Uitstekende ervaring met Formalis! Dennis Metz heeft mij fantastisch geholpen. Het koopcontract is van topkwaliteit, maar de echte meerwaarde zit in zijn service. Hij is telefonisch goed bereikbaar,... Ver mais
Met 77 jaar heb ik geen ervaring hoe het werkt met de verkoop van eigendom. Gelukkig kreeg ik de gegevens van Formalis van mijn broer. De koopakte is opgemaakt. Het was allemaal heel duidelijk en wann... Ver mais
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Formalis. Ze handelen snel, secuur, professioneel en persoonlijk. Binnen een dag was ons koopcontract gecheckt, ontvingen wij een duidelijk rapportage, en... Ver mais
Wij wilden graag ons koopcontract laten controleren door een kundig persoon.Dennis Metz heeft ons hierbij uitermate goed en snel geholpen. Alle punten die aandacht nodig hadden of veranderd moesten w... Ver mais
Gefeliciteerd, uw huis is verkocht! Nu is het moment om alles goed vast te leggen met de koper. Wij helpen u graag tegen een betaalbaar tarief. Er zijn op internet genoeg voorbeeld documenten te vinden, maar elke woning heeft zijn specifieke aandachtspunten. Wij zorgen voor een sluitend koopcontract tegen een lage prijs. In slechts enkele klikken levert u de benodigde gegevens aan en wij gaan aan de slag met het koopcontract. En tegen een geringe meerprijs ontvangt u het koopcontract kant en klaar binnen 24 uur in uw mailbox. Wilt u dat wij het ondertekentraject ook meenemen? Geen probleem! Wij laten verkoper en koper hun elektronische handtekening zetten. Ook voor het controleren van uw koopcontract bent u bij ons op het juiste adres. Het werkt eenvoudig: u rondt uw bestelling af en ontvangt een opdrachtbevestiging. Vervolgens zendt u de gevraagde documenten naar ons en u ontvangt snel een uitvoerige rapportage met onze bevindingen en aanbevelingen. Ook bespreken we de rapportage en beantwoorden wij uw vragen.
Keurenplein 4, 1069 CD, Amsterdam, Holanda
Na een huis gekocht te hebben van iemand die met de hulp van Formalis het koopcontract had opgesteld, direct overtuigd om hetzelfde te doen met ons eigen huis. Helemaal tevreden, goed contact en snelle respons van Dennis Metz. En digitaal allemaal prima geregeld zo

Resposta de Formalis
Helemaal tevreden. Ik heb een verkoopcontract laten opstellen en alle wensen en opmerkingen zijn netjes verwerkt. Er wordt met een vast format gewerkt waar de door jezelf aangeleverde informatie in wordt verwerkt. Dit betekent dat er niks vergeten wordt. Desondanks is het nog steeds mensenwerk en is het raadzaam het resultaat goed te controleren.

Resposta de Formalis
Soms kom je bedrijven tegen die precies doen wat je zoekt en nodig hebt. Formalis regelt een uitstekende dienst en is vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Een aanrader voor hen die zelf en zonder makelaar hun bezit willen verkopen, niet duur en super handig met het tekenen en afstemmen. Normaal moet je x stapels documenten tekenen..eigenlijk best wel zonde van al het papier. Digitaal werkt prima. Succes verder met je bedrijf.

Resposta de Formalis
Deze maand zelf mijn appartement in Rotterdam verkocht. Ja en nu..... Ik was eerst zelf een document in elkaar aan het zetten. Al snel kwam ik er achter dat dit voor mij niet goed werkte. Zo doende kwam ik bij Formalis terecht. Aangemeld met het uitgebreide complete pakket. Dhr. Metz belde mij de volgende dag met het stappenplan en dankte voor het vertrouwen in Formalis. Na het opsturen van de benodigde gegevens van de kopers en verkoper ging hij er mee aan de slag. Er was goed contact bij vragen en opmerkingen. Een wijziging doorgeven was geen probleem. Na akkoord werd het document online gezet om digitaal te ondertekenen. Dit is gezien het Corona beleid op dit moment natuurlijk fantastisch en het werkt zeer goed.
Nogmaals bedankt voor de service en geboden werkzaamheden. Tot in de toekomst.

Resposta de Formalis
In deze tijd je eigen huis verkopen is super makkelijk, maar wat moet je daarna. Je moet van alles regelen en kost vaak ook een hoop centen.
Na wat zoek werk kwam ik op de site van Formalis. En wat ben ik blij dat ik met hun in zee ben gegaan.
Ik ben zelf meestal van het zoeken van reviews over diensten, maar kon er nog niet zoveel van vinden. Maar zag dat ze nog een redelijk nieuw waren op de markt, maar de reviews die er waren, die waren erg positief. Na wat twijfel heb ik toch de beslissing genomen om te kiezen voor Formalis en nogmaals wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan.
Ik bestelde een pakketje van hun en dezelfde dag werd ik nog gebeld over de aanvraag. Wat zij van mij nodig hadden en wat ik van ze kon verwachten.
Ze gaan snel, goed en efficiënt te werk voor je. Communiceren ook goed dmv e-mail, bellen en whatsapp contact.
Ik kan Formalis iedereen aanraden die lekker zijn eigen woning wilt verkopen met niet toren hoge kosten!
Wat Formalis doet is een gat in de markt!
FORMALIS NOGMAALS BEDANKT!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.