Enexis Netbeheer Avaliações 295

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ieder bedrijf dat je een zogenaamde "slimme" meter,die niet eens kan optellen en aftrekken, door de strot probeert te duwen en die rare naam gebruikt verdient maar 1 ster. Een sluwe meter is een bete... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na het plaatsen van een slimme laadpaal om mijn auto met zonne energie te kunnen laden bleek mijn slimme meter te oud om met de laadpaal te kunnen communiceren, enexis gebeld om deze meter versneld te... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Associaal rijgedrag, ondertussen meermaals geterroriseerd door jullie monteurs. Busjes die rechts met 130 inhalen op de snelweg. Enexis auto's die je op een rotonde vlak voor je bumper door rijden... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vorig jaar meterkast laten aanpassen door E i.v.m zonnepanelen/ omvormer uitval. Twee maanden goed gegaan , nu weer voortdurend uitval door zgn spanningsproblemen op het net terwijl de zon nauwelijks... Ver mais

1,6

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

295 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ongelooflijk slechte communicatie

Ongelooflijk slechte communicatie. Niet duidelijk bevestigen welke meters worden vervangen en dus ook niet welke specifieke voorbereidingen nodig zijn. Je zou dus zomaar een lijst van een stuk of twintig maatregelen moet afwerken. De ene mededeling, over dezelfde werkzaamheden, per post de andere per mail, zodat je je tevergeefs in de mailbox een slag in de rondte zoekt of andersom. Naar zeggen van medewerker had ik een punt maar, zegt hij, er wordt er pas wat aan gedaan als er genoeg mensen klagen.

13 de junho de 2024

Teruglevering energie zonnepanelen…

Teruglevering energie zonnepanelen wordt bewust onmogelijk gemaakt, door verhogen netspanning. Bij klachten, Alleen het standaard antwoord, we doen niets indien de spanning tussen de 207 volt en 253 volt is.

30 de maio de 2024

slimme meter

Slimme meter niet uitleesbaar, 1e melding dateert uit 2022. Nog steeds géén oplossing. Terwijl je wel elke maand betaalt voor de apparatuur.

18 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

de service en deskundigheid is heel…

de service en deskundigheid is heel slecht , monteurs van enexis die ter plekke de uitspraak doen de hoofdkabel moet vervangen worden wegens een felle brand ,worden door een ondeskundig management die foto's van een brand beoordelen die de monteurs ter plekke hebben gemaakt , afgewezen !!! gelukkig heeft een storing monteur van de gas , ingegrepen en alles onveilig verklaart , echter pas na 4 weken te liggen telefoneren met de klantendienst die dit woord niet mag gebruiken want het is een afschuifafdeling

25 de abril de 2024

Arogantie ten top

Arogantie ten top.

Ze maken een vergissing met een ander gebouw maar willen er niet over praten we gaan niet met u in discussie telefoon er opgelegd. Sorry maar is weer een vrouw die denkt even hoog van de toren te moeten blazen. Inmiddels help radar word weer iets moois

10 de maio de 2024

Enexis en compensatie

Mijn dochter is onlangs met stroomstoring. Bij opstarten van het netwerk is naar alle waarschijnlijkheid en bevestigd door een deskundige haar tv door piekbelasting stuk. Enexis stelt dat het aan (tv is nog geen 5 jaar oud) ligt en biedt niet eens een bloemetje aan, laat staan enige vorm van compensatie. Schandalige houding van het bedrijf

11 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Enexis bevestigd dat er een storing is…

Enexis bevestigd dat er een storing is op mijn slimme meter, men zegt dat ik voorrang zal krijgen omdat ik een dynamisch contract heb, echter in hetzelfde gesprek zegt men dat het ook maximaal 10 weken kan duren.
Ongewenst, omdat de einddatum van mijn huidige contract er aan komt, dit is schijnbaar niet de eerste keer Enexis!

19 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jaar wachttijd aanleg 3 fase?

Aanleg 3 fase ivm zonnepanelen

"Momenteel moet u, afhankelijk of u een nieuwe aansluiting of een aansluiting wijzigt, rekening houden met een gemiddelde doorlooptijd van 6 maanden tot meer dan een jaar"

Meterkast enkel naar 3 fase laten omzetten omdat Enexis eea in week 18 geregeld zou hebben. Gaat waarschijnlijk nog veel langer duren. Dus nu extra kosten maken om zonnepanelen toch op 1 fase ook aan te laten sluiten.

2 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Al vier jaar lang aan het lijntje gehouden

Al vier jaar lang geeft mijn "slimme" meter van Enexis geen meterstanden door aan mijn energie leverancier. Al vier jaar lang wordt mij verteld, dat men er aan werkt om tot een oplossing te komen. Helaas lukt dat de technici van Enexis niet. Misschien beter om slimme technici te installeren, i.p.v. slimme meters. Want aan neuspeuteraars hebben we niets.
Getelefoneerd, met de vraag wat er tot nu toe aan gedaan was, maar ik kreeg geen antwoord en toen ik aanhield een antwoord te willen (eventueel op mijn e-mail adres) werd mij verteld dat dit niet zou gebeuren en verbrak de onbeschofte telefoniste het gesprek.
Hetgeen mij doet vermoeden, dat er in al die jaren helemaal niets aan is gedaan.

20 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schade na controle van de slimme meter

Na controle van de draden (op verzoek van Enexis zelf) naar de slimme meter is er op 1 groep kortstondig 400 Volt gezet. Resultaat een kapotte CV, diverse adapters doorgebrand, KPN monteur nodig, centrale afzuiging badkamer doorgebrand, koelkast kapot, afzuigkap kapot, koffieapparaat stuk, waterkoker stuk en diverse lampen doorgebrand en nu maar hopen dat we niets gemist hebben.

tijdens het gesprek wat de monteur (2e want de eerste monteur wist niet meer wat hij had gedaan) met het kantoor had vroeg het kantoor of de klant kon mee luisteren met het gesprek (rare vraag is dat). Ja zij de monteur. Het werd even stil en toen werd er gezegd :"vertel maar aan de klant dat hij op de site een schadeclaim kan indienen". Dat heb ik dus ook gedaan. Ben wel benieuwd hoe het nu afgehandeld gaat worden.

14 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klacht over een aanvraag van verlichting in de meterkast

Klacht over een aanvraag van verlichting van 3 x 40 naar 3 x 25 ampère. Ik ben woest. Ik 15 januari een aanvraag gedaan. Daarna heb ik 3 x gebeld om te vragen wanneer er een monteur komt. Het zou 6 - 8 weken duren. Geen contact vanuit Enexis. Ik zit nu in week 9 na de aanvraag. Ik heb net eerst een uur aan de telefoon gezeten om iemand aan de lijn te krijgen. Krijg ik iemand aan de lijn, kan ik nog tot 8 april wachten.

1. 15 januari betaal ik 300 euro en moet dan 6 - 8 weken wachten op mijn product.
2. In week 9 bel ik Enexis, omdat ik niets hoor vanuit Enexis.
3. Na week 9 kan ik nog 3 weken wachten op een verlichting in mijn meterkast. Deze werkzaamheden duren max. 15 minuten.
4. Ondertussen lopen mijn kosten van onnodig 3 x 40 ampère op. Wie gaat dat betalen?
5. Worden er überhaupt telefoongesprekken gebruikt voor trainingsdoeleinden? Dat is wat ik constant krijg te horen als ik aan de telefoon hang. Wat verandert er daardoor?

Ik wil graag eerder geholpen worden. Ik heb nu het gevoel met een kluitje in het riet te worden gestuurd. Enexis: communiceer met je klanten. Vanwege afhankelijkheid van klanten komen jullie hier mee weg. Een ander soortige firma zou ter ziele gaan.

14 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schade ontstaan na bezoek monteur

Schade ontstaan na een check/vervanging van een draad naar de slimme meter. Gevolg? Hoofdschakelaar kapot en diverse apparaten kapot door een stroompiek. CV ketel, omvormer van de zonnepanelen, opladers, media speler en stekkerdozen doorgebrand. Enexis geeft niet thuis omdat de hoofdschakelaar onder onze eigen installatie valt... Leuk bezoekje met €2000 schade.

29 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik woon in de Coevering in Geldrop en…

Ik woon in de Coevering in Geldrop en een paar weken geleden heeft Enexis bij ons op de parkeerplaats en in de straten heel veel lantaarnpalen uitgezet en nu is het zo donker dat je slecht zicht hebt als je buiten loopt. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt en ik woon hier al 41 jaar in de flat. Is dat soms om de laadpalen voor de elektrische auto's te compenseren? Ik vind dit geen stijl het is hartstikke onveilig en de autodieven en plunderaars kunnen vrij hun gang gaan. Is daar wel aan gedacht????

21 de fevereiro de 2024

Idioten

Idioten

Niet savonds laat om half 10 op een door de weekse dag lopen aanbellen. Plus dit is al de 2e keer in 3 maand ofzo. En hoe komen ze in de potiek? Vraag je door de deur is het belangrijk of ik het van die verkoop rommel. Neee het is heel belangrijk blablabla, zo word ik natuurlijk nooit klant he. Irriteer me al voordat ik ooit klant bij ze ben.

19 de fevereiro de 2024

Shit netbeheerder!!

Al maanden kan ik de gasmeter niet uitlezen, Vattenfall stuurt mij natuurlijk door naar onze beste netbeheerder Enexis, die geven idd aan dat er een storing is met uitlezen van de gasmeter maar niet kunnen aangeven waar het probleem zit.
Dit moet uitgezocht worden en ze weten niet waar ze moeten beginnen???!
Ik zeg stuur een monteur en kijk de meter na en zorg dat het Simkaartje vervangen wordt, geven ze aan dat da niet zo simpel is, 🤔. Maar goed, die dame aan de telefoon weet niet beter en heeft haar handboekje voor wat ze moet zeggen. Nu maar weer afwachten of onze “slimme meter” gerepareert kan worden!! Bedankt slimme Enexis! Gr Enrico

14 de fevereiro de 2024

Enexis = graaiflatie

Stroomstoringen zijn aan de orde van de dag in Enexis gebied. Zo ook tijdens carnaval. Maar de directeur van Enexis zit er iig warmpjes bij. Ook volgens Google.

10 de fevereiro de 2024

🖕🏻Enexis

Ik heb geen eerdere brief niks binnen gekregen met de mededeling dat een monteur over een paar weken (wettelijk 2 weken op voorhand) in me meterkast moest zijn om een of andere ?!gaskoppeling?! te kunnen vervangen.... en toch word er doodleuk een dreigbrief, nota bene op me VOORDEUR geplakt met de mededeling als ik niet zou reageren op de brief die ik helemaal NIET heb ontvangen dat me gas dan werd afgesloten.... om iedereen ff uit deze slechte droom te wekken, zolang je net als ik gewoon altijd netjes op tijd je rekeningen betaald hebben ze geen enkele poot om op te staan! Toch wil ik er even bij zeggen dat deze actie van Enexis vrij kinderachtig en ook heel achterbaks is... dit gaat nog een staartje krijgen want ik laat me door niks en NIEMAND bedreigen en of chanteren🖕🏻👊🏻💪🏻

29 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Medewerkers werken langs elkaar heen

Onze elektriciteitsmeter is stuk sinds een paar maanden. Afspraak met Enexis gemaakt over het vervangen van de meter, zou gebeuren op 6-2 2024, tussen 10 en 12 uur. Maar er gaat veel mis.

1) Twee weken eerder staat er een ons onbekend bedrijf (Visser & Smid Hanab) op de stoep om de meter te vervangen. Zij lopen 'op de bonnefooi' (hun woorden) door de wijk om dat te doen. Bij navraag stelde netbeheerder Enexis dat Visser & Smid Hanab een onderaannemer was. Het ging om 'schouwingen' waarover geen afspraken worden gemaakt met klanten.
Dit is toch bijzonder vreemd. De reden van het bezoek, zei Enexis, was dat onze meter zich op een moeilijk bereikbare plaats zou bevinden. Onzin, de medewerkers van Enexis kunnen er al jaren zo bij. Enexis moet niet zonder afspraak onderaannemers op pad sturen met een voor de klant onduidelijke opdracht en het bedrijf moet zijn ervaringskennis met de klanten op orde hebben.
2) Op 6- 2 verschenen er om 9 uur twee mensen van Nexis.
a) Zij meldden dat zij een afspraak hadden gemaakt tussen 8 en 10 i.p.v. tussen 10 en 12 , zoals met ons was afgesproken.
b) Ze wisten NIET dat de meter stuk was.
c) Ze wisten NIET waar de HAK (?) zat, dat bleek bij navraag bij de buren te zijn en die waren niet thuis.
d) Ze wisten niet zoals wij twee jaar geleden hadden aangegeven, dat wij GEEN slimme meter wilden.
De mannen zijn onverrichterzake vertrokken. Ondertussen moet ons verbruik geschat worden.

Een chaos. Iedereen werkt langs elkaar heen!

6 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gisterenavond ook Kassa gezien?

Gisterenavond ook Kassa gezien?
Enexis liet mij toentertijd geloven dat een slimme meter per 1 jan 23 verplicht was.
Nu blijkt hij waarschijnlijk als de eerste kamer instemt met afbouwen saldere pas per 1 Jan 25 verplicht is!
Dus had ik minimaal nog 2 jaar gebruik kunnen maken van mijn oude vertrouwde terugdraaimeter met alle voordelen vandien.
Nu mag ik aan budget energie boete betalen voor teruglevering en krijg ik al 2 jaar een lagere vergoeding voor mijn stroom die ik zelf heb bekostigd met aanschaf van zonnepanelen!
En dat noemen ze eerlijker tav mensen die geen zonnepanelen hebben aangeschaft, die krijgen zelfs gratis stroom!
En dat noemt ons Robje duurzaam terwijl zonneparken wel alle voordelen houden!
We worden telkens gewoon genaaid stelletje opportunisten zijn het!🤑

Update 5 feb 23
En nu gaan ze ons ook extra belasten met kosten leiding beheer omdat ze al jaren achterlopen met onderhoud ed!
En de aandeelhouder spint er garen bij alles privatiseren en liberaliseren we zouden er beter van worden volgens oud minister Brinkhorst (D66)

3 de fevereiro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.