Flyhjelp Avaliações 2.530

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fant dem på instagram, flyet var veldig forsinket. Sendte forespørsel, fikk svar med det samme at det var muligens en sak. Enkelt å rapportere. Fikk erstatning og god informasjon underveis om når peng... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mye skjema og sånt som må fylles ut og ting tar litt tid, men det er hos flyselskapet det går treigt. Men det er verdt det! Saken løste seg til slutt og jeg fikk betalt det jeg hadde krav på pga forsi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ble tipset av en bekjent om Flyhjelp. Vår reise med SAS ble utsatt med ca. 7 timer. Etter reisen gikk jeg inn på flyhjelp.no og la inn detaljene for reisen. Fikk kjapt å vite at det var grunnlag f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vårt fly ble kansellert og vi gikk i uvisshet om hvordan vi skulle komme oss hjem. Reisedagen ble helt ødelagt. Flyhjelp kom jeg tilfeldigvis over på Facebook. Var litt usikker på dette, men kravet gi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços de advocacia

Sobre Flyhjelp

Escrito pela empresa

Flyhjelp er en skandinavisk virksomhet som hjelpe med å sikre økonomisk kompensasjon ved flyforsinkelser, avlysninger og overbookinger. Vi er eksperter på områdets juss og står for kommunikasjonen med flyselskapene, som ofte er tilbakeholdne med å utbetale kompensasjonen, selvom de faktisk har en informasjonsplikt.

www.flyhjelp.no

www.flyghjälp.se

www.flyhjælp.dk

www.lentoapu.fi

Flyhjelp - Bringing justice to travelers

Escrito pela empresa

Ingen utgifter
Hvis kompensasjon uteblir, har vår ytelse vært gratis.
Høy utbetaling
Vi vinner 92% av alle oppstartete saker. Det skyldes at vi er eksperter på det juridiske felt, og er klare til å ta din sak hele veien til retten.
Full erstatning
Vi gir deg hver eneste krone som du har krav på. Vi kan også refundere dine utgifter til hotell, transport samt mat og drikke hvis kvitteringer er beholdt.
God kundeservice
Våre kunder mener at vi har den beste kundeservice fordi vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og svarer på mail, chat og telefon. For oss er hver kunde unik.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Flyhjelp satte seg ikke inn i hele…

Flyhjelp satte seg ikke inn i hele saken og avviste kravet med dårlig vær på siste flyplass før ankomst. Mine forsinkelser skyldtes tidligere avganger som var innstilt og kraftig forsinket. Det hadde ingenting med dårlig vær å gjøre!
Som følge av det kom jeg for sent til siste flyplass, mistet oppsatt fly der. Det ble etter hvert dårlig vær OG nye store forsinkelser på siste flyvning.

26 de março de 2026

Hei Merete,
Vi håper du kan inkludere saksnummeret ditt i anmeldelsen så vi kan finne saken og sjekke om vi har behandlet den riktig 😊

Profesjonelt

Profesjonelt hele veien. Forsinkelse på rundt fire timer. God informasjon underveis og penger kom raskt inn på konto.

26 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Takk ❤️ Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flyhjelp gjorde en fantastisk god jobb…

Flyhjelp gjorde en fantastisk god jobb da flyet vårt til Dubai i januar ble forsinket både fram og tilbake (Air France). Veldig god info hele tiden, og idag fikk vi beløpet inn på konto. Tusen takk, kan anbefales på det varmeste!

14 de janeiro de 2026

❤️❤️❤️

Kjapt og effektivt

God oppdatering underveis. Det tok kun 1 veke frå krav sendt til pengene på konto

25 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe! ❤️

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

bare tull

bare tull , dette fant ikke engang flyplassene jeg reiste fra og til ,

23 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Hvis du har problemer med å opprette saken så send oss gjerne en e-post på service@flyhjelp.no - så skal vi prøve å hjelpe deg 😊

Veldig fornøyd

Det er 1,5 år siden forsinkelsen skjedde, men flyhjelp har holdt ut siden start, og nå har jeg fått pengene tilbake! Tusen takk! Veldig veldig fornøyd

23 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Så bra å høre 🥰 Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God hjelp, og penger tilbake 9 mndr etter flyforsinkelsen

Vi fikk god hjelp og forholdsvis rask tilbakemelding på mail underveis i saken. Kunne gjerne fått litt hyppigere status på hvordan saken lå an og hva som skjedde underveis. Saken drøyde veldig ut i tid før det kom en avgjørelse, og vi fikk penger tilbake. Flyforsinkelsen var i juni, og vi fikk penger tilbake i mars året etter.

22 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Takk for tilbakemelding 😊 Vi er glade for at vi kunne hjelpe!

Kjapt og effektivt!

Kansellert fly, med alt det medfører. Fikk tips om Flyhjelp og sendte alt inn. Raskt og effektivt, penger inn på konto knapt 1 mnd etter kansellering 👌

20 de março de 2026

❤️❤️❤️

Dette fungerte faktisk

Dette fungerte faktisk, jeg fikk hjelp, løpende informasjon underveis, og et resultat som var meget positivt. Det tok tid, men jeg hadde faktisk ikke forventet det gode resultatet i det hele tatt.

Resposta da Flyhjelp

Vi er glade for å høre at du er fornøyd ❤️

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg fikk refusjon for flyreisen

Flyhjelp hjalp meg å innfri kravet mitt til flyselskapet. Flyhjelp kan imidlertid bli bedre på den initielle opplevelsen, ettersom de var svært trege med å komme formelt i gang med å fremme kravet til flyselskapet. Jeg mottok heller ikke noen spesifikasjon på hvor mye flyselskapet betalte i refusjon, kun hvor mye selskapet trakk i gebyr og mums.

Resposta da Flyhjelp

Takk for tilbakemelding 😊 Det skal vi ta med oss videre!

Veldig fornøyd

Bra service. Hadde aldri klart å få kompensasjonen på egen hånd. Tok litt tid, men bra oppfølging underveis.

❤️

Tok tid men leverte

Tok tid men leverte. Og, kostet ingenting, de tar en fornuftig andel av det de henter inn.

Lurer du på om du har krav på noe, sjekk med disse. Opplevelsen var entydig positiv 👍

17 de março de 2026

Tusen takk ❤️❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Profesjonell hjelp som ga resultater

Jeg kontaktet Flyhjelp etter en lang flyforsinkelse og er utrolig glad for at jeg gjorde det. De tok hånd om hele prosessen og holdt meg oppdatert underveis. Jeg slapp å krangle med flyselskapet selv, og til slutt fikk jeg full kompensasjon. Veldig profesjonelt og effektivt!

28 de janeiro de 2026

Resposta da Flyhjelp

Det er vi veldig glade for å høre 😊

Jeg vant!

Fikk først avvist kravet mitt fra flyselskapet. Jeg kunne sikkert fortsatt å forfølge det selv, men det ville krevd tid (og kompetanse) og jeg valgte derfor flyhjelp. Fantastisk oppfølging fra teamet, oppdatering underveis og enkelt å sende inn ny info når det var relevant. Jeg kommer garantert til å bruke dem igjen, om det skulle være nødvendig.

Liker at de har en portal som er enkel å logge seg på, der man kan sende inn dokumenter og oppdatere opplysninger. Man får også en fin oversikt over hvor saken "ligger i løypa"

16 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Det er vi skikkelig glade for å høre 😊 Takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse! ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

SAS gjorde seg vanskelige men dere ga…

SAS gjorde seg vanskelige men dere ga aldri opp!!
Nesten 1 og 1/2 år senere fikk vi endelig pengene vi hadde krav på 😃

Vil virkelig anbefale dere på det sterkeste!
Det var tydelig, profesjonell og konsistent kommunikasjon under hele prosessen.

Jeg ser noen klager på honoraret deres men der er jeg uenig i kritikken.
Honoraret er velfortjent og ikke er det høyt heller med tanke på at dere gjorde all jobben på våre vegne 😃
På egen hånd hadde sikkert jeg og reisefølget mitt gitt opp for lenge siden prøve å få kompensasjon så det er gull verdt!

10 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Det er skikkelig hyggelig å høre! Takk ❤️ Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe.

Enkelt og bruke

Enkelt og bruke, god kommunikasjon hele veien. Var en opplevelse over forventningene. Anbefaller denne til venner og bekjente.

13 de março de 2026

Takk! ❤️❤️

Veldig bra bistand

Det har vært god informasjon fra Flyhjelp underveis, til tross for at det tok lang tid å få saken avgjort. Til sist vant de fram med saken og jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg har fått. Anbefales !

10 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Vi er glade for at vi kunne hjelpe 😊

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais