Mijd dit bedrijf. Ik lees veel smoesjes terug in andere reviews: last minute afzeggen i.v.m. autopech, onterecht zeggen dat er niemand thuis was (terwijl we op ongeveer hetzelfde moment een ander pakk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Waar half nederland thuis bleef voor de sneeuw kwamen de heren van First Logistics bij ons in Leiden een Samsung wasmachine afleveren en een loeizware oude Miele mee terug nemen. De heren waren... Ver mais
Chauffeurs van First Logistics wilde de kapotte oven niet meenemen omdat er glas in zit. Na het verwijderen van het glas wilden zij deze alsnog niet meenemen waarna de bijrijder agressief werd en mij... Ver mais
Zoals vele van deze reviews hebben we bij de Mediamarkt een wasmachine besteld. We zijn met z'n tweeën thuis op het moment van levering. Ze bellen op om te zeggen dat we niet thuis waren. Dit is 3 min... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Ringveste 5, 3992DD, Houten, Holanda
- 0302097910
- service@firstlogistics.nl
- firstlogistics.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bij dit bedrijf gaat het ook goed
Na lezen van veel slechte reviews hier een ander verhaal.
Hassan was keurig op tijd.
Hij hoefde de tv maar over de drempel te bezorgen maar zonder klagen liep hij de trap op omdat de TV voor de slaapkamer was.
Hassan was aardig en geduldig.
Ik klaagde omdat ik nog een ander pakketje erbij dacht te krijgen maar later bleek dat Hassan gelijk had en dat dit door een andere koerier werd bezorgd.
Pas op!!
Pas op!!! Zitten chauffeurs bij die totaal niet kunnen rijden, stelletje debielen! Dikke schade aan me auto, helaas niet op camera beelden maar wel geluid en alles valt in elkaar de schade aan de auto dat het een bakwagen is geweest, getuige die gezien heeft dat ze verdacht veel tegen de linkerkant stonden, tegen mijn auto dus! Meneer Gianni en vriendje bedankt he!!! Jullie hebben geen idee wat voor kosten jullie mij opjagen! Had het lef gehad om aan te bellen maar nee jullie kiezen het hazenpad. Eerst nog 10 min hier voor staan en dan gauw wegwezen! Hoop dat dit voor altijd jullie blijft achtervolgen en je een schuldgevoel over houdt. Jullie worden hartelijk bedankt.
Geen First Logistics meer voor mij!
Vanaf zaterdag begon de hele ervaring al verkeerd. De wasmachine die ik via MediaMarkt had besteld en die door First Logistics geleverd werd, kwam beschadigd aan. De bezorgers lieten die beschadigde machine gewoon midden in mijn gang staan en plaatsten mijn droger in de slaapkamer zonder hem terug te zetten. Waarna ze vertrokken met een geïrriteerd gezicht.
Op Maandagavond zouden ze weer komen, tussen 19.00 en 22.00 uur, maar om 21.30 kreeg ik een mail dat ze niet meer zouden komen omdat alles was uitgelopen. Op Dinsdag werd ik voor de eerste keer wel tien minuten van tevoren gebeld (wat ze normaal bij elke levering beloven), maar dat was een uur eerder dan voor de afgesproken tijdsindicatie van de bezorging tussen 16.30 en 20.30.
Als ik niet thuis was geweest, was het mijn probleem geweest zeker?!
Dit alles terwijl hun site aangeeft dat je ze kunt volgen met een track-and-trace en dat ze zouden bellen 10 minuten voordat ze aankwamen, wat vaak niet gebeurde behalve op deze Dinsdag. Ook telefonisch waren ze niet te bereiken, ondanks dat dit op de website stond vermeld.
Om op het verhaal terug te komen... ook deze wasmachine was beschadigd en flink ook!
Daarnaast gaven ze aan dat het zonder traploper te lastig zou zijn om de machine naar boven te brengen, terwijl ik eerder bij andere vervoerders van MediaMarkt nooit problemem heb gehad. Dit hoort gewoon bij hun werk en ik heb hier ook extra voor betaald. Het feit dat ik twee keer een beschadigde wasmachine ontving, wijst gewoon op nalatigheid van de vervoerder.
Wel wil ik benadrukken dat bezorger Mike op Dinsdag wél klantvriendelijk was en begrip toonde, ook nam hij de machine in mijn gang wel mee! Uiteindelijk heb ik mijn bestelling bij MediaMarkt wel geannuleerd, omdat ik geen vertrouwen meer had dat ik een onbeschadigde machine op tijd zou krijgen. Dit is jammer voor MediaMarkt, want door met zulke vervoerders samen te werken schaden ze hun eigen naam.
Niet geleverd, wel betaald
Had een koelkast bij MediaMarkt besteld, zou geleverd en geïnstalleerd worden door first logistics. De mannen meenden dat de koelkast niet zou passen, en hebben deze weer meegenomen. Aan MediaMarkt hebben ze laten weten dat het gewoon geleverd is, waardoor ik nu mijn geld niet terugkrijg.
Do not workj with this company!!!
I bought a refrigerator from Samsung.nl and I paid 25€s for installation service. The carrier guy insist that the refrigerator wont fit the doors. I offer help to them and remove all obstacles might cause a proble. They still refuse the carry the refrigerator inside. Instead of it they took a pictures. After that I called one of my neighbour and we moved the refrigerator by ourselves. After that I asked them to install it and take back the old refrigerator with them. They literally run away from my house.
Wasmachine bezorging
Wasmachine besteld bij mediamarkt. Deze werd door dit bedrijf geleverd. Oude wasmachine stond op zolder en en de nieuwe moet er natuurlijk ook heen..
Netjes vooraf gebeld. En waren er binnen no time. Wasmachine was binnen 5 minuten beneden. En de nieuwe weer hartstikke snel boven. Ik ben onwijs tevreden. Wasmachine is neergezet aangesloten en meteen netjes voor me geïnstalleerd. Een proefdraai gedaan, echt helemaal top. Er waren 2 heren die netjes hun werk deden.. Maar Ugur die de gehele installatie heeft gedaan krijgt toch wel de creditis van mij. Ik lees veel slechte reviews maar hier kan ik me absoluut niet in vinden.. vervolgens ben ik nog gebeld of de machine naar wens werkte. Dik tevreden!
Ze hebben me hele badkamer gesloopt en…
Ze hebben me hele badkamer gesloopt en met smoes sorry mevrouw dit zijn prutsers deze mensen kunnen niks.bij het het weg rijden maken ze nog een ongeluk haha dit was een dag om snel te vergeten
En nog leuk vragen of ik ze 5 sterren gaf wat denk je zelf
Jannetje Klomp
Local Guide·1 review·28 foto's
23 minuten geleden
Nieuw
Wij hebben een hele slechte ervaring met het aansluiten van onze, bij Mediamarkt gekochte, wasmachine. De monteur/chauffeur Mehmet heeft prutswerk geleverd bij het plaatsen van een contrastekker aan het wasmachinesnoer. …Meer
nicole Wajer
12 reviews·2 foto's
een week geleden
Nieuw
Als alleenstaande moeder gepresteerd om m’n oude wasmachine klem te zetten tussen m’n wastafel en douchebak. Deze 2 helden hebben hem opgetild en m’n nieuwe aangesloten, terwijl ik dit niet vantevoren kon bijboeken via Mediamarkt Outlet …Meer
Foto 1 wordt beoordeeld door nicole Wajer
Foto 2 wordt beoordeeld door nicole Wajer
2 dagen geleden
Beste Nicole,
Jolanda de Jonge
Local Guide·6 reviews·13 foto's
3 maanden geleden
Super bezorgservice van First Logistics B.V. bezorger Ahmad! Tijdslot werd een dag van te voren gemaild, op dag van bezorging een vooruit gestuurd sms'je met een iets preciezer tijdvak en vervolgens nog een telefoontje van deze kalme en …Meer
Foto 1 wordt beoordeeld door Jolanda de Jonge
Beste Jolanda,
Rob Verschuren
6 reviews·2 foto's
een maand geleden
Ik ben heel tevreden hoe deze twee keurige mannen met veel zorg onze grote koelkast hebben opgehaald. Voorzichtig en met beleid naar buiten gebracht, verpakt in bubbel folie.
Toppers.
Foto 1 wordt beoordeeld door Rob Verschuren
een maand geleden
Beste Rob,
Jannetje Klomp
Local Guide·1 review·28 foto's
23 minuten geleden
Nieuw
Dit heeft hij levensgevaarlijk achtergelaten, er ontstond vrijwel direct kortsluiting in de stekker met steekvlam en al. Sebastiaan heeft het de volgende dag keurig en veilig opgelost. Mede door andere installatieproblemen heeft het drie dagen geduurd voordat de machine eindelijk kon draaien.
Ben erg teleurgesteld in dit bedrijf met slecht gekwalificeerd personeel.
Zeer slechte en bedrieglijke ervaring.
Gisteren werd ik al misleid door dit transportbedrijf, vandaag opnieuw. Ik werd eerst gebeld vanaf een onbekend nummer om mij expres aan de lijn te houden. Precies op dat moment belde FirstLogistics met hun eigen nummer. Omdat ik in gesprek was kon ik niet opnemen. Toen ik direct terugbelde, nam niemand op. Vervolgens kwam de melding “u was niet thuis”, terwijl ik de hele dag aanwezig was.
Dit is geen vergissing maar opzettelijke misleiding – een pure vorm van bedrog. Ik zal dit stap voor stap melden bij alle bevoegde instanties en juridische stappen ondernemen. MediaMarkt moet zich schamen om met zo’n onbetrouwbare partner samen te werken.
ZEER ONTEVREDEN!!!!!!
ZEER ONTEVREDEN!!!!!!
Bij MediaMarkt zowel een wasmachine als een koelkast gekocht. Dit werd door First Logistics bezorgd. Betaald voor installatie, maar bezorgers hadden geen traploper megenomen, waardoor ze niet naar boven konden. Vlak voordat de bezorgers vertrokken vond hij het nog nodig te benoemen dat ze het wel kunnen dragen, maar het niet gaan doen.
Nu moet ik als klant 2 weken wachten voordat mijn koelkast naar boven gebracht kan worden en geïnstalleerd. Hopelijk gebeurt dit dan ook!
Wasmachine besteld bij MediaMarkt…
Wasmachine besteld bij MediaMarkt daarna zag ik dat levering gedaan werd door first logistics. Nog nooit van dit bedrijf gehoord dus ik ging eens googlen toen kwam ik op deze site terecht en schrok best wel van de voornamelijk 1 ster reviews. Las van beschadigde producten, muren vloeren. Etc. Wasmachine moest naar zolder en oude dus ook naar beneden. Omdat de slechte reviews mij toch enigszins stress bezorgde besloten om de oude machine vast zelf naar beneden te halen en alvast in de voortuin te zetten. Uiteindelijk kwamen er 2 super vriendelijke gasten op de afgesproken tijd de machine brengen. Ik zei nog je mag hem ook gewoon binnen zetten dan regel ik de rest zelf maar ze stonden erop om de machine voor me op zolder te zetten en aan te sluiten zodat ze een goed werkend product achter konden laten. Ze pakte de machine buiten uit en pakten hem samen op en liepen zonder moeite 2 trappen op zonder ook maar ergens tegen aan te stoten. Sloten de machine netjes aan. En het was gepiept. Respect voor deze professionele en super vriendelijke bezorgers. Hamza en collega ( weet helaas zijn naam niet). Super bedankt en ga zo door!
Geen tv bezorgd.
Vandaag zou de dag zijn dat mijn gloednieuwe 65-inch tv, gekocht bij MediaMarkt, zou worden geleverd. Ik was er klaar voor: ik werkte op slechts vijf minuten van huis en had mijn telefoon de hele dag in de gaten gehouden, wachtend op de beloofde sms en e-mail met de levertijd. De uren kropen voorbij, maar er kwam geen bericht. Om 18:00 uur was mijn geduld op.
Contact opnemen met MediaMarkt bleek onmogelijk; de telefoon bleef onbeantwoord. Inmiddels zat ik met mijn handen in het haar. Omdat ik de tv onmogelijk in mijn Mini kon vervoeren, besloot ik mijn zoon te vragen te helpen met ophalen.
We reden naar de winkel, waar we tien keer belden bij de ophaalpoort, maar niemand reageerde. Noodgedwongen liepen we de winkel binnen. Een medewerker zag in het systeem dat de bezorgafspraak was verplaatst door First Logistics – 'op verzoek van de consument'. Dit was de druppel. Er was helemaal geen contact met mij opgenomen, dus de verplaatsing was onterecht.
Ik maakte duidelijk dat ik hier woedend over was, maar de medewerker schoof de verantwoordelijkheid af op de logistieke partner. Er werd een nieuw ticket aangemaakt voor een nieuwe afspraak, maar een welgemeende excuses bleef uit. MediaMarkt houdt de afspraak niet na, maar geeft geen krimp. En ik? Ik zit nog steeds zonder tv.
Positieve ervaring
Vriendelijke medewerkers. Nieuwe amerikaanse koelkast achterom gebracht, uitgepakt en op de plek gezet. Oude mee retour genomen. Positieve ervaring.
Gehaaste amateurs
Van de site:"De aanschaf van een nieuw product is iets bijzonders, je besteed tijd en geld aan de aankoop en kan niet wachten om jouw product uiteindelijk te ontvangen. Hoe ga je de klant verrassen en de verwachting van de klant overtreffen? Laat dat maar aan ons over!"
Verrassen en overtreffen doen ze zeker, nul respect voor de aankoop van de klant. Tv ging al lomp de bus uit.
Binnen waren ze compleet de verkeerde zaken aan het opmeten daarop gewezen stapten ze over op het arabisch wat ik niet kan verstaan wat als klant in mijn ogen niet respectvol is.
Dozen lomp open scheuren, willekeurig gaten boren zonder benul of het wel past, geen extra pluggen bij, soundbar niet waterpas, geen materiaal om het te monteren (dop), geen leidingzoeker waarna ze de poging staakten. De wil om het succesvol af te ronde ontbrak volledig. Nul respect voor de aankoop van de klant en kwamen bij moment van aankomst al gehaast over.
De grootste verrassing was nog de dag erop dat we de tv wilde testen en er strepen door het beeld gingen als of er een tik op is geweest. Kalibratie is uitgevoerd dus hoogst waarschijnlijk is dit met transport gebeurd. De hele situatie voelt als onrecht.
Dus ja de verwachtingen zijn overtroffen in negatieve zin en kan de positieve recensies niet geloven. (Goed om meerdere sites te raadplegen want de positieve recensies slaan waarschijnlijk op kaas).
Tips:
-Koop niet bij mediamarkt.
-Toch, haal het zelf af, installatie door een ander laten uitvoeren ipv Last Logistics.
- Ga naar Cool Blue of de lokale betrouwbare dealer.
Last Logistics staat in mij ogen garant voor problemen. Maar misschien moet ik niet het hele bedrijf over één kam scheren en ligt het aan Mohammed met zijn buddy en zijn gehaaste amaturitisch voorkomen.
Schandalige behandeling
Bij bezorging van een grote koelkast blijkt dat de bezorgers er geen zin in hebben en verzinnen een smoes om de koelkast niet te installeren, waar wel voor betaald was. Ze laten de koelkast buiten achter. Daarnaast wordt bij het uitrijden van de oude koelkast de drempel bij de voordeur beschadigd. De klacht hierover wordt niet in behandeling genomen omdat een van die personen beweert dat die beschadiging er al was. Een pertinente leugen, maar wel de manier om jouw baas ervan te overtuigen dat hij of zij niks hoeft te doen.
Prima Service
Reda en zijn maat waren vroeger als de aangegeven tijd waarvan ik keurig op tijd bericht kreeg !
Zeer klantvriendelijk , zaken deskundig en netjes .
Deze mensen verdienen meer dan een pluim , en dat mag ook wel eens gezegd worden .
Mijn ervaring is 5 sterren waard
Van het ontvangen van je track en tracé tot het bezorgen alles verliep goed!
De beste man was zo aardig om even te helpen de trap op. Zo als het hoort.
Bezorger was beleefd en heb hem wat te drinken mee gegeven!
Mijn ervaring is een dikke 5 sterren!
Ugur was netjes en beleeft heeft zijn…
Ugur was netjes en beleeft heeft zijn rommel ook op geruimd en zijn bijrijder wasvook netjes dus een goed bedrijf en personen
Mediamarkt logistics is een ramp!
TV online gekocht bij Mediamarkt. Alles ging correct en vlot via de website. Daarna begon de miserie....
Op leverdatum krijg ik 2 techniekers voor een herstelling aan de deur, zonder TV natuurlijk?! Opnieuw nieuwe leverdatum afgesproken en gevraagd enkel in voormiddag te leveren. Tot 2x toe hebben ze levering ingepland in namiddag!! Na verschillende mails en telefonisch contact een delijk een correcte lvering in de voormiddag gekregen. Als het via MEDIAMARKT gebeurd is het een ramp, misschien via andere leveranciers beter??
Vrijdag 27 juni wasmachine gekocht bij…
Vrijdag 27 juni wasmachine gekocht bij Mediamarkt. Had voor de uitgebreide bezorging gekozen met aansluiting en instructie. Deze bezorgingen is €40,-- duurder dan gewoon neerzetten.
Bezorgers waren op tijd, maar weigerde om aan te sluiten en instructie te geven. Daarvoor hadden ze het te druk. Toen ik zei dat ik ervoor had betaald zeiden ze dat ze het te druk hadden en weer verder moesten. Ze gingen weg met de oude wasmachine en ik moest het maar uitzoeken.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.