Ieder bedrijf dat je een zogenaamde "slimme" meter,die niet eens kan optellen en aftrekken, door de strot probeert te duwen en die rare naam gebruikt verdient maar 1 ster. Een sluwe meter is een bete... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Na het plaatsen van een slimme laadpaal om mijn auto met zonne energie te kunnen laden bleek mijn slimme meter te oud om met de laadpaal te kunnen communiceren, enexis gebeld om deze meter versneld te... Ver mais
Associaal rijgedrag, ondertussen meermaals geterroriseerd door jullie monteurs. Busjes die rechts met 130 inhalen op de snelweg. Enexis auto's die je op een rotonde vlak voor je bumper door rijden... Ver mais
Vorig jaar meterkast laten aanpassen door E i.v.m zonnepanelen/ omvormer uitval. Twee maanden goed gegaan , nu weer voortdurend uitval door zgn spanningsproblemen op het net terwijl de zon nauwelijks... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Waardeloos bedrijf
Fijn dat Enexis morgen de stroom onderbreekt in bedrijf dit is de drukste tijd van het jaar waar ik mijn boterham mee moet verdienen.
Dan nog maar niet te praten over het weer voor morgen is ijskoud weer stroom eraf geen verwarming meer en zeker voor de oudere onder ons een ramp.
Er wordt dan ook geen enkel begrip getoond door Enexis de planning moet doorgaan maar zitten zelf met de voetjes bij de kachel.
Deze review is tevens bekend bij de consumentenbond.
Waardeloze firma
Waardeloze firma, zitten ze op eerste Kerstdag aan het net te werken. Om de haverklap stroom uitval.
Schandalig
Wat een asociaal bedrijf, komen bij ons in de straat werken en dan gaan ze op onze oprit staan zonder überhaupt toestemming te vragen aan mij. Vraag ik het willen ze de bus niet verplaatsen van mijn eigen grond… Echt schandalig!
echte grap
Ik heb gewacht met het plaatsen van deze recensie, maar nu is het genoeg. ik heb in september een verzoek gedaan om het vermogen te verhogen, ik heb het aanbod ontvangen en betaald, daarna kreeg ik te horen dat het 6-8 weken zal duren voordat iemand belt en komt kijken wat er moet gebeuren, na ruim 8 weken van wachten hoor ik niets, ik heb vrijdag de contactlijn gebeld en kreeg te horen dat ik teruggebeld zou worden, maar ze zeiden niet wanneer, dus nu maandag sprak ik met een dame waar ze me vertelde dat ik nog 10 dag moest wachten dagen voor een telefoontje terug om mijn status te zien en vervolgens ZIJ OPHANGEN in alle onbeschoftheid. Dit bedrijf is een echte grap
To są idjoci i oszysty tak pojebanej…
To są idjoci i oszysty tak pojebanej instytucji jak żyje to nie widzałem
Slecht bedrijf.
Mijn 4e afspraak met dit ongelooflijk slecht bedrijf. Ze komen afspraken niet na, sturen monteur langs op een NIET afgesproken tijdstip. Je belt ze, er wordt gezegd monteur komt langs. Je wacht, nota bene voor de deur. Na een aantal uur, monteur komt niet. Ze verdienen geen ster.
Van het kastje naar de muur
Het afgelopen jaar heb ik 445 kubieke meter gas verbruikt. Omdat ik hiermee onder de 500 kuub blijf, zou mijn afdracht aan Enexis niet 223,47, maar 160,63 zijn. Enexis wil de 63 euro echter niet teruggeven. Ze verwijzen naar de energieleverancier en die verwijst mij naar Enexis. Een vreemde situatie, want ik denk dat heel veel mensen met mij, minder gas zijn gaan verbruiken. Betalen die jaarlijks allemaal 63 euro teveel?
Geen antwoord op vraag
Medewerker Enexis heeft mij geen antwoord kunnen geven op de vraag waarom in mijn straat de relatief nieuwe gasleidingen vervangen moeten worden, en dan niet eens bij alle huizen, maar hier en daar een rij. Op de website, waar alle projecten vermeld staan, is niets te vinden. Ook niet op de sites van aannemer e.d. Hij kon enkel wat algemene dingen zeggen en dat zo'n duur project niet voor niets wordt gedaan en 'dus' wel noodzakelijk is. Zelf was hij kennelijk niet verbaasd dat er niets over deze straat is te vinden, zou aan een fout in de website link liggen 🙃
Ik vertrouw het niet, heb ook gezien hoeveel gedoe ervan komt en er was ook gaslek ontstaan en slechte stoep en straat na afloop. In mijn groene tuin wil ik geen gegraaf en wil geen nieuwe problemen in huis als het niet echt een noodzakelijk iets betreft, dat lijkt mij logisch toch? Maar hij vroeg aan mij waarom ik er zoveel moeite mee heb... Wereld op de kop!
Bij graafwerkzaamheden openbare weg
Bij graafwerkzaamheden openbare weg, voor mijn woning, werd er gas geroken waarna Enexis is ingeroepen.
Verzoek aan mij de gaskraan dicht te draaien gedurende hun check en evt reparatie werkzaamheden.
Nadien het verzoek de gaskraan weer open te draaien. Monteur Enexis bleef buiten bij de voordeur staan en keek mee hoe ik de gaskraan weer open draaide. Gaskraan direct om de hoek bij voordeur.
Had geen tijd de gasleiding te ontluchten, hetgeen wél gebruikelijk en verplicht is bij reparaties na uit - aanzetten gaskraan.
Monteur ging direct weg ivm andere klus elders.
Diezelfde avond tijdens het koken kreeg ik brand in mijn gaskookplaat. De vlammen sloegen er uit bij 2 draaiknoppen en vlammen aan de achterzijde kookplaat, tegen de achterwand omhoog.
Gelukkig samen met mijn zoon de boel kunnen blussen waarna nog 1 kookpit bleef branden ondanks dat alle knoppen weer waren uitgedraaid.
Gebeld met Enexis. Het probleem voorgelegd. Kreeg ik eerst te horen dat dit niet aan hun lag "want dit gebeurt nooit" en het advies een installatiebedrijf te bellen.
Gevraagd of ik de rekening van een installatiebedrijf door mag sturen naar Enexis. Enexis probeerde zich er in eerste instantie onderuit te kletsen.
Na 20 minuten aan de telefoon werd mij uiteindelijk toegezegd dat er een monteur langs zou komen.
Was hier ruim binnen de afgesproken tijd. Kon niets geks vinden in de gasmetingen maar heeft wel "iets" vervangen in de meterkast.
De in brand gevlogen kookplaat kon ik opgeven bij mijn verzekering, was het advies.
Monteur vertelde wel dat bij dergelijke werkzaamheden aan gasleidingen etc de bewuste monteur een check moet doen bij de desbetreffende woning. En niet, zoals bij mij is gebeurd, zonder check weer te vertrekken.
Die brand in de kookplaat had wèl veel anders af kunnen lopen, als het evt de afzuigkap was ingeschoten.
Boodschap aan Enexis ... In het vervolg de check uitvoeren na reparaties ipv er tussenuit knijpen.
Na werkzaamheden aan het netwerk de…
Na werkzaamheden aan het netwerk de stroom er 3 uur afgehaald. De inhoud van de koelkast behoorlijk in gevaar. Maar dat niet alleen. Na het opstarten van de stroom deed de stereoset ( van 2 1/2 jaar ) het niet meer. Als leek denk ik dat een piekbelasting dit kan veroorzaken.
Direct melding gedaan aan een alleraardigste meneer die alle begrip had en dit zal doorgeven aan de afdeling klachten. Die belde keurig terug de volgende dag. Maar helaas werd mij verteld dat het aan het apparaat lag en niet aan hun. Die moet er maar tegenkunnen was het botte antwoord. Geen enkele coulance punt uit. Voor een bedrijf met een omzet van 2 miljard verwacht je dat ze hier een potje voor hebben.
Je hebt het maar te slikken als consument. Klant wil ik het niet eens noemen. Die is namelijk koning. Niet bij Enexis.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf! Ze hebben monopolie en dat ga je weten ook als klant. Telefonisch contact gehad ivm blikseminslag- je wordt denigrerend te woord gestaan. Als je vraagt of de toon iets vriendelijker mag hangen ze gewoon op! Het moto van enexis; zoek het maar uit als klant, zolang je maar betaald.
Wat een waardeloze kankerzak in het…
Wat een waardeloze kankerzak in het busje met kenteken VNN-42-N continu op de linkerbaan rijden en als je dan in wil gaan halen geeft die teringhond gas bij!! Ik gun hem een brugpijler!!
Wat een waardeloze organisatie
Wat een waardeloze organisatie. Krijg al sinds 30 mei geen gasstanden door. Iedere keer hetzelfde antwoord; kan nog 6 weken duren. Maar helemaal niets. Maar aan de recenties te zien ben ik niet de enige
Heb sinds 20 juni 2024 slimme meters…
Heb sinds 20 juni 2024 slimme meters van Enexis. Ben op 10 juli overgestapt naar een andere Energie maatschappij
Enexis zou de meterstanden doorgeven aan beide Energie mijen, hoef absoluut zelf geen actie te ondernemen. Helaas, op11 juli gebeld en mevrouw zei, dat zij de uitleesfunctie aan zou aanzetten en het duurt 10 dagen voordat de Energie Mijen de standen doorkrijgen zei zij. Dat had al rond 20 juni moeten gebeuren! Nu krijg ik herinnering op herinnering van de vertrekkende en nieuwe Energie maatschappij. Moet dus constateren dat Enexis een hele slechte partij is. Bah!!!!
Bestrating na werkzaamheden niet goed…
Bestrating na werkzaamheden niet goed hersteld. In december 2023 kabels vervangen in verdeelkast buiten ons pand . Enexis weigert bestrating te herstellen zoals die voorheen was , omdat de graafmachine de oorzaak was , die daar op die plaats heeft gestaan , en niet de werkzaamheden direct ernaast. Hele goot die er eerst was is nu grotendeels verdwenen , zodat voor de voordeur bij regen een grote poel water blijft staan.
Slecht anticiperende bedrijfsvoering…
Slecht anticiperende bedrijfsvoering (meer stroomverbruik en meer zonnecellen door bedrijven en particulieren, hadden ze ruimschoots van te voren aan kunnen zien komen) leidt tot overbelast electro-netwerk.
Hierdoor vallen zonnecellen uit (te hoge piek-belastingen als het zonnetje doorbreekt) waardoor het rendement voor de gebruiker verlaagd en de van overheidswege gepromote zonnecellen een onvoorspelbaar terugverdienmodel krijgen…(want zonnecellen vallen uit als ze een te hoge piekbelasting registreren)
Door het slecht anticiperen van enexis betaalt de zonne-cel-houder een prijs die voorkomen had kunnen worden.
Enexis heeft een monopolie-positie; dus een “betere” beheerder kiezen kan niet.
Ondertussen vragen tussenleveranciers (energiebedrijven) voor compensatie in de vorm van “terugleverkosten” op teruggeleverde stroom (of verrekenen het in de reguliere stroomprijs) we leveren gratis grondstoffen, maar moeten betalen om ze te leveren?!?
Hoe dan ook het rendement van de zonnecellen wordt hiermee verder onder druk gezet; als consument kun je hier helemaal niets tegen doen.
Belofte op verbetering is er wel; we hebben de schriftelijke bevestiging dat er in een “wijkgerichte” aanpak het stroomnet verzwaard zal worden… voor onze wijk is dat over 6 tot 10 JAAR (ja!
Het staat er echt; 6-10 JAAR!)
Hoe kan een bedrijf dit verantwoorden zonder berispt te worden? En hoe kan het dat de overheid hierin geen maatregelen neemt?
Hoe kan het dat er hierin een monopolie-positie bestaat waardoor er geen concurrentie is om het beter te doen?
Enexis de leugenaars
Enexis wil perse zelf mijn electra meter vervangen . prima maar dan wel op tikden die mij uitkomen. voor 8 uur smorgens of na 17:30 uur. nee dan werken wij niet prima maar ik ga niet voor jullie een snipperdag opofferren ! krijg net een dreigmail dat ze 5 juli 2024 zijn langsgeweest . DIKKE BS er is niemand geweest en dreigen als ik bij een volgend bezoek er niet ben 67 euro voorrijd kosten in mn nek krijg ! LIEGEN en nu nog de boel oplichten ook 🤢🤮🤮🤮😡😡😡 ze steken die meter maar waar de zon niet schijnt. ik had namelijk op deze datum hun aannemer Kempkens gebeld dat ik nav hun brief niet kan op 12 juli as. datums en tijden doorgegeven maar kempkens is totaal niet flexibel. En dus vandaag 6 juli de dreigmail. Enexis kan me de pot op! je mag blij zijn dat ik enexis geen factuur stuur voor deze onzin!
geen vergoeding na stroomstoring
4 juli was er een stroomstoring bij ons in de gemeente,we hebben daar schade door opgelopen doordat onze koelvriescombinatie was uitgevallen en de net ingekochte boodschappen rijp waren voor de kliko.onze koelvrieskast heeft een beveiliging dat als de stroom uitvalt een beveiliging heeft tegen overbelasting,en toen de stroom weer aangesprongen was wij niet thuis waren voor een aantal uren in het ziekenhuis geweest te zijn,hebben we onze koelkast niet aan kunnen zetten,pas toen we thuis kwamen hebben we hem weer handmatig aan moeten zetten,maar ijsjes waren gesmolten en waren dor de diepvries heen gelopen,dus alles in de kliko,en onze ringdeurbel lag op te laden aan de usbkabel en adapter in het stop kontact,en tot onze verbazing deed hij niks meer,vermoedelijk volgens ons kan het zeker wel met de stroomstoring te maken hebben,ik had gelijk gebeld om dit door te geven en op aanraden van de klantenservice een schadeformulier ingevuld met de eerder genoemde zaken.deze ochtend werd ik gebeld door enexis en werd mij verteld dat we geen recht hadden op vergoeding ,op alle dingen die we hadden opgegeven,dat kan in sommige gevallen bij een stroomstoring van 8 uur en langer,dit is eigenlijk een goed excuus als netwerkbeheerder om niet verantwoordelijk te kunnen worden gesteld door klanten die schade hebben door stroomstoring,zelfs als een vijver vol met vissen waar pompen en zuurstof nodig zijn om ze gezond en in leven te houden,de apparatuur uitvalt door een stroomstoring en de vissen dood zouden gaan zelfs dan geen enkele manier van vergoeding voor krijgen,en je moet dan zelf zorgen om backup stroom dus (een generator)aangezien je toch een behoorlijk bedrag betaald aan enexis per jaar.jammer dat zo een groot bedrijf geen verantwoording neemt en het in mijn ogen behoorlijk laat afweten,de man met de pet is weer eens de klos,maar als ze overheidssteun nodig hebben zeggen ze daar geen nee tegen.
Enexis is een op resultaat beluste…
Enexis is een op resultaat beluste onderneming zonder rekening te houden met mensen die te lijden hebben onder wzh. Twee weken ellende, je geeft ook nog alle medewerking. Is het werk klaar dan laten ze alle rommel liggen voor je deur
Mijn moeder van 90 jaar wilde haar…
Mijn moeder van 90 jaar wilde haar meters laten vervangen door een slimme meter. Toen de monteur kwam wilde hij de meters niet vervangen omdat ze het gas niet afgesloten had en de stekkers niet uit het stopcontact had gehaald. Aangezien ze slecht ter been is kan ze dit niet. De monteur is gewoon vertrokken met de opmerking dat hij meer te doen had. Contact met de klantenservice laat zien dat onbeschoftheid een bedrijfscultuur is van Enexis.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.