vegne - så den lugter af gammel mados (jeg vasker filter 1 gang om måneden - og laver ikke mad hver dag). Og da lyset nu skulle skiftes - ja så ville nyt lys koste 750 kr x 2 = 1700 kr. Nu har jeg besluttet at skrotte den - og købe noget der virker.

5804 Phantom emhætte
Har nu af 2 omgange forsøgt at få hjælp til at få løst mit problem med at emhætten sender kold luft tilbage i rummet, bestilte et tilbageslagsspjæld, da det ankom var det rundt, og ikke firkantet som aftrækket i emhætten, har forsøgt at få hjælp til at få det rigtige spjæld, men INGEN hjælp at hente, blev bare stillet videre til en anden medarbejder, hvor jeg ikke kom igennem, dette skete 2 gange, sidder stadig tilbage med samme problem, ærgerligt at emhætten er taget i brug, ellers var den sendt retur.

Resposta de EICO
Mange tak for en god service. I løste mit problem

Resposta de EICO
Meget hurtig tilbagemelding på mit spørgsmål, som jeg fik løst til fulde.

Resposta de EICO
Kvalitets Emhætter fra øverste skuffe, krydereret med super service fra især Alexander.👌🤙

Resposta de EICO
Bestilt en Luna kobber. Blev noget skuffet da der dukker en plastikemhætte op. Ikke antydning af kobber. Men ellers en fin brun farve.....

Resposta de EICO
Hurtig svar på spørgsmål omkring deres produkter.
Virker meget serieøse. God support.

Resposta de EICO
Super service, i skal få mine varmeste anbefalinger. Dejligt at der stadig findes god service, mange tak Jytte 😊👍

Resposta de EICO
Købte en Eico emhætte, da min gamle emhætte stod af. Mødte deres konsulent Lisbeth i butikken hvor jeg købte den og fik en masse gode råd. Har fået en emhætte der larmer mindre og suger bedre end den gamle.

Resposta de EICO
Kan varmt anbefale Lisbeth samt produkterne fra Eico.
De leverer en yderst god kundeservice og er løsningsorienteret.
Stor anbefaling herfra

Resposta de EICO
Har efterhånden leveret en del EICO produkter, både emhætte og kogeplader, og er altid blevet mødt med glade og tilfredse kunder.
Når uheldet så er sket, og der har været fejl el.lign. så står EICO altid klar med hurtig hjælp til kunderne.
Super service hele vejen, og stor ros til Lisbeth Strandbygaard for altid at have kunden i fokus.

Resposta de EICO
Vi fik igennem kvik, købt en eico emhætte, vi troede desværre alle vores hvidevare var Siemens, men der tog vo grueligt fejl.
Lige siden vi købte den i maj måned 2020, har den ikke virket som den skal. Den virker ikke i blæseren. Lys og alt virker. De kom så også sagde da de skiftede styresystemet, at der ikke var jod til. Det fik vi jo så fikset, men som man tænkte, så havde det ikke noget og skulle have sagt, for den virkede stadig ikke. Så nu står vi endnu med en defekt emhætte og behandlingstiden er bare så lang. Vi er så kede af kvik har en samarbejdsaftale med kvik. Og vi er kede af vi har den her emhætte. Og at de ikke kan finde ud af hvad den fejler. Og montørerne er ikke enige i hvad den fejler. For de ville starte med at skifte motor, men det blev så kun styreprogrammet og de havde også bestilt forkert motor hjem. Og den sidste montør der var, var ikke særlig imødekommende, nærmest belærende. Som han så alligevel ikke havde ret i.
Øv øv øv

Resposta de EICO
Har nu tredie fejl på min F112 emhætte indenfor 5 år. Det koster kr1600 at skifte lys, for nu anden gang. Tidligere har betjeningspanelet siddet løst og faldt ind i emhætten. Design er det muligvis, men kvalitet er det bestemt ikke i mit tilfælge. Sælger emhætten efter reparation, da jeg ikke gider bruge kr 2000 hvert andet år i vedligehold.

Resposta de EICO
Jeg købte for godt et år siden, Eico booster kogeplader. Det vil jeg ikke anbefale andre. Meget svært at holde rent, hvis man går op i det. Pladerne er samme størrelse, dvs. hvis man bruge en lille gryde i diameter kan man ikke bruge det. Servicen fra firmaet er dårlig. man skal betale 1200 kr for 15 minutters besøg. Så fint et andet produkt.

Resposta de EICO
Har købt en emhætte for 3½ år siden til 11.000 kr fra Eico. Nu er printet brændt af og Eico er ligeglade da det er ud over garantien. Og et nyt print koster 2.245 kr. Skuffende synes jeg når man tror at man har købt et kvalitets produkt.
Kan ikke anbefales...

Resposta de EICO
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.