Fashionqueen.dk Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fantastisk jakke. Bestilte sent fredag aften og tirsdag eftermiddag kunne jeg hente jakken ved uddeleren.. Bestilte jakke en nr. større end normalt efter deres anvisning på hj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tilfreds med mine køb gennem tiden 😍 Stort udvalg, fine priser og jævnligt nye spændende produkter. En shop jeg helt sikkert vender tilbage til – varm anbefaling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde købt en super lækker jakke gennem dem, desværre begyndte lynlåse at åbne sig hver gang den blev lynet efter en lille måneds tid. Jeg kontaktede kundeservice og fik meget hurtigt respons og... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestiller 2 jakker . Får kun den ene leveret og på fakturaen står der bare beklager under den jakke , de ikke har og ikke har kunnet levere. Det ville jeg gerne have fået at vide inden de bare sender... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Vi sælger årligt ca. 10000 vinter jakker til rimelige priser, og har solgt over 100000 jakker i Danmark siden 2019.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

49kr for at få dine penge retur ???

49kr for at få dine penge retur ????
Jeg har købt en jakke, som jeg ville returnere fordi den ikke lige var mig.
Jakken var fin, og fin kvalitet.

Men da jeg skulle udfylde retur seddel blev jeg godt nok overrasket!!!- fashionqueen fratrækker 49kr fra det beløb jeg skal have tilbage for jakken.
49kr koster det ikke at overføre penge!
Rigtig skuffet over fashionqueens grådighed…

8 de dezembro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Vi har gratis levering ved køb over 500,- kr. og ønsker man at bytte sin jakke til anden størrelse er dette også gratis, og ja sender man sin vare retur koster det de 49,- kr. for at benytte den GLS Pakkelabel som vi vedlægger i pakken, hvilket også står beskrevet og er helt normalt i 1000 vis at webshops.

Det koster os ca. 110,- kr. at sende pakken til kunden og få den retur, så de 49,- kr. dækker ikke de faktiske omkostninger, og det har derfor intet med grådighed at gøre.

Det er sådan at vi holder vores priser så lave som muligt og derfor har vi ikke indregnet gratis retur i denne, dette er en fordel for de kunder som beholder det de har købt, da de får den lavest mulige pris.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Simpelthen umuligt at finde en jakke…

Simpelthen umuligt at finde en jakke som passer ud fra skemaerne og desværre ikke meget hjælp at hente hos kundeservice så efter 3. Forsøg i blinde dropper jeg at få en jakke herfra! Super ærgerligt ! :(

19 de novembro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Vi har godt 5000 jakker på lager, og sender hver dag over 200 jakker til glade kunder, så det er beklageligt at du ikke kunne finde noget der passer dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service, hurtig levering.

Lyn hurtig levering, lækker jakke og god kundeservice.
Fik leveret jakken dagen efter jeg havde bestilt den. Desværre var der en fejl ved sygningen på ærmet. Kontakte en deres kundeservice på mail og fik svar med det samme. Sendte jakken retur samme dag jeg fik den, halvanden dag efter modtag jeg min nye jakke. Super god oplevelse i bund og grund. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos fashionqueeen.

10 de novembro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Tak for din anmeldelse, Vi er glade for du deler din oplevelse med andre, og ønsker dig meget glæde af din nye jakke.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fantastisk jakke.

Hurtig levering og fantastisk jakke.
Bestilte jakke en nr. større end normalt efter deres anvisning på hjemmesiden og den passer perfekt.. 👍

Helt igennem fantastisk jakke, som folk tror jeg har betalt flere tusinde kroner for..
Her får du meget kvalitet for pengene..

31 de outubro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Tak for din anmeldelse, kan forstå du har fundet ud af præcis hvad det er vi arbejder med, og ønsker dig meget glæde af din nye jakke.

Fantastisk service!

Fantastisk service!! 😁
Har ikke haft nogen dårlige oplevelser med deres service også har de jo de fedeste jakker til gode priser. Og når man er en frossen pind er de helt geniale 😁 Jeg vender tilbage gang på gang til deres jakker.

21 de outubro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Modtog min jakke igår onsdag

Modtog min jakke igår onsdag . Navahoo dame vinter jakke ( Amerikansk mærke) hold nu ferie den er lækker! Polstret og varm! Bestilte xs men fortrød og mailede om at ændre str til small . Det bekræftede de straks samme dag og jeg modtog korrekt str! Leverings tid var 2 dage! Ikke sidste gang jeg bestiller herfra!

21 de outubro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Mange tak for din anmeldelse, er vi rigtigt glade for du tog dig tid til denne og vi håber du får meget glæde af dine nye jakke.

