Snabb leverans från leverantör till speditör, sen lång väntetid att få det utkört. (Bor lite avsides). Hann skicka fråga till leverantör varför det dröjde och fick snabba svar på mail. Madrassen är jä... Ver mais
Emma
Veja o que dizem as avaliações
Kudden skickades snabbt och smidigt. Själva kudden var sådär. Firman finns inte längre kvar i Sverige. Det var svårt att hitta örngott på 60x70 cm. Jag behövde därför beställa örngott från utlandet. O... Ver mais
Mycket snabb leverans av efterlängtade bäddmadrasser (Diamond Bäddmadrasser 9cm). Mamma provade när hon sov över hos mig ett par nätter och ville att jag skulle beställa till dem. Blev en fullträff... Ver mais
Underbar madrass!! Äntligen kan jag få ostörd sömn utan att vända mig runt hela natten utan att hitta rätt sovställning. Världens snabbaste leverans. Beställde och 2 dagar senare levererades madrasse... Ver mais
Detalhes da empresa
Emma-madrassen är Europas mest prisbelönta madrass och har vunnit priset som bästa madrass i över 10 länder. Emma är en exklusiv och innovativ madrass. Madrassen är lämplig för alla eftersom den är individuellt anpassningsbar, tryckavlastande och ger maximalt stöd för hela kroppen. Madrassen ger en harmonisk sömn tack vare tre skumlager bestående av Airgocell, minnesskum och HRX-skum.
Emma

- 100 nätters provsömn
- Vi på Emma vet att du inte kan hitta den perfekta sängen eller madrassen efter 10 minuter i en butik. Du behöver mer tid för att hitta rätt. Därför erbjuder vi dig att prova alla våra produkter i lugn och ro i ditt eget hem, riskfritt i 100 nätter från den dagen du får din produkt.
- 10 års garanti
- Alla våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material och utformade av vårt R&D team för att hålla i många år. Därför erbjuder vi en 10-årig garanti för alla Emma-produkter. Om ett problem skulle uppstå, kontakta oss så löser vi det.
- Gratis leverans och retur
- Vi levererar alla våra produkter kostnadsfritt och direkt till ditt hem. Vi tror att våra Emma-produkter är perfekta för dig. Men om du inte är nöjd är det enkelt och smidigt att returnera och vi ordnar så att madrassen hämtas från din dörr helt utan kostnad.
Informações de contato
Alemanha
- https://www.emma.se/
- emma.se
Fantastisk snabb leverans
Fantastisk snabb leverans! Än så länge känns bäddmadrassen något hård men det sägs ju att man måste ligga in den. Det händer ändå mer sällan att jag vaknar upp mörbultad i kroppen.
Super skön madrass som gjorde hela…
Super skön madrass som gjorde hela skillnaden. Jag beställde dock fel storlek, men det gick bra att klippa till den // Netti
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Allt var bra utom att underlakanet…
Allt var bra utom att underlakanet glider utan motstånd av den glatta madrassen.

Resposta da Emma
Emma Matress company is TERRIBLE!
There is no contact in Sweden no email, chat or telephone support and I have given this company 1000 EUR. They promised to have my matresses with me last week and now I can’t get in contact with anyone and they know I need them with me when I travel.
//UPDATE!!!// and you may be sorry with what you write below but you still have not called, or attempted to solve the problem. why? Just tell me where my product is!
//11 hr UPDATE!!!//. Still nothing and no attempt to help me locate my product. Its totally inexcusable! Contact me please.

Sover gott nu.
Snabb leverans och en superskönt bäddmadrass.
Jag var nöjd med köpet.tack
Allt var till belåtenhet!
Bra produkter, bra paketerat ocg snabb leverans
snabb leverans, bra kvalitet
Jättesnabb leverans. Vi gillar madrassen. Den blir inte varm och är tillräckligt hård. Rekommenderar starkt!
Suverän service
Suverän service. Mycket bra kontakt med kunden. Även vid returen snabb hantering av ärendet och korrigering av faktura. Rekommenderas
Det som är bra är att man får respons…
Det som är bra är att man får respons på sina frågor. Det tar lång tid att få retursedeln och upphämtning av madrassen, vilket gjorde det lite stressigt. Man måste själv hitta material att linda runt och skydda sin retur. Pengarna kom tillbaka 7- 11 dager efter returen hämtats.
Den .adress.so. Sedan passade .ig AirGrid Bäddmadrass är toppen för en kronisktsmärtsam kropp som min.
Snabb leverans till dörren
Snabb leverans till dörren. Bäddmadrassen gör stor skillnad och jag vaknar utan att ryggen värker! Jättenöjd!
Problemen ligger i kundservice/kommunikation
Vi beställde en bäddmadrass (ordernummer #0004-XRZUQ3), men den visade sig inte fungera för min partners behov. Vi kontaktade enligt angiven epost för retur. Efter flera vändor av övertalningsförsök att få oss att inte returera produkten, av allt att döma av autogenererade/AI-svar (eller väldigt dåligt översatta svar?) fick vi åtminstone en bekräftelse på att en returblankett ska "genereras" åt oss. Vi väntar dock fortfarande på denna. Tyvärr så betalade vi produkten direkt, och nu börjar tankarna gå till hur länge vi kommer behöva vänta för att få se pengarna tillbaka på kontot. Det är ju inga småsummor när det handlar om sängar så detta känns ju högst angeläget att företag hanterar seriöst när de brett marknadsför sin 100 dagars prova på och problemfria retur.
Vi påbörjade returprocessen 2 augusti. Vid framgångrik retur och återbetalning kommer jag uppdatera min post här - ingen uppdatering betyder att Emma inte har hanterat och återbetalat.
Uppdatering:
Emma har ordnat returen och återbetalat köpesumman. Däremot kvarstår genom returprocessen bekymret med den extremt dåliga svenskan (och engelskan, vi provade att byta) som gjorde det svårt ibland att förstå instruktionerna.
MEN. Emma.se anmälde detta omdöme som falskt (dvs inte baserat på ett äkta köp), till Trustpilot, trots att de redan mycket väl kunde kontrollera att detta inte var fallet i.o.m att jag redan från början inkluderat ordernumret och redan hade ett aktivt ärende med deras kundtjänst. Inte seriöst hanterat att försöka få bort negativa omdömen på det sättet.

Bra kvalitetsprodukter,proffsigt…
Bra kvalitetsprodukter,proffsigt bemötande,bästa företaget
Madrassen är jätteskön
Madrassen är jätteskön, det känns bättre för min värkande rygg och höft.
Bästa kudden ever!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.