Vår hund rymde och blev tyvärr påkörd. Påväg in till djursjukhuset ringde jag och berättade vad som hänt och att jag var ensam med en 5-åring. när jag kom fram kom det två tjejer och tog hand om mitt... Ver mais
Fick snabb hjälp och vård när vår hund drabbades av ormbett. Fick remiss från hemkliniken som påbörjat behandling och blev sedan intagna på en gång när vi kom fram. Fick sms från veterinären om status... Ver mais
Egna tidigare erfarenheter. Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramati... Ver mais
Dyra och det blir alltid merkostnader för att de ska tjäna så mycket som möjligt. Mycket omständigt, skulle fixa pass till min hund, fick vänta länge och fick kontakta flera tidigare veterinärer för a... Ver mais
När ditt djur behöver vård - hjälper vi till med litet som stort. Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering.
Suécia
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Proffsigt och omhändertagande

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Superbra personal som alla var väldigt inkännande och kunniga. Vi fick verkligen den bästa hjälpen för vår hund.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Vänligt, omtänksamt och snabbt utan att vara stressigt.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Trevligt bemötande och veterinären var mycket förstående gällande min rädda hund och anpassade undersökningen för att det skulle bli så bra som möjligt för honom

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Gick fort att få tid och bra upplevelse för Astrid med goda råd om mat och tänder

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Alltid bra bemötande och jag är alltid nöjd med utförandet och hanteringen av mina Norska Skogkatter. Vänligen matte Eva-Helen och Bellela 9 år. Tacksam att ni också har en superduktig vetrinär som är speciliserad på kattsjukdomar. Tacksam att ha ett djursjukhus med 24/7 inom räckhåll, det är många som inte har den tjänsten i sin stad/samhälle. Är sååå tacksam att ni finns i Östersund.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Alltid trevlig bemött av all personal. Är så fina med djur. Jag känner mig så trygg. Visar stor empati o medkänsla när man mist sitt djur.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Trevlig välutbildad och kunnig personal. Vi har jätteroligt på våra möten. Hahahaha Och vi blir så otroligt fint omhändertagna när livet tar slut också på våra älskade Sankt bernhards. Vi tackar av hela vårt hjärta från Fredsduvan's kennel ❤️

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Liten trevlig klinik som är tillmötesgående och där man blir sedd.
Engagerad personal som tar sig tid.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Ett mycket professionellt bemötande av såväl reception, djursköterska och veterinär (Christoffer Westin) . Jag fick svar på mina frågor, min hund kände sig trygg under hela besöket. Inget kändes stressigt, utan ni tog god tid på er med att försöka hitta en rimlig diagnos för min labbe. Rekommenderar varmt Evedensia, Jönköping!
Jag var glad när jag gick ut från kliniken, det bästa betyg man kan ge!

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Fint bemötande, bra service, fick tid snabbt o kunnig personal!

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Fint bemötande. Proffsiga. Även väldigt i vården av smådjur.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Lugn o fin m min unghund. Lyssnade på mig gällande hantering. Gav mig all tid jag behövde. Ingen stress. Tydlig. Förklarade noga.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Blir alltid lika väl bemött av all personal så man känner sig i trygga händer!

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Alltid vänligt bemötande och professionell personal.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Kunnig personal och alltid ett trevligt bemötande.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Trevligt bemötande, svarar snabbt. Varit lätt att få tid. Har återkommit till Villa Qrera flera gånger sedan dess.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Alltid vänliga och proffsiga i sitt bemötande Vi känner oss alltid trygga att kunna vända oss till Evidensia Djursjukhus i Sundsvall då vi har frågor eller behöver träffa en veterinär asap eftersom vår vovve har en sjukdom som kan bli sämre fort!

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.