Das Sytem ist unfassbar unübersichtlich, nicht intuiitiv und sehr teuer. Zudem auf Apple Produkten nicht kompatibel
Veja o que dizem as avaliações
Fredag den 15. maj spurgte jeg Eovendo, hvorfor jeg ingen udbetaling havde fået. (jeg har valgt udbetaling hver fredag). Fik dette automatsvar den 19. maj: "Vi besvarer din henvendelse alle hve... Ver mais
A empresa respondeu
Idéen om en cashback side er god, og Eovendo har gode tilbud og et stort udvalg. Desværre er siden enormt dårligt sat op, og deres service er nærmest ikke-eksisterende. Der er hele tiden tekniske prob... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig fint, desværre sker der rigtig ofte at man ikke får cashback fra undersøgelser, trods den er godkendt. Ofte bliver man også smidt af laaaangt ind i en undersøgelse, fordi så er man pludselig ik... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Eovendo
Escrito pela empresa
Du har samtidig muligheden for at blive holdt opdateret på tilbud fra dine yndlingsbutikker via nyhedsbrev, SMS og iOS/Android mobilapp.
Eovendo tilbyder også analyser på vegne af analyseinstitutter, der belønner dig økonomisk!
Med over 500 webshops, der inkluderer rejser, forsikringer, mode, skønheds- og sundhedsprodukter og meget mere, er der noget til enhver onlineshoppers smag.
Sådan virker det:
- Du går ind på en webshop via Eovendo.com.
- Du køber produkter eller services som du plejer.
- Eovendo deler derefter pengene, kaldet cashback, med dig – helt gratis.
- Din optjente cashback kan udbetales direkte til din bankkonto, PayPal-konto eller bruges på gavekort.
Informações de contato
Kalevankatu 30, 00100, Helsinki, Finlândia
- info@eovendo.com
- eovendo.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rimeligt godt men der kunne gerne være…
Rimeligt godt men der kunne gerne være lidt spil ell lign som i opstarten det andet er ok men lidt ensformigt
Forbedring ønskes.
Efter at have været med i mange år, er jeg mere eller mindre faldet fra. Bonus er for lille og der mangler power på annoncerne. Da samtidig Jyskgavekort krævede flere bonuskroner, blev det hele uinteressant. Ideen er ellers vældig god. Vi mangler squ en gulerod.
Gode tilbud.
Der er altid mange gode tilbud, at vælge imellem.
Nemt måde at tjente penge mens du…
Nemt måde at tjente penge mens du shopper 😊 Har fået flere ‘gratis’ gavekort fra eovondo, Så kan anbefales 👍
SUPER STED
SUPER STED, GODE POINT DERMED PENGE AT TJENE, KAN VIRKELIG ANBEFALES, GODE SKRABELODDER HVOR MAN HVER DAG TJENER PENGE, SAMT DE FORRETNINGER MAN HANDLER MED, GIVER GODE RABATTER/PENGE
skuffende og dårlig
der er en app men den virker ikke og de fleste af de cashback man skal have giver den ikke så man skal kontakte kundeservice

Resposta da Eovendo
jeg har været medlem og var tilfreds…
jeg har været medlem og var tilfreds indtil at besvarelserne kun gav kr. 010 og i gennemsnit kun 2 pr. dag. Jeg vil ikke bruge tid på så lidt

Super dejlig hjemmeside
Super dejlig hjemmeside hvor man kan gøre et godt købe og få penge i hånden igen til at kunne købe mere godt
Nem og overskuelig
Nem og overskuelig. Ønsker du at tjene lidt penge kan du bruge cashback systemet. Jeg vil varmt anbefale siden
jeg har i mange år været medlem og i…
jeg har i mange år været medlem og i starten fik man 25 øre pr skrab og der var altid 3 nu er der kun to og man får kun 10 øre pr skrab.
Eovendo har virkelig udviklet sig hvad cashback andgår men det havde været bedre med kontanter ind procenter
Lidt ekstra på kontoen.
Mangler du lidt lommepenge så bliv medlem af Eovendo, ind imellem kan det godt betale sig.
Dårlige gratis tilbud
Dårlige gratis tilbud, du skal skyde penge i det, men modtager det altid alt for langt i fremtiden, udbetaling har de heller ikk styr på

Resposta da Eovendo
Virkelig god side/app hvor man kan få…
Virkelig god side/app hvor man kan få nogen rabatter mm
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.