Eloped Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Möjligheten att träffa en trevlig och duktig representant från företaget. Service och god information helt enkelt. Snabb leverans, ordning och reda på alla detaljer och papper. Jag är mycket nöjd... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Eloped är en katastrofe för mig, jag ville använda Elopeden till att köra i skogen och fotografere djurlivet, men Elopeden kan inte köra i backigt terreng då den går varm genast och därför är oanvändb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har sagt det förr och säger det igen, är verkligen fortsatt extremt nöjd även efter att ha kört flera gånger i veckan i över 1 års tid och året runt med min el-moped ES TTX. Dessutom är företaget... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Equipamentos para Deficientes
  2. Concessionária de ciclomotores
  3. Concessionária de veículos motorizados

Sedan starten 2007 har vi på Eloped i Malmö erbjudit elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden, bestå av högkvalitativa komponenter och ge en fulländad användarupplevelse. Här kan du köpa elmopeder, elmopedbilar, promenadscootrar och mycket annat. Våra elfordon produceras av kvalitetssäkrade leverantörer i några av världens största fordonsfabriker.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

299 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Väldigt bra smidigt snabbt och enkelt
Väldigt nöjd

22 de abril de 2025

Hej Souzan,
Tack för ditt fina omdöme, vi är glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss och tycker att det varit smidigt, snabbt och enkelt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigtbra bemötande väldigt hjälp…

Väldigtbra bemötande väldigt hjälp samma. Bra snabbservice

11 de abril de 2025

Resposta da Eloped

Hej Niclas, tack för ett otroligt fint omdöme! Det betyder mycket för oss att du har valt att ge oss 5 stjärnor och att du är nöjd med vårt bemötande och service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa service när när man frågar efter…

Bästa service när när man frågar efter reservdelar

9 de abril de 2025

Resposta da Eloped

Hej Vu, tack för ditt fantastiska omdöme! Vi blir så glada av att höra att du upplever att vår service är så bra. Vi finns alltid tillgängliga om du skulle behöva hjälp med fler reservdelar framöver!

Köpte batteriet

Köpte batteriet. Snabb leverans och allt fungerade utmärkt.

3 de abril de 2025

Hej Ture,
Tack för ditt fina omdöme, vi är glada att höra att du är nöjd med leveransen och att allt fungerade som det ska. Varmt välkommen åter!

Snabb leverans, allting fungerade

Hej, jag beställde min Eloped i fredags morse, dvs fredag dden 7e april. 8e april fick jag meddelande från transportföretaget DHL att Elopeden kommer att levereras måndagen 9e april, vilket skedde måndag em. Skruvade på backspeglarna själv och ut och provade en sväng. Allting fungerade!

FANTASTISK produkt och OTROLIG snabb leverans EXGTREMT trevlig personal.

Staffan

7 de abril de 2025

Resposta da Eloped

Hej Staffan! Tack för det otroligt fina omdömet! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med både leveranstid, produkten och bemötandet av personalen. Det gör oss oerhört stolta och glada! Vi önskar dig många goda turer med din Eloped. Om du behöver hjälp med något i framtiden är vi bara ett samtal bort.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skickar ut fakturor trots kortbetalning…

Skickar ut fakturor trots kortbetalning på deras webshop. Vid uppgivande av sin email adress vid köp på en webshop så förväntar man sig att få ett kvitto på gjord kortbetalning, inte en faktura för betalning...

Själva promenadscootern är dock till belåtenhet

Svar till Eloped:
Svårt att kommunicera med någon som inte förstår skillnad på faktura och kvitto, man skickar helt enkelt inte ut en faktura där det tydligt framgår att man ska betala, upplysning om påminnelse avgift osv trots att produkten redan är betald. Fattar ni verkligen inte hur detta kan uppfattas av en äldre människa som får en faktura på något som man tror redan är betalt…

4 de abril de 2025

Hej Thomas,
Tack för din feedback. Vi förstår att det kan ha uppstått en viss förvirring kring betalningen. Fakturan du mottog fungerar som en bekräftelse på din kortbetalning och kan användas som kvitto. Detta är vår standardrutin för att säkerställa att alla kunder får en tydlig redovisning av sitt köp.

Vi uppskattar att du tog kontakt med oss via telefon, där vi också förklarade detta. Om du har ytterligare frågor eller behöver en specifik betalningsbekräftelse i ett annat format, är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Vi är glada att höra att du är nöjd med promenadscootern och hoppas att du får stor nytta av den!

Jag älskar min elmoped

Jag älskar min elmoped! Lite problem med batteriet, men det är proffsigt fixat!

29 de novembro de 2024

Resposta da Eloped

Hej Pamela! Tack för ditt fina omdöme, det gör oss så glada att höra att du älskar din Eloped! Vi beklagar att du haft lite problem med batteriet men vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig så du blir nöjd.

Erbjudandet i annonsen

3 de maio de 2024

Hej Kurt,
Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du har valt att ge oss 5 stjärnor. Vi önskar dig många härliga turer med din promenadscooter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkel och tydlig info och mycket snabb…

Enkel och tydlig info och mycket snabb leverans. Är också mycket nöjd med promenadscootern!

6 de março de 2025

Resposta da Eloped

Hej Paula, tack för ditt otroligt fina omdöme! Det är otroligt värdefullt för oss att höra att du upplever vår information som enkel och tydlig och ännu roligare att du är nöjd med promenadscootern. Vi önskar dig många goda turer framöver!

Trevligt bemötande!

Snabb hjälp!

21 de fevereiro de 2025

Resposta da Eloped

Hej Andreas! Tack för det fina omdömet! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med det bemötande du fick hos oss och att vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt. Tveka inte att höra av dig om du skulle behöva ytterligare hjälp.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket nöjd med min Eloped.

Mycket nöjd med min Eloped.
Lätt att beställa och smidig leverans.
Jag valde att beställa genom en återförsäljare som även servar.

4 de março de 2025

Resposta da Eloped

Hej Rose-Marie! Tack för det otroligt fina omdömet! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med din Eloped och att det gick smidigt för dig vid beställningen hos vår partner. Vi önskar dig många härliga turer framöver!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb o bra leverans

3 de março de 2025

Resposta da Eloped

Hej Tomas, tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och att du är nöjd med leveransen. Om det finns något vi kan göra för att göra din upplevelse ännu bättre, är du alltid välkommen att höra av dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb service både i verkstaden och…

Snabb service både i verkstaden och hjälp med att beställa reservdel

10 de fevereiro de 2025

Hej Anders,
Tack för ditt fina omdöme! Det betyder så mycket för oss att höra att du är nöjd med vår service och att du har fått den hjälp du behöver! Vi finns alltid här om du behöver hjälp med något mer.

Supernöjd

Fantastiskt bemötande från personal. Snabba svar på mejl. En medarbetare kom hem till oss med elmopeden och visade hur den fungerar. Har tagit den på ett par turer och den är lättkörd och klarar de tuffaste backar. supernöjd.

26 de fevereiro de 2025

Resposta da Eloped

Hej Mariette! Tack för de fina orden! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med bemötandet du fått hos oss och att du är nöjd med din elmoped. Vi strävar alltid efter att göra det lilla extra för alla våra kunder!

Kunnig och trevlig personal

Kunnig och trevlig personal. Lätt att nå företaget.

18 de fevereiro de 2025

Hej Anita,
Tack för ditt fantastiskt fina omdöme! Vi blir verkligen så glada av att höra att du är nöjd med vårt bemötande och upplever att det är lätt att komma i kontakt med oss. Vi finns alltid här om du skulle behöva hjälp med något mer!

Väldigt nöjd !

25 de fevereiro de 2025

Hej Mona,
Tack för ditt toppbetyg! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med Eloped.

Frihet att ta sig ut

Frihet att ta sig ut. Får mycket beröm för min ” tjusiga moppe”. Mitt bästa köp.

25 de fevereiro de 2025

Ingrid,
Tack för ditt fantastiskt fina omdöme! Vad kul att du får så mycket beröm för din scooter och att du är nöjd med ditt köp. Frihet är en oslagbar känsla! Vi önskar dig många goda turer framöver.

Bästa tänkbara 👏👏

24 de fevereiro de 2025

Hej Eva,
Tack för ditt otroligt fina omdöme, vi blir så glada av att höra att du är nöjd med oss och våra produkter!

3 de fevereiro de 2025

Hej Peter,
Tack för ditt fina omdöme, vi är glada att höra att du är nöjd med leveransen. Vi strävar alltid efter att erbjuda snabb leverans. Varmt välkommen åter!

Jättebra adapter

Jättebra adapter
Tydliga instruktioner
Snabb återkoppling

3 de fevereiro de 2025

Hej Eva,
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med adaptern, instruktionerna och vår service. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Välkommen att höra av dig om du har några frågor i framtiden.