Ik begrijpt niet hoe deze gasten nog bestaat,na al die aangiften,mensen werden bestolen,kinderen die hele jaar gespaar hebben voor hun fiets,schandalig dat de overheid niks hieraan doet....persoonlijk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fatbike gekocht maar niet gekregen zoals o.schreven.daarbij problemen met de accu achterwiel loopt aan en zo nog meer.meerdere malen gemaild gebeld noem maar op helemaal niks.retour aanvraag gedaan vi... Ver mais
Bedrijf komt niks van zijn afspraken na, in juni fatbike besteld voor mijn zoon, levering binnen 2 weken, we zijn nu 4 Augustus. Bike geannuleerd en konden niet mailen, maar dit zou collega doen en... Ver mais
In mei een fatbike besteld en netjes geleverd. Fatbike rijd top . Wel hoor ik nu van een nichtje dat ze een fatbike heeft besteld in juni en nog steeds niks . Telefoonnummer word bij elke keuze die je... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
4 aug fb besteld
4 aug fb besteld - 20 augustus niks vernomen.Geen mail update niks ! School begint weer bijna geen fiets geen gehoor bij klantenservice .
Niet bestellen
Voor klanten nergens bereikbaar zijn is heel vreselijk dit is tot nu toe mijn ergste ervaring ooit en ik zou zeker niet van hun bestellen liever van la souri of andere winkels
Oszuści
Oszuści, nie kupujcie od nich, strona na facebook zniknęła ale nadal mają aktywna stronę internetową i jeszcze próbują oszukiwać ludzi
Besteld op 27 juli,
Besteld op 27 juli,
Geen fatbike geleverd gekregen wel via in3 betaald. Geen gehoor telefonisch elke keer opgehangen, ik ga ook aangifte doen van oplichting. Dit is niet oké en ze staan na al die negatieve ervaringen van mensen gewoon nog online. Hoe kan dit?
bestelling wel betaald, niet geleverd
bestelling wel betaald, niet geleverd, geen contact te krijgen,
10 emails gestuurd, geen bevredigend antwoord
10 emails gestuurd, wordt niet op gereageerd, telefonisch onbereikbaar, reageren niet terug, wil annuleren, niet te doen, wil mijn geld terug, nemen geen contact op. fiets 10 juli besteld, nog steeds geen fiets. Het is waardeloos! nooit mee in zee gaan!
Ze hebben een adres van hen…
Ze hebben een adres van hen hoofkantoor, heeft imeand geprobeerd to bezoekn?
Hoofdkantoor
Fatbike Discounter Nederland
Keurenplein 41 (Unit E7956) 1069CD Amsterdam. Bestelling 21782. Besteld 26 juli
Oplichters zijn jullie .
Oplichters zijn jullie .
Niet bereikbaar.
Geen frame nummer te bekennen.
Schroef heeft geen schroefdraad
Lees vele klachten nu over jullie?
Gaan jullie zo werkelijk met mensen om.
Koop hier niet
Ik ben nu al een maaand aant het wachten op mijn ouxi v8 3.0
En heb geen infomatie gekregen als die verzonden is en heb hun meer dan 10x proberen bellen maar nemen niet dit was normaal een cadeau voor mijn zoon maar nu is mijn zoon echt boos want hij heeft alles al gekocht voor een fatbike maar zit zonder een fatbike en heeft nu geen fiets voor naar school dat binnen 2 weken start en nu heb ik men geld verspilt aan een oplichter ben zwaar teleurgesteld en ik heb gelezen dat mensen geen geld terug krijgen of hun fatbike niet aan krijgen ik vind dit niet kunnen dat deze website nog bestaat order #21979
Niks hier bestellen
Niks hier bestellen, Reageren nergens op veel emailtjes verstuurd geen reactie met bellen nemen ze niet op geven aan dat ze ivm drukte een mail kan schrijven ik wacht al 1 maand
Slechte ervaring met levering en geen reactie
Op 14 juli heb ik een bestelling geplaatst bij Fitbike Discounter. Inmiddels is het 18 augustus en ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ondanks meerdere e-mails heb ik geen enkel antwoord gekregen. Geen levering, geen communicatie, en geen oplossing. Dit is zeer teleurstellend en ik raad anderen aan voorzichtig te zijn.
Na 7,5 nog steeds mijn 2 fatbikes niet…
Na 7,5 nog steeds mijn 2 fatbikes niet gekregen. Vandaag aangifte gedaan, ik raad iedereen aan om aangifte te gaan doen !
Slecht slecht slecht.
Slecht slecht slecht.
Fatbike gekocht; na een maand al mankementen. 1x contact met ze gekregen en daarna niks meer van ze gehoord.
Nog steeds geen fatbike die werkt
Wacht al 3 maanden op m’n fatbike!
Op 29 mei een fatbike besteld maar tot heden helemaal niks binnengekregen.
Als ik ze probeer te bereiken via telefoon blijf ik altijd wel een uur in de wachtrij staan voordat ze op me ophangen.
Ik heb ondertussen tig mailtjes gestuurd (zowel hun ‘nieuwe’ mail) maar geen antwoord.
3 maanden!! Terwijl me 3 dagen werd verteld tijdens het bestellen 🙃🙃 bestel hier echt niet mensen!
Ik heb heel slechte ervaring met…
Ik heb heel slechte ervaring met fatbike discounter.
Op de site geven dat de bestelling binnen 1 en 3 dagen thuis wordt bezorgd.
Ik heb 15 dagen op een onderdeel gewacht,ik heb nog niks ontvangen,ik probeer te bellen geen gehoor.
Ik heb email gestuurd ook geen reactie.
Scammers! Stay away
I ordered my Fatbike 2 months ago and I’m still waiting. The company doesn’t answer e-mails or calls. I don’t need the Fatbike anymore as I have purchased it elsewhere. Reading all the bad comments here I have very little faith that I will ever get my money back or a Fatbike.
Inmiddels 2maanden verder,wat een…
Inmiddels 2maanden verder,wat een verschikkelijk bedrijf,stel voor dat iedereen zo snel mogelijk aangifte doet,zodat die site van hun uit de lucht gaat,al die hardwerkende mensen die hun kinderen willen blij maken oplichten,te sneu voor woorden dit.
Afschuwelijk
Bestel hier niet!!! Ongelofelijke bende hier
Fietsmand besteld een maand geleden
Fietsmand besteld een maand geleden, nog altijd niks binnen telefonisch zijn ze niet bereikbaar en via mail geen antwoord terug