Iedereen zegt altijd dat de Dyson de beste is, totdat ik de recensies las. Los van het prijsverschil is deze föhn chique uitgevoerd met zoveel mogelijkheden. Neem hem ook zeker mee met vakantie en wee... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Goede prijs-/kwaliteit verhouding [veel duurder op Qualista site] en vlotte levering. Razendsnel reagerende, vriendelijke en zeer adequate klantenservice, nergens anders ooit zo meegemaakt! Hairsty... Ver mais
Echt fijne föhn, en maakt minder geluid vergeleken bij andere föhn's. Heel veel opzetstukken, en heel leuke opbergdoos. Scheelt een hoop geld vergeleken bij dat andere hele dure merk ;) Zelfde resul... Ver mais
Detalhes da empresa
Föhnwinkel is de föhn speciaal winkel van Nederland, waar doorgeteste kwalitatieve föhns, föhnborstels en stijltangen van bekende merken worden aangeboden. Producten die op de fohnwinkel worden aangeboden zijn gekeurd en voldoen aan de Europese product eisen die gelden binnen de EU, in Nederland en België.
Informações de contato
Holanda
- fohnwinkel.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Hele goede service!
Gedaan wat er afgesproken is en een…
Gedaan wat er afgesproken is en een vlotte bezorging
Snel en correct
Super
Werkt zoals het beloofd is! Geen pluizig haar meer na het föhnen. Ik ben zeer tevreden.
Een super goede föhn
Een super goede föhn, snel drogend maat geen pluis of uitgedroogd haar! Erg blij mee
Geweldige fohn elke cent waard.
Mooi product!
Snel geleverd, prachtige verpakking en product voldoet aan verwachting. En fijn dat er 2 jaar garantie is.
leverden wat er verwacht werd en binnen…
leverden wat er verwacht werd en binnen een werkdag.
Complimenten!
Begin van dit jaar had ik in verband met reuma i.r.t. het gewicht enkele vragen over de Qualista multitool. Met name door de zeer klantvriendelijke en geduldige medewerkster, (mevrouw) Jantine, was ik overtuigd en heb ik de föhn aangeschaft.
Het is een geweldig tool dat doet wat het belooft.
Ik ben er erg blij mee!
Qualista stijltang
Na bezoek van de website, het doorlezen van de reviews was de bestelling van de qualista stijltang voor mijn dochter bij de fohnwinkel een logische keuze !
Super fijne föhn
Super fijne föhn. Krullen blijven goed en lang zitten tot wel 3 dagen! Alle opzetstukken werken fijn en goed. De styleborstel werkt zeker zo goed als een styletang en is zelfs beter voor je haar.
Heel blij mee
Isa
Snelle levering. Maar de föhn is een miskoop, het geluid is onverdraaglijk hard!
Na contact met de leverancier weet ik nu dat dat geluid niet anders kan ivm krachtige luchtstroom. Heb de Pro aangeboden gekregen maar die geeft dezelfde decibels, we houden t hierbij.
Fijn dat er meegedacht is!
Vriendelijke groeten R v Vliet
Geweldige QUALISTA MULTISTYLE PRO
Geweldige QUALISTA MULTISTYLE PRO – ORIGINAL föhn . Doet alles wat je nodig hebt. Ik gebruik deze föhn nu dagelijks en ben super blij met het resultaat. Mijn haar blijft glanzend, pluisvrij en droogt super snel.
Vlotte service
Product voldeed niet aan mijn verwachting. Levering was snel, mooie doos met alle opzetstukken. Ik heb mijn herroepingsrecht gebruikt en het pakket retour gestuurd. Alles netjes in orde, bij aankomt van pakket bericht gekregen dat alles zou worden terugbetaald.
Superrrrr snelle en fijne levering
Superrrrr snelle en fijne levering. En het product is echt helemaal geweldig. Qualista Strait prestige stijltang is het beste apparaat wat ik ooit heb gebruikt. Nooit meer los met meerdere apparaten, maar alles in 1. In heb lang en mega veel haar, en nu in 20 min helemaal klaar. Ik raad dit zeker aan.