Fohnwinkel Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Iedereen zegt altijd dat de Dyson de beste is, totdat ik de recensies las. Los van het prijsverschil is deze föhn chique uitgevoerd met zoveel mogelijkheden. Neem hem ook zeker mee met vakantie en wee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede prijs-/kwaliteit verhouding [veel duurder op Qualista site] en vlotte levering. Razendsnel reagerende, vriendelijke en zeer adequate klantenservice, nergens anders ooit zo meegemaakt! Hairsty... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superrrrr snelle en fijne levering. En het product is echt helemaal geweldig. Qualista Strait prestige stijltang is het beste apparaat wat ik ooit heb gebruikt. Nooit meer los met meerdere apparaten,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt fijne föhn, en maakt minder geluid vergeleken bij andere föhn's. Heel veel opzetstukken, en heel leuke opbergdoos. Scheelt een hoop geld vergeleken bij dat andere hele dure merk ;) Zelfde resul... Ver mais

Detalhes da empresa

Föhnwinkel is de föhn speciaal winkel van Nederland, waar doorgeteste kwalitatieve föhns, föhnborstels en stijltangen van bekende merken worden aangeboden. Producten die op de fohnwinkel worden aangeboden zijn gekeurd en voldoen aan de Europese product eisen die gelden binnen de EU, in Nederland en België.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

189 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

127 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fijne multi styler

Fijne multi styler. Mooi en van goede kwaliteit. Ontvangen product was goed verpakt en de levering was vlot.

21 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Licht goed in de hand en droogt snel

Fijne föhn met luxe uitstraling. Föhn ligt door zijn lichte gewicht goed in de hand en droogt snel t haar. Fijn ook de cool stand zodat je t haar beter fixeert vooral als je dun en fijn haar hebt. Meerdere opzetstukken waarmee je veel mogelijkheden hebt.

28 de março de 2026

Eerst uitproberen

Aanvankelijk meende ik dat mijn föhn roteerde maar dat bleek niet het geval. Toen ik daarover belde werd ik meteen en vriendelijk te woird gestaan. Een roterende föhn werd veel duurder en ik twijfelde of ik de gekochte föhn terug zou sturen. Toen werd aangeboden de 'probeertijd' met 2 weken te verlengen zodat ik ruim de tijd zou hebben het te beoordelen. Dat vond ik erg coulant en na een poosje was ik zo gewend aan mijn föhn dat ik heb laten weten hem te houden. Daarop werd weer heel vriendelijk gereageerd. Ging dat overal maar zo!

11 de janeiro de 2026

Multistyler Pro

Na aankoop van de Multistyler merkte ik dat mijn haar te dik was voor deze fohn.
Ik zocht contact met de Fohnwinkel en ik kreeg het advies de Multistyler Pro te nemen.
Ik heb, na even twijfelen ivm de hoge prijs, dit gedaan. Kosteloos geretourneerd en na 1 dag was de pro in huis. Mijn haar krult heel goed met deze styler. Vooral de airwrap werkt erg fijn. Mijn haar draait er goed omheen.
Bovenop zit een knop voor de linker-of rechterkant van je haar. Dus geen apart opzetstuk; super handig!
Ik ben heel blij met deze aankoop.

16 de fevereiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De qualista is iets totaal anders dan…

De qualista is iets totaal anders dan de gewone chi stijltang die ik gewend was. In het begin is het wel wennen vooral de herrie die de qualista maakt. Resultaat is bijna net zo goed als de stijltang maar de reden dat ik hiervoor koos is dat het minder schadelijk is voor je haar. En dat mocht wel na 20 jaar mijn haar te hebben gestijld met een tang.

3 de abril de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooi design en innovatief product

Mooi design en innovatief product. Het is makkelijk te gebruiken en wordt niet te heet voor je handen, dus veiliger voor mij, aangezien ik mijn vingers eerder heb verbrand bij andere merken. De stang is wel wat groot voor mijn handen en daardoor minder geschikt om krullen mee te maken, maar dat had ik al verwacht. De warme lucht is inderdaad gezonder om vaak het haar te stylen zonder extreem hoge hitte. Innovatieve technologie, maar het is belangrijk om de filter af en toe goed schoon te maken. Ook de klantenservice is ondersteunend en de levering was snel. Toen ik veel vragen stelde, kreeg ik snel antwoord.

Geweldige föhn

Zo blij met deze föhn! Mijn haar is super snel droog en door de verschillende opzet stukken krijg ik mijn haar mooi in model. Echt een top aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Met mijn volle bos haar krullen

Met mijn volle bos haar krullen! Deed ik altijd 2 uur er over om me haar te stijlen.. en zag het er nog niet gezond uit ook niet, sinds ik dit heb aangeschaft er ging een wereld voor me open! Na het douche kon ik gelijk me haar droog föhnen! En daarna met de stijl borstel glad krijgen! In een kwartier tijd! Hoe dan! Ik ben zo onwijs blij met deze aankoop! Het scheelt me enorm veel tijd en in me zelfvertrouwen! Het is niet alleen snel maar ook me haar reageert er echt fantastisch op! Het voelde zo glad aan! En zo ziet het er ook uit! Verzorgd netjes en fijn! Ik ben blij!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering goede föhn goedkoper…

Snelle levering goede föhn goedkoper dan de Dyson..alleen tijdens het föhnen druk je snel de knopjes in dat is wel irritant..dus waar je hem op instelt veranderd steeds door dat je met je hand tijdens föhnen het per ongeluk indrukt.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Log en onhandig

Het toestel dat ik kocht werd correct geleverd. De koffer neemt echter heel wat plaats in en het toestel is log en onhandig in gebruik. Jammer van deze dure aankoop!

Topwinkel.!

Een föhn kan je tegenwoordig zelfs in de supermarkt kopen, maar mijn ervaringen met eerdere aankopen vielen telkens tegen waardoor je ongemerkt toch uiteindelijk behoorlijk wat geld hebt uitgegeven voor producten waar je niet echt tevreden mee bent. Fohnwinkel biedt een ruime keuze in meerdere prijsklassen zodat je kunt inzoomen op een föhn die aan al je eisen voldoet. Kortom fohnwinkel is een echte aanrader.

19 de março de 2026