Bestelling geplaatst op 7 juli en binnen 5 werkdagen geleverd, perfect! En de artikelen zijn inderdaad origineel, zoals beschreven op de website. Het enige nadeel is dat ik mijn account niet kan aanm... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ben tevreden over de kwaliteit en prijs van het product doch DPD als vervoerder kiezen heeft mij sterk ontgoocheld. De chauffeur heeft hooguit 5 seconden gewacht aan de voordeur waardoor ik verplicht... Ver mais
Batterijen besteld met aangegeven 1-3 werkdagen tot verzending. Inmiddels 8 dagen verder, geen update, na enkele dagen geleden naar status gevraagd te hebben nog steeds geen feedback.
Geen levering van de bestelling Geen communicatie noch e-mail noch voice mail (het kan echt niet slechter) Update: 11 Jan 2023 Ondanks dat Paypal het geschil met Energie shop in mijn voo... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Industrielaan 4 , 9300, Aalst, Bélgica
- +32 496 18 53 79
- info@energie-shop.be
- energie-shop.be
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Le colis ne correspond pas à ma…
Le colis ne correspond pas à ma commande; et des frais de livraison m'ont été facturés alors qu'ils étaient gratuits. Après réclamation, toujours aucune réponse depuis 15 jours.
Nog steeds niets ontvangen van de…
Nog steeds niets ontvangen van de bestelling.
Beste,
Beste,
slecht oordeel.
bestelling nog steeds NIET geleverd.
Ik hoor NIETS van jullie i.v.m. mijn bestelling.
Zit al twee weken te wachten op een…
Zit al twee weken te wachten op een reactie...
Na 14 dagen nog niet geleverd
Slechte levering!
Levering zou 2-3 werkdagen zijn.
Na 2 weken nog steeds niets ontvangen, mailtje gestuurd voor te vragen wanneer er geleverd zou worden maar nooit een antwoord gekregen.
super trage verzending
super trage verzending, na 10 dagen nog steeds niets van gehoord
Levering
De site functioneert naar behoren en het orderproces is goed. Het is allemaal betrouwbaar en ok. Had alleen twee producten besteld en er maar 1 gekregen, dit is helaas niet gemeld op welke wijze dan ook. Ik het product dan ook annuleren. Ben tevreden, maar het kan qua communicatie beter.
I haven't got what I ordered
I haven't got neither my order nor the message from the company about my order shipment. It's been more than a week after the payment and nothing happend.
Slechte communicatie en producten niet geleverd
Naar bijna aan maand een mending gekregen te hebben dat het pakket opgestuurd is, is het nog steeds niet aangemeld bij de transport firma.
Ik heb energie-shop proberen te bereiking via het krantenportaal, mail en telefoon (bericht ingesproken) en tot op heden nul reactie.
Ik heb 3 weken geleden mijn bestelling…
Ik heb 3 weken geleden mijn bestelling geplaatst en deze zou binnen de week geleverd worden maar heb nog steeds niet ontvangen.
Nerver again
J'ai jamais reçu ma commande j'avais rajouter de l'argent pour une livraison express jamais reçu.
Ne faites pas comme moi malgré les critiques j'ai commander ne commander jamais
Slechte ervaring
Slechte ervaring. Op de site staat dat er een lange doorlooptijd is (14-30 dagen), maar die is ondertussen verstreken (+30 dagen na bestelling). Geen communicatie (antwoorden niet op e-mails, nemen de telefoon niet op). Geen klantgericht bedrijf.
ARNAQUE TOTALE : n'envoie pas les articles payés.
PLus d'une semaine que j'ai payé un chargeur NImH chez Energieshop et je n'ai toujours rien reçu. Je demande le remboursement de mon article. (36,00 Euros)
Ce se des escros, il ne répondent ni aux mails, ni au téléphone, des crapules.
Na 2 weken bestelling nog steeds niets…
Na 2 weken bestelling nog steeds niets ontvangen. Verzending laat de wensen over.
Levering zou 2-4 dagen zijn !?
Levering zou 2-4 dagen zijn !?
Na 1 week nog NIET geleverd !!
Ik koos voor levering in een BPost punt, maar kreeg nu bericht van GSL dat er een pakje zou komen ....
Bestelling komt niet
Na meer dan 2 weken nogsteeds men bestelling niet gekregen. Op mails antwoorden ze ook niet. Ik vrees dat ik men geld kwijt ben. 😡
U stuut een review over uw service…
U stuut een review over uw service terwijl ik nog steeds NIETS ontvangen heb !!
Top handelszaak
Top handelaar.
Zeer goede prijzen met een uitstekende service.
Is iemand die ge kunt vertrouwen.