Ekelund Linneväveri Avaliações 97

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig smukke produkter og så er jeg vild med det er produceret på et lille lokalt væveri🥰. Fremragende service oc hurtig forsendelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en handduk som gåva till en vän som blev överväldigande glad och tyckte den var så fin så den fick agera bordsduk istället. Själv är jag väldigt nöjd med mina Pettson & Findus-handdukar. Rejäl k... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

SÅ smukke bordløbere og dækkeservietter. Flot vævning og en skøn kvalitet. Hvis UPS's levering havde forløbet bedre, så havde Ekelund fået 5 stjerner. Der var lidt forsinkelse på leveringen, og UPS sk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Tecelagem

Sobre Ekelund Linneväveri

Ekelund Linneväveri – Hantverk och tradition sedan 1692

Ekelund Linneväveri är en svensk textiltillverkare med anor från 1600-talet, beläget i den lilla orten Horred mellan Göteborg och Borås. Sedan 1692 har vi vävt textilier med omtanke, passion och en stark känsla för kvalitet och tradition.

Vår historia är rik, men vårt fokus är lika mycket framåt som bakåt – där hållbarhet, innovation och design möter vårt arv av svenskt hantverk.

Alla våra produkter tillverkas i vårt väveri i Horred, under full kontroll av varje steg i produktionen. Vi är stolta över att vara certifierade enligt GOTS (Global Organic Textile Standard), vilket garanterar att våra produkter är tillverkade med ekologiska material och under rättvisa arbetsförhållanden. Våra textilier är 100 % tillverkade i Sverige – från tråd till färdig produkt.

Vi erbjuder ett brett sortiment av hemtextilier – dukar, handdukar, löpare, plädar och mycket mer – ofta med mönster skapade i samarbete med svenska formgivare och inspirerade av natur, tradition och modern skandinavisk estetik.

Vi tror på transparens, hållbarhet och tidlös design. När du handlar hos Ekelund får du inte bara en vacker produkt – du investerar i genuint hantverk, svensk tillverkningskvalitet och miljömedvetenhet på riktigt.

Besök gärna vår hemsida: ekelunds.com

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

97 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Allt fungerade som önskat

Allt fungerade som önskat. Inga problem.

Resposta de Ekelund Linneväveri

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att allt fungerade som det skulle – precis så vill vi att det ska vara.

Hej Monica,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattar både kvaliteten och färgerna på våra produkter – det värmer!

Jättebra produkter och bra service

Jättebra produkter och bra service

Hej Eva-Karin,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med både våra produkter och vår service.

Vacker duk

Vacker duk! Snabb leverans!. Har faktiskt flera dukar från Ekelund Linneväveri. Rekommenderas varmt!

26 de maio de 2025

Resposta de Ekelund Linneväveri

Stort tack för ditt härliga omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med din nya duk och att leveransen gick snabbt.

It was excellent

It was excellent
I love the swedish quality
I will soon be back

16 de maio de 2025

Hi Juliette,

Thank you so much for your kind words! We’re delighted to hear that you appreciate Swedish quality – it truly means a lot to us.

We’re already looking forward to welcoming you back soon!

Warm regards,
We at Ekelund

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og meget smukke…

Hurtig levering og meget smukke viskestykke

Hej Ingrid,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og de smukke viskestykker.

Du er altid hjertelig velkommen tilbage!

Varme hilsner,
Vi hos Ekelund

Utmärkt service

Enormt snabb leverans. Kom dagen efter jag beställt. Jättefin Helsingborgs handduk. Ska bli en glädje att ge bort. Så nöjd.

Hej Gunilla,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med vår Helsingborgs-handduk – vi hoppas att mottagaren blir minst lika glad som du!

Bra utbud i webbshop

Bra utbud i webbshop. Snabb leverans och mycket fina produkter! Smidigt att betala med Klarna.

Hej Viktoria,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både vårt utbud, leveransen och våra produkter – och att betalningen fungerade smidigt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wunderschöne Tischläuferein kleiner Skandinavienurlaub…

Wunderschöne Tischläufer und Tischsets - sehr gute Qualität, tolles Design, Lieferung sehr rasch, kein unnötiger Verpackungsmüll

Hallo Angelika,

Herzlichen Dank für Ihre wunderbare Bewertung! Es freut uns sehr, dass Ihnen unsere Tischläufer und Tischsets so gut gefallen – sowohl in Design als auch in Qualität. Schön zu hören, dass auch die schnelle Lieferung und unsere umweltfreundliche Verpackung gut ankamen.

Sie sind jederzeit herzlich bei uns willkommen – für den nächsten kleinen Skandinavienurlaub zu Hause!

Warme Grüße,
Wir von Ekelund

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

enkelt

Allt var logiskt och bra upplagt
Det förvånar mig att mailet med hur många stjärner man ger, var på engelska !

22 de maio de 2025

Hej Maj-Britt,

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du tyckte allt var logiskt och bra upplagt – precis så vill vi att det ska vara.

Vi tackar också för din synpunkt om att e-postmeddelandet med betygssättningen var på engelska. Det är något vi tar med oss vidare för att se om vi kan förbättra upplevelsen även där.

Fin handduk

13 de maio de 2025

Hej Elizabeth,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med handduken och att leveransen gick snabbt.

Underbart vackra saker ❤️

Underbart vackra saker ❤️. Tænk, jag kunde få en diskhandduk med "Eksjø"; min barndoms vackra stad❤️

Hej Dorte,

Tusen tack för ditt omdöme! Vi älskar att våra mönster kan väcka minnen och känslor på det sättet.

Hjärtligt välkommen tillbaka!

Sehr gute Qualität

Sehr gute Qualität

12 de maio de 2025

Hallo Matthias,

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit der Qualität unserer Produkte zufrieden sind.

Herzliche Grüße,
Wir von Ekelund

Snabbt o utmärkt!!

Snabbt o utmärkt!!

Fina produkter o finns alltid ngt f alla smaker.
Älskar mina olika löpare o dukar jag köpt i många år.
Tack!!

Hej Annelie,

Stort tack för ditt härliga omdöme! Det betyder så mycket för oss att höra att du handlat hos oss i många år och att du tycker om våra löpare och dukar.

Hej Eva,

Tack för att du delade med dig av din upplevelse! Vi är glada att du uppskattar våra artiklar och att leveransen kändes trygg.

Otroligt vackra handdukar

Otroligt vackra handdukar! Förutom att köpa till mig själv, blev det perfekta presenter att ge bort. Jag har fastnat för handdukarna med städerna. Kul att ge bort till någon som gillar en speciell stad. Fin kvalitet.

16 de maio de 2025

Hej Susanne,

Tusen tack för ditt härliga omdöme! Vad roligt att höra att du tycker om våra handdukar – särskilt de med stadsmotiv. Vi håller med, de är verkligen personliga och uppskattade som gåvor! Extra roligt att du både unnar dig själv och sprider glädjen vidare.

Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa present (eller ny favorit)!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, smidigt o enkelt! Välgjorda produkter!

14 de maio de 2025

Hej Yvonne,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada över att höra att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten på våra produkter. Det är precis så vi vill att det ska kännas – smidigt, enkelt och välgjort.

Varmt välkommen tillbaka till oss!

Fina produkter och snabb leverans

Fina produkter och snabb leverans

Hej Lars,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både våra produkter och den snabba leveransen – det värmer att höra.

Bra varor

Bra varor. Fantastisk kvalitet.
God service.

7 de maio de 2025

Hej Anna-Lena,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du uppskattar både kvaliteten på våra produkter och vår service – det är precis vad vi strävar efter varje dag.

Varmt välkommen tillbaka till oss!

Vi på Ekelund

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.