Fantastisk kvalitet for pengene

I dag modtog jeg min frakke, efter kun 3 dages levering. Og hvilken positiv oplevelse. Kvaliteten er simpelthen helt i top med forstærkede syninger, ekstra stærk lynlås og i det hele taget meget flot syet.
Størrelsen passer perfekt, efter jeg iflg. hjemmesiden bestilte et nr. større end jeg plejer.
Jeres hjemmeside er fantastisk med billeder, som viser varen fra alle sider og med tydelige detaljer.
Jeg giver 5 ud af 5 stjerner fordi alt bare er top lige fra hjemmeside, bestilling, levering og ikke mindst kvaliteten på varen.
Jeg vil helt sikker anbefale Fashionqueen til andre, som gerne vil have kvalitet for pengene.

19 de outubro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Mange tak for din anmeldelse Karin, er vi rigtigt glade for du tog dig tid til denne og vi håber du får meget glæde af dine nye jakke.

God og hurtig service

Inden for kort tid bestilte jeg to varer. Den første kom hurtigt og var helt perfekt. Den anden kom lige så hurtigt, men kort efter fandt jeg en fejl i syningen. Jeg skrev en mail til fashionqueen.dk søndag aften, mandag formiddag var problemet løst og samme dag modtog jeg en mail fra GLS om at en pakke (med min erstatningsvare) var på vej.
Det er da service!

11 de outubro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Mange tak for din anmeldelse Maria, er vi rigtigt glade for du tog dig tid til denne og vi håber du får meget glæde af dine nye jakker.

Meget hurtig levering

Bestilt d. 5 og modtaget d. 6. Wow
Jeg var i tvivl om, hvor varm jakken var og kvaliteten.... Men der er intet at sætte en finger på.
Fine papir i pakken. Returlabel og vedligeholdelsesvejledning.

6 de outubro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Tak for din anmeldelse, er dejligt der er noget som tager sig tid til af skrive en anmeldelse af vores ydelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har bestilt flere jakker/frakker. Altid tilfreds.

Har bestilt flere jakker/frakker hos Fashionqueen og har været tilfreds hver gang :-)
Størrelsen passer hvis man følger måleskemaet. Kvaliteten virker fin.
Desuden et stort udvalg.
Alle varer er kommet dagen efter jeg har bestilt.

8 de setembro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Mange tak for din anmeldelse Helena, er vi rigtigt glade for du tog dig tid til denne og vi håber du får meget glæde af din nye jakke.

Rigtig god hjemmeside

Rigtig god hjemmeside, med lækkert kvalitetstøj. Hurtig levering

23 de maio de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Tak for din anmeldelse, den er vi glade for du tog dig tid til.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige modtaget min lækre jakke 😊…

Har lige modtaget min lækre jakke 😊 returnerede i sidste uge, til anden størelse. Fik så den rigtige størelse, i dag onsdag. Tak for god behandling 😊💕
Hilsen lene

5 de maio de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Mange tak for din anmeldelse Lene, er vi rigtigt glade for du tog dig tid til denne og vi håber du får meget glæde af din nye jakke.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Virkelig dejligt at man kan få jakker…

Virkelig dejligt at man kan få jakker af rimelig god kvalitet til rimelig priser! De to jakker jeg har købt har jeg været glad for, dog har de begge haft for lange ærmer. God oplevelse med kundeservice og hurtig returnering eller ombytning!

4 de abril de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Tak for din anmeldelse, vi er glade for du tog dig tid til denne og håber du får meget glæde at din nye jakker.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

The jacket is of a good quality and…

The jacket is of a good quality and fine design :)

24 de março de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Tak for din anmeldelse, vi er glade for du tog dig tid til denne og håber du får meget glæde at din nye jakke.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en vinterjakke sidste år og er…

Købte en vinterjakke sidste år og er rigtig glad for den. Uden tvivl den bedste jakke jeg har haft til dato :)

Den gik desværre i stykker i lynlåsen 4 mdr senere. Jeg skrev en mail , hvor jeg sendte billeder af det . Fik dejlig hurtig svar og de sendte en ny jakke med det samme . Super god og flot service :) kan helt klart anbefalde dem :)

20 de março de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Tak for din anmeldelse, den er vi glade for du tog dig tid til.

Flot produkt

Flot produkt, god service og hurtig levering 👌

10 de março de 2021

Super lækker jakke

Super lækker jakke, skøn pasform.
Rigtig flot kundeservice og hurtig levering.

9 de março de 2021

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg vandt en overgangs jakke fra en…

Jeg vandt en overgangs jakke fra en konkurrence på FB. Modtog den næsten 14 dage efter.
Men da jeg endelig fik den, blev jeg super glad. Den passer perfekt og god kvalitet 😁

Endnu en gang tak for den flotte gave. Den vil blive benyttet flittigt.

Ps.: Har ingen ordre nummer. Men et pakkke nr 056517301130

9 de março de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais