Ik begrijpt niet hoe deze gasten nog bestaat,na al die aangiften,mensen werden bestolen,kinderen die hele jaar gespaar hebben voor hun fiets,schandalig dat de overheid niks hieraan doet....persoonlijk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fatbike gekocht maar niet gekregen zoals o.schreven.daarbij problemen met de accu achterwiel loopt aan en zo nog meer.meerdere malen gemaild gebeld noem maar op helemaal niks.retour aanvraag gedaan vi... Ver mais
Bedrijf komt niks van zijn afspraken na, in juni fatbike besteld voor mijn zoon, levering binnen 2 weken, we zijn nu 4 Augustus. Bike geannuleerd en konden niet mailen, maar dit zou collega doen en... Ver mais
In mei een fatbike besteld en netjes geleverd. Fatbike rijd top . Wel hoor ik nu van een nichtje dat ze een fatbike heeft besteld in juni en nog steeds niks . Telefoonnummer word bij elke keuze die je... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Heel slecht service na verkoop geen…
Heel slecht service na verkoop geen antwoord op mijn email ook telefonisch altijd afbreken. Niet recommend
Afhaal punt is niet in gebruik......
Ook wij hebben hier helaas een fatbike geprobeerd te bestellen. Ook niet geleverd. Wij wonen vlak bij Veenendaal en we zijn naar afhaal adres gegaan. Dit staat duidelijk al een poosje leeg. Wij hebben aangifte gedaan. Rechtsbijstand gaat er maandag op en de creditcard verstrekker gaat proberen geld terug te halen. Onwijs zuur.... bestel niks hier want je krijgt niks geleverd......
Luister mensen deze site is een copie…
Luister mensen deze site is een copie van cool bleu de gene waar fatbike discounter van is is een oplichter zijn kvk nummer en zijn btw nummer zijn dezelfde nummers
Keurplein 41 is geen bezoekadres omdat ze daar al maanden geen huurders meer zijn heb daar zelf ook een fiets gekocht die moet ook nog steeds komen ben bij kvk geweest en het bedrijf heeft 2 kvk nummers deze zijn 66416892 en de andere is 75770288 de ene is fatbike discounter en de andere ultra white compagnie over allebei de bedrijven is niks te vinden ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn
Toen ik ben begonnen over het feit dat je de fiets zelf mocht halen voor de mensen die niet wouden wachten kon dat niet meer daar deden ze niet meer aan vanwege de drukte beetje raar als je hun het werk uit handen neemt maar goed verder niet over na gedacht en zouden hun het aanpassen op de site en dat hebben ze gedaan want het adres in veenendaal is nergens meer te vinden en hun Facebook pagina is ook verdwenen dus echt koop hier niks de review zijn nep en van mensen die hun account al heel lang niet meer gebruiken
Hoeveel mensen hebben aangifte gedaan?
Hoeveel mensen hebben aangifte gedaan?
En wie weet waar hun zitten er zijn meerdere bedrijven.misschien ook wel onder andere naam.
Met z.n allen doen en kunnen we meer om ons geld terug te krijgen of toch fatbike
2 schermpjes besteld en bestelling geannuleerd en aanbetaling gedaan en na 2 maanden nog niets terug
2 schermpjes besteld, na een dag de bestelling geannuleerd. wel al een aanbetaling gedaan. ik zou binnen een week het geld terug ontvangen maar na nu bijna 2 maanden verder en nog niets terug ontvangen.
hoop dat ze het geld nog terug storten. zijn ze failliet?
Wil je mailen, ah ahhhh
Wil je mailen, kan niet, appen, kan niet! Bellen kan tot vier uur ‘s middags terwijl het afhaalpunt waar ook de pakketjes heen gaan tot vijf uur open is. Bel je alsnog voor vier uur (al is het enkele minuten) dan sta je even in de wacht en wordt gewoon de verbinding verbroken. Gewoon iemand die op tijd weg wil kennelijk. Het is ook een afhaalpunt voor pakketten, maar vanwege brand bij de buren zijn ook zij gesloten, maar hebben dit niet doorgegeven aan de vervoerders. Handige Harries en niet klantvriendelijk. Tenzij medewerkers tot een paar minuten voor vier uur worden betaald, dan snap ik dat ze de hoorn erop gooien. Mijn review heeft dus geen betrekking op een fatbike maar op de instelling/houding van de organisatie. Top!
Slecht... slecht...slecht
Fatbike besteld waar ik al meer dan 3 maanden op wacht!!! Contact is niet mogelijk...word steeds opgehangen. Op mails reageren ze niet en als je je termijnen niet betaal dreigen ze wel je door te sturen naar incasso. Slecht bedrijf!
jammer ik moest toch wel 1 ster geven!
jammer ik moest toch wel 1 ster geven!
Niet daar bestelen! 13juli fatbike besteld, dacht in begin wat een mooi actie, niet slecht review (van toon hé!), nederlands kvk, rekening... alle blablabla dit was zo attractelijk... en toch alleen 1 email ontvangen tussen te informeren over vertragging en dat op 18 august zal de fatbike on de weg. sins niets.... bellen doet het niet, email doet ook niet
tussen en tot nu toe, helas, geen reactie op email (die adviseren te bellen... maar waar je word opgehangen! andere mobile nr gevonden,,, ook niet beschikbaar natuurlijk!!
Aangifte bij politie wel gedaan, ook bij ACM, en nu ook bezig met rechtbijstand te proberen mijn geld terug te krijgen!
Als dit is niet een oplcihter is, wat zijn ze?? En waarom geen reactie op email of telefoon?
Mijn bestelling is nooit geleverd
Mijn bestelling is nooit geleverd, ze nemen de telefoon niet op en mijn e-mails werden genegeerd. Gelukkig had ik ervoor gekozen om in drie termijnen te betalen, en na een maand werden de andere twee betalingen geblokkeerd. Bestel niet op deze site, want je bent je geld kwijt! OPLICHTING
Bestelling #20403 Ik heb op 25 juni een…
Bestelling #20403 Ik heb op 25 juni een fiets besteld. Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Het is al 11 weken geleden. Geen reactie op e-mails. Ik raad ze af. Op de website staat dat de fiets direct leverbaar is wanneer ik mijn bestelling plaats. De levertijd is 2-4 weken, maar ik heb de fiets na 11 weken nog steeds niet ontvangen.
Fatbike
Fatbike - discounter
Nooit bij bestellen !!!!!!!! Wt een bagger bedrijf
Heb 2 fatbike besteld 12 juni
Tot heden nog steeds niks ontvangen !! En als je de klantenservice belt wordt je der uitgegooid en gewoon niet te woord gestaan
Lijkt een beetje oplichterij!!!!!!!!!!!
Is te belachelijk voor woorden zolang op je bestelling te moeten wachten , Vandaar dt ik ook denk dt me kids het niet meer kunnen verwachten !!!!!! Echt super slecht als ze überhaupt leveren !
NIET BESTELLEN! Geen contact mogelijk, geen fatbike geleverd.
NIET BESTELLEN!
Fatbike 15 juni besteld en 1/3 deel aanbetaald. Fatbike zou binnen 2 weken worden geleverd. Nu eind augustus, geen fatbike ontvangen, geen contact mogelijk via klantenservice (begin juli wel, fiets zou binnen 1 week worden geleverd).
Via betaalprovider Payin3 te horen gekregen dat de samenwerking met Fatbike Discounter is beeindigd, betaalplatform Mollie is bezig met boete en klachtenprocedure. Ons dossier is nu via Payin3 bevroren; er volgen geen reminders voor betaaltermijnen 2 en 3. Het advies van hen is aangifte doen en (gezamenlijk) naar de Geschillencommissie toegaan. De kans dat het geld teurgkomt is bijzonder klein.
Dus; Payin3 bellen, aangifte doen bij de politie en melding maken bij ACM. Dan via Geschillencommissie proberen het geld terug te krijgen. Maar eerlijk; kleine kans.
Schandalig dit mijn zoon heeft fatbike…
Schandalig dit mijn zoon heeft fatbike besteld en betaald op 23juni. Fatbike moet nog komen. Zijn telefoons niet bereikbaar verbinding wordt na 33 sec verbroken mail contact geen antwoord.
Opgelicht🤔
Bestelling wordt niet geleverd en…
Bestelling wordt niet geleverd en klantenservice is zowel via de mail als via de telefoon niet bereikbaar.
SCHOOIERS ZIJN HET! BESTEL HIER NIET!!!!
Mijn dochter van haar eigen gespaarde centjes een Fatbike besteld! 713 euro en geen Fatbike geleverd krijgen. Met deze recensies de afgelopen dagen hou ik mijn hart vast.
Bellen en mailen heeft geen zin, lijn wordt verbroken en krijgt 0,0 respons!
Echt ongelooflijk dat je zo de mensen kan oplichten!!! Aangifte is gedaan! Hopelijk doen ze er iets mee!! Vieze schooiers!!
Koop hier geen Fatbike
Zowel mijn pleegzoon en ik hebben begin juni 2025 een Fatbike gekocht met de aanbieding Idealin3. De fatbikes waren volgens de hun site voorradig. De levertijd zou tussen 2 en 7 weken zijn. Het is nu 26 augustus. Ik heb geklaagd bij Idealin3.wij wilden onze overeenkomsten nietig verklaren wegens wanprestatie. We kregen van Idealin3 te horen dat teruggave van onze betalingen binnen 2 tot 8 weken zou duren. Vandaag krijgen we te horen dat de kans klein is dat we het geld terugkrijgen. Weg ca € 1500.
Mijn pleegzoon weigerde de derde termijn te betalen Ga nooit met Fatbike Discounter in zee. Dieven zijn het.
Super goede fatbike ontvangen na…
Super goede fatbike ontvangen na ongeveer 5 weken levertijd. Kind is erg tevreden
Ik heb op 8 juli 2025 een fatbike…
Ik heb op 8 juli 2025 een fatbike besteld. Tot vandaag geen levering, geen reactie op e-mails, en de telefoonlijn verbreekt automatisch.
Slechte communicatie, geen duidelijkheid, en totaal geen vertrouwen.
Beste
Beste ,
Mijn kind heeft zelf gespaard om zijn fiets te kopen en wij hebben voor hem gekocht helaas lijk alles de slechte kant te gaan geen contact mogelijk telefonisch en ook geen track and trace mogelijkheden en lees helaas pas nu alle slechte revieuws heeft iemand ervaring hoe nu verder a.u.b.
check maanden later de reviews en deze…
check maanden later de reviews en deze ratten zijn nogsteeds bezig met oplichten. Adres van waar ze werken is Kernreactorstraat 15-H in veenendaal mensen. Doe met deze info wat jullie willen ;)