EP:Tummers Avaliações 1.617

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bij deze winkel een dreame x50 ultra complete gekocht. Super robot stofzuiger met dwijl functie. Ze waren zeer vriendelijk en behulpzaam zelfs 5 minuten voor sluitingstijd. Kreeg zelfs een karretje me... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verkopen mij een showmodel printer die…

Verkopen mij een showmodel printer die na 1 week stuk is (was volgens de medewerker natuurlijk niks aan de hand) ik laat de medewerkers zien dat die stuk is voor hun eigen ogen. En hun enigste argument is je hebt de originele doos niet. Ik heb de printer daar gelaten en geen geld terug gekregen voor dat product, dames en heren ga allemaal naar ep tummers waar ze je zeggen dat je een toontje rustiger moet doen nadat ze je kapotte zooi verkopen! Groetjes iason sarakatsianos uit venlo!

23 de abril de 2026

Alles was perfect

22 de abril de 2026

Beste Frans,

Bedankt voor je review. Fijn dat alles perfect verlopen is en jullie tevreden zijn.

service vakkundig personeel

service vakkundig personeel

22 de abril de 2026

Beste Jan,

Bedankt voor je review. Goed om te zien dat je zo tevreden bent over de collega's en de service.

Echte service!

Afgelopen weken heeft de filiaalmanager van Tummers Panningen bewezen wat echte service is. Ik had namelijk aanhoudende problemen met mijn gekochte apparaat wat door de fabrikant steeds maar weer niet fatsoenlijk werd opgelost. Uiteindelijk heeft hij de zaak opgepakt met de fabrikant en heeft hij een nieuw apparaat (van een ander merk) voor mij geregeld. Dit is nou wat echte service is 👌. Super fijn, dankbaar🙏!

17 de abril de 2026

Beste Meeke,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de collega je zo goed heeft geholpen en dit samen met de fabrikant tot een passende oplossing heeft gebracht. We geven je complimenten zeker door.

Je wordt goed geholpen

Je wordt goed geholpen. De verkopers zijn behulpzaam en deskundig

21 de abril de 2026

Beste Geelen,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat jullie de collega's als behulpzaam en deskundig hebt ervaren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle service door mensen met…

Super snelle service door mensen met kennis van zaken

17 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering en de uitleg goed zijn verlopen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op zoek naar een stofzuiger

Vandaag bij EP Tummers Roermond wederom zeer goed geholpen door Rik. We waren op zoek naar een stofzuiger en met alle kennis, klantvriendelijkheid en geduld hebben we voor ons gevoel de juiste keuze kunnen maken. Rik wederom super bedankt!!

18 de abril de 2026

Beste De Vries,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat jullie zo enthousiast zijn over de hulp van mijn collega. Ik deel jullie compliment graag met hem. Ik wens jullie veel gebruiksgemak met de nieuwe stofzuiger.

Prima service

Alles naar wens verlopen.

16 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de service naar tevredenheid was.

Goede uitleg.

Goede uitleg.
Kortom we werden netjes te woord gestaan.

18 de abril de 2026

Beste Leeuwen,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat jullie goed te woord zijn gestaan en de uitleg naar wens was.

Prima

Alles conform afspraak

Beste Jos,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen.

Vriendelijk

Vriendelijk, goede uitleg, alles perfect gegaan, snelle levering

Beste Diana,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent en alles goed is verlopen. Veel plezier van je aankoop.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wasmachine en wasdroger gekocht

Wasmachine en wasdroger gekocht, afgesproken dat de wasmachine van 11kg. zou worden geleverd. Werd 9 kg geleverd. Ook een aktie van Samsung stofzuiger was van toepassing. Helaas beide niet ontvangen. Verkoper zou nog een toelichten sturen hoe je dit moest aanvragen. Nooit ontvangen. Nu afwachten hoe de service is.

10 de abril de 2026

Beste J,

Bedankt voor je feedback. Als je iets besteld is het ook de bedoeling dat je dat product ontvangt en niet een andere machine. Ook wat je aangeeft met de actie van de stofzuiger, kunnen wij je helpen, vermoedelijk gaat dit om een cashbackactie vanuit Samsung.

Graag kom ik met je in contact om te kijken wat er verkeerd is gegaan en hoe ik je kan helpen. Ik kan je helaas aan de hand van deze informatie niet terugvinden in ons systeem. Je kan contact opnemen via info@eptummers.nl.

Wasmachine Samsung kopen

Ze waren behulpzaam en reageerden snel

Beste Mohielddin,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat we je goed hebben kunnen helpen.

Goede behulpzame service

Goede behulpzame service. Er wordt ruim de tijd voor de klant genomen. Personeel denkt mee in oplossingen.

Beste Inge,

Bedankt voor je review. Goed om te zien dat je zo tevreden bent over de service en de hulp van mijn collega.

Goed kundig personeel

Goed kundig personeel. Fijne winkel

11 de abril de 2026

Beste Reijans,

Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de winkel en de collega's.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo miła i profesjonalna obsługa

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zakup dotyczył ekspresu Jura S8 , Pan ktory nas obsługiwał zasługuje na najwyższą ocenę . Sklep bardzo dobrze zaopatrzony . Wszystko co potrzebowałam do ekspresu również zakupiłam na nic nie musiałam czekać

Beste Krystyna,

Dziękujemy za miłą recenzję. Cieszę się, że mój kolega był w stanie pomóc Państwu tak dobrze i uprzejmie. Życzę Państwu wiele radości z użytkowania nowego ekspresu do kawy.

Service

Altijd goede service

Beste Victor,

Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat de service helemaal naar wens was.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en goede kwaliteit

Goede service , duidelijke uitleg, drinegn je niets op.

Beste Gerrie,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de service en de uitleg.

Prima geregeld

Prima geregeld

11 de abril de 2026

Beste Geert,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Danique van EP:Tummers

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.