Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Waar half nederland thuis bleef voor de sneeuw kwamen de heren van First Logistics bij ons in Leiden een Samsung wasmachine afleveren en een loeizware oude Miele mee terug nemen. De heren waren... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Chauffeurs van First Logistics wilde de kapotte oven niet meenemen omdat er glas in zit. Na het verwijderen van het glas wilden zij deze alsnog niet meenemen waarna de bijrijder agressief werd en mij... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zoals vele van deze reviews hebben we bij de Mediamarkt een wasmachine besteld. We zijn met z'n tweeën thuis op het moment van levering. Ze bellen op om te zeggen dat we niet thuis waren. Dit is 3 min... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

2,4

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

223 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Goede levering en installatie

Wasmachine besteld bij Samsung en bezorgd door dit bedrijf. Wasmachine naar 2e verdieping getild oude wasmachine mee terug. Nieuwe wasmachine geïnstalleerd en een behulpzame oplossing voor onze droger. Vriendelijke bezorgers / monteur Ugur en zijn collega!

24 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zelfs 1 ster is teveel voor deze…

Zelfs 1 ster is teveel voor deze bedrijf koelkast besteld bij mediamarkt betaald voor het installeren en omhoog brengen naar de 4e etage dag van tevoren belt firstlogistics me op om info te vragen over de woning of er een lift aanwezig is en welke verdieping leg ze netjes alles uit over de telefoon komt de volgende dag een bezorger van hun met de koelkast en de mededeling dat hij deze niet omhoog tilt omdat het te zwaar is en heel grappig tegen mij zegt je moet een nieuwe model bestellen of ik moet hem zelf tillen terwijl ik gewoon heb betaald voor de service uiteindelijk heeft meneer de koelkast weer terug mee genomen omdat we er niet uitkwamen . Schandalig ook dat mediamarkt met zo een bedrijf werkt !

20 de dezembro de 2025

Media markt kolekast bezorging

Beste firstLogistic Serviceteam,

Wij hebben onlangs een koelkast besteld onder ordernummer 3FL0202454601 en zendingsnummer N01741801386. Bij de bestelling hebben wij gekozen voor bezorging inclusief installatie en het meenemen van de oude koelkast.

Helaas hebben wij een minder goede ervaring gehad met de bezorgdienst First Logistic. De bezorgers kwamen wel op tijd aan, maar vanaf het begin gaven zij aan dat zij maar tien minuten hadden en snel weer moesten vertrekken. Daarnaast gaven zij aan dat de nieuwe koelkast te groot was om eenvoudig door onze keukendeur te passen en wilden zij deze direct weer meenemen.

Ik heb echter aangegeven dat wij het eerst wilden proberen, waarna het – met mijn hulp – alsnog gelukt is om de koelkast binnen te krijgen. Vervolgens liet één van de bezorgers weten dat zij de koelkast niet zouden installeren en dat wij dit zelf moesten doen. Toen ik vroeg om met de begeleider te spreken, heb ik telefonisch contact gehad. De begeleider bevestigde dat wij hebben betaald voor bezorging, installatie én het meenemen van de oude koelkast.

Na een discussie tussen de bezorger en zijn begeleider heeft de bezorger uiteindelijk de koelkast uitgepakt, waterpas gezet en is daarna vertrokken.

Ik vind het jammer dat een bedrijf zoals MediaMarkt samenwerkt met een bezorgdienst die op deze manier met klanten omgaat. Ik hoop dat u dit probleem serieus neemt en hier maatregelen voor treft, zodat andere klanten niet dezelfde ervaring hebben.

Afiz Mir

8 de dezembro de 2025

Rampzalige service

Mijd dit bedrijf. Ik lees veel smoesjes terug in andere reviews: last minute afzeggen i.v.m. autopech, onterecht zeggen dat er niemand thuis was (terwijl we op ongeveer hetzelfde moment een ander pakket in ontvangst genomen hebben, dus we kunnen aantonen dat het wél zo was). Geen idee wanneer ik mijn product (tv) nu mag verwachten. Communicatie is zeer onprofessioneel. Ik ben teleurgesteld dat dit de bezorgpartner van Samsung is. Ze zouden een beter servicelevel moeten ambiëren daar.

3 de dezembro de 2025

Superrrrrr

Adil en zijn collega hebben de 5 sterren volledig verdiend. Zij zijn klantvriendelijk en werkten netjes. Ze brachten de zware warmtepompdroger zonder problemen naar de tweede verdieping en plaatsen hem in de bak. Zonder dat dat dat was afgesproken namen ze de oude droger mee en die moest twee verdiepingen omlaag. Ook ging het verpakkingsmateriaal mee! Kortom: super levering en alle lof voor de mannen!

1 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

100" TV ordered - they measure with a 10cm wide tool and say it's Level.

100" TV ordered. paid for full service.
they deliver. "oh, we don't bring upstairs".
i organize that myself.
they come next day "oh, wall mount too small". i buy new one.
they come again and claim it's leveled installed. it's not. 60cm left, 58.5cm right. (lol).
they schedule again. they come so late, i need to go work.
the schedule again. 2 ninjas come and put their 10cm wide waterpas on the TV and say it's level. i say no. i pull out my 180cm waterpas. they say "nah, floor isn't level". lol. i say go measure! they then "mmmh". i say go level to ceiling too.
they wanna take it off, but they fail. they blame me, for installing wall panels behind the TV, that's why they can't fix the TV now .
i explained them, how to fix it. the wall mount has fine adjustment screw. they say "nah, bro, that screw is for something else". (lol).
they get called by phone to move on, after spending 10 min at my location.
they say "go make another appointment".

since you can lift the TV on the right up a bit (1.5cm), which lifts it out of the wall mount a tiny bit, i'll just get myself a little steel block, on a long pole, which i'll place into the hanger, so then it sits on there. this will level my TV.
i paid 100 EUR for terrible service, after 5 appointments and 10 days and even carrying it myself, i still don't have a level TV.

guys, don't spend money on this.

21 de novembro de 2025

Slecht

De bezorger belt nog geen eens aan maar zegt gelijk jullie waren niet thuis

Schandalig

29 de novembro de 2025

Waardeloos

De meest vreselijke bezorgervaring die ik in de afgelopen 20 jaar heb gehad.

Het begon met een valse bezorgpoging: ik ging speciaal eerder naar huis, maar kreeg een melding dat de bezorging mislukt was terwijl ik gewoon binnen zat. De bezorger belde mijn telefoon in plaats van simpelweg aan te bellen.

De klantenservice is net zo frustrerend. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en via de chat wordt er nauwelijks geluisterd. Na veel gedoe spraken we af om woensdag te leveren, expliciet buiten het tijdvak van 14:00 tot 16:00 uur. Vanmorgen zag ik dat ze de bezorging toch gewoon tussen 14:00 en 18:00 uur hebben gepland. De afspraak is volledig genegeerd.

Onbekwaam en totaal onbetrouwbaar.

26 de novembro de 2025

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf.
Ze maken bezorgafspraken die ze niet nakomen. Op zaterdag hele dag thuis gezeten na 19:00 te horen gekregen dat ze pech hebben. Voor zondag een nieuwe afspraak gemaakt, ontvang eerst een bevestiging en kort daarna een wijziging waaruit niets uit op te halen valt. Gebeld met klantenservice media markt. Degene vertelt mij dat de koelkast misschien niet op voorraad is, terwijl deze gister in de vrachtwagen zat om te bezorgen. Wat een clown!
Ze kon me letterlijk niets vertellen over mijn koelkast. Ik weet nog steeds niet en het telefoonnummer dat in het weekend bereikbaar is voor informatie heeft geen enkele toegevoegde waarde, want ze wist nog minder over mijn bestelling dan ik.

15 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanavond is er namens de Mediamarkt een…

Vanavond is er namens de Mediamarkt een wasmachine bij ons bezorgd. Ellias en zijn collega hebben hem netjes op de plek geïnstalleerd en de oude wasmachine ingenomen, zoals afgesproken. Super service van 2 vriendelijke heren! Wij zijn uiterst tevreden!!

11 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hele slechte ervaring gehad met deze…

Hele slechte ervaring gehad met deze bedrijf en hun bezorgers. Deze bedrijf gaat niet goed om met klanten en de bezorgers gaan niet zorgvuldig om met spullen en weten niks over wasmachines ext. Ik heb een wasmachine besteld en werd door de bezorgers bezorgd. De bezorgers hebben de wasmachine laten vallen en wisten niks over de aansluiting van de wasmachine en hebben het verkeerd aangesloten. We hebben toen gevraagd om een omruiling. Vervolgens krijg ik heel lang niks van Firstlogistics te horen. Meerdere keren bij mediamarkt geweest om te klagen dat dit niet de gang van zaken is hoe je met klanten omgaat en de personeel van mediamarkt heeft meerdere keren bericht gestuurd dat wij het willen ruilen. Ik krijg een mail van hun terug waarin staat dat ze de wasmachine komen ophalen en dat we geld terug krijgen in plaats van ruilen. We zijn nu ruim 2 weken verder en we hebben nog steeds geen wasmachine. Wat een slechte bedrijf is dit. Ik wou firstlogistics bellen maar ze hebben ook geen telefoonnummer. Dan kan je jezelf echt geen bedrijf noemen man echt slecht geregeld. Slechtste bedrijf die ik ooit gezien heb is firstlogistics.

20 de outubro de 2025

Deze 5 sterren zijn voor bezorger Gokhan

Bezorger Gokhan is sympathiek en doet zijn werk kundig, netjes, voorzichtig! Hij was met een nieuwe collega die door hem werd aangestuurd en waar nodig bijgestuurd. Zo kunnen nieuwe werknemers ook goed in het vak worden. Alle lof voor Gokhan!

8 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bezorger komt afspraak niet na

Ik heb een tijdvak gekozen in verband met werk en wordt vervolgens gebeld 2 uur voor het tijdvak of ik al thuis ben, ik zeg nee maar een uur later ben ik thuis, vervolgens kom ik thuis en heb ik een mail dat mijn droger de dag erna wordt geleverd terwijl ik in een wisselend rooster werk. Vreselijke bezorgdienst alleen maar omdat meneer op tijd naar huis wilt.

29 de setembro de 2025

Waardeloze Transport Service

Waardeloze Transport Service. Personeel (Reda) wordt betaald om uren te maken en niet om service te verlenen. Koelkast zou volgens de voorwaarden naar boven kunnen worden getilt naar de 4e verdieping en de koerier gooide het op dat het te zwaar is en loog over het gewicht. Bestelling is vervolgens geannuleerd weer mee terug gegaan. Belachelijke service. Gelukkig heeft de klantenservice van media markt een nieuwe bezorgmoment gepland met instructies dat deze alsnog naar boven wordt getild.

25 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.