EP:Tummers Avaliações

1.871
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De medewerkers waren ontzettend hulpvaardig, kundig en vriendelijk. De aankoop ging gepaard met enige hobbels van onze kant maar er werd steeds weer even netjes en rustig gereageerd. We voelen ons geh... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Aan een onlangs gekochte Liebherr koel-vries combinatie treedt een probleem op, de groentelade koel tot 0 graden. Nu heb ik al twee maanden verzocht om een reparatie. Het woord is telkens we informere... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel goed en vakkundig geholpen door de verkoper met een goed verhaal en duidelijke uitleg over vriezer en koelkast. De prijs was niet te hoog, waardoor ik mijn aankoop deed. De zeer goede service v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Werd goed behandeld een product konden ze niet gelijk vinden wat besteld was hebben zeker 20 min liggen zoeken daarna toch gevonden hebben ons nog na gelopen maar waren al weg toen ons op gebeld dat... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.871)

522 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Installeren tv

Ze waren zeer behulpzaam en zelfs de oude tv hebben ze aangesloten. Zeer tevreden over de installateurs. Complimentjes

21 de agosto de 2026

Beste Vullings,

Bedankt voor je review en het compliment. Ik deel dit compliment graag met mijn collega's. Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede uitleg van aangekochte producten…

Goede uitleg van aangekochte producten tevens goede uitleg over het eventuele nog aankoop van andere producten

Beste Hans,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de uitleg van mijn collega's zo prettig hebt ervaren. We helpen je graag de volgende keer weer verder.

goede correct service

17 de agosto de 2026

Beste Bos,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de service naar tevredenheid was.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op de site zag ik een steelstofzuiger…

Op de site zag ik een steelstofzuiger van Samsung met een gratis 2e accu voor 156€. Ik ben gister naar Geleen gereden om te kijken. Daar kreeg ik te horen dat ze er geen maar hadden. Toen ik thuis kwam heb ik op de site gekeken. En daar stond dat ze er wel nog hadden. Toen heb ik contact gezocht met de winkel. Ik kreeg te horen dat ze er wel nog 1 hadden liggen. Die hebben voor mij apart gelegd. Vandaag ben ik terug gereden naar de winkel. De steelstofzuiger was geen probleem. Maar de gratis 2e accu wel , want die zat er natuurlijk niet bij. Schijnbaar was het een actie van Samsung wat niet vermeld staat op de site. En nu geld de actie niet meer. Dus ik heb pech gehad. Als ik die wil moet ik die zelf betalen. Maar goed dat ik het vantevoren nog heb gevraagd. Anders had ik er geen 2e accu bij gehad. Heb hem ook niet gekocht. Het personeel moet hun eigen website in de gaten houden en eventueel aanpassen.

Avaliação não solicitada

Beste Kevin,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid met ons te delen. Wat jammer om te horen dat je hiervoor twee keer naar onze winkel in Sittard-Geleen bent gereden en dat er uiteindelijk onduidelijkheid was over de gratis tweede accu. Ik begrijp goed dat dit erg teleurstellend is, zeker omdat deze actie wel op onze website vermeld stond.

Je had er inderdaad vanuit mogen gaan dat de informatie op onze website actueel en duidelijk was. We nemen je feedback hierover dan ook serieus en zullen dit intern bespreken, zodat we hier beter op kunnen letten en dergelijke situaties in de toekomst voorkomen.

We vinden het vervelend dat dit zo is verlopen en bieden onze excuses hiervoor aan. We hopen je in de toekomst alsnog weer te mogen verwelkomen en je dan de service te bieden die je van ons mag verwachten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

F Uitstekende service en…

F Uitstekende service en productkwaliteit.

Beste Wang,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je zo enthousiast bent over de service en de kwaliteit van onze producten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer betrokken en vriendelijke…

Zeer betrokken en vriendelijke verkoper.
Mooie overzichtelijke winkel.
Heel ruim assortiment.

Beste Petra,

Bedankt voor je review. Fijn om te zien dat je zo tevreden bent over de collega, de winkel en het assortiment.

Prima levering en installatie

15 de agosto de 2026

Beste Folkers,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de levering en installatie prima zijn verlopen.

Altijd goede ervaringen gehad

17 de agosto de 2026

Beste Hamakers,

Bedankt voor je review en het vertrouwen. Leuk om te lezen dat je altijd tevreden bent over de ervaringen die je met ons hebt gehad.

Service tummers

Personeel was prima service zeer goed

16 de agosto de 2026

Beste Hennie,

Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat mijn collega's je hebben kunnen helpen en dat ook de service volledig naar wens was.

Alles ging gemakkelijk

Alles ging gemakkelijk, klantvriendelijk en snel

Beste Ruud,

Bedankt voor je review. Fijn dat alles makkelijk en snel is verlopen.

ALLES

ALLES
Goede verkopers
Klant gericht
En goede aftersale

13 de agosto de 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en mijn collega's je zo goed hebben kunnen helpen.

Geweldige service

geweldige service en geweldig personeel.

12 de agosto de 2026

Beste Frans,

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en onze medewerkers. Dat compliment geven we graag aan het team door!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I personally like a simple

I personally like a simple, uncomplicated and honest service. I always get that at Tummers.

Thank you.

Beste Sean,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en je vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat je onze persoonlijke, duidelijke en eerlijke service zo waardeert. We helpen je ook de volgende keer weer graag!

Het gehele proces perfect

Het gehele proces van informeren, advies, aankoop, levering en installatie is perfect verlopen.

Beste Maarten,

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling. Wat fijn om te horen dat het hele proces, van advies en aankoop tot de levering en installatie, perfect is verlopen. Precies zoals het hoort!

Gewoonweg goed

11 de agosto de 2026

Beste Ritzen,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Kort maar krachtig: fijn om te horen dat alles gewoonweg goed is bevallen!

Fijn om via de winkel te bestellen

Fijn om via de winkel te bestellen

12 de agosto de 2026

Beste Smeekes,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je het prettig vindt om via onze winkel te bestellen. We helpen je een volgende keer graag weer!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Geholpen door iemand die veel over wasmachines wist.

De persoon die ons geholpen heeft wist waarover hij het had. Hij was duidelijk en vriendelijk.

Beste Gemmie,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je deskundig, duidelijk en vriendelijk bent geholpen. Dat is precies de service die we graag willen bieden!

n.v.t

n.v.t. perfect

Beste Frans,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Kort maar krachtig: perfect! Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is verlopen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het persoonlijk in planningen is super…

Het persoonlijk in planningen is super vriendelijk,geeft goede teks en uitleg.

8 de agosto de 2026

Beste H. Hofmans,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je onze collega's van de planning als vriendelijk hebt ervaren en dat je tevreden bent over de duidelijke uitleg. Dat horen we graag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Keurige uitleg gekregen bij aanschaf…

Keurige uitleg gekregen bij aanschaf stoomgenerator. De voor- en nadelen van de verschillende modellen werden duidelijk toegelicht. Verkoper vroeg door waar wij de stoomgenerator voor gingen gebruiken. En gaf prima praktijk adviezen. Top service.

Beste Dolf,

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling. Wat fijn om te lezen dat onze verkoper goed heeft meegedacht over jullie gebruik en de verschillen tussen de modellen duidelijk heeft uitgelegd. Juist dat persoonlijke en praktische advies vinden we erg belangrijk. Veel plezier met jullie nieuwe stoomgenerator!