Enexis Netbeheer Avaliações 295

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ieder bedrijf dat je een zogenaamde "slimme" meter,die niet eens kan optellen en aftrekken, door de strot probeert te duwen en die rare naam gebruikt verdient maar 1 ster. Een sluwe meter is een bete... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na het plaatsen van een slimme laadpaal om mijn auto met zonne energie te kunnen laden bleek mijn slimme meter te oud om met de laadpaal te kunnen communiceren, enexis gebeld om deze meter versneld te... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Associaal rijgedrag, ondertussen meermaals geterroriseerd door jullie monteurs. Busjes die rechts met 130 inhalen op de snelweg. Enexis auto's die je op een rotonde vlak voor je bumper door rijden... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vorig jaar meterkast laten aanpassen door E i.v.m zonnepanelen/ omvormer uitval. Twee maanden goed gegaan , nu weer voortdurend uitval door zgn spanningsproblemen op het net terwijl de zon nauwelijks... Ver mais

1,6

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

295 avaliações

Nog steeds geen straatverlichting

We wonen al bijna 1 jaar in een nieuwbouwwijk Raamsdonksveer de Sint Theresiastraat al menige keren contact gehad met de gemeente en enexis maar nog steeds is de straatverlichting niet aangesloten.

31 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

3 jaar lang wachten op 3-fase?

Nog altijd geen 3-fase aansluiting in een simpele dijkwoning, de werkzaamheden zijn uitbesteed maar hier wordt gewoon geen vervolg aangegeven en ook niet over gecommuniceerd. Hierdoor kunnen we werkzaamheden voor de verbouwing ook niet worden doorgezet. In september wachten we hier 3 jaar voor.

28 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Van het kastje naar de muur

Tja, je wordt wakker, hele huis geen stroom, na onderzoek Enexis gebeld. Er is een brief gestuurd (nooit ontvangen staat ook niet in de postnl app) website Enexis geeft aan geen geplande werkzaamheden, klantenservice zegt, er zijn geplande werkzaamheden (voor 5 uur!) Heb net de dag ervoor de koelkast gevuld. Kijk later op de website, staan er ineens wel 8 geplande werkzaamheden. Wordt ik vandaag teruggebeld nav van mijn claim. Geven ze de schuld aan Postnl omdat ze de brief (die er niet was) niet bezorgd is. De fout op de website is waarschijnlijk een technische storing... Tuurlijk, het is vooral niet jullie schuld! Geef gewoon toe als er iets fout is gegaan... Wat een bedrijf, pff

16 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn zeer tevreden over Enexis.

We zijn zeer tevreden over Enexis.
Keer op keer zijn we goed geholpen. We hadden een te zware aansluiting en hebben een verlichting aangevraagd.
Had vragen hoe het kwam dat we een zwaardere aansluiting hadden maar die is door de vorige bewoner aangevraagd.
Mijn moeder kon de kosten voor de aansluiting moeilijk betalen ze heeft enkel een AOW..
We zijn enorm goed geholpen om de verlichting met spoed rond te krijgen.

Ik had vooraf ook nogal wat vragen ook daar zijn we super goed geholpen.
Bij deze wil ik Resi van de helpdesk nog eens persoonlijk bedanken.
Je hebt mij en mijn moeder heel goed te woord gestaan en alles gedaan om ons te helpen.
Hulde voor Enexis zeer vriendelijk en behulpzame mensen daar.

9 de maio de 2025

Volledig afhankelijk van Enexis – geen keuze, geen tempo

Drie maanden geleden bij Enexis een verplaatsing van een bestaande aansluiting aangevraagd. Wat is tot nu toe het enige resultaat? Een vage toezegging voor een schouwing ergens in juni – en pas gemiddeld vier tot zes maanden later kunnen de werkzaamheden plaatsvinden. Voor een simpele verplaatsing! Geen nieuwe aansluiting, geen complexe infrastructuur – gewoon verplaatsen. Alles bij elkaar komt dat dus op meer dan een jaar wachttijd. Absurd.

Wat deze situatie extra wrang maakt: als klant kun je helemaal niks. Je bent volledig overgeleverd aan één nutsbedrijf, je kunt geen andere aannemer inschakelen, en je hebt geen enkel alternatief. Je hebt dus wel een keuzeverantwoordelijkheid als klant, maar nul keuzevrijheid. Dat is een absurde en frustrerende machtspositie.

Alsof dat nog niet genoeg is, is de communicatie van Enexis ronduit ondermaats. Je vult bij de aanvraag een voorkeursweek in – daar hoor je nooit meer iets over. Updates blijven uit, planningen zijn onduidelijk, en alle communicatie moet van jou als klant komen. Proactiviteit of klantgericht denken is ver te zoeken.

De zorgplicht van Enexis lijkt volledig afwezig. Er is geen transparantie, geen duidelijkheid, geen tempo – alleen stilzwijgen en wachten. En dat bij een organisatie die verantwoordelijk is voor essentiële infrastructuur.

6 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verschrikkelijk log bedrijf, slechte klantenservicez

Een 1 ster voegt niet heel veel toe met een gemiddelde beoordeling van 1.3, maar wil toch even kunnen ventileren. Sinds maandag geprobeerd een paar dagen uitstel te krijgen van afsluiten van het stroomnet, omdat de nieuwe huurders vandaag het nieuwe huurcontract tekenen, en waarschijnlijk morgen/ overmorgen ook een energiecontract afsluiten. Maar nee hoor, dat was teveel gevraagd. Gisteren gebeld door hen, dat ze me gingen afsluiten. Klantenservice geeft 0 transparantie in het proces, dus het blijft gissen. Verschrikkelijk ergerlijk en klantonvriendelijk. Nu voor 3 dagen een spoedcontract moeten afsluiten in alle stress. Het mooi is dat ze aan het einde altijd even vragen, ‘heb ik je kunnen helpen’. Nou uiteraard niet.

Ontzettend bedankt Enexis, ga lekker zo door met jullie werk! Jullie verdienen een dikke vette duim omlaag.

24 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wacht al sedert februari 2024 op verzwaring…

Wacht al sedert februari op verzwaring van elektra aansluiting. Er wordt niet gecommuniceerd. Niemand kan je vertellen hoe het zit. We geven het door aan de afdeling, meer kunnen we niet doen is het standaard antwoord. Heel slecht en klant onvriendelijk.

8 de abril de 2025

Schade door nieuwe slimme meters

Schade door nieuwe slimme meters

Enexis heeft onlangs mijn (overigens goed werkende) slimme meters vervangen. Helaas heeft de monteur een verkeerde schakelmethode gebruikt en geen scheiding toegepast (lees lomp afgeschakeld) waardoor kortstondig 400V op mijn installatie stond. Het gevolg is een enorme schade; diverse voedingen en speciale (computer)apparatuur kapot. Verzekering geeft niet thuis want o.a. datadragers zijn uitgesloten. Schadeclaim wordt bij ENEXIS standaard afgewezen want het kan zogenaamd niet aan hun werkzaamheden liggen. Dank je de koekoek! Laat u niet wijsmaken dat de fout in uw eigen apparatuur en/of installatie zit. Dat zou te toevallig zijn.

Ook in een 1-fase installatie kun je een spanningspiek van ca. 400V krijgen maar daar snappen ze bij ENEXIS helemaal niets van.... Gelukkig heb ik opnamen dus hun monteur is "er gloeiend BEI"
Deze onbeschofte praktijken dient een halt toe te worden geroepen.

28 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schandalig slechte klanten service!!!

Schandalig slechte klanten service!!!
Stroom uitval in onze straat van 5 uur.
Resultaat Amerikaanse koelkast kapot.
Slechts 5 jaar oud, prijs 2000euro.
Claim ingediend.Krijg ik heel technische email waar ik geen touw aan vast kan binden.
Conclusie u kunt barsten we betalen niks

11 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Storing

Vanmiddag gebeld, monteur was er binnen 1,5 uur. Die beste man heeft alles op alles met een extern bedrijf gezet om het in orde te maken & het is gelukt! Ik weet niet hoe je het schrijft maar Jean-Luc hartstikke bedankt voor je inzet samen met het externe bedrijf!

14 de março de 2025

Ook ik hanteer 'Algemene voorwaarden'

Per brief word ik door Enexis Netbeheer uitgenodigd om mijn meterstanden voor gas en stroom door te geven. Ik heb (én wil!) namelijk géén zogenaamde slimme energiemeter. Het doorgeven van die meterstanden kan volgens Enexis door van beide meters een foto te maken en deze foto's te uploaden naar de website van Enexis. Ik maak de foto's, ga naar de website, vul het unieke nummer van de uitnodigingsbrief alsmede mijn adresgegevens in en klik vervolgens op de knop 'Meterstanden doorgeven'. FOUT!!! Ik blijk eerst nog expliciet akkoord te moeten gaan met de 'Algemene voorwaarden'! Om te weten wat die voorwaarden inhouden, klik ik verder en dan kom ik op vele tientallen, wellicht zelfs honderden pagina's aan juridisch volledig dichtgetimmerde en daardoor voor de gemiddelde consument totaal onbegrijpelijke tekst. Denkt Enexis nou écht dat ik dat allemaal ga doorspitten, enkel en alleen om meterstanden door te geven waar Enexis nota bene zélf om heeft gevraagd? "Doorgeven meterstanden niet gelukt? Dan komt één van onze medewerkers vanzelf een keer bij u langs om de meterstanden op te nemen", zo schrijft Enexis. Prima, maar ik laat die medewerker van u alleen maar bij mij binnen op MIJN 'algemene voorwaarden'!!!

28 de fevereiro de 2025

Onderkruipsels

Grooste waardeloos bedrijf die nederland rijk is ik vertouw die digitale meter niet hoor alleen slechte verhalen ze verplichten je toch te nemen ik kies de niet uitleest baare geeft zelf wel door toch proberen aan te smeren we kunnen het uit zetten ze hebben poep in hun oren denk ik
Ik heb spijt van me zonepaneelen dus gaan nu naar de stort er af die handel je word toch gestraft ben nu mee bezig aan te leggen sluiten me maar af ga stoken op petroleum 400 litertank en heb een diesel agrigaat voor stoom op te wekken inveurter voor stroom naar me accu's zelf voor ziend en voor het milieu interesseert me helemaal niks ze willen het zo kunnen het zo krijgen ergste is je kunt geen net beheerder kiezen zo.n vriendjes politie is het wel

30 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verstand? Waar te vinden in dit bedrijf

Ik word 23 december om 16:55 gebeld dat ze de stroom afsluiten vanwege gevaarlijke situatie. Door de storm waren er dakpannen verschoven en zou er een lek zijn. Wij uitgelegd ik zit in Frankrijk voor het sterven van mijn vader maar schoonvader kan er binnen 20 minuten zijn. Ik heb geen tijd was het antwoord. Dus gebeld met Enexis totaal geen empatisch vermogen. Ik moest dit regelen tijdens ook een begrafenis te regelen. U moet de afsluiting factuur betalen, waar die heen is gestuurd weten ze nog niet....
Blijkt die lapzwans al vanaf 15 uur in zijn auto te hebben gezeten. Een maand later stroom terug, roldeur naar de sodemieter....
Wat een bedrijf wat een mensen, een ai zou meer verstand en gevoel hebben

25 de janeiro de 2025

Jammer dat je 1 ster moet geven

Jammer dat je 1 ster moet geven, dat betekent dat er toch iets goed gaat. Je wordt even op het laatste moment duidelijk gemaakt dat er onderhoud gaat plaatsvinden. Schade door hierdoor moeten afzeggen van klanten ruim 1.500 euro. Enexis geeft niet thuis

19 de janeiro de 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Gisteren eerst de WMD waterleidingmaatschapij hier om een nieuwe waterleiding te leggen, netjes afgewerkt. Later zei de monteur van WMD, dat er iets vervangen moest worden aan het gas in de kelder Enexis gebeld, had die muts van de klantenservice doorgegeven dat er een lekkage hier was, wat ik dus niet had gezegd, wilde gewoon dat ze alles es na gingen kijken. Komen er 2 van die lompe boeren van een monteurs hier, 1 de kelder in, direct een grote muil van alles is nog vochtig , krijg druppels op mijn kop, bang voor vieze handjes? Dan mot ie een kantoorbaantje zoeken. Tja denken ze soms dat ik in een paar dagen de kelder droog heb , net nadat ik de kelder blank had staan? Die monteur had niet langer door moeten gaan of ik had hem de deur verwezen, erg klant onvriendelijk vind ik dit.

14 de janeiro de 2025

Enexis contact

Door een anoniem nummer gebeld worden dat het gas word afgesloten over 1,5 dag, en als antwoord op de vraag of dit eerder gecommuniceerd had kunnen worden: ''normaal gesproken bellen we niet eens''
(Blijkt dat er een aanpassing in het contract met de energie leverancier nodig was, voor gas aansluiting zonder verbruik.)

Geen e-mail, geen post en geen voortijdige telefonische aankondiging met een telefoon nummer wat kan worden teruggebeld.

Botte en onprofessionele manier van benaderen.
Dit moet toch anders kunnen!

6 de janeiro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.