Veja o que dizem as avaliações
Jeg elsker jeres koncept. I har virkelig brugt tid på både indpakning af både tøjet og den vedlagte returlabel. Og så blev produktet leveret, allerede dagen efter bestillingen. Jeg handler helt klart... Ver mais
Unbelievable service and company ! I ordered 2 items on the 4th of January and the parcel never arrived! The shipping company GLS trie twice and failed to deliver - couldn’t find my address whic... Ver mais
A empresa respondeu
Overskuelig hjemmeside med et fint udvalg. Jeg valgte dem, da de havde et godt tilbud, på det jeg skulle have. Da jeg bestilte før kl. 12, blev pakken sendt afsted med det samme, og næste formiddag... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Eli&Friends er et drøm (webshop) startet af parret Charlotte Straarup & Nicklas Mortensen. Eli&Friends er skabt ud fra ideen om, at skabe et dragende univers fyldt med inspiration og kærlighed til gode materialer og kvalitet. Derfor er alle brands på hjemmesiden, valgt med nøje overvejelser. Da vi blev forældre ønskede vi, at give vores søn, (Eli)ot, noget tøj som kunne holde til hverdagens leg og slid, samtidig med at være blødt og åndbart. Derudover synes vi at tøj, legetøj og andre essentials, som er lavet med gode og holdbare materiale, har en længere levetid, (og med den rette pleje) forhåbentlig kan gå videre i generationer.
Informações de contato
Toldbodgade 10, 4, 6000, Kolding, Dinamarca
- info@eliandfriends.dk
- eliandfriends.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En anbefaling værd!
Jeg lavede en bestilling på en søndag, og den blev til min store overraskelse sendt afsted samme dag. Jeg kunne hente pakken i pakkeshop tirsdag, hvor jeg modtog den fineste kjole. Den var pakket virkelig pænt og professionelt ind i kassen.
God service, hurtig levering og lækker hjemmeside at handle fra! 🙌🏼
God retur service👍
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse. Pakket meget fint og sirligt ind. Man kan se de går op i god kundeservice !
Fantastisk handleoplevelse
Fantastisk handleoplevelse. Min ordre var pakket 10 minutter efter bestilling, og ankom dagen efter. Selvom pakken bare indeholdt ét sæt tøj til min datter, så var det så hyggeligt at åbne den med en fin kuvert og silkepapir.
Rigtig fin butik
Super hurtig levering (dagen efter bestilling), og rigtig fin indpakning af varen, som bare gør lidt ekstra for oplevelsen af at pakke en kasse op. Kan kun anbefale denne fine shop :)
Super god oplevelse
Jeg har lige bestilt en mega lækker hue til min datter her til vinter.
De havde så mange forskellige at vælge mellem, og alt var super lækker kvalitet. Da jeg havde besluttet mig og bestilt min vare, fik jeg allerede samme dag besked om at varen var sendt afsted. Og dagen efter ankom den til pakkeshoppen.
Ud over den hurtige levering af varen var den også pakket noget så fint ind i silkepapir og med små klistermærker med kaniner på. Min bestillingsseddel, returlabel og nogle små visitkort var alle lage i en fin kurvert inde i pakken og igen påsat et klistermærke.
Hele pakken emmede af lækkerhed og kvalitet og der var tydeligt gjort meget ud af og tænkt på detaljerne.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

God overskuelig hjemmeside.
God overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.
Godt indpakket.
Styr på det hele.

Resposta da Eli&Friends.dk
God vare der svarede til…
God vare der svarede til forventningerne og hurtig ekspedition.

Resposta da Eli&Friends.dk
Super skønt tøj🙌lækre materialer og der…
Super skønt tøj🙌lækre materialer og der er virkelig også lagt kærlighed i indpakningen🙌👌🏻

Stor anbefaling!
Virkelig god service, fine produkter og indpakning og hurtig levering. Stor anbefaling!

Meget glad og tilfreds
Bestilte en vare og fik fuldstændig det jeg ønskede mig, super god kvalitet og fin pris! Modtog en endnu finere pakke hvor man virkelig kan fornemme at der er gjort noget ud af selv de små ting! Jeg er meget glad og tilfreds! :-)

Resposta da Eli&Friends.dk
Hurtig levering og fin pakket ind ved…
Hurtig levering og fin pakket ind ved ankomst

Lækker kvalitet
Lækker, lækker kvalitet. Smukt pakket ind og meget hurtig levering. Jeg er vild med Eli&Friends❤️

Fint sted
Rigtig fin og sød indpakning.
Varen blev sendt hurtigt og det hele gik nemt.
God service, at de allerede har forberedt til retur, hvis det blev nødvendigt.

Intet at klage over
Fint produkt, hurtig levering og sødt pakket ind :-)

Exceptional
The whole process was exceptional. The epitome of the online shopping. Excellent product.

Super oplevelse
Lækre cashmere produkter, hurtig levering og flot indpakning - Meget eksklusivt :-)

Resposta da Eli&Friends.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.