Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det tok lengre tid å få varen, nesten dobbelt så lang tid som først oppgitt. Når varen kom så var det ingen innstruksjon vedlagt. Men når jeg først hadde funnet ut av det så er det et genialt produkt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte lisser. Fikk lisser i posten. Lissene jeg bestilte var de samme lissene jeg fikk i posten. Lissene jeg bestilte var hvite. Lissene jeg fikk i posten var også hvite. Det beste av alt var at je... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilte lisser 09.04.23. Betalte for rask frakt. Fikk beskjed at estimert levering var mellom 12.04.23 og 18.04.23. Tok kontakt den 20.04.23 for å høre. Fikk bare beskjed at jeg skulle vente til Ma... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hadde betalt ekstra for å få rask levering, men produktene tok dobbelt så lang tid å motta enn forespeilet. Hadde jeg visst at det ville ta såpass mye lenger tid ville jeg ikke betalt for rask frakt.... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Informação fornecida por fontes externas variadas

Pålitelig skolissebutikk med 50.000+ kunder ✓ En 100% skolissebutikk med over 200+ ulike lisser ✓ Tilgjengelige i absolutt alle farger ✓ Holdbare skolisser som ikke rakner eller går uønsket opp igjen ved knytting ✓ Til vanlige sko, sneakers, støvler og...

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Alt var bra

Alt var bra, produkt, informasjon underveis og forsendelse.

12 de novembro de 2019

Hi Geir,

Thank you for reviewing our shop, we sincerely appreciate that.

That's wonderful, I am happy you had a good experience with us :)

Best Regards,

Hei Geir,

Takk for at du vurderer butikken vår, det setter vi stor pris på.

Det er fantastisk, jeg er glad du hadde en god opplevelse med oss :)

Med vennlig hilsen,

Supert

Supert. Bestiller gjerne igjen

28 de outubro de 2019

Hi Connie,

Thank you for taking the time to review our shop.

We look forward to hearing from you again :)

Thank you,

Hei Connie,

Takk for at du tok deg tid til å se gjennom butikken vår.

Vi ser frem til å høre fra deg igjen :)

Takk skal du ha,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget dårlig

Meget dårlig. Bestilt og betalt men ikke mottatt. Ble lovet at det skulle sendes igjen, men ingen ting er kommet.

15 de outubro de 2019

Hi Bjørn,

I am so sorry to hear that your order still hasn't arrived.

We send our orders by a normal letter from Denmark, there seems to be a delay with your delivery.

Please allow an additional 1-3 business days for the new order to arrive.

Please let us know if you haven't received the new order within the next 1-3 business days.

Thanks in advance,

Hei Bjørn,

Jeg beklager å høre at bestillingen din fremdeles ikke har kommet.

Vi sender ordrene våre med et normalt brev fra Danmark, det ser ut til å være en forsinkelse med leveringen din.

Vennligst tillate ytterligere 1-3 virkedager før den nye ordren kommer.

Gi oss beskjed hvis du ikke har mottatt den nye ordren i løpet av de neste 1-3 virkedagene.

Takk på forhånd,

Veldig bra

Kjøpte brede lisser, var lett å finne ut hvilken lengde som passet skoene. Enkelt å bestille og det kom rett i postkassa😃

23 de setembro de 2019

Hi Tor,

Thank you for taking the time to review our shop .

I am happy to hear that :)

With appreciation,

Hei Tor,

Takk for at du tok deg tid til å se gjennom butikken vår.

Jeg er glad for å høre det :)

Med takknemlighet,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Anbefales Ikke

Betalte for 2-5 virkedager frakt, den kom 2 uker for sent og jeg fikk ikke pengene igjen for frakten. De hadde tydeligvis glemt bestillingen min, ikke særlig profesjonelt. Anbefales ikke.

19 de setembro de 2019

Hi Stian,

I am very sorry for the inconvenience that you had experience

Your order was sent on time and per our conversation, your order never arrived and we resend a new order.

I am happy to know that the second order arrived, at times there are delays with the shipping company, we try our best to ship orders asap.

I will pass on your feedback for us to find other ways to make your experience and future customers experience a great one.

All the best,

Hei Stian,

Jeg er veldig lei meg for ulempen du hadde opplevd

Bestillingen din ble sendt i tide og per samtalen, bestillingen din kom aldri, og vi sender en ny ordre på nytt.

Jeg er glad for å vite at den andre ordren kom, til tider er det forsinkelser med rederiet, vi prøver vårt beste for å sende bestillinger så raskt som mulig.

Jeg vil gi tilbakemeldingene dine slik at vi kan finne andre måter å gjøre opplevelsen og fremtidige kunder til å oppleve en flott en.

Beste ønsker,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bruk eBay heller

Bestilte og betalte for ekstra rask levering. Tok over en uke før det kom. Bestilte tre pakker elastiske skolisser, hvorav den ene pakken manglet stopperne. Oppleves som jalla. Kan vel så gjerne bestille fra ebay. Samme vare, mye billigere.

14 de maio de 2019

Hi Sunniva,

I am so sorry for the inconvenience and the delay.

We would like to issue you a refund for the shipping.

Please reply to our email address feetuniqueservice@gmail.com and let us know which one of the shoelaces lacked the stopper and we will have the issue resolved asap.

Hei Sunniva,

Jeg er så lei meg for uleiligheten og forsinkelsen.

Vi vil gjerne gi deg en refusjon for frakten.

Vennligst svar på vår e-postadresse feetuniqueservice@gmail.com og gi oss beskjed om hvilket av skoslene som manglet stopperen, og vi vil få problemet løst.

Vennlig hilsen,

Skolisser

God kvalitet på skolissene, og de kom i postkassen til riktig tid. Super fornøyd💚

14 de maio de 2019

Hi Ragnhild,

Thank you for your amazing review.

I am glad to hear that you're happy.

Much appreciated,

Hei Ragnhild,

Takk for din fantastiske anmeldelse.

Jeg er glad for å høre at du er glad.

Høyt verdsatt,

Topp

Anbefaler silikon lisser

17 de fevereiro de 2019

Hi Bjørg,

Thank you for your review.

I am glad that we were able to assist you :)

Hei Bjørg,

Takk for din anmeldelse.

Jeg er glad for at vi kunne hjelpe deg :)

Vennlig Hilsen,

Supert

Kjøpte skolisser. De så lik ut som på bildene, og ankom rett i postkassen innen forventet tid.

7 de fevereiro de 2019

Hi Trym,

Thank you for your review.

We appreciate you taking the time :)

Best Regards,

Hei Trym,

Takk for din anmeldelse.

Vi setter pris på at du tar deg tid :)

Med vennlig hilsen,

Tommel opp!

Godt utvalg, kjapp levering!
Kvalitet som forventet!

18 de janeiro de 2019

Hi Stian,

Thank you for taking the time to leave us a great review.

We look forward to serving you again :)

Hei Stian,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en flott anmeldelse.

Vi ser frem til å betjene deg igjen :)

Vennlig Hilsen,
Feetunique

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais