Købte emhætte i 2015, og fik perfekt rådgivning samt løsning på installations udfordringer. Fik i november 2025 fejl på lyset, support i topklasse til løsning af problemet. Go jysk firma der holder h... Ver mais
A empresa respondeu
Efter en masse diskussioner med en medarbejder fra Power Odense om en defekt kogetop. Kontaktede jeg selv Eico og fik fat i Teknisk Chef Finn Kristensen. Tak for dig og din hjælpsomhed du reddede simp... Ver mais
A empresa respondeu
Kundeservice over al forventning! Det kan svare sig at købe dansk kvalitet! Hatten af for Eico's tekniske chef - Finn Kristensen - og virksomhedens hjælpsomhed da vores emhætte var gået i stykker!... Ver mais
A empresa respondeu
Har en Elica NIKOLATESLA Prime S BL/A/83, som jeg bare må konstatere er supergod, sugeevne yderst tilfredsstillende. Opsat med overgang til ø150 og ført direkte ud i det fri med kontraspjæld. Induk... Ver mais
A empresa respondeu
Hos EICO har vi mere end 40 års erfaring med emhætter, og vi samarbejder med nogle af verdens førende producenter af inventar til køkken og bad. Vi kan guide dig til det helt rigtige valg.
Østergade 118, 9700, Brønderslev, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastiske produkter produkter & fantastisk service.
Eico kan klart anbefales. 5***** Herfra

Resposta de EICO
Vi har købt en loftemhætte fra Eico i mærket Distante. Vi havde spørgsmål til montering og plads i forhold til loftet, og blev mødt med meget kompetent og imødekommende personale. God og brugbar hjælp fra Eico. Er desuden ret tilfreds med emhætten. Den ser drøngodt ud i køkkenet. Suger godt og der er næsten ingen støj.

Resposta de EICO
I stykker 2 gange på 4 år.
Ved levering er der åbenlyse skader/fejl på vores nye dyre EICO emhætte. Lågen er skæv så den ikke kan lukke, og "kassen" har mindre skævheder i samlingerne. Vi får udbedret lågen efter nogle uger.
Efter mindre end 4 år holder Touch-panelet op med at virke. Vi køber et nyt panel til 878 kr., og giver 900 for at få en montør til at skifte det. Montøren opdager så at det eksisterende display har en stor skade i venstre side så al elektronikken er blotlagt, hvilket forklarer at baggrundslyset i displayet skinnede igennem og skabt lys rundt om touchpanelet hvilket ikke var særligt pænt når rummet var mørkt, og at T-knappen (timeren) aldrig virkede - noget vi egentlig troede skyldtes at funktionen ikke var tilgængelig på den valgte model.
Så 2 væsentlige produktionsfejl på vores emhætte til næsten 4800 kroner, som nu har kostet os næste 1800 kr. mere - og så regner jeg ikke de to fridage med, som jeg måtte bruge for at være hjemme til de to teknikker-besøg.
OPDATERING:
EICO krediterer os de 878 kr. som displayet kostede, men vil ikke dække reparationsomkostningerne på deres fejlproducerede emhætte.
0 hvis jeg kunde give dem det. Køber en realaktiver dyr emhætte som så 4 år efter vælger at stå af her henvender jeg mig i det jeg selvfølgelig mener at sådan en dyr emhætte skal kunde holde! Her afviser de og er fuldstændig lige glade med det de har leveret. Det er godt nok dårlig stil
Køb aldrig Eico induktionskogeplade
Vi har renoveret vores køkken og har i den forbindelse købt en induktionskogeplade: Eico 60 IQWF til ca. 12000 kr. fra Skousen. Vi valgte Eico, da det er et dansk produkt, og på deres hjemmeside reklamerer de med høj kvalitet.
Hos Skousen blev vi ikke informeret om, at denne kogeplade giver meget støj, som er et ekstremt tilfælde sammenlignet med andre induktionsplader vi har oplevet hos venner.
- Ved brug af flere af blussene bliver panelet så varmt, at det næsten er umuligt at skrue op og ned for styrken.
- Derudover er det ikke muligt at bruge en stor gryde på samme tid med en mindre gryde, da dette ikke kan registreres.
- Til slut er pladen ikke nem at gøre ren efter brug.
Når jeg henvender mig til kunderservice er de til meget ringe hjælp, og kan ikke se, at der er problemer med deres produkt og der bliver vist ingen forståelse for de gener pladen har skabt i vores hjem.
Jeg har allerede købt en ny induktionskogeplade fra Electrolux, som giver absolut ingen støj, selvom gryderne er fra IKEA.
Efter langvarring eftabling af aftale om ombytning pga fejl på emhætte,oprendte dagen. De skulle komme mellem 10-12. De kom 9.38, var kun lige kommet ud af badet. Nå var komentaren da jeg synes det var tidligt ifølge aftale. Tidsrum var efter ønske da jeg havde været i aftenvagt. Ugen før aftale begynder vi at forhøre os om, om fugemand kommer i samme tidsrum på dagen. Jeg vil ikke bruge flere fridage!! Slet ikke pga af manglende omtanke! Nej det var ikke overvejet. Og de virkede de ikke total ligeglade med.
Da emhætte skal nedtages, hives og slides der i den, flere tænger mm kommer i brug. Kunne abentbart ikke kun skrues stille og roligt ned. Imens hiven og trækken foregår, siger jeg ,”at de skal passe på mine nye fliser”- “ ja ja” var svaret. Jeg var noget bekymret da det stadig foregår m hiv og træk.
Ny emhætte er opsat, de havde så ikke skåret den gamle fuge af, før de opsatte ny emhætte, men den kunne de da lige skære af nu- Nej Tak!!! Fliser har fået hård medfart,specielt det ene hjørne, som så ikke kan skjules m ellers lille fin fuge🤬🤬🤬.
Lågerne de havde afmonteret, var igen påsat, nu kan de ikke åbnes uden at gå på emhætten. Sådan tjekker man da inden man forlader kunden!!!

Resposta de EICO
Elendig service. Vi købte nyt køkken hos Aubo i Silkeborg. Fantastisk køkken og fin service. Desværre købte vi også en Eico emhætte der.
Den første blev kasseret i kvalitetskontrollen.. Vi blev i stedet tilbudt en anden. Med fjernbetjening. Pris ca. kr. 6000.
Da den bliver monteret er der ingen der kan få fjernbetjeningen til at virke. Samtidig støjer emhætten kraftigt. Vi indgiver en reklamation til Eico.
Deres servicemontør erkender, at den støjer meget. Men han finder ingen funktionsfejl. Han kan dog heller ikke få fjernbetjeningen til at virke. Han må kontakte Eico. Alt bliver resettet. Strømmen i huset skal helt slukkes. Efter ca 15 minutter får han den dog til at virke.
Et par dage efter kommer der en faktura på kr. 875,- Eico afviser, at der er tale om en reklamation. Selv om deres egen montør i første omgang heller ikke kunne få fjernbetjeningen til at virke. Og vi må fortsat leve med en meget larmende emhætte. Det er blevet til et Eico anti-samtale køkken.

Resposta de EICO
Vi havde end ikke fået benyttet vores flotte og helt nye emhætte, da min mand ramte galsfronten med en hammer - og den gik helt i stykker.
Vi var ikke forsikret mod vores egen klodsethed og jeg frygtede at dette blev en dyr reparation da der er touch display under glasset.
Eico er ikke kun 100% professionelle, de er i verdensklasse, intet mindre.
De har besvaret alle mine henvendelser hurtigt og jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om at de har søgt den bedste løsning for mig som kunde, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem.
Jeg har været imponeret over deres velfungerende system, som f.eks. når de opretter et separat ordrenummer specifikt til mig, hvor jeg på deres hjemmeside kunne bestille og betale glasset til emhætten. Meget effektivt og professionelt!
Vi fik selv sat det nye glas på, og da noget af lyset i displayet forsvandt blev hele displayet skiftet af en tekniker uden beregning.
Jeg vil til enhver tid anbefale andre at handle hos Eico.

Resposta de EICO
Det hele ser så fint ud udenpå og du tror du køber kvalitet for dyre penge!... Men NEJ!
Det du køber er lavet i Kina for MEGET få penge, og Eico forsøger at skjule det hele i deres fine magasin...
Købte en emhætte og et køleskab hos dem, men self var det ikke pakket forsvarligt ind under transporten!. God start!
Efter et hel**de med at få tilsendt nye varer, fik jeg endelig en ny emhætte og et køleskab..
Efter tre dage gik emhætten i stykker og Eico nægtede alt hjælp!... Fik min søn som er elektriker til at se på det, og han havde aldrig set magen til sjusk... Smeltede ledninger, en transformer som var ulovligt osv osv...
Har ikke turde at lade køleskabet være sat til, og har derfor købt et andet mærke...
FIRMAET BURDE LUKKES!

Resposta de EICO
Det ser snart og eksklusivt ud. Men det holder ikke. I vores emfang mørnede ledninger og stik så lyset ikke virkede.
Nu er tastaturknapper knækket af og emfanget kan ikke tændes.
Eico vil have at vi køber dyre reservedele hos en forhandler. Vores oprindelige forhandler reagerer slet ikke.
Spring dem over - det er ikke bygget til at holde- og de vil ikke hjælpe

Resposta de EICO
Vi har købt et helt nyt køkken med en helt ny emhætte, som desværre gik i stykker efter blot 2 dage. Her over en måned senere har vi stadig ikke en emhætte, der virker. Det har været en rigtig trættende proces, hvor vi gang på gang har rykket Eico. De ringer ikke tilbage, når de lover det.
Alt i alt super dårlig service og en dårlig oplevelse. Det er ærgerligt at stå i et helt nyt køkken i en måned og lave mad uden en emhætte :-(

Resposta de EICO
Fra man fejlmeldte emhætten til der blev skrevet ar reservedelene var kommet gik der 5 og der blev aftalt en tid til rep. Den tid blev så anulleret da di ikke havde fået alle dele hjem. 9 dage for at rep en 1 års gammel Emhætte. Da jeg sagde at man ikke kan undvære en Emhætte i 9 dage og man var nød til at lave mad og det ikke kunne undgå at der kommer mados på væge og loft, var svaret. Det er jo ikke vores problem...

Resposta de EICO
Vi har haft en større køkkenombygning, hvor vi installerede en ny Eico emhætte.
Da der manglede en del kontakte vi firmaet og fik en udsøgt behandling, samt en hurtig løsning på vores problem – ”Et skoleeksempel i service management”.
Ovennævnte kunne vores køkkenleverandør Invita i Glostrup lære meget af. Ligeledes se vores rating af Invita i Glostrup's performance på Trustpilot.
Peder Grimstrup

Resposta de EICO
Jeg havde en 4-5 år gammel Eico enhætte, der ikke trak så godt som den skulle..
Jeg kontaktede Eico's kundeservice, for at bestille et service..
Blev dog istedet sat i kontakt med en tekniker, der rådgav mig U/B.
Fantastisk holdning!.
Da jeg senere besluttede mig for at skifte selve motoren ud, fik jeg øjeblikkelig tilbudt 50% rabat, pga emhættens alder..
Hele vejen igennem super hurtigt og professionel service... Skidt med at jeg skal ofre lidt på at få den lavet - når det bare går så smertefrit!
Stor ros herfra!

Resposta de EICO
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.