Fashionqueen.dk Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fantastisk jakke. Bestilte sent fredag aften og tirsdag eftermiddag kunne jeg hente jakken ved uddeleren.. Bestilte jakke en nr. større end normalt efter deres anvisning på hj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tilfreds med mine køb gennem tiden 😍 Stort udvalg, fine priser og jævnligt nye spændende produkter. En shop jeg helt sikkert vender tilbage til – varm anbefaling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde købt en super lækker jakke gennem dem, desværre begyndte lynlåse at åbne sig hver gang den blev lynet efter en lille måneds tid. Jeg kontaktede kundeservice og fik meget hurtigt respons og... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestiller 2 jakker . Får kun den ene leveret og på fakturaen står der bare beklager under den jakke , de ikke har og ikke har kunnet levere. Det ville jeg gerne have fået at vide inden de bare sender... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Vi sælger årligt ca. 10000 vinter jakker til rimelige priser, og har solgt over 100000 jakker i Danmark siden 2019.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lækre varer til gode priser.

Super lækre varer til gode priser.
Hurtig levering.

15 de fevereiro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Tak for din anmeldelse, vi er glade for du tog dig tid til denne og håber du får meget glæde at din nye jakke.

Super god betjening hos fashionqueen

Super god betjening hos fashionqueen
Fik meget nemt byttet en jakke
Kan kun anbefale dem varmt

14 de fevereiro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for du tog dig tid til denne og håber du får meget glæde at din nye jakke.

Bestilt i går

Bestilt i går, pakke med vinterjakke. JUHUUU passer perfekt og information om hvordan man behandler jakken. Tusinde tak for god betjening og hurtig levering

11 de fevereiro de 2021

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

vinterjakke anbefales ikke at vaske 😳

Købte en hvid vinterjakke, som blev vasket efter anvisningen på 30 grader, jakken blev mørkegrå derefter, kontakte sælger hvor de oplyste at de ikke var herre over hvad der sker i folks vaskemaskiner, og at de ikke anbefaler at vaske vinterjakker, så vinterjakker altså til at smide ud når de er blevet beskidte. Jeg kan absolut ikke anbefale denne sælger, dårligste kunde service jeg har oplevet de fortjener ikke denne ene stjerne.

11 de fevereiro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Denne kunde har tilbage i december 2019 købt en kridt hvid vinter jakke med sort plys foring i hele jakken og sort pels krave, og henvender sig til os her februar 2021 efter at have vasket jakken dog uden hætten, da man mente den ikke behøves, og man konstatere så at jakken ikke længere er 100% hvid i forhold til hætten efter denne vask.

Som vi så oplyser kunden er det ikke noget vi står til ansvar for og det er kundens ansvar hvad det sker i vaskemaskinen, og at det for de fleste som er erfarne i vask i maskine, er logik at hvis man vasker en kridt hvid jakke med sort plys foring i hele jakken vil dette kunne føre til at jakken ikke er 100% hvid efter vask.

Vi anbefaler at hvis man ikke ved hvad man gør og hvad der sket i en vaskemaskine, at man så går til et renseri hvis men vil være sikker på sådan noget ikke sker.

Kunden har købt og modtaget en fin jakke, brugt den i over 1 år og foretaget en vask som så desværre har ført til at jakken ikke længere er 100% hvid, men absolut heller ikke mørkegrå og forventet så at vi tager den retur eller lignende.

Det er efter vores opfattelse ikke en rimelig anmeldelse kunden har lavet, og mener det efterhånden et ret utroligt hvad man som firma skal stå model til her på Trustpilot.

---------------------------------------------------------------------------

Vi sælger dagligt ca. 100 jakker og har igennem de sidste 6 år modtaget totalt 176 anmeldelser her på Trustpilot, hvorfra en mindre del er Negative, det er vi naturligvis kede af, men der findes desværre kunder som er meget svære at gøre tilfredse, selv om vi gør rigtigt meget for at finde løsninger på problemer som kan opstå.

Vi har nægtet at betale firmaet Trustpilot de 6000.- kr. om måneden de forlanger for at vi kan indsamle anmeldelser fra alle vores kunder, da vi ikke vil støtte et firma som tjener penge på at udnytte at en utilfreds kunde har 100 gange større sandsynlighed for at lave an anmeldelse i forhold til en tilfreds kunde, og at vi generelt ikke mener et privat firma drevet af profit som Trustpilot er troværdigt.

Fashion Group

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte en lækker lang frakke

Bestilte en lækker lang frakke, Kin Joo - Grøn, Str. M som desværre havde nogle produktionsfejl, der ikke kunne udbedres ved deres skrædder. Efter kort og venlig kommunikation med kundeservice, blev det fulde beløb for jakken tilbageført til mit dankort, og jeg havde allerede bestilt samme model i en anden farve, da jakken er super lækker, både designmæssigt og kvaliteten. Og så holder den mig varm :-)

11 de janeiro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Tak for din anmeldelse, vi er glade for du tog dig tid til denne, En vinter jakke består af rigtigt mange dele og der kan desværre opstå fejl, og vi prøver så at finde en god og fornuftig løsning, hvilket kunden gjorde nemt da vi fik fotos af fejlen på lynlåsen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte en vinterjakke torsdag morgen…

Bestilte en vinterjakke torsdag morgen allerede fredag havde jeg fået den, den lever helt op til forventning. Hurtigt levering og lever helt op til det man ser på hjemmesiden .
Helt sikkert et sted jeg skal handle mere ved. 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 de janeiro de 2021

Helt klart anbefales

Helt klart anbefales
Bestilte igår hentede den idag på post huset og jakken er over al forventning i kvalitet og så er det til mega gode priser, ill be back! 😍

8 de janeiro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Mange tak for din anmeldelse, vi er meget glade for du tog dig tid til denne og håber du får meget glæde at din nye jakke.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fik en rigtig lækker jakke fra jer af…

Fik en rigtig lækker jakke fra jer af min kæreste i adventsgave, men desværre et nummer for lille.. Vi har prøvet at kontakte jer både på mail og telefon men uden held.. Adressen der stod på jakken siger dao heller ikke eksistere så vi kunne sende den sådan tilbage.. Øv! Men rigtig lækker kvalitet bare nummeret for lille

7 de janeiro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Det lyder underligt, jeg syntes du skulle sende en email til os, og vi ser på det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I fortjener 5 stjerner,for hurtig…

I fortjener 5 stjerner,for hurtig levering og en vare der levede helt op til forventningerne.

5 de janeiro de 2021

Resposta da Fashionqueen.dk

Mange tak for din nye anmeldelse, vi ville blive glade hvis du kunne slette den du havde lavet forkert.
Vi håber du får meget glæde af din nye jakke.

God kvalitet

God kvalitet, behagelig service, rimelig
priser. Jeg vil anbefale butikken til andre og ja, jeg vil købe igen hos dem.🙂

18 de dezembro de 2020

Resposta da Fashionqueen.dk

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for du tog dig tid til denne og håber du får meget glæde at dine nye jakker.

Dårlig service

Jeg bestilte nogle jakker da jeg var i tvivl om størrelsen og som forventet varieret størrelsen også flere numre Per model. Da jeg ville returner to af jakkerne kan jeg ikke finde min returseddel og da jeg forsøger at kontakte dem bliver jeg spist af med en mail om at se på min konto på hjemmesiden. Der står ikke noget under min konto jeg kontakter dem igen men får samme svar desværre. Først sidste gang jeg kontakter dem bliver jeg informeret om at returneringen for det første koster 49kr jeg selv skal betale og at jeg skal printe den vedhæftede fil og udfylde i hånden.
Jeg synes det er ret dårlig service i forhold til mange andre hjemmesider jeg har prøvet. Jeg handler der ikke igen ds servicen ikke matcher prisen.

14 de dezembro de 2020

Tak For din anmeldelse.
Så du vil som kunde gerne spare et par hundrede kroner pr. jakke i forhold til lignende man kan købe, men vil ikke betale de kun 49,- kr. for at returnere de jakker du ikke ville have, og som ikke engang dækker de reelle omkostninger.
Vores priser er sat så lavt som muligt og vi lægger ikke retur oven i prisen, da det ikke er fair over for kunder som beholder det de har købt.
Vi har da du henvendt til på e-mail givet dig oplysninger med link til hvor du får præcise oplysninger om hvordan man sender vare retur.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har længe haft kig på jeres…

Jeg har længe haft kig på jeres sindssyg flotte jakker .. og bum så fandt jeg en jeg skulle have ..
Sindssyg lækker kvalitet, og man blir godt nok ikke taget i r#$@# i forhold til pris ..
Og meget hurtigt levering !!
Helt igennem fantastisk.. ikke sidste gang jeg handler der !

26 de novembro de 2020

Resposta da Fashionqueen.dk

Tak for din anmeldelse, vi er rigtigt glade for du tog dig tid til denne, og håber du får meget glæde at din nye jakke.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og lækre jakker.

Super god service, og meget hjælpsom kundeservice. Havde bestilt min jakke i en for lille størrelse, og den blev byttet til en større ude ved deres lager. Derudover var jakken blevet sat ned, efter købet, så jeg er lovet differencen retur. Jakken er i super lækker kvalitet, og endnu flottere IRL. Kan varmt anbefales, til de billige priser og med den service.👌

25 de novembro de 2020

Resposta da Fashionqueen.dk

Mange tak for din anmeldelse, vi er rigtigt glade for du tog dig tid til denne, og håber du får meget glæde at din nye jakke.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kvalitet til overkommelig priser!

Ordre #2000019472

Jeg har d 16 Nov bestilt en dame vinterjakke med pels str L i "diamond navy".
D 18 Nov afhenter jeg min bestilling i vores lokale pakke shop.
Selvom jakken er relativ billig, så overstiger den alle mine forventninger.
Den passer perfekt. Jeg gik en størrelse op, da jeg gerne vil have plads til en stor trøje for de extra kolde vinterdage.
Jakken er i topklasse hvad ang kvalitet og er klassisk smart til at man kan være bekendt at bruge den over flere sæsoner.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg har bestilt overtøj hos "Fashion Queen".

21 de novembro de 2020

Prøver at købe mig

Da jeg modtager varen anden gang ser jeg straks af de har sjusket med at lave tingene.
Knappen i lommen er skudt igennem forret så man har lavet hul i selve forret, knapperne er ikke ens i farven oppe på kraven.
Jeg kontakter dem via mail og gør dem opmærksom på at jeg bestemt ikke er tilfreds med kvaliteten og de skriver til mig at de nu er jakken helt som da jeg fik den og fejler ikke noget.
De skriver også til mig at "Det er nok den mest mulige måde at orde de fejl på og da det jo ikke er synligt på nogen måder kan det vel ikke være det store problem"
Og at jeg kan få et afslag i prisen hvis jeg så går ind og fjerner mit opslag om dem på trustpilot.
Altså de prøver at købe mig/min tavshed og dermed undgå dårlig omtale.
Derfor en opfordring til alle. Køb ikke hos dem.

18 de novembro de 2020

Resposta da Fashionqueen.dk

Denne kunde har nu lavet 2 negative anmeldelser på denne sag!
Det er korrekte at vi har forsøgt at finde en løsning med kunden, men måtte opgive dette da hun ingen forståelse har for tingene, en kunde vi meget gerne ville have undværet.

Hurtigt og nemt

Jeg bestilte en lækker vinterfrakke, som kom efter to dage. Frakken var superfin, men desværre for stor. Jeg sendte den retur med det samme - egen betaling, hvilket er helt okay - der gik så en uges tid før jeg fik en mindre størrelse. Jeg rykkede et par gange undervejs, og jeg fik svar via mail med det samme på alle mine henvendelser. Da frakken endelig kom, havde de sendt den i en forkert farve....det er jo, hvad der kan ske. Jeg skrev til dem, og fik svar med det samme, hvor de undskyldte og sendte en gratis returlabel.
Så alt i alt - trods lidt ventetid og forvirring - er jeg fuldt ud tilfreds med fashionqueen, og jeg vil helt sikkert handle her igen :-)

10 de novembro de 2020

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig retur-service

Dårlig retur-service! Hvis man ønsker at returnere en vare, f.eks hvis varen ikke passer i størrelsen, kræver deres returordning at man selv har en printer, da både returformular og returlabel skal printes ud. Deres returlabels koster 49,- med gls, som man selv skal betale uanset købsbeløb. Jeg synes ikke at frakken var i en særlig god kvalitet i forhold til prisen, men de reklamerer med at de billige priser er grunden til at der er skåret på retur-servicen. Så jeg vælger at returnere varen uden ombytning, da jeg ikke ønsker at skulle benytte mig af deres returordning igen.

6 de novembro de 2020

Resposta da Fashionqueen.dk

Det kan undre at du tidligere har skrevet i en e-mail til os at du ønsker at få jakken byttet til anden størrelse, når nu du mener kvaliteten ikke er i orden, og også skrev det her på trustpilot før du retter teksten til efter at vi påpeger det, og nu ikke længere vil bytte, og går fra 3 til 2 stjerner.
Det er ikke en seriøs måde at lave en anmeldelse på!

Vores jakker er til ret lave priser i forhold til hvad man får, og selv hvis man betaler de 49,- kr. for at få byttet jakken, har man stadig gjort en ret god handel.
Vi levere gratis, og sender igen gratis hvis man skal have bytte, det er helt normalt i 1000 vis af Danske web-shops!

Super god service

Super god service. 5 stjerner herfra. ⭐⭐⭐⭐⭐

De fedeste jakker, med en masse lækre detaljer. Og til en rigtig god pris, som alle kan være med til.
Har købt flere jakker, og er super tilfreds. 👌

31 de outubro de 2020
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt en dejlig jakke hos jer og…

Jeg har købt en dejlig jakke hos jer og da den er lidt for lille trods målene køber jeg returfragt for at returnere varen. Jakken er fin. Jeg sender en mail om den kan byttes til nr større.
Jeg får ikke skrevet ved pakken den skal byttes til nr større derfor skriver jeg en mail.
Efter få dage hvor jeg ikke får svar ringer jeg til dem ca 9 gange i alt på 2 dage.
Ikke en eneste dag får jeg en medarbejder i røret kun tlf svarer. Jeg får endelig en mail efter jeg har lavet mindre god omtale herinde og straks går der orden i tingene.
Jakken er god kvalitet derfor 3 stjerner.
Men det et dårlig kundeservice de ikke tager tlf. Jeg har forståelse for travlhed meeeeen.
Derfor mine 3 stjerner.
Firmaet har desværre modsat vores aftale sendt mine penge retur i stedet for jakke i en str størrelse hmm

23 de outubro de 2020

Resposta da Fashionqueen.dk

Anmeldelsen høre slet ikke hjemme her!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais