Engrosservice Avaliações 463

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svarer ikke på henvendelser på mail, enda etter flere mailer er send. Holder ikke leveringstid etter det som står på nettsiden, bestilte en vare for 3uker siden. Ikke fått noe sporingsnr enda, svarer... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpte en elektrisk firhjuling hos engrosservice. Det tok mye lenger tid før varen kom enn jeg fikk beskjed om. Prøvde å kontakte de uten hell, ble ringt opp av en sur og frekk mann som var skikkelig... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Beware, Fake company

They have not delivered my order. Delivery time was supposed to be around five days. I have been waiting for one month. They do not answer phone calls. Emails to their customer service bounce back.
I have also asked to cancel my order, but no response.

Folks at Engrosservice: If you see this message, can you please take the honorable way out of this mess, and cancel my order?

15 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

7 veckor har gått nu och ingen leverans…

7 veckor har gått nu och ingen leverans ännu, norska delen svarar inte på mail eller telefon, den svenska gör det vilket är positivt men usla på leveranserna skyller på fraktbolagen, de har bytt från postnord till schenker men inget bättre där, då de skicka leveransen till fel ort och stått där i över 1 vecka nu. Vill ni ha er leverans så köp på annat ställe jag kommer aldrig köpa nått mer härifrån. // Håkan

17 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Null svar, null service, styr unna

Kjøpte vedkløyver, 34t "turbo" variant i 2023, levert 2024. Den fungerer som forventet i ca 4t før den spiser opp reimene grunnet feil på reimstrammer. Forsøkt å oppnå kontakt med dem men de svarer ikke etter over en måned med forsøk nå.

Endt opp med å reparere det selv, som er greit nok, men at jeg må kjøpe nye reimer og reparere et helt nytt produkt er litt for dumt.

Lurt å lese anmeldelser og erfaringer fra andre, det har jeg lært til neste gang.

Engrosservice kan pga dette på ingen måte anbefales (med mindre du bor like ved der de fysisk holder til, så du kan banke på døren til du får svar, da funker det kanskje bedre).

7 de junho de 2024

Dårlig oppfølging ved reklamasjoner

Bestilte en atv til guttungens 5 årsdag, lykken var stor da han pakket ut denne og fikk kjøre atv. Den holdt vel 6 ganger før det røk noe i "easy starten" sendte de en epost uten å få svar. Har enda ikke hørt noe, og jeg mener når de selger utstyr til barn så må de hvertfall være på ballen når det gjelder reklamasjoner. En veldig skuffet 5 åring som ikke får kjørt noe mer. Utrolig dårlig oppfølging fra dem.

15 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Styr unna Engrosservice !!!!!!!!

Noe mer useriøst nettselskap skal du lete lenge etter. Kansellerte en ordre både skriftlig og muntlig ( da jeg endelig kom igjennom på telefon) Mail svarer de aldri på. Heldigvis har jeg blitt klok av skade så jeg tok betalingen gjennom Klarna. I dette tilfellet får jeg nå stadig purringer fra Klarna på fakturaen på det kansellerte produktet. Ingen varer, kun en faktura

15 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I brought MINI ATV 50CC

I brought MINI ATV 50CC. I can't express how much I love this product. From its sleek design to its outstanding performance, every aspect of this device screams quality. I use it daily and it has never let me down. 5 stars without a doubt!

10 de fevereiro de 2024

Sjokkerende dårlig kundeservice

Hvis du får det du skal ha, så får du håpe alt er ok, og at du ikke må forholde deg til deres kundeservice. Basic forbrukervern og rettigheter vet de ikke hva er for noe. Nesten like dårlig som deres kundeservice.

10 de janeiro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Billiga skräpmaskiner

Beställde en ganska dyr maskin. Har kört den sporadiskt i snart 2 år. Direkt vid leverans märkte jag att det var rätt dålig kvalitet på det mesta. Bultar lossnade vid första körningen och försvann. Jag är van med mekanik och har ett rimligt dragmoment i bultar jag drar år. Trots detta har jag lyckats gänga ur två bultar i godset som jag fått gänga om. Klent gods helt enkelt.

Jag fick punktering ganska snart som jag lagade, efter ca två månader. Då passade jag på att kolla lufttrycket i även det hela däcket. Då insåg jag att däcktrycket var mer än dubbelt så högt som stod anvisat på däcket, 8 bar! Jag såg också att det var fullt av små sprickor i gummit. Och jag har alltid maskinen förvarad i uppvärmt utrymme och såklart inte i solen, så det är antingen gammalt vid leverans eller så var det övertrycket.

Utöver detta har jag fått modifiera maskinen med relativt avancerade metoder, såväl fått svetsa och producera lite egentillverkade distanser för att maskinen ska göra sitt jobb.

Tre stjärnor för att jag fick bra bemötande via telefon när jag ringde kundservice. Men verkligen undermålig maskin.

