Flyhjelp Avaliações 2.537

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var skeptisk til om jeg skulle bruke Flyhjelp, men tenkte at jeg har vel ikke så mye å tape.. Og det hadde jeg seriøst ikke! Var enkelt å gi den informasjonen de trengte, de holdt meg oppdatert hele v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig enkel tjeneste å bruke. De svarer raskt, er profesjonelle og gjør det mye lettere å få den kompensasjonen man faktisk har krav på. Jeg kommer definitivt til å bruke dem igjen hvis flyet mit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fant dem på instagram, flyet var veldig forsinket. Sendte forespørsel, fikk svar med det samme at det var muligens en sak. Enkelt å rapportere. Fikk erstatning og god informasjon underveis om når peng... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mye skjema og sånt som må fylles ut og ting tar litt tid, men det er hos flyselskapet det går treigt. Men det er verdt det! Saken løste seg til slutt og jeg fikk betalt det jeg hadde krav på pga forsi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços de advocacia

Sobre Flyhjelp

Escrito pela empresa

Flyhjelp er en skandinavisk virksomhet som hjelpe med å sikre økonomisk kompensasjon ved flyforsinkelser, avlysninger og overbookinger. Vi er eksperter på områdets juss og står for kommunikasjonen med flyselskapene, som ofte er tilbakeholdne med å utbetale kompensasjonen, selvom de faktisk har en informasjonsplikt.

www.flyhjelp.no

www.flyghjälp.se

www.flyhjælp.dk

www.lentoapu.fi

Flyhjelp - Bringing justice to travelers

Escrito pela empresa

Ingen utgifter
Hvis kompensasjon uteblir, har vår ytelse vært gratis.
Høy utbetaling
Vi vinner 92% av alle oppstartete saker. Det skyldes at vi er eksperter på det juridiske felt, og er klare til å ta din sak hele veien til retten.
Full erstatning
Vi gir deg hver eneste krone som du har krav på. Vi kan også refundere dine utgifter til hotell, transport samt mat og drikke hvis kvitteringer er beholdt.
God kundeservice
Våre kunder mener at vi har den beste kundeservice fordi vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og svarer på mail, chat og telefon. For oss er hver kunde unik.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Egentleg en helt suuper tjeneste men....

Egentleg en helt suuper tjeneste, blir å bruke denne i fremtiden.
Synes service kostnaden er litt høy men bedre en ingen hjelp å få når flyselskapet slar seg på vranga....

Skulle ønske flyhjelpen hadde også en seksjon hvor en kan legge inn ekstra kostnader som en må ta på seg ved kanselerte fly og en må ty til å kjøyre framfor å fly for å rekke andre flyvninger....

17 de dezembro de 2025

Resposta da Flyhjelp

Takk 😊 Det kan være vi kommer til å gjøre det i framtiden.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Enkelt og uten bry

Flyet mitt ble kansellert, og selskapet nektet for erstatning. Jeg fylte ut skjemaet til Flyhjelp, og de gjorde resten. Tre uker senere var pengene i banken. De tar en prosentandel, men det er verdt det for å slippe alt stresset. Anbefales!

1 de novembro de 2025

Vi er glade for at vi kunne hjelpe 😊

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ok tjeneste

Ok tjeneste, men dere burde være mye mer tydelig på hvilke saker du helt fint kan melde selv uten å betale 30% av erstatningen til selskapet. For unge som ikke har allverden erfaring i livet generelt, er det lett å gå i fellen og betale for hjelp man fint kan klare seg uten.

23 de dezembro de 2025

Resposta da Flyhjelp

Hei! Har full forståelse for dette, men det har vi dessverre ikke ressurser til. Du kan alltid prøve saker hos flyselskapet først og så bruke oss etterpå hvis det ikke lykkes 😊

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. God informasjon gjennom hele prosessen, fra første mail i februar til siste mail i desember 2025 om at Flyhjelp har hatt suksess med kravet mitt.

23 de dezembro de 2025

Vi er glade for at vi kunne hjelpe 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Benyttet Flyhjelp da SAS nektet å betale…

Benyttet Flyhjelp da SAS nektet oss rettmessig erstatning for kansellert fly høsten 2025. SAS betalte ut erstatning til 3 av 5 familier i reisefølget, mens de 2 andre familiene på samme flight ble nektet kompensasjon utrolig nok. Etter gjentatte mailer frem og tilbake med SAS, måtte tyngre krefter til for at SAS skulle etterkomme kravet. Takk Flyhjelp for at dere bistod oss slik at vi fikk det vi har krav på.

4 de outubro de 2025

Resposta da Flyhjelp

Det er skikkelig fint å høre. Vi er glade for at vi kunne hjelpe 😊

God hjelp!

Flyet forsinket. Orket ikke diskusjon med flyselskapet, sendte krav direkte til Flyhjelp. Det tok litt tid, men det er jo flyselskapet sin feil, ikke Flyhjelp. Hadde god kommunikasjon med dem underveis om detaljer. Fikk oppgjør nå med en hyggelig hilsen om en god jul!

22 de dezembro de 2025

Resposta da Flyhjelp

Vi er veldig glade for at saken løste seg ❤️

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig

3 års behandling er ikke greit.

20 de dezembro de 2025

Hei Kjell!

Jeg tok en titt på saken din og jeg kan se at denne ble utbetalt i Mars. Jeg kan også se at saken tok flere år. Grunnen til dette er at saken måtte igjennom rettssystemet og her har vi møtt flere utfordringer. Dessverre er det ofte slik når man skal ta sakene igjennom retten da saksbehandlingen her i seg selv ofte er på 2 år. Vi ønsker selvfølgelig at det gikk veldig mye raskere, og synes også det er et frustrerende at det skal trekkes så mye ut i tid. Håper uansett du er glad for å ha fått kompensasjonen.

Ønsker deg og dine en god jul 😊

Sterk anbefaling

Jeg skulle fly med SAS (noe jeg vanligvis unngår, men ingen ledige seter hos Norwegian, gjorde det nødvendig), og som ofte før kansellerte SAS flyreisen. Jeg ble omplassert til en annen flyvning med senere avgang, og jeg rakk derfor ikke mitt neste fly videre fra København. Jeg tok kontakt i informasjonsskranken på København flyplass, hvor en utrolig frekk dame ga meg en QR-kode og var svært uforstående overfor problemet mitt. Jeg opprettet selv en forespørsel/sak hos SAS, men denne ble blankt avvist etter 1-2 måneders behandlingstid. Men heldigvis opprettet jeg og en sak gjennom flyhjelp.no – og med en god dose tålmodighet fikk jeg endelig pengene mine tilbake for flybilletten, blot fordi flyhjelp.no og var tålmodige og vedvarende! SÅ! Jeg er super takknemlig og har delt denne supergode opplevelsen med andre, som jeg vet vil ha nytte av flyhjelp.no's gode service. Tusen takk!

1 de dezembro de 2025

Resposta da Flyhjelp

Tusen takk for en så fin anmeldelse 😊 vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe deg!

Rask hjelp

Hjelpen gikk raskere enn jeg var forespeilet. Og jeg fikk mer tilbake enn jeg hadde forventet. Tusen takk for god hjelp 😃

17 de dezembro de 2025

Resposta da Flyhjelp

Det er vi veldig glade for å høre ❤️

Opplevelsen var veldig god

Opplevelsen var veldig god - god informasjon og det tok tid men fikk gjennomslag og penger på konto etter ca 5 mnd. var litt skeptisk - men gikk helt fint!

18 de dezembro de 2025

Så bra å høre 😊 takk!

Uholdbar kundeservice

Etter å ha blitt trenert av såkalt kundeservice i 12 mnd ble Flyhjelp kontaktet. De tok saken og vi fikk tilslutt litt penger. Hadde SAS holdt det de lovet hadde mye tid og penger vært spart.
Skulle bare tatt kontakt med Flyhjelp tidligere.

16 de dezembro de 2024

Resposta da Flyhjelp

Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg 😊

Tidy

Tidy. Good information.

10 de dezembro de 2025

thanks 😊

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais