Das Sytem ist unfassbar unübersichtlich, nicht intuiitiv und sehr teuer. Zudem auf Apple Produkten nicht kompatibel
Veja o que dizem as avaliações
Fredag den 15. maj spurgte jeg Eovendo, hvorfor jeg ingen udbetaling havde fået. (jeg har valgt udbetaling hver fredag). Fik dette automatsvar den 19. maj: "Vi besvarer din henvendelse alle hve... Ver mais
A empresa respondeu
Idéen om en cashback side er god, og Eovendo har gode tilbud og et stort udvalg. Desværre er siden enormt dårligt sat op, og deres service er nærmest ikke-eksisterende. Der er hele tiden tekniske prob... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig fint, desværre sker der rigtig ofte at man ikke får cashback fra undersøgelser, trods den er godkendt. Ofte bliver man også smidt af laaaangt ind i en undersøgelse, fordi så er man pludselig ik... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Eovendo
Escrito pela empresa
Du har samtidig muligheden for at blive holdt opdateret på tilbud fra dine yndlingsbutikker via nyhedsbrev, SMS og iOS/Android mobilapp.
Eovendo tilbyder også analyser på vegne af analyseinstitutter, der belønner dig økonomisk!
Med over 500 webshops, der inkluderer rejser, forsikringer, mode, skønheds- og sundhedsprodukter og meget mere, er der noget til enhver onlineshoppers smag.
Sådan virker det:
- Du går ind på en webshop via Eovendo.com.
- Du køber produkter eller services som du plejer.
- Eovendo deler derefter pengene, kaldet cashback, med dig – helt gratis.
- Din optjente cashback kan udbetales direkte til din bankkonto, PayPal-konto eller bruges på gavekort.
Informações de contato
Kalevankatu 30, 00100, Helsinki, Finlândia
- info@eovendo.com
- eovendo.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fremragende side.
Fremragende side.
En side med mange gode tilbud og rabbatter.
kan rigtig godt lide eovendo
kan rigtig godt lide eovendo - og har fundet rigtig mange forskellige butikker som giver procenter retur ved at være koblet op på eovendo..
så kan varmt anbefale man tilmelder sig
for så vidt ok
for så vidt ok, men mange købstilbud på ting jeg ikke har brug for
Jeg syntes at det er det samme som i…
Jeg syntes at det er det samme som i tilbyder hele tiden selvom jeg har skrevet til jer at jeg ikke spil på den slags spil
Jeg synes at det er en god app
Jeg synes at det er en god app. Kan godt lide skraber.
Jeg vil godt sige god for Eovendo..De…
Jeg vil godt sige god for Eovendo..De laver en lille bommert i ny og næ.Men ikke mere end det er til at leve med.
Super cashback site
Det er nemt at tjene penge på den
nemt og overskueligt
Det fungerer bare
Det fungerer bare, dog savner jeg mine små filmklip (reklamer )
Let tilgængelig side
Let tilgængelig side. Nem at navigere på.
Interessant
Alt er perfekt
EN HEL IGENNEM OVERSKUELIG SIDE
Super fin oplevelse..😊
fejl
Har i mange uger meddelt jer,at skrab & vind 0,10kr ikke virker, intet svar, og den virker stadig ikke

Resposta da Eovendo
Startede med 25 øre hver gang der var…
Startede med 25 øre hver gang der var skrabelod, nu er man nede på 10 øre, så det tager tid og få fyldt lidt op, lidt æv æv.
afleveret hurtigt som aftalt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.