Veldig enkel tjeneste å bruke. De svarer raskt, er profesjonelle og gjør det mye lettere å få den kompensasjonen man faktisk har krav på. Jeg kommer definitivt til å bruke dem igjen hvis flyet mit... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fant dem på instagram, flyet var veldig forsinket. Sendte forespørsel, fikk svar med det samme at det var muligens en sak. Enkelt å rapportere. Fikk erstatning og god informasjon underveis om når peng... Ver mais
Mye skjema og sånt som må fylles ut og ting tar litt tid, men det er hos flyselskapet det går treigt. Men det er verdt det! Saken løste seg til slutt og jeg fikk betalt det jeg hadde krav på pga forsi... Ver mais
Jeg ble tipset av en bekjent om Flyhjelp. Vår reise med SAS ble utsatt med ca. 7 timer. Etter reisen gikk jeg inn på flyhjelp.no og la inn detaljene for reisen. Fikk kjapt å vite at det var grunnlag f... Ver mais
Detalhes da empresa
www.lentoapu.fi
Flyhjelp - Bringing justice to travelers
Escrito pela empresa

- Ingen utgifter
- Hvis kompensasjon uteblir, har vår ytelse vært gratis.
- Høy utbetaling
- Vi vinner 92% av alle oppstartete saker. Det skyldes at vi er eksperter på det juridiske felt, og er klare til å ta din sak hele veien til retten.
- Full erstatning
- Vi gir deg hver eneste krone som du har krav på. Vi kan også refundere dine utgifter til hotell, transport samt mat og drikke hvis kvitteringer er beholdt.
- God kundeservice
- Våre kunder mener at vi har den beste kundeservice fordi vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og svarer på mail, chat og telefon. For oss er hver kunde unik.
Informações de contato
Holmbladsgade 133, 2300, København S , Dinamarca
- service@flyhjelp.no
- flyhjelp.no
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Effektiv og enkelt
Effektive, konkret behandling av sak. Enkelt å legge inn info og raske tilbakemeldinger. Svarer på spørsmål. Rask behandling til tross for info om at det kan ta tid.

Resposta da Flyhjelp
Må da få fikset en bedre side som ikke…
Må da få fikset en bedre side som ikke setter deg tilbake til start vær eneste gang du skal ut av nett leseren og hente et dokument dere spør om. Helt håpløst.

Helt supert!
Veldig enkelt å bare gi flyhjelp nødvendig informasjon så tok de seg av resten. Det tok riktignok over et år og et par avslag fra flyselskapet. Men jeg selv hadde nok gitt meg ved første avslaget. Men flyhjelp fortsatte, og pengene kom på konto når det passet helt ypperlig ☺️

Gode ting tar tid !
Fra å stille spørsmål om tjenesten var reell og «for god til å være sant», til å få tilbakebetalt for begge sakene mine.
En tok 4-6 mnd, den andre nesten to år - men pengene kom og oppdateringen og dialogen underveis har vært upåklagelig!
Takk for hjelpen!

Superfornøyd med Flyhjelp
Superfornøyd med Flyhjelp sine oppdateringer gjennom perioden fra de tok saken til vi kom i mål. De vant saken og vi fikk raskt pengene etter at seier var sikret. Takker for hjelpen.

Resposta da Flyhjelp
Takker så mye for hjelpen
Takker så mye for hjelpen. Tok lang tid. Men flyhjelp vant fram:)

Jeg hadde problemer med Wizz
Jeg hadde problemer med Wizz, hvor de hverken svarte meg på telefon, sms eller nettsiden ang kansellert fly. Jeg gjorde et siste forsøk å kontaktet flyhhelp, som hjalp meg å få tilbake pengene mine! Jeg er utrolig takknemlig🙏🏼 Kjempegod oppfølging hele veien! Veldig fornøyd og anbefaler andre å bruke flyhjelp❤️

Resposta da Flyhjelp
Jeg vil takke for hjelpen
Jeg vil takke for hjelpen, en sak som har tatt nesten 1 år og jeg hadde nesten mista trua på at det var mulig å få tilbake det flyselskapet skyldte meg. Når man ikke har kunnskap selv til å ta slike saker, selvom det er for all del mulig å fikse selv om man tar seg tid til det og setter seg inn i dette, men så er det så godt å sette jobben til noen andre som har det i fingra. Veldig profesjonelt, følt meg veldig trygg, veldig enkelt og verdt pengene. Tusen takk.

Kjapt, enkelt og utrolig ❤️
Kjapt, enkelt og helt utrolig🙌

Resposta da Flyhjelp
Sendte krav til SAS etter 3-dagers…
Sendte krav til SAS etter 3-dagers forsinkelse på fly hjem fra Spania i høst. SAS avslo med vær som begrunnelse. Sendte inn samme krav til flyhjelp da vi synes begrunnelsen var tynn på en såpass lang forsinkelse. Gikk ikke mange ukene før flyhjelp fikk gjennomslag og pengene kom raskt inn på konto 👏

Flyet forsinket
Flyet forsinket. Orket ikke diskusjon med flyselskapet, sendte krav direkte til Flyhjelp. Det tok kort tid til pengene kom på kontoen.

Trodde egentlig at jeg aldri skulle få
Trodde egentlig at jeg aldri skulle få
pengene. Men i dag var faktisk pengene på kontoen min. Saken tok lang tid, men var verdt all den tiden. Anbefales på det sterkeste!

Resposta da Flyhjelp
Veldig enkel og grei prosess for meg
Veldig enkel og grei prosess for meg. Sendte inn på veien av hele familien. Flyhjelp ordnet alt.

Alltid god hjelp
Vi har brukt Flyhjelp flere ganger og alltid med godt resultat. De holder oss oppdatert selv om ting tar tid.

Resposta da Flyhjelp
Egentleg en helt suuper tjeneste men....
Egentleg en helt suuper tjeneste, blir å bruke denne i fremtiden.
Synes service kostnaden er litt høy men bedre en ingen hjelp å få når flyselskapet slar seg på vranga....
Skulle ønske flyhjelpen hadde også en seksjon hvor en kan legge inn ekstra kostnader som en må ta på seg ved kanselerte fly og en må ty til å kjøyre framfor å fly for å rekke andre flyvninger....

Enkelt og uten bry
Flyet mitt ble kansellert, og selskapet nektet for erstatning. Jeg fylte ut skjemaet til Flyhjelp, og de gjorde resten. Tre uker senere var pengene i banken. De tar en prosentandel, men det er verdt det for å slippe alt stresset. Anbefales!

Resposta da Flyhjelp
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.