Evidensia Djursjukvård Avaliações 945

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick snabb hjälp och vård när vår hund drabbades av ormbett. Fick remiss från hemkliniken som påbörjat behandling och blev sedan intagna på en gång när vi kom fram. Fick sms från veterinären om status... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Egna tidigare erfarenheter. Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramati... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dyra och det blir alltid merkostnader för att de ska tjäna så mycket som möjligt. Mycket omständigt, skulle fixa pass till min hund, fick vänta länge och fick kontakta flera tidigare veterinärer för a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hade akuttid för min hund och glad att de blev just Valla, toppen veterinär som fick mig att känna mig trygg och gjorde en grundlig undersökning av hans hälta. Kände mig även trygg att han blev kvar... Ver mais

Detalhes da empresa

När ditt djur behöver vård - hjälper vi till med litet som stort. Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

945 avaliações

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Väldigt trevligt och professionellt

Trevligt, tryggt och professionellt bemötande.
Stort tack!

8 de abril de 2026

Hej Henni,
Tack så mycket för dina fina ord! Det glädjer oss att du upplevde vårt bemötande som trevligt, tryggt och professionellt. Det är precis det vi strävar efter, att ge bästa möjliga vård och bemötande. Stort tack för ditt förtroende!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Duktiga veterinärer, men...

Duktiga veterinärer, men tyvärr så ska tydligen all personal sälja, sälja, sälja kosttillskott, foder och annat som jag knappast förknippar med vård. Dessutom skickar de fakturan direkt till inkasso så det blir extra kostnader, men kanske har evidensias ägare ett eget inkassobolag som också ska generera vinster? Visst är det bra att det finns akut vård för våra älsklingar, men krämarmentaliteten drar ner betyget rejält

14 de março de 2026

Resposta da Evidensia Djursjukvård

Hej Christofer, tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Vad fint att höra att du upplever våra veterinärer som duktiga. Samtidigt är det tråkigt att du upplevt det som en för säljande approach, det är inte den känsla vi vill att du ska ha. Våra rekommendationer utgår från djurets behov och ska kännas tydliga och trygga för dig som djurägare.

När det gäller fakturering och inkasso vill vi gärna förstå vad som hänt i ditt fall, då det inte ska komma som en överraskning.
Du är varmt välkommen att kontakta oss via din närmaste klinik så att vi kan följa upp detta tillsammans: https://evidensia.se/klinik/

Tack för att du hörde av dig!
Vänligen, David på Evidensia

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det proffsiga bemötande och lugnande…

Det proffsiga bemötande och lugnande för djuren

Hej Marina,
Tack för din uppskattning! Det betyder mycket för oss att höra att ni upplevde vårt bemötande som professionellt och att vi lyckades skapa en lugn och trygg miljö för djuren. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård och stöd, och det gläder oss att ni kände er nöjda.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Påskhelg och en tik som ska valpa

Påskhelg och en tik som ska valpa . Det kunde gått riktigt fel om vi inte fått komma in med henne. Väldigt fin personal som vänligt och proffsigt tog hand om oss och hunden . Värmde mat till oss i Micro . Såg till att vi förstod eftervården . Vår tik , som är misstänksam mot främmande, följde villigt med när hon blev hämtad till operation av en kvinnlig utländsk djurvårdare - jag blev häpen och glad och kände mig trygg .

3 de abril de 2026

Hej Kristina,
Tack så mycket för att du delar med dig av din berättelse! Det värmer verkligen att höra att ni fick den hjälp ni behövde under en så viktig och känslosam tid. Vår personal är dedikerad till att ge vänligt och professionellt omhändertagande, och det gläder oss att ni kände er trygga och väl omhändertagna!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så fint bemötande från er alla när jag…

Så fint bemötande från er alla när jag kom in med min spanska vattenhund Nova som hade blivit biten. Tack för er vänlighet och kompetens.

1 de abril de 2026

Hej Ulrika,
Tack så mycket för dina varma ord! Vi är glada att kunna hjälpa dig och Nova, och att ni kände er väl bemötta. Det betyder mycket för oss att kunna ge vänlighet och kompetens i svåra situationer. Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver mer hjälp framöver!

trevlig personal

trevlig personal. bra bemötande

8 de abril de 2026

Hej Marita,
Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att du tycker att personalen är trevlig och att du fått ett bra bemötande. Det är vårt mål att ge bästa möjliga service.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kom in med våran hund med misstänkt…

Kom in med våran hund med misstänkt diskbråck i ryggen,veterinären kommer in presenterade hon sig inte utan frågar bara om det är rätt hund,,ger en "hästdos" av smärtlindring och när veterinären kommer tillbaka 1,5h efter för att kontrollera smärtan så trycker hon så hårt på hundens rygg att hunden,som kunde gå någotsånär okej innan besöket,släpade nu sin bakdel helt och kunde inte stå på bakbenen alls.
Fick ingen förklaring,inga prisuppgifter utan släpptes hem med hemgångsråd att vi genast skulle börja ståträna, massera och "cykla" med bakbenen, vilket är fel enl. våran ordinarie veterinär. Hunden behöver vila i massor,flera veckor.

4 de abril de 2026

Resposta da Evidensia Djursjukvård

Hej Carola, tack för att du delar din upplevelse.

Det är tråkigt att höra att situationen upplevdes så här och vi förstår att det känns både oroande och frustrerande när ens hund mår dåligt. Vi vill gärna att du kontaktar oss direkt så att vi kan titta närmare på det du beskriver och säkerställa att dina synpunkter tas på allvar. Kontakta oss gärna på kundservice@evidensia.se så tar vi dialogen vidare därifrån.

Vänligen,
David på Evidensia

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig personal som tar sig tid och…

Trevlig personal som tar sig tid och ger goda råd

Hej Kenth,
Tack så mycket för din fina kommentar! Vi är glada att höra att du uppskattar vår trevliga personal och att vi tar oss tid att ge goda råd. Din feedback inspirerar oss att fortsätta göra vårt allra bästa för våra kunder och djur. Tack för ditt förtroende!

Underbar personal

Underbar personal, bra bemötande och rent och fräscht.

Hej Kerstin,
Tack så mycket för din fina feedback! Vi blir så glada att höra att du uppskattar vår personal, vårt bemötande samt att du tycker att det är rent och fräscht hos oss. Din uppskattning betyder mycket och motiverar oss att fortsätta leverera bästa möjliga service. Välkommen åter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag vill varmt rekommendera Evidensia…

Jag vill varmt rekommendera Evidensia Djursjukhus i Kungsbacka. Jag har alltid varit nöjd med deras bemötande, men den här veckan tog de verkligen professionellt och varmt hand om oss när vi tyvärr var tvungna att ta bort vår älskade katt. De visade stor empati, lyhördhet och värme i en så svår stund. Tack för att ni gör en så stor skillnad, både professionellt och medmänskligt.

Hej Helena,
Tack så mycket för din varma och fina rekommendation! Det betyder mycket för oss att höra att du alltid är nöjd med vårt bemötande och att vi kunde ge er stöd och värme i en så svår stund. Ert förtroende och er uppskattning motiverar oss att fortsätta göra vårt bästa, både professionellt och medmänskligt. Vi finns här för er och skänker vår varmaste tanke, och tack för att ni delar med er av era fina ord.

Hög kompetens och kvalitet

Hög kompetens och kvalitet. Snabbt omhändertagande av vår hund samt trevligt bemötande.

5 de abril de 2026

Hej Lennie,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du uppskattar vår höga kompetens och kvalitet, samt att omhändertagandet av er hund gick snabbt och smidigt. Ert förtroende betyder mycket för oss, och vi finns här för er när ni behöver oss.

Proffsigt bemötande

Hej Kajsa,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt proffsiga bemötande. Din feedback betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden vid behov.

Superfint bemötande

Superfint bemötande från hela personalen och fantastiskt kompetent hjälp från vet Lena Norman. Så tacksam för all hjälp vi fått!

25 de março de 2026

Hej Martha,
Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi blir så glada att höra att ni fått ett superfint bemötande från hela personalen och att Lena kunnat hjälpa er på ett fantastiskt kompetent sätt. Vi är tacksamma för ert förtroende och glada för att vi kunnat hjälpa er. Tveka inte att höra av er om ni behöver vidare stöd eller hjälp i framtiden. Vi önskar er allt gott!

Bra service

Bra service, trevlig personal som alltid hjälper till vid behov.

24 de março de 2026

Hej Mia,
Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med vår service och att personalen alltid finns där för att hjälpa till vid behov. Vi strävar efter att ge bästa möjliga stöd och bemötande till alla våra kunder. Din uppskattning värmer verkligen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personalen är mycket trevlig och bra på…

Personalen är mycket trevlig och bra på "skånes mitt".

1 de abril de 2026

Hej Daniel,
Tack så mycket för din fina feedback! Det är härligt att höra att du tycker att personalen är mycket trevlig på Skånes Mitt. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och ett varmt bemötande. Din uppskattning betyder mycket för oss!

Superbra veterinär

Superbra veterinär. Noggrann och ordentlig! Ringde även på påskdagen för att höra hur min hund mådde! Vilket engagemang! Kan verkligen rekommendera. Ulvsby.

Hej Sarah,
Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är underbart att höra att du är nöjd med vår veterinär i Ulvsby. Vår målsättning och engagemang ligger hos våra patienters välmående och uppskattar att du noterat en fin uppföljning. Vi uppskattar din rekommendation och är glada att kunna hjälpa dig och din hund.

Alltid bra service

Alltid bra service

31 de março de 2026

Hej Gerd,
Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi!

Så himlans fina

Akutsjukhuskompetens men med smådjursklinikkänsla. Så himlans bra bemötande

Hej Anna,
Tack så mycket för din fina feedback! Det är fantastiskt att höra att du uppskattar vår kompetens via akuten, samtidigt som du känner att vi har en personligt omhändertagande- det glädjer oss. Vi strävar efter att erbjuda professionell vård med ett personligt och varmt bemötande. Din uppskattning betyder mycket för oss!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alla va väldigt trevliga och fick även…

Alla va väldigt trevliga och fick även bra information när jag hämtade min kanin.
Sen är det väldigt tråkigt att det blivit så dyrt.

Hej Frida,
Tack för din återkoppling! Vi är glada att höra att alla var trevliga och att du fick bra information när du hämtade din kanin. Det är viktigt för oss att ge ett bra bemötande och tydlig information.

När det gäller kostnader beror de bland annat på tillgång till avancerad medicinsk utrustning, specialistkompetens och möjligheten att ha öppet dygnet runt för akuta fall. Vi förstår samtidigt att prisbilden kan kännas hög- och uppskattar din feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra bemötande av kunnig personal som…

Bra bemötande av kunnig personal som tar sig tid.

12 de maio de 2025

Hej Maria,
Tack för din fina feedback! Det är fantastiskt att höra att du fick ett bra bemötande från kunnig personal som tog sig tid. Vi strävar alltid efter att ge personlig och professionell service, och din uppskattning betyder mycket för oss.

Daniel på Evidensia

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.