18 de janeiro de 2023

Ekstremt useriøst firma!!

Et mer useriøst firma skal du lete lenge etter. Ifølge dem har man ingen forbrukerkjøpsrettigheter. Truer med å kansellere ordren fordi jeg ville melde saken til forbrukertilsynet, og når jeg varslet de om saken, så kansellerte de ordren internt, men pengene mine har de fortsatt. Ventet på en vare siden slutten av august, og det er bare fanterier de kommer med, hvis de i det heletatt svarer når de blir kontaktet. Styr unna dette selskapet !!

12 de dezembro de 2023

Styr unna dette firmaet

Styr unna dette firmaet, de kommer med uttalelser de ikke vet noe om, kjøpte desverre 2 linhai 300 2021 modeller fra dem, noe jeg smerterlig angre på. Firma kommer med utaelser om at det er manglende vedligehold, ikke tatt service osv, kjøpte maskinen i september 2021 og allerede i januar røk starteren og man måtte starte med tang. Sluttet brått å fungere under brøyting og det begynte å ryke fra ledningsnettet når den ble forsøkt startet, var svidd ledningsnett, dette burde gått på garanti, men verksted som ikke er godkjent dekket bare halvparten av det. De mener at total reprasjon er på 23000kr og vi skal betale 10000 og hadde da fremdeles garanti.
Den ene ble hentet tilbake etter reprasjon og ble tatt en testrunde med. Etter å ha skrudd av tenningen, ville den ikke starte igjen når vi skulle bruke den.
Hvordan kan de begrunne med at de er ikke tatt vare på når vi har 2 Stk og samme feil men 2 ulike eiere?
leder av firma nå driver å truer på sms om at de skal sette faktura i mitt navn, men det er ikke jeg som står på¨kjøpskontrakten.
De truer med at jeg skal måtte betale hele summen eller hente innen en uke og betale. Ellers vil de kreve lagerleie. Sørg for at all kommunikasjon med drivere av dette firma foregår skriftlig, for de står ikke for det som er blitt sagt. Gjør alt de kan for å skylde på kunden.

15 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikke kast bort tiden din på å bestille herfra

Bestilte finne til sup fikk finne til kajak . Ringte han svarte og sa han skulle sende ny del og retur seddel på den feilplukken jeg hadde fått . Der stoppet det ingen flere svar også eller ny del .

Bruke også en uke på å sende ordre som var feilplukk

Desverre leste jeg ikke her før bestilling.

17 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Neineinei og atter NEI !!!

Neineinei og atter NEI !!!!
Æ bor langt opp i gokk å sku spare en høvding tenkte æ ved å bestille noe til barnebarnet, å nettsia demmes ser flott og seriøs ut,så la inn bestilling og valgte 30 dagers via klarna.(takk o lov)
De her karan svare ikke på mail, fikk tak i en fyr på telefon, å han lot mæ nesten ikke slippe til ordet, og prata som om æ måtte da forstå at dem ikke kunne ansette flere folk bare for å svare på mailer!??
Etter å ha tenkt mæ litt om (les:kommet over sjokket) så sendte æ mail å kansellerte bestillingingen pga feilinfo på nettsiden og en kundebehandling som ikke ligne rævva!
Samme kveld får æ ny mail hvor dem takker for bestilling??? Og har forlenget fristen hos klarna.
Svarer at denne bestilling er kansellert, vennligst kontakt klarna for kansellering.
Hører ingenting!!!!
Ny laaaang mail skrives til kundedervice med kopi til en annen også ,og nå har de rett og slett blokkert meg, så denne blir etter gjentatte forsøk ikke levert får jeg tilbakemelding på.
Hæ?? Men ka i hælv....
Sender samme mail fra annen mailadresse ,og kontakter klarna om problemet.
Og nå,ved hjelp av Klarna,etter alt styret, for mye styr ble det,får jeg kansellert ordren.
Føler trang til å bruke noen skikkelige nordnorske kraftsalver om denne såkalte bedriften men......STYR UNNA !!!

2 de agosto de 2023

Stay Away From This Company - Never Purchase From This Place

On 21/10/2022, I ordered a scooter (I scoot sparkesykkel s5 pro 600W) from EuroShopper Group AS through a website called EngrosService.no and received it on 28/10/2022. I paid for the purchase with Klarna service. But due to quality defects upon receival, I chose to return it back to the shop on 01/11/2022 with refund option. Everything was settled between EuroShopper Group AS, Klarna and me.

However, on 03/04/2023, I received a confirmation order which I never made from Engross Service. I did reply to them that there must have been a mistake since I had never ordered the product. And the company never replied to my email. What they did instead was to send the bespoke bill to Kravia AS so Kravia could ask me for the money on their behalf. I have constantly been disturbed ever since. Kravia AS has been sending me mails, text, calls and even looked up my private credit rating. They have finally sent the case to the police.

21 de outubro